Dodaj do ulubionych

Nudno tu bez Witch

17.09.10, 15:18
Forum spustoszalo, no jakos tak nieciekawie:)
Obserwuj wątek
    • wifch Re: Nudno tu bez Witch 17.09.10, 20:59
      Naprawde? Moze jednak wroce?:=))) Choc przed polnoca....
      • realista_nr1 Re: Nudno tu bez Witch 18.09.10, 09:39
        Nie powiem witch, zebym cie kochal, ale wracaj, bo juz idiotkowo sie przymierza i trzeba walczyc;)
        • wifch Re: Nudno tu bez Witch 18.09.10, 11:20
          W idiotkowie kozy kują...:-) A u nas wyborcy do Urn idą, głosować na partie polityczne.
          Na świecie dzieją się rzeczy, oj dzieją ... ja głosuję na tych co stawiają na wolny rynek, przedsiębiorstwa i na zwolnienie firm od ogromnego podatku za zatrudnionego pracownika!
          • realista_nr1 Re: Nudno tu bez Witch 18.09.10, 17:15
            A no dzieje sie. Wczoraj podrobce tak odwalilo, ze juz bardziej nie moglo, a postaraly sie o to dwie panie - cioteczka i bratanica, nieprawdaz?
            Slala podroba smsy, dzwonila a ja nie reaguje. Pomimo wszystko mam dosc, jestem zmeczony. Cioteczka z bratanica moglyby troche wystopowac, bo juz nawet gagarin z wiesiolkiem wysiadaja.
            • wifch Re: Nudno tu bez Witch 18.09.10, 18:14
              Masz kłopoty w rodzinie? Najlepiej wtedy zrobić ciszę i przerwę...
              • realista_nr1 Re: Nudno tu bez Witch 19.09.10, 10:37
                Ty to masz witch super poukladane zycie rodzinne. Przyjdzie pijany romeo i bedzie pod oknem krzyczal auschwitz. Jak mu nie otworzysz to wejdzie do smietnika i stamtad tez bedzie cie wolal. Ale ty mu otworzysz, bo co ludzie powiedza a poza tym moze byc mu zimno. Usmazysz w srodku nocy sznycelka, kartofelki podpieczesz, zagrzejesz lozeczko, bo inaczej romeo moze sie zdenerwowac. Ty to jestes konsekwentna kobieta, podziwiam.
                • wifch Re: Nudno tu bez Witch 19.09.10, 11:03
                  realista_nr1 napisał:

> Ty to masz witch super poukladane zycie rodzinne. Przyjdzie pijany romeo i bedz
                  > ie pod oknem krzyczal auschwitz. Jak mu nie otworzysz to wejdzie do smietnika i
                  > stamtad tez bedzie cie wolal. Ale ty mu otworzysz, bo co ludzie powiedza a poz
                  > a tym moze byc mu zimno. Usmazysz w srodku nocy sznycelka, kartofelki podpiecze
                  > sz, zagrzejesz lozeczko, bo inaczej romeo moze sie zdenerwowac. Ty to jestes ko
                  > nsekwentna kobieta, podziwiam.
                  _--

My przezylismy bardzo duzo. Tak duzo,ze wielu ludzi te wydarzenia dawno by pokonaly i rozstaliby sie z hukiem.
                  Nas jakos trzymaja, nie wiem....Moze to przeznaczenie?
          • manka_swojska Re: Nudno tu bez Witch 20.09.10, 07:21
            wifch napisała:

> Na świecie dzieją się rzeczy, oj dzieją ... >

Witch, dopiero zacznie sie dziac... jest wlasnie swiezo upieczona rozwodka, ladna i zamozna. egoista_nr1 (stare oszuscisko) plus eksmalzonek "podrobki" sadysta_nr1 (rowniez stare oszuscisko) beda piac jak dwa koguty, zobaczysz. Ty myslisz, ze tacy jak oni to wystopuja? Nigdy, beda jeszcze bardziej jechac podrobkowa psyche. Nie jest mi bynajmniej jej zal, bo zbyt wiele krzywdy wyrzadzila ludziom, jednak ten cyrk mogliby zakonczyc, bo niestety chcac dokopac jej narazaja innych, tych, ktorzy nic nie chca miec z tym wspolnego. Nienawidze ich za to
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka