Dodaj do ulubionych

and Wspanialy

31.12.10, 16:46
Voxave poruszyla dosyc ciekawy temat, zarzucajac mi (tak to odczytalem) - narcyzm. Przyznaje, ze poniewaz pisze, co mysle, wiec nie wstydze sie swoich wypowiedzi, tylko przyjmuje, ze przynajmniej dla mnie maja sens. A wiec w kategoriach Voxave "napawam sie nimi". Z drugiej strony przeciez potrafie przyjac cudze argumenty i nie odrzucam ich a'priori jako nonsensowne.
To jak jest, co myslicie? W watku Larusse (ale nie tylko) bylem narcystyczny?
--
Prawda ma wartosc tylko dla tych, ktorzy sa w stanie ja pojac.
Obserwuj wątek
    • to.niemozliwe Re: Ferdynand Wspanialy ;-) 31.12.10, 16:48
      Literowka....:-)
      • yag-nik Re: Ferdynand Wspanialy ;-) 31.12.10, 16:53
        Wypowiem się bo akurat przeczytałam całą dyskusję o "czy życie was boli" :-)
        Nie wydaje mi się że jesteś narcystyczny.
        • dzanky Re: Ferdynand Wspanialy ;-) 01.01.11, 15:26
          Tez nie odbieram wypowiedzi To.niemozliwe jako narcystycznych.
    • larusse Re: and Wspanialy 31.12.10, 18:59
      Nie sądzę... Myślę, że nie zrozumieliście się za bardzo. Voxave oburzyła się, że użyłeś słowa: psychobajeczki na określenie czegoś, co ona traktuje bardzo poważnie, a jak później z tego zrobił się narcyzm, to już nie bardzo pamiętam. :)
    • paco_lopez Re: and Wspanialy 01.01.11, 10:50
      myślę , że z wypiekami przejżała twoja wizytówkę i tak jej sie nasunęło. ten dywanik na klacie ci się tam objawia. może jej czuła struna drgnęła, a wiesz jak kobieta nie może mieć delikwenta, to mu szpileczkę wepnie. inne nawet ugryźć potrafią a ja to raczej widziałem, ze kobita fokusa na ciebie załapała, bo chóry anielskie lubisz itp. dla mnie to rozpłodowy byczek jesteś a z progeniturą sie nieujawniasz , więc jak ?
      • to.niemozliwe Re: and Wspanialy 01.01.11, 10:55
        Hahaha :D
        Coś w tym jest, kobiety w ciąży wywołują u mnie uczucia opiekuńcze. :D
      • voxave Re: and Wspanialy 01.01.11, 10:58
        pako nie bądz zazdrosny--lubię tego gościa bo fajnie pisze--mam gdzies cudza klate posiadam legalnie swoja własną--bronie kobiet bo daja sie wypuszczac w maliny,ofiara nawet nie zauwazyła jak jej zaciska sznurek na szyi---zaczęla sie krygowac bo myslala ze dwaj faceci tocza o nia boje --śmieszne hihihihihi
        • larusse Re: and Wspanialy 01.01.11, 18:31
          Ale kto był tą ofiarą? Bo chyba nie ja, co???? :)
          • voxave Re: and Wspanialy 02.01.11, 03:55
            nie nie ty a autorka wątku
            • larusse Re: and Wspanialy 02.01.11, 11:47
              Aaa jeśli tak, to wszystko jasne...
    • zorz_ponimirski Re: and Wspanialy 01.01.11, 13:14
      to raczej voxave jest nieprzyzwyczajona, że ktoś artykuuje siebie w normalny, i co gorsza sympatyczny sposób :) Taki trochę stary buc.
      -----
      pozdrawiam, zorzyk
      • voxave Re: and Wspanialy 01.01.11, 13:26
        a ja juz myślałam, ze dzisiaj juz nie produkuje sie wazeliny w czystej postaci----to. obroni sie sam jak czuje sie zagrozony szacuneczek
        • zorz_ponimirski Re: and Wspanialy 01.01.11, 13:33
          ale przed czym tu się bronić, przed Twoim skrzywionym światopogładem? Sama się obroń :)
          A tak na serio: dlaczego tak Cię dźga, ze jeden forumowicz z drugim moło sobie gaworzą. Myślałaś trochę nad tym? wszędzie widzisż wazelinę, jakbyś w policji życie spędziła, czy co.
    • crazy_witch Narcyzm... 01.01.11, 13:48
      Wszyscy mamy go w mniejszym albo wiekszym stopniu. Bo jakze by to siebie mial nie lubic. To co bylby to za czlowiek? Uwazam,ze wirtualna postac to jedno a ta, ktora spotyka sie w realu to cos kim sie jest naprawde. Dlatego pisanie na temat kogo sie specjalnie nie zna, raczej niczemu nie sluzy....Choc ja uwazam ciebie jako Dyplomate, takiego na uslugach Ludvika XVI...:=)))
      • voxave Re: Narcyzm... 01.01.11, 15:32
        zorz-oto odpowiedz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka