Dodaj do ulubionych

KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]]

01.04.04, 11:09
Kwiecień plecień to przeplata trochę zimy ,trochę lata.......w tym miesiacu
nie zawita usmiech na mych ustach, nawet nie proście, nie mam
nastroju.Pozdrawiam wszystkich stałych i niestałych forumowiczów.
Obserwuj wątek
    • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 01.04.04, 11:22
      No nareszcie, czekalam i czekalam, nie mialam gdzie sie wpisac. Dzieki
      Magikosie, nieusmiechniety w kwietniu, mily czlowieku.Dam Ci rade, my wszyscy
      tacy usmiechnieci z przymusu, wiec bywaj z nami czesciej, to nie bedzie tak
      zle. Ale, ale, znajac ciutek Ciebie, moze to zart pierwszokwietniowy?
      • chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 01.04.04, 11:45
        My nieuśmiechnięci ???? Co Ty koleżanko mówisz, my już śmiejemy się ze
        wszystkiego i ze wszystkich. Magikos, a Ty chłopie otwórz Hubala, spojrzyj
        przez okno i będzie OK.
        Pozdrawiam :D
        • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 01.04.04, 12:20
          Zapomnialam o Tym wyjatku hehehehe. Pozdrawiam
          • naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 01.04.04, 16:17
            "Pozdrawiam wszystkich stałych i niestałych forumowiczów"

No nie mów że jesteś stały. Raz na miesiąc zawitasz i jeszcze sie odgrażasz, że
            przez miesiąc się nie będziesz usmiechał? Czyli wszystko w normie? hehehehe
            pzdro
            • magikos Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 01.04.04, 17:23
              Ponieważ wiecznie sie śmiałem ,to w temacie odruchowo to zrobiłem ( tu
              naprawiam swój błąd), to nie żart, a Hubala niestety nie trawię :[[[[pozdrawiam
              • naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 01.04.04, 17:52
                Dlaczego? Nie lubisz Hubala?
                A może Ty w ogóle nie pijesz? Tylko tak podpuszczasz forumową brać? Hę?
                No dobra, dobrze, że sie uśmiechasz to już coś! :) Pozdrawiam
                • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 01.04.04, 18:09
                  To moze tyskie,? albo na cieplo z cynamonem? Byle jakie, byles sie
                  smial]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
                  • naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 01.04.04, 18:55
                    Wybór w piwach wielki! Różne różniste można kupić, ale jak nie piwo to może
                    jkiś szlachetny trunek? Szklaneczka łiskacza też dobrze robi na poprawę
                    humorku ;-)
                    • chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 01.04.04, 20:29
                      Magikos, ja nikogo nie zmuszm do Hubala, to tylko ogólne, takie g-dzkie piwne
                      zawołanie. Nie smuć się chłopie, jutro będzie lepiej :)
                      • sheki Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 01.04.04, 21:23
                        Jak udało Wam się przeżyć prima aprilusowe psoty?:)Pani od kurwików przebiła dziś wszystkich.:))
                        • naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 02.04.04, 00:29
                          niebardzo odczułam zarty aprilisowe, ale za to jak najbardziej realny realizm
                          mnie zaskoczył...eech człowiek nie wie co go, kiedy i jak.... :((
                          smutny dzień miałam, bardzo smutny, kurczę!
                          Pozdrawiam miło wszystkich, /choc tutaj mozna pobyc troche serdecznym.../
                          • chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 02.04.04, 07:35
                            Naatka, nie martw się, od dzisiaj będzie lepiej.
                            Pozdrawiam
                            • naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 02.04.04, 11:16
                              Dzięki, Chetorku, oby! bo moze byc jeszcze "lepiej... nie mówić" heheheh
                              Juz jest lepiej mi na duszy, pewnie słoneczko działa ozdrowieńczo! ;-)
                              Pozdrawiam
                              • parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 02.04.04, 11:39
                                Słoneczko świeci,nie powiem.Wiatrzycho za to straszliwe.Zimno...
                                • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 02.04.04, 11:47
                                  Witam wietrznie i troche slonecznie. Przez godzine nie moglam wejsc na forum, a
                                  i teraz kula sie slimaczo. Wiec Was pozdrawiam i czekam na spotkanie krzeslowe
                                  a moze fotelowe. Relacji nie bedzie hehehe
                                  • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 03.04.04, 13:43
                                    Witam serdecznie - ja ToJa i ja Chetor :D
                                    Siedzimy właśnie przed kompem u ToJi i wszystkich po kolei obgadujemy ;-)))
                                    Piwko jest smakowite
                                    Pzdrawiamy z pieskiem w tle
                                    Odbierajcie maile ze zdjęciami.
                                    • parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 03.04.04, 17:10
                                      No tak.:)) Takim to dobrze.Właśnie się zastanawiałem dlaczego uszy mi płoną,teraz wiem.:)) Obgadywacze.:))
                                      • chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 03.04.04, 19:36
                                        To teraz wiesz jak czuły się moje uszy kilka tygodni temu ;-)
                                        • naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 03.04.04, 21:13
                                          Że nie wspomne o moich! ;-))
                                          Wpisałam tutaj post, nie widzę! Pewnie zapomniałam nacisnąć enter.;))
                                          No a w tym poscie stało, co Chetor na Prezydenta! niech w końcu zobaczą za
                                          granica, ze mamy przystojnych, 'reprezentacyjnych' Facetów! ;-)))
                                          nie nie... nie dziękuj Chetorku! To "chłyt materkingowy" naszego forum!!!
                                          Pozdrawiam ;-)))
                                          • parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 04.04.04, 06:34
                                            Taaa,jasne.Naata znów kokietuje Chetora.;)Mnie pozostają jeno Łzy Stalina...:(
                                            • naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 04.04.04, 10:18
                                              No patrz!? Zapomniałam nacisnąc enter? ;-)))
                                              Do "chłytu materkingowego" / chinczyk z Kabaretu Moralnegoniepokoju/ dodaje
                                              drugiego przystojniaka, Parkowego, niech ludzie wiedzą! A co! ;-))
                                              • chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 04.04.04, 12:13
                                                Pozdrawiam palmowo, słonecznie i niedzielnie.
                                                • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 04.04.04, 13:00
                                                  A ja palmowo i zdrowo Was pozdrawiam. Pogoda piekna wiec trzeba odwiedzic
                                                  bliskich a odeszlych.
                                                  • chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 05.04.04, 08:27
                                                    Witam w słoneczny poniedziałek :D
                                                  • chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 05.04.04, 19:43
                                                    Dziś widziałem znowu ToJę
                                                    I wcale tego psa się nie boję ;-)))

Tak więc z powodów postępującej sklerozy, zajrzałem na 3 sekundy do ToJi, żeby
                                                    odebrać to, o czym zapomniałem.
                                                    To był galop :(
                                                    pzdr
                                                  • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 05.04.04, 22:44
                                                    No wlasnie, szkoda, ze galopem w domu byles spowrotem hehe, a psina nie wadzi
                                                    nikomu, tylko wpuszcza do domu, gorzej z wyjsciem panowie, lecz o tym nikt sie
                                                    nie dowie. DDD
                                                  • parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 05.04.04, 22:48
                                                    Mówiłem od razu: psina dopomina się pieszczot.Chetor zapomniał i musiał to nadrobić.:)
                                                  • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 05.04.04, 23:13
                                                    Zebys wiedzial, ale poznala, ze Chetor to mily czlowiek, bo szczekajac merdala
                                                    ogonem. Wyjasniam tez, ze to jest "on".
                                                  • chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 06.04.04, 08:36
                                                    Witam uprzejmie bez odrobiny ironii ;-)

Pies, jaki pieees, pieseczek, jajnik ?
                                                    Kuba, ja tobie mówię - Rosenzweigowa ma las, w lesie je dżewo. Dżewo sie żnie,
                                                    je deska, jest sęk ...... :DDDD
                                                    pzdr
                                                  • parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 06.04.04, 21:16
                                                    Te gościu,akurat ten skecz Dudka mogę wyrecytować calusieńki.:))
                                                  • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 06.04.04, 22:29
                                                    Jeszcze zdazylam powiedziec Wam dzien dobry i dobranoc. Ciezki dzien mialam, a
                                                    tyle jeszcze przede mna.
                                                  • chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 07.04.04, 09:08
                                                    parkowy napisał:

> Te gościu,akurat ten skecz Dudka mogę wyrecytować calusieńki.:))

Te, facet - lepiej się naucz, sprawdzę na spotkaniu !!!

Witam środowo, z lekka pochmurnie.
                                                  • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 07.04.04, 14:59
                                                    Witam z cegla na glowie,moze jak lunie to ona spadnie. Narazie trzyma sie
                                                    dobrze. Pozdrawiam. Bedzie wesolo na wiklinach?
                                                  • parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 07.04.04, 21:26
                                                    No masz,na wilkinach jest zawsze wesoło.:))
                                                  • naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 08.04.04, 11:03
                                                    Witam Wszystkich, pośpiesznie, bo mam zaległości przez trzy dni walki
                                                    z "komputerem". Pozdrawiam
                                                  • chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 08.04.04, 12:02
                                                    Witam w czwartek.
                                                    Naata- zakończyłaś już to wojowanie ???
                                                    pzdr :)
                                                  • naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 08.04.04, 13:09
                                                    Tak, zakończyłam, ale mam roboty dużo, Alex wyjeżdża, czas swiąt, wszystko
                                                    kumuluje sie w jednym czasie. Wieczorem, na pewno, bedę dostepna. Pozdro. :)
                                                  • magikos Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 08.04.04, 16:26
                                                    brzydko, pochmurno, deszczowo ,przygnebiająco - echh nic to - pozdrawiam
                                                  • chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 09.04.04, 07:07
                                                    Mam nadzieję, że święta będą jednak przyjemniesze na zewnątrz. Tym bradziej, że
                                                    czeka mnie podróżowanie, na północ i zuruck.
                                                    pzdr
                                                  • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 09.04.04, 20:44
                                                    Ma byc ladna pogoda, juz dzisiaj po poludniu zrobilo sie ladnie. Ja tez bede
                                                    podrozowac z kuchni do pokoju i zuruck. Ale mysle, ze beda zadowoleni DDD.
                                                    Pozdrawiam i smutno bez Naaty. Co Ona wyprawia,?na glanz wszystko pucuje?, albo
                                                    placze po Alex, Naatko odezwij sie !!!!!!!!!!
    • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 08.04.04, 13:27
      Witam, witam. Deszczowo,pochmurnie,brzydko i nieprzyjemnie. Ale robota czeka,
      wiec mniej mnie bedzie. Trudno. Pozdrawiam
      • parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 08.04.04, 21:37
        Przeprwowadźcie się bliżej mnie.:) Cały dzień słoneczko,jedynie przed godziną zaczęło siąpić.:))
        • parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 09.04.04, 21:38
          Sorry,nie mam nawet siły pisać,padam z nóg...:(
          • naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 10.04.04, 10:43
            I ja nie mam czasu, ale po świętach, na pewno będzie. Pozdrawiam
            • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 10.04.04, 11:36
              Nareszcie widze znajomych z T. Pozdrawiam wszystkich. Wesolego jajka.
              • chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 10.04.04, 16:05
                Pozdrawiam w biegu - dziś tu, jutro tam. Podróżowanie świąteczne.
                Życzę kobietom wesołego a facetom sprawnego zajączka ;-))
                Do "popisania" po świętach, chyba :)
                • parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 10.04.04, 18:09
                  nareszcie finisz przedświątecznego szału zakupów.:) Do po świętach>:))
                  • naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 10.04.04, 18:12
                    ....no tak ..faceci... juz maja święta? a kto sałatki pokroi i pomiesza?? :-))
                    do po świętach, odpoczywajcie zdrowo! ;-) Pozdrawiam
                    • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 10.04.04, 22:04
                      Co Wy! swieta sie jeszcze nie zaczely a Wy juz do po hehehe:-)))
                      • naata Re: KWIECIEŃ CZAS....ciągnąć ;]]] 13.04.04, 14:41
                        Witam poswiatecznie, jakiś osamotniony, ten wątek, nawet przez samego
                        założyciela, Magikosa, który coś tam wtracił, nabrał "wody w usta" i spadł! :]
                        Czyli wracamy do naszej rzeczywistości, smutnej, aferalnej, jednym słowem do...
                        A może polepszy się? Przynajmniej mam taka nadzieję. Pozdrawiam
                        • chetor Re: KWIECIEŃ CZAS....ciągnąć ;]]] 13.04.04, 18:43
                          Witam trzynastego ;) Ciężko, oj ciężko po świętach, i sam chyba też jestem
                          cięższy ;((
                          pzdr
                          • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS....ciągnąć ;]]] 13.04.04, 18:53
                            Uffffffff, dobrze, ze juz po swietach i moge Was przywitac slonecznie, chociaz
                            troche zimnawo jeszcze. Mam nadzieje, ze wszystko wroci do normy i nasza waga
                            tez!!!!!!!!!!!!
                            • parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS....ciągnąć ;]]] 13.04.04, 23:46
                              ...a nad morzem spokój....
                              • chetor Re: KWIECIEŃ CZAS....ciągnąć ;]]] 14.04.04, 09:02
                                parkowy napisał:

> ...a nad morzem spokój....

Czyli: "na zachodzie bez zmian" ???

Witam środowo, słoneczkowo i zmęczeniowo po świętach.
                                pzdr
                                • naata Re: KWIECIEŃ CZAS....ciągnąć ;]]] 14.04.04, 11:26
                                  Witam równiez słonecznie, choć smutno mi...będziem pisac dzwonić, i ..czekać
                                  Pozdrawiam środowo :)
                                  • parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS....ciągnąć ;]]] 14.04.04, 11:59
                                    popatrz na to z innej strony,wreszcie nikt nie wygoni Cię od kompa.:)))
                                    • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS....ciągnąć ;]]] 14.04.04, 22:11
                                      No to w srodku tygodnia witam Was wieczorowo. Naata, nie martw sie, wiesz, ze
                                      tak bedzie lepiej, i teraz przy takich mozliwosciach porozumiewania sie to male
                                      piwo. Wiem, wiem, ale za kilka tygodni przejdzie i ani sie obejrzysz i bedzie
                                      powrot. Trzymam kciuki i pozdrawiam. I jeszcze zastanawiam sie po co te swieta,
                                      jak wszyscy po nich tacy zmeczeeeeeeeni!!!!!
                                      • chetor Re: KWIECIEŃ CZAS....ciągnąć ;]]] 15.04.04, 08:29
                                        Witam w połowie kwietnia.

Święta, czy to jeszcze naprawdę ŚWIĘTO czy kolejna okazja do spotkań
                                        rodzinnych, objadania się i popitki ??? Wydaje mi się, że z biegiem lat coraz
                                        bardziej zatracane są wartości Świąt, a we wszystko wkracza komercjalizacja. Na
                                        dodatek trudno od niej się uniezależnić.
                                        pzdr
                                        • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS....ciągnąć ;]]] 15.04.04, 11:01
                                          Tak, media robia zla robote. Wciskaja sie wszedzie, az w glowie zamet, no, maja
                                          wieksza sile przebicia. Nie ulegam temu, w adwencie nie slucham koled, w poscie
                                          jestem wyciszona, a spotkania rodzinne byly zawsze,dobre jedzonko tez,/to
                                          zostlo chyba z czasow kiedy swieta byly jedyna okazja na zjedzenie czegos
                                          dobrego/, a popitki mnie zupelnie nie interesuja.No i do tego ten lany
                                          poniedzialek.:-( Jednak kaca mam czesto i to zupelnie z innych powodow.:-(
                                        • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS....ciągnąć ;]]] 15.04.04, 11:02
                                          Oczywiscie, zapomnialam powiedziec DZIEN DOBRY w ten piekny, sloneczny dzionek.
                                          • parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS....ciągnąć ;]]] 15.04.04, 11:11
                                            Chyba przejadę się do Berlina...kto chce się zabrać?:)
                                            • chetor Re: KWIECIEŃ CZAS....ciągnąć ;]]] 15.04.04, 13:08
                                              Dzięki, wybrałem kierunek północny, pozdrawiam z gorącego Grudziądza :))
      • magikos Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 15.04.04, 17:36
        pozdrówka wiosenne
        • naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 15.04.04, 20:58
          a ja pozdrawiam wieczorowa porą, tez wiosennie i trochę sennie... ;-)
          • naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 16.04.04, 08:30
            Dzień dobry z rana, słonka jeszcze nie ma ale ma być :) Pozdrawiam
            • chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 16.04.04, 11:13
              Witam prawie łikendowo czyli, co prawdopodobne u mnie, niezdrowo ;-))
              • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 16.04.04, 12:55
                A u mnie juz slonecznie i odpoczywajaco, chociaz jeszcze kilka spacerkow
                dzisiaj zalicze,ale lubie w taka pogode. Na lykend zapowiada sie deszcoowo.
                Szkoda.
                • chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 17.04.04, 12:11
                  Witam w łikendzik kwietniowy
                  i dylemat mam nie nowy.

Gdzie się bawić, w co się bawić
                  co mam wybrać T czy G
                  ale dzis to bedzie G.

Dziś pobędę w pewnym Młynie
                  co z niezłych biesiad słynie ;-))

Pozdrawiam
                  • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 17.04.04, 15:03
                    No, patrzajcie ludzie, jaki Ten Chetor rozrywkowy, i jaki ma wybor. Jezeli w G.
                    kolo bialego domku, to nie zazdroszcze,:-( a jak za Wiselka, las przejechawszy
                    to zazdroszcze, a jakze.:-))). Ale ogolnie najwazniejsze towarzystwo, miejsce
                    mniej, moim skromnym zdaniem oczywiscie.Pozdrawiam.
    • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 17.04.04, 15:05
      Z tej zazdrosci zapomnialam sie odmeldowac w drugiej polowie kwietnia, zaczynam
      myslec tez nad skroceniem tego wchodzenia tu hehehe..............
      • naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 17.04.04, 17:11
        Witam Wszystkich sobotnio - wiosennie no moze trochę juz letnio, zielono robi
        si e dokoła, pada przyjemny ciepły deszczyk, i jest fajnie choć moje szczęścia
        gdzieś daleko... ale może przeczytają i się odezwa? ;-) Pozdrawiam milutko ;-)
        • parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 18.04.04, 07:41
          Słoneczko już zaczyna pukać w okienko.:) Trzeba trochę jodu nawdychać...
          • naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 18.04.04, 09:52
            Niedzielnie witam! Słoneczka nie ma ale jest przyjemnie, wróbelek odważny
            jeden, zagląda mi prawie do komputera ;-)))
            • chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 18.04.04, 10:37
              Witam lekko zakołysany po baletach ;)))
              ToJu - wyliczałaś pewne miejsca ale to nie było żadne z nich. Zapomniełaś o
              Diabelskim czyli Czarcim ;-)))
              Nie martw się, nie zajrzę dziś do Was, bo droga nie jaest całkiem prosta ;P
              pzdr
              • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 18.04.04, 12:58
                Hahaha, rzeczywiscieo tym zapomnialam, bo rzadko tam bywam, ale jak juz, to
                zawsze jest fajnie. A bac sie nie boje, gosci lubie i nie jest to dla mnie nic
                strasznego, w razie czego psina czuwai albo sie ja trzyma, albo puszcza i
                wszystko jasne. Witam niedzielnie pokrecona, bo plany mialam duze, a tu pogoda
                wiaterkowa i trzeba przy komp. siedziec, a niektorzy golote ogladac, za cym ja
                nie przepadam. Ale moze po poludniu sie poprawi?
                • chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 19.04.04, 14:53
                  Witam zdziwion wielce, że o tej porze mój wpis jest pierwszy.
                  Gdzie jesteśta, co robita ?
                  pzdr
                  • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 19.04.04, 17:25
                    Witam w pochmurny poniedzialek. Najgorzej zacząc, tyle trzeba zrobic, jak sie
                    nie pracuje, ale teraz juz pojdzie hehe. A Naata pewnie teraz pracuje za dwie.
                    Parkowy gdzies buszuje po obcych landach ,ot cala tajemnica. A Ciebie w pracy
                    postawilo na nogi po tych balangach?
                    • parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 20.04.04, 07:37
                      Melduję się na posterunku!:)
                      • naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 20.04.04, 08:56
                        Witam wszystkich wiosennie, ciepło i zielono, i ....troche chorobowo, niestety ;
                        (...Myślę, że do maja przejdzie ;-)
                        • chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 20.04.04, 11:12
                          Witam wesoło jak skowronek na wiosnę ;-)
                          Naata zdrowiej natychmiast !!!
                          pzdr
                          • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 20.04.04, 22:29
                            Witam wieczorowa pora. Dzisiaj Spacerowalam po miescie T. ale zadnego skowronka
                            wiosennego nie spotkalam hehehe, tylko pelno mlodych ludzi muzykujacych
                            wystawiwszy kapelusz na datki. Troche duzo. No i pelno zbierajacych do puszek,
                            juz nawet nie wiem na co. Chetor! jak Wy to wytrzymujecie? Co turysci na to?
                            Przyznam, ze bylam nerwowa. Ale spacer i tak przyjemny. Lubie chodzic tymi
                            uliczkami i zazdroszcze, ze grudziadzkie nie sa takie, a czemu, to wiemy.
                            • chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 21.04.04, 08:29
                              Witam deszczowo-minorowo.
                              Wiesz ToJu, temat "żebraków" jest już beznadziejny. Nie ma praktycznie żadnych
                              rozwiązań. Kiedyś próbowano pędzić muzyków, wydawać zezwolenia - i nic to nie
                              dało. Jedni są za, inni przeciw. Do puszek zbierają wszedzie, jak są legalnym
                              stowarzyszeniem to wolno im to robić i też nie ma na to dobrej rady i
                              rozwiązania.
                              A turyści co na to? Sama wiesz, przecież napisałaś ;-)
                              pzdr
                              • parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 21.04.04, 10:34
                                Słonecznie,ciepło pozdrawiam.
                                • naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 21.04.04, 11:10
                                  A ja podobnie jak Chetor, tylko jeszcze nie pada, ale juz wszystkie kości
                                  krzyczą, że będzie nieciekawie! Wiosna... ale, aby do lata ;-))
                                  • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 21.04.04, 13:50
                                    No to do lata czas zaczac teskinic, hehehe. Chetor !!! ja nie turystka, ja
                                    sasiadka, kurcze. I bardzo lubie T. Ten klimacik mi pasuje i zazdroszcze. To
                                    samo z trojmiastem. W-wy nie cierpie. Pozdrawiam po burzowo, slonecznie, cieplo
                                    i parno. Zanosi sie na nowa burze?
                                    • chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 22.04.04, 09:43
                                      Witam we czwarteczek przed łikendeczkiem - lubicie takie zdrobnienia
                                      typu "dokumenciki", "pieniążki"??? Ja nie lubię.

ToJu - jesteś i sąsiadką, i turystką. Mamy podobne gusty, W-wki nie cierpię,
                                      Trójmaisto lubię, Poznań i Kraków też. No a mój T najbardziej lubię wiosenno-
                                      letnią porą od zachodzu słońca do świtu, w dobrym towarzystwie.
                                      pzdr
                                      • naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 22.04.04, 11:16
                                        A pozdrówki? Lubisz? ;-)
                                        Generalnie nie cierpię zdrobnień ale zdarza się, że w odniesieniu do pewnych
                                        sytuacji lub, by oddać trafność opisu..używam Np. co?? główka boli? do męża -
                                        szklaneczka dna nie miała? ;-)) gorzej od zdrobnień rażą mnie nazwy
                                        zdeformowane szczególnie imion; Bacha Rychu Zocha...no chyba, że użyte są z
                                        rozmysłem i podkreślają ekspresję wypowiedzi np. nooo to ci Wiechu, no! ;)))

Chetorku to my podobne upodobania mamy, życie cyganerii hehehe Warszawa jako
                                        miasto ze swoim nieładem architektonicznym nie widzi mi się również.Lubię stare
                                        miasta, mogłabym mieszkać w Rzymie ;-) T, oczywiście podoba mi się, ale tylko
                                        Starówka, reszty nie znam ;-)
                                        no to pozdrówki :)

• toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 22.04.04, 11:24
                                          No to jestesmy w domu. Zdrobnienia dla mnie sa infantylne i jak ktos tak uzywa,
                                          troche sie do niego, no wiecie, uprzedzam hahahaha, a najbardziej nie lubie
                                          slowa pieniazki, chociaz pieniadze bardzo lubie hehe. Witam we czwartek,
                                          normalna dla mnie pora, bo za chwile szkola i tyle. A łykend, jak ladna pogoda,
                                          zawsze mile widziany. Pozdrawiam wiosennie i jeszcze troche sennie.
                                          • naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 23.04.04, 08:50
                                            Dzień dobry piątkowo i słonecznie od rana ;))
                                            • chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 23.04.04, 09:33
                                              Witam i słońce pytam?
                                              • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 23.04.04, 11:48
                                                Slonce juz jest ,tylko pozno przychodzi i z rana troche chlodzi wprowadzajac w
                                                blad niektorych, np. mnie. Dobrze, ze niedlugo pierwszego, nie bede musial sie
                                                tak mordowc. Pozdrawiam hehe
                                                • parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 23.04.04, 16:53
                                                  Słońce pewnikiem zbiera siły przed łykendem.zaczynałem się już przyzwyczajać do ciepła.
                                                  • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 23.04.04, 18:20
                                                    Lykend ma byc chlodny a majowy jeszcze bardziej, ot zycie.
                                                  • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 24.04.04, 14:54
                                                    Witam popoludniowo, juz z ciezka glowa, deszczowo i chyba niezdrowo. Sobota
                                                    chlodna, a jak niedziela? ciekawe.
                                                  • naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 24.04.04, 15:42
                                                    Witam toże, deszczowo! Na dodatek ponuro pochmurnie ;(( Wróciłam, chce pisać
                                                    ale nie klei się...Ale przejdzie ;)
                                                    Pozdrawiam
                                                  • chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 24.04.04, 16:22
                                                    Witam i szukam winnych takiej pogody :(
                                                  • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 24.04.04, 21:00
                                                    U nas tez ziąb okrutny, przewialo mnie tam, gdzie bylam, okrutnie. I tak ma byc
                                                    caly tydzien? niemozliwe. Ciuchy cieple wyciagac...........
                                                  • parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 24.04.04, 22:37
                                                    Po południu już się przejaśniło.Jutro macie słońce u siebie.:)
                                                  • naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 25.04.04, 01:28
                                                    Dzień dobry bardzo :) nie mogę spać, no!yhyyyyyy....:( Pozdrawiam pierwsza
                                                  • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 25.04.04, 12:56
                                                    No, mamy to slonce po wczorajszym zimnie, w glowie sie kreci i tylko spokoj
                                                    moze mnie uratowac. Witam i pozdrawiam, moze po poludniu sie rozkreci. Naata!
                                                    ale Ty masz pory rozmowy, ja tez nie moge spac, ale gadac tym bardziej, nie
                                                    mowiac o pisaniu. pozdrawiam.
                                                  • chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 26.04.04, 09:28
                                                    Witam w słoneczny poniedziałek. Co z tym spaniem, też mam od 2 dni kłopoty?!
                                                    Pewni dlatego, że za mało piwa wypiłem ;-)
                                                    pzdr
                                                  • naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 26.04.04, 10:13
                                                    Witam i o nic nie pytam, ale cicho tez nie bedę :) Piwo zawiera barbiturany i
                                                    pomaga na zaśnięcie, więc to nie od piwa masz Chetorku kłopoty ze snem, może
                                                    wiosna tak działa :)
                                                    Poczytam Was , no muszę!, i spadam do wieczora mnie nie będzie, robota..
                                                    wiadomo , wiosna ;)) i przygotowania do wyjazdu ;)
                                                    Na razie mili moi i Pozdrawiam ;-)
                                                  • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 26.04.04, 16:44
                                                    No przecie mowi, ze brak mu piwa, wiec kiepsko spi, ale co za problem sie
                                                    dopiwowac, gorzej jak nic nie dziala. Witam taka wlasnie niedorobiona przy
                                                    poniedzialku i wszystko mi dwa razy dluzej idzie. Pozdrawiam i sie ciesze, ze
                                                    plany ida zgodnie z planem.
                                                  • parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 26.04.04, 21:51
                                                    Zacząłem dziś bardzo wcześnie,jeszcze teraz mam zaległości...Nie wyrabiam się.:(
                                                  • naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 27.04.04, 09:30
                                                    witam wtorkowo miłych forumowiczów i pozdrawiam :)
                                                  • chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 27.04.04, 09:41
                                                    naata napisała:

> witam wtorkowo miłych forumowiczów i pozdrawiam :)

Pozdrawiam i forumowiczów miłych wtorkowo witam ;-)
    • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 27.04.04, 13:05
      Witam dzisiaj slamazarnie, a to forum jeszcze gorzej chodzi jak ja. Nie mam
      cierpliwosci. Moze do wieczora. Pa
      • toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 27.04.04, 22:14
        Zapomnialam, ze tu bylam i juz Was pozdrowilam, robie wiec to raz jeszcze, tego
        nigdy za wiele i z tego powodu chociaz sie rozwesele :-)
        • parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 27.04.04, 22:35
          cosik kiepsko otwiera się ostatnio nasze forum :(
          • toja50 Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 27.04.04, 22:47
            Ciesze sie juz niedlugo koniec kwietnia i nie bede musiala sie mordowac, bo i
            tak to forum calej gazety chodzi beznadziejnie. Przypominam tez, ze kiedys
            wpisywalismy sie czesciej.
            • naata Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 28.04.04, 00:13
              A mam Was, o takiej porze, w wątku na dzień dobry? :))
              Prawda, strony otwieraja się słabo,!
              No to do rana, jak zwykle! ;)))) Dobranoc
              • chetor Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 28.04.04, 09:55
                Witam zarobiony :( Nie wiem jak dzisiaj będę tu zaglądał, nie mówiąc o pisaniu.
                pzdr
              • naata Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 28.04.04, 09:58
                Dzień dobry "bardzo" (Qbuś) :)) I co? Nie ma nikogo? - a tu prawie południe,
                spiochy i pracusie ;))

Dziękuję Chetorku, bedę starała się poprawić składnię i nie tylko ;-)( na
                egzaminie z j.p., do L. miałam dwie oceny, jedna była bardzo zła ;-) a druga
                bardzo dobra, ale dano mi szansę hehehehehe
                Pozdrawiam
                • toja50 Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 28.04.04, 15:55
                  Ja na chwilke, zeby powiedziec dzien dobry i do wieczora moze.
                  • naata Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 29.04.04, 08:10
                    Dzień Dobry Wszystkim, w pochmurny poranek wiosenny
                    • chetor Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 29.04.04, 09:27
                      Dzień dobry Wsystkim w słoneczny poranek ;-)
                      • parkowy Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 29.04.04, 11:09
                        Z rana pucowałem swoje autko,niech wie że mamy wiosnę.,a co.:)
                        • toja50 Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 29.04.04, 11:29
                          No dobra, jeszcze dwa dni tej witajacej męki. A potem maj, witaj maj.
                          Oczywiscie na kilka dni tej radosci pierwszomajowej mi wystarczy. Pozdrawiam w
                          sloneczne przedpoludnie, kiedy slonko grzeje cudnie.
                          • naata Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 30.04.04, 08:19
                            witam, witam! jak ten...no ...eee! 'skowronek' zbyt radośnie hehehehe
                            Szaro, pochmurno, deszczowo... i uparcie, jak zawsze, na całym świecie,
                            wszystkie skowronki i sowy, nie wiedzą co ubrać, by było na słońce i deszcz? ;-
                            )))))Pozdrawiam, ostatni raz w kwietniu!
                            • toja50 Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 30.04.04, 11:02
                              Achhhh! jak sie ciesze, ze ostatni raz tutaj wchodze Was powitac. Jutro maj,
                              witaj maj juz nie pisze, ze pierwszy, acha, Naata, bardzo mi sie spodobalo, ze
                              razem do Europy, tylko z czym???????? Pozdrawiam i do zobaczenia !!!!!!!!!!!!
                              • naata Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 30.04.04, 12:45
                                ..." razem do Europy, tylko z czym???????? "... jak to z czym?? z nadzieją,
                                choć to matka głupich, ponoć? ;-) Niech żywi nie traca nadziei ;)
                                • toja50 Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 30.04.04, 18:10
                                  Wpisuje sie jeszcze raz swiatecznie/ niektorzy zapomnieli?/. Takie wejscie
                                  zdaza sie raz na zycie, moze chociaz bedzie weselej, chociaz wolalabym
                                  dostatniej tez.
                                  • chetor Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 30.04.04, 18:45
                                    Wpisuję się na koniec dnia i na koniec Polski poza Unią. Zajęty wszak byłem
                                    ustalniem tego najważnieszego dnia w UE - naszego spotkania.
                                    pzdr
                                    • parkowy Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 30.04.04, 23:37
                                      Niech mój post zakończy ten kwietniowy wątek.Aman.:)Hurrra!!!:)
                                      • toja50 Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 01.05.04, 16:26
                                        Niech Ci bedzie laskawco.
                                        • naata Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 01.05.04, 20:59
                                          No! niech Ci bedzie! :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka