Dodaj do ulubionych

Luty, jest prosba ...

IP: *.adsl.navix.net 23.04.04, 05:05
podziel sie z nami owym "gromem z jasnego nieba". Mysle, ze nie masz mi za zle
ze wyciagam tu na swiatlo cos, o czym powiedziales mi w rozmowie ze mna.
Mysle, ze zainteresuje to wieksza czesc forumowiczow, stad odrebny watek.
Imagine.
Obserwuj wątek
    • Gość: Luty Re: Luty, jest prosba ... IP: *.dialup.mindspring.com 23.04.04, 15:29

Gość portalu: Imagine napisał(a):

> podziel sie z nami owym "gromem z jasnego nieba". Mysle, ze nie masz mi za zle
      > ze wyciagam tu na swiatlo cos, o czym powiedziales mi w rozmowie ze mna.
      > Mysle, ze zainteresuje to wieksza czesc forumowiczow, stad odrebny watek.
      > Imagine.

Zartujesz?
    • j_ar Re: Luty, jest prosba ... 23.04.04, 15:43
      a mnie to by intertesowalo jak to sie stalo, co bylo przyczyna, ze z alkoholika
      tak ladnie sie wyciagnales i jestes juz tak blisko zrozumienia zycia?
      • Gość: Luty Re: Luty, jest prosba ... IP: *.dialup.mindspring.com 23.04.04, 15:50
        Imagine,wyciagnales sie z alkoholika?
        • j_ar Re: Luty, jest prosba ... 23.04.04, 15:51
          moge cos mylic, ale kiedys cos tak napisal, ze byl... a wiec nie jest...a
          prawde mowiac podziwiam takich ludzi i to nie zart
        • Gość: Imagine Re: Luty, jest prosba ... IP: *.unl.edu 23.04.04, 15:53
          raczej z zaprawiaki. jestem pewnym, ze wypiles 100 razy wiecej niz ja.
          moje pijanstwa charakteryzowaly sie "nadaktywnoscia" towarzysko-obyczajowa,
          a nie intensywnoscia i czestotliwoscia picia. zwyczajnie jestem potwornie durny
          po wypiciu chocby kilku piw.
          Imagine.
          • Gość: Luty Re: Luty, jest prosba ... IP: *.dialup.mindspring.com 23.04.04, 15:56
            jestem potwornie durny
            >
            > po wypiciu chocby kilku piw.
            > Imagine.

Przed wypiciem tez...heehee(zart!)
            • Gość: Imagine Re: Luty, jest prosba ... IP: *.unl.edu 23.04.04, 15:58
              well, to tez prawda. pocieszam sie tylko, ze moi bracia i siostry nie wiele
              madrzejszymi sa.
              Imagine.
              • Gość: Luty Re: Luty, jest prosba ... IP: *.dialup.mindspring.com 23.04.04, 16:02

> well, to tez prawda. pocieszam sie tylko, ze moi bracia i siostry nie wiele
                > madrzejszymi sa.
                > Imagine.

Pocieszasz sie?, mnie to boli.
                • Gość: Imagine Re: Luty, jest prosba ... IP: *.unl.edu 23.04.04, 16:05
                  a iii ty ! co ma bolec ? latwiej ze swiadomoscia, ze nikomu blizej niz mnie
                  do nirwany/mokszy/samadhi,nieba.
                  • Gość: Luty Re: Luty, jest prosba ... IP: *.dialup.mindspring.com 23.04.04, 16:07

> a iii ty ! co ma bolec ? latwiej ze swiadomoscia, ze nikomu blizej niz mnie
                    > do nirwany/mokszy/samadhi,nieba.

Ja bym chetnie tego nieba ludziom uchylil...
                    • Gość: Imagine Re: Luty, jest prosba ... IP: *.unl.edu 23.04.04, 16:11
                      Chrystus nie zdolal tego zrobic ... ale, ale, czy nie miales nam cos
                      opowiedziec o gromie z jasnego nieba. moze to bedzie twe uchylenie ... ?
                      • Gość: Luty Re: Luty, jest prosba ... IP: *.dialup.mindspring.com 23.04.04, 16:14

> Chrystus nie zdolal tego zrobic ... ale, ale, czy nie miales nam cos
                        > opowiedziec o gromie z jasnego nieba. moze to bedzie twe uchylenie ... ?

Zartujesz?
                        • Gość: Imagine Re: Luty, jest prosba ... IP: *.unl.edu 23.04.04, 16:15
                          tym razem nie ...
                          • Gość: Luty Re: Luty, jest prosba ... IP: *.dialup.mindspring.com 23.04.04, 16:46
                            Przeciez sam wiesz, ze to niemozliwe;to trudne do opowiedzenia, trudne do
                            zrozumienia, a poza tym SWIETE dla mnie.
                            • Gość: Imagine Re: Luty, jest prosba ... IP: *.unl.edu 23.04.04, 16:56
                              cholera, widze ze nie mam szans. Czym by cie przekupic ? Hm ... lubisz
                              czekolade ?
                              • Gość: Luty Re: Luty, jest prosba ... IP: *.dialup.mindspring.com 23.04.04, 16:58
                                To zalezy na kim...
                                • Gość: Imagine Re: Luty, jest prosba ... IP: *.unl.edu 23.04.04, 17:01
                                  swintuszek, nie podsluchuj Richelieue, tej swintuszycy ...
                                  • Gość: Luty Re: Luty, jest prosba ... IP: *.dialup.mindspring.com 23.04.04, 17:02
                                    Ja ja podgladam..
                                    • Gość: Imagine Re: Luty, jest prosba ... IP: *.unl.edu 23.04.04, 17:04
                                      jeszcze gorzej ... aaaa, fajna jest ?
                                      • Gość: Luty Re: Luty, jest prosba ... IP: *.dialup.mindspring.com 23.04.04, 17:07
                                        mniam mniam
                                    • Gość: Luty z innej beczki IP: *.dialup.mindspring.com 23.04.04, 17:06
                                      Ken Wilber- mowi Ci to cos Imagine?
                                      • Gość: Imagine Re: z innej beczki IP: *.unl.edu 23.04.04, 17:11
                                        mowi. kilka jego ksiazek stoi na polce (moja zona studiuje psychologie).
                                        podobno bardzo chory. expertem nie jestem choc wiem, ze to najpowazniejszy
                                        klient w budowaniu pomostu pomiedzy wschodem i zachodem.
                                        Imagine.
                                        • Gość: Luty Re: z innej beczki IP: *.dialup.mindspring.com 23.04.04, 17:14
                                          kilka jego ksiazek stoi na polce

A czytales?
                                          • Gość: Imagine Re: z innej beczki IP: *.unl.edu 23.04.04, 17:25
                                            nie, male fragmenty wskazane przez zone. nie czytam juz. rzucilem wszystko.
                                            nawet swoj cien, na sciane, hihihihihihihi
                                            • Gość: Luty Re: z innej beczki IP: *.dialup.mindspring.com 23.04.04, 17:34
                                              Znaczy, osiagniesz nastepny poziom...dezintegracja pozytywna poprzedza ten
                                              proces...
                                              • Gość: Imagine Re: z innej beczki IP: *.unl.edu 23.04.04, 17:45
                                                ty mi tu na "ucunego" wygladasz. ja tylko amatorem bylem, a i tak teraz wszystko
                                                sie skonczylo.
                                                Imagine.
                                                • Gość: Luty Re: z innej beczki IP: *.dialup.mindspring.com 23.04.04, 17:53

> ty mi tu na "ucunego" wygladasz. ja tylko amatorem bylem, a i tak teraz
                                                  wszystk
                                                  > o
                                                  > sie skonczylo.
                                                  > Imagine.

Jesli o zycie chodzi, wszyscy jestesmy jeno amatorami.. nic nigdy sie nie
                                                  konczy... chcialbys.. nie ma letko.. he he he
                                                  • Gość: Imagine Re: z innej beczki IP: *.unl.edu 23.04.04, 18:06
                                                    kurna, jakbym siebie czytal ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka