magikos 01.04.04, 11:09 Kwiecień plecień to przeplata trochę zimy ,trochę lata.......w tym miesiacu nie zawita usmiech na mych ustach, nawet nie proście, nie mam nastroju.Pozdrawiam wszystkich stałych i niestałych forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 01.04.04, 11:22 No nareszcie, czekalam i czekalam, nie mialam gdzie sie wpisac. Dzieki Magikosie, nieusmiechniety w kwietniu, mily czlowieku.Dam Ci rade, my wszyscy tacy usmiechnieci z przymusu, wiec bywaj z nami czesciej, to nie bedzie tak zle. Ale, ale, znajac ciutek Ciebie, moze to zart pierwszokwietniowy? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 01.04.04, 11:45 My nieuśmiechnięci ???? Co Ty koleżanko mówisz, my już śmiejemy się ze wszystkiego i ze wszystkich. Magikos, a Ty chłopie otwórz Hubala, spojrzyj przez okno i będzie OK. Pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 01.04.04, 12:20 Zapomnialam o Tym wyjatku hehehehe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 01.04.04, 16:17 "Pozdrawiam wszystkich stałych i niestałych forumowiczów" No nie mów że jesteś stały. Raz na miesiąc zawitasz i jeszcze sie odgrażasz, że przez miesiąc się nie będziesz usmiechał? Czyli wszystko w normie? hehehehe pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
magikos Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 01.04.04, 17:23 Ponieważ wiecznie sie śmiałem ,to w temacie odruchowo to zrobiłem ( tu naprawiam swój błąd), to nie żart, a Hubala niestety nie trawię :[[[[pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 01.04.04, 17:52 Dlaczego? Nie lubisz Hubala? A może Ty w ogóle nie pijesz? Tylko tak podpuszczasz forumową brać? Hę? No dobra, dobrze, że sie uśmiechasz to już coś! :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 01.04.04, 18:09 To moze tyskie,? albo na cieplo z cynamonem? Byle jakie, byles sie smial]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 01.04.04, 18:55 Wybór w piwach wielki! Różne różniste można kupić, ale jak nie piwo to może jkiś szlachetny trunek? Szklaneczka łiskacza też dobrze robi na poprawę humorku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 01.04.04, 20:29 Magikos, ja nikogo nie zmuszm do Hubala, to tylko ogólne, takie g-dzkie piwne zawołanie. Nie smuć się chłopie, jutro będzie lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
sheki Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 01.04.04, 21:23 Jak udało Wam się przeżyć prima aprilusowe psoty?:)Pani od kurwików przebiła dziś wszystkich.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 02.04.04, 00:29 niebardzo odczułam zarty aprilisowe, ale za to jak najbardziej realny realizm mnie zaskoczył...eech człowiek nie wie co go, kiedy i jak.... :(( smutny dzień miałam, bardzo smutny, kurczę! Pozdrawiam miło wszystkich, /choc tutaj mozna pobyc troche serdecznym.../ Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 02.04.04, 07:35 Naatka, nie martw się, od dzisiaj będzie lepiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 02.04.04, 11:16 Dzięki, Chetorku, oby! bo moze byc jeszcze "lepiej... nie mówić" heheheh Juz jest lepiej mi na duszy, pewnie słoneczko działa ozdrowieńczo! ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 02.04.04, 11:39 Słoneczko świeci,nie powiem.Wiatrzycho za to straszliwe.Zimno... Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 02.04.04, 11:47 Witam wietrznie i troche slonecznie. Przez godzine nie moglam wejsc na forum, a i teraz kula sie slimaczo. Wiec Was pozdrawiam i czekam na spotkanie krzeslowe a moze fotelowe. Relacji nie bedzie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 03.04.04, 13:43 Witam serdecznie - ja ToJa i ja Chetor :D Siedzimy właśnie przed kompem u ToJi i wszystkich po kolei obgadujemy ;-))) Piwko jest smakowite Pzdrawiamy z pieskiem w tle Odbierajcie maile ze zdjęciami. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 03.04.04, 17:10 No tak.:)) Takim to dobrze.Właśnie się zastanawiałem dlaczego uszy mi płoną,teraz wiem.:)) Obgadywacze.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 03.04.04, 19:36 To teraz wiesz jak czuły się moje uszy kilka tygodni temu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 03.04.04, 21:13 Że nie wspomne o moich! ;-)) Wpisałam tutaj post, nie widzę! Pewnie zapomniałam nacisnąć enter.;)) No a w tym poscie stało, co Chetor na Prezydenta! niech w końcu zobaczą za granica, ze mamy przystojnych, 'reprezentacyjnych' Facetów! ;-))) nie nie... nie dziękuj Chetorku! To "chłyt materkingowy" naszego forum!!! Pozdrawiam ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 04.04.04, 06:34 Taaa,jasne.Naata znów kokietuje Chetora.;)Mnie pozostają jeno Łzy Stalina...:( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 04.04.04, 10:18 No patrz!? Zapomniałam nacisnąc enter? ;-))) Do "chłytu materkingowego" / chinczyk z Kabaretu Moralnegoniepokoju/ dodaje drugiego przystojniaka, Parkowego, niech ludzie wiedzą! A co! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 04.04.04, 12:13 Pozdrawiam palmowo, słonecznie i niedzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 04.04.04, 13:00 A ja palmowo i zdrowo Was pozdrawiam. Pogoda piekna wiec trzeba odwiedzic bliskich a odeszlych. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 05.04.04, 08:27 Witam w słoneczny poniedziałek :D Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 05.04.04, 19:43 Dziś widziałem znowu ToJę I wcale tego psa się nie boję ;-))) Tak więc z powodów postępującej sklerozy, zajrzałem na 3 sekundy do ToJi, żeby odebrać to, o czym zapomniałem. To był galop :( pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 05.04.04, 22:44 No wlasnie, szkoda, ze galopem w domu byles spowrotem hehe, a psina nie wadzi nikomu, tylko wpuszcza do domu, gorzej z wyjsciem panowie, lecz o tym nikt sie nie dowie. DDD Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 05.04.04, 22:48 Mówiłem od razu: psina dopomina się pieszczot.Chetor zapomniał i musiał to nadrobić.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 05.04.04, 23:13 Zebys wiedzial, ale poznala, ze Chetor to mily czlowiek, bo szczekajac merdala ogonem. Wyjasniam tez, ze to jest "on". Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 06.04.04, 08:36 Witam uprzejmie bez odrobiny ironii ;-) Pies, jaki pieees, pieseczek, jajnik ? Kuba, ja tobie mówię - Rosenzweigowa ma las, w lesie je dżewo. Dżewo sie żnie, je deska, jest sęk ...... :DDDD pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 06.04.04, 21:16 Te gościu,akurat ten skecz Dudka mogę wyrecytować calusieńki.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 06.04.04, 22:29 Jeszcze zdazylam powiedziec Wam dzien dobry i dobranoc. Ciezki dzien mialam, a tyle jeszcze przede mna. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 07.04.04, 09:08 parkowy napisał: > Te gościu,akurat ten skecz Dudka mogę wyrecytować calusieńki.:)) Te, facet - lepiej się naucz, sprawdzę na spotkaniu !!! Witam środowo, z lekka pochmurnie. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 07.04.04, 14:59 Witam z cegla na glowie,moze jak lunie to ona spadnie. Narazie trzyma sie dobrze. Pozdrawiam. Bedzie wesolo na wiklinach? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 07.04.04, 21:26 No masz,na wilkinach jest zawsze wesoło.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 08.04.04, 11:03 Witam Wszystkich, pośpiesznie, bo mam zaległości przez trzy dni walki z "komputerem". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 08.04.04, 12:02 Witam w czwartek. Naata- zakończyłaś już to wojowanie ??? pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 08.04.04, 13:09 Tak, zakończyłam, ale mam roboty dużo, Alex wyjeżdża, czas swiąt, wszystko kumuluje sie w jednym czasie. Wieczorem, na pewno, bedę dostepna. Pozdro. :) Odpowiedz Link Zgłoś
magikos Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 08.04.04, 16:26 brzydko, pochmurno, deszczowo ,przygnebiająco - echh nic to - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 09.04.04, 07:07 Mam nadzieję, że święta będą jednak przyjemniesze na zewnątrz. Tym bradziej, że czeka mnie podróżowanie, na północ i zuruck. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ 09.04.04, 20:44 Ma byc ladna pogoda, juz dzisiaj po poludniu zrobilo sie ladnie. Ja tez bede podrozowac z kuchni do pokoju i zuruck. Ale mysle, ze beda zadowoleni DDD. Pozdrawiam i smutno bez Naaty. Co Ona wyprawia,?na glanz wszystko pucuje?, albo placze po Alex, Naatko odezwij sie !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 08.04.04, 13:27 Witam, witam. Deszczowo,pochmurnie,brzydko i nieprzyjemnie. Ale robota czeka, wiec mniej mnie bedzie. Trudno. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 08.04.04, 21:37 Przeprwowadźcie się bliżej mnie.:) Cały dzień słoneczko,jedynie przed godziną zaczęło siąpić.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 09.04.04, 21:38 Sorry,nie mam nawet siły pisać,padam z nóg...:( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 10.04.04, 10:43 I ja nie mam czasu, ale po świętach, na pewno będzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 10.04.04, 11:36 Nareszcie widze znajomych z T. Pozdrawiam wszystkich. Wesolego jajka. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 10.04.04, 16:05 Pozdrawiam w biegu - dziś tu, jutro tam. Podróżowanie świąteczne. Życzę kobietom wesołego a facetom sprawnego zajączka ;-)) Do "popisania" po świętach, chyba :) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 10.04.04, 18:09 nareszcie finisz przedświątecznego szału zakupów.:) Do po świętach>:)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 10.04.04, 18:12 ....no tak ..faceci... juz maja święta? a kto sałatki pokroi i pomiesza?? :-)) do po świętach, odpoczywajcie zdrowo! ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 10.04.04, 22:04 Co Wy! swieta sie jeszcze nie zaczely a Wy juz do po hehehe:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: KWIECIEŃ CZAS....ciągnąć ;]]] 13.04.04, 14:41 Witam poswiatecznie, jakiś osamotniony, ten wątek, nawet przez samego założyciela, Magikosa, który coś tam wtracił, nabrał "wody w usta" i spadł! :] Czyli wracamy do naszej rzeczywistości, smutnej, aferalnej, jednym słowem do... A może polepszy się? Przynajmniej mam taka nadzieję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: KWIECIEŃ CZAS....ciągnąć ;]]] 13.04.04, 18:43 Witam trzynastego ;) Ciężko, oj ciężko po świętach, i sam chyba też jestem cięższy ;(( pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS....ciągnąć ;]]] 13.04.04, 18:53 Uffffffff, dobrze, ze juz po swietach i moge Was przywitac slonecznie, chociaz troche zimnawo jeszcze. Mam nadzieje, ze wszystko wroci do normy i nasza waga tez!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS....ciągnąć ;]]] 13.04.04, 23:46 ...a nad morzem spokój.... Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: KWIECIEŃ CZAS....ciągnąć ;]]] 14.04.04, 09:02 parkowy napisał: > ...a nad morzem spokój.... Czyli: "na zachodzie bez zmian" ??? Witam środowo, słoneczkowo i zmęczeniowo po świętach. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: KWIECIEŃ CZAS....ciągnąć ;]]] 14.04.04, 11:26 Witam równiez słonecznie, choć smutno mi...będziem pisac dzwonić, i ..czekać Pozdrawiam środowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS....ciągnąć ;]]] 14.04.04, 11:59 popatrz na to z innej strony,wreszcie nikt nie wygoni Cię od kompa.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS....ciągnąć ;]]] 14.04.04, 22:11 No to w srodku tygodnia witam Was wieczorowo. Naata, nie martw sie, wiesz, ze tak bedzie lepiej, i teraz przy takich mozliwosciach porozumiewania sie to male piwo. Wiem, wiem, ale za kilka tygodni przejdzie i ani sie obejrzysz i bedzie powrot. Trzymam kciuki i pozdrawiam. I jeszcze zastanawiam sie po co te swieta, jak wszyscy po nich tacy zmeczeeeeeeeni!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: KWIECIEŃ CZAS....ciągnąć ;]]] 15.04.04, 08:29 Witam w połowie kwietnia. Święta, czy to jeszcze naprawdę ŚWIĘTO czy kolejna okazja do spotkań rodzinnych, objadania się i popitki ??? Wydaje mi się, że z biegiem lat coraz bardziej zatracane są wartości Świąt, a we wszystko wkracza komercjalizacja. Na dodatek trudno od niej się uniezależnić. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS....ciągnąć ;]]] 15.04.04, 11:01 Tak, media robia zla robote. Wciskaja sie wszedzie, az w glowie zamet, no, maja wieksza sile przebicia. Nie ulegam temu, w adwencie nie slucham koled, w poscie jestem wyciszona, a spotkania rodzinne byly zawsze,dobre jedzonko tez,/to zostlo chyba z czasow kiedy swieta byly jedyna okazja na zjedzenie czegos dobrego/, a popitki mnie zupelnie nie interesuja.No i do tego ten lany poniedzialek.:-( Jednak kaca mam czesto i to zupelnie z innych powodow.:-( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS....ciągnąć ;]]] 15.04.04, 11:02 Oczywiscie, zapomnialam powiedziec DZIEN DOBRY w ten piekny, sloneczny dzionek. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS....ciągnąć ;]]] 15.04.04, 11:11 Chyba przejadę się do Berlina...kto chce się zabrać?:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: KWIECIEŃ CZAS....ciągnąć ;]]] 15.04.04, 13:08 Dzięki, wybrałem kierunek północny, pozdrawiam z gorącego Grudziądza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 15.04.04, 20:58 a ja pozdrawiam wieczorowa porą, tez wiosennie i trochę sennie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 16.04.04, 08:30 Dzień dobry z rana, słonka jeszcze nie ma ale ma być :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 16.04.04, 11:13 Witam prawie łikendowo czyli, co prawdopodobne u mnie, niezdrowo ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 16.04.04, 12:55 A u mnie juz slonecznie i odpoczywajaco, chociaz jeszcze kilka spacerkow dzisiaj zalicze,ale lubie w taka pogode. Na lykend zapowiada sie deszcoowo. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 17.04.04, 12:11 Witam w łikendzik kwietniowy i dylemat mam nie nowy. Gdzie się bawić, w co się bawić co mam wybrać T czy G ale dzis to bedzie G. Dziś pobędę w pewnym Młynie co z niezłych biesiad słynie ;-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 17.04.04, 15:03 No, patrzajcie ludzie, jaki Ten Chetor rozrywkowy, i jaki ma wybor. Jezeli w G. kolo bialego domku, to nie zazdroszcze,:-( a jak za Wiselka, las przejechawszy to zazdroszcze, a jakze.:-))). Ale ogolnie najwazniejsze towarzystwo, miejsce mniej, moim skromnym zdaniem oczywiscie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 17.04.04, 15:05 Z tej zazdrosci zapomnialam sie odmeldowac w drugiej polowie kwietnia, zaczynam myslec tez nad skroceniem tego wchodzenia tu hehehe.............. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 17.04.04, 17:11 Witam Wszystkich sobotnio - wiosennie no moze trochę juz letnio, zielono robi si e dokoła, pada przyjemny ciepły deszczyk, i jest fajnie choć moje szczęścia gdzieś daleko... ale może przeczytają i się odezwa? ;-) Pozdrawiam milutko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 18.04.04, 07:41 Słoneczko już zaczyna pukać w okienko.:) Trzeba trochę jodu nawdychać... Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 18.04.04, 09:52 Niedzielnie witam! Słoneczka nie ma ale jest przyjemnie, wróbelek odważny jeden, zagląda mi prawie do komputera ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 18.04.04, 10:37 Witam lekko zakołysany po baletach ;))) ToJu - wyliczałaś pewne miejsca ale to nie było żadne z nich. Zapomniełaś o Diabelskim czyli Czarcim ;-))) Nie martw się, nie zajrzę dziś do Was, bo droga nie jaest całkiem prosta ;P pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 18.04.04, 12:58 Hahaha, rzeczywiscieo tym zapomnialam, bo rzadko tam bywam, ale jak juz, to zawsze jest fajnie. A bac sie nie boje, gosci lubie i nie jest to dla mnie nic strasznego, w razie czego psina czuwai albo sie ja trzyma, albo puszcza i wszystko jasne. Witam niedzielnie pokrecona, bo plany mialam duze, a tu pogoda wiaterkowa i trzeba przy komp. siedziec, a niektorzy golote ogladac, za cym ja nie przepadam. Ale moze po poludniu sie poprawi? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 19.04.04, 14:53 Witam zdziwion wielce, że o tej porze mój wpis jest pierwszy. Gdzie jesteśta, co robita ? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 19.04.04, 17:25 Witam w pochmurny poniedzialek. Najgorzej zacząc, tyle trzeba zrobic, jak sie nie pracuje, ale teraz juz pojdzie hehe. A Naata pewnie teraz pracuje za dwie. Parkowy gdzies buszuje po obcych landach ,ot cala tajemnica. A Ciebie w pracy postawilo na nogi po tych balangach? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 20.04.04, 07:37 Melduję się na posterunku!:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 20.04.04, 08:56 Witam wszystkich wiosennie, ciepło i zielono, i ....troche chorobowo, niestety ; (...Myślę, że do maja przejdzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 20.04.04, 11:12 Witam wesoło jak skowronek na wiosnę ;-) Naata zdrowiej natychmiast !!! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 20.04.04, 22:29 Witam wieczorowa pora. Dzisiaj Spacerowalam po miescie T. ale zadnego skowronka wiosennego nie spotkalam hehehe, tylko pelno mlodych ludzi muzykujacych wystawiwszy kapelusz na datki. Troche duzo. No i pelno zbierajacych do puszek, juz nawet nie wiem na co. Chetor! jak Wy to wytrzymujecie? Co turysci na to? Przyznam, ze bylam nerwowa. Ale spacer i tak przyjemny. Lubie chodzic tymi uliczkami i zazdroszcze, ze grudziadzkie nie sa takie, a czemu, to wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 21.04.04, 08:29 Witam deszczowo-minorowo. Wiesz ToJu, temat "żebraków" jest już beznadziejny. Nie ma praktycznie żadnych rozwiązań. Kiedyś próbowano pędzić muzyków, wydawać zezwolenia - i nic to nie dało. Jedni są za, inni przeciw. Do puszek zbierają wszedzie, jak są legalnym stowarzyszeniem to wolno im to robić i też nie ma na to dobrej rady i rozwiązania. A turyści co na to? Sama wiesz, przecież napisałaś ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 21.04.04, 10:34 Słonecznie,ciepło pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 21.04.04, 11:10 A ja podobnie jak Chetor, tylko jeszcze nie pada, ale juz wszystkie kości krzyczą, że będzie nieciekawie! Wiosna... ale, aby do lata ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 21.04.04, 13:50 No to do lata czas zaczac teskinic, hehehe. Chetor !!! ja nie turystka, ja sasiadka, kurcze. I bardzo lubie T. Ten klimacik mi pasuje i zazdroszcze. To samo z trojmiastem. W-wy nie cierpie. Pozdrawiam po burzowo, slonecznie, cieplo i parno. Zanosi sie na nowa burze? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 22.04.04, 09:43 Witam we czwarteczek przed łikendeczkiem - lubicie takie zdrobnienia typu "dokumenciki", "pieniążki"??? Ja nie lubię. ToJu - jesteś i sąsiadką, i turystką. Mamy podobne gusty, W-wki nie cierpię, Trójmaisto lubię, Poznań i Kraków też. No a mój T najbardziej lubię wiosenno- letnią porą od zachodzu słońca do świtu, w dobrym towarzystwie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 22.04.04, 11:16 A pozdrówki? Lubisz? ;-) Generalnie nie cierpię zdrobnień ale zdarza się, że w odniesieniu do pewnych sytuacji lub, by oddać trafność opisu..używam Np. co?? główka boli? do męża - szklaneczka dna nie miała? ;-)) gorzej od zdrobnień rażą mnie nazwy zdeformowane szczególnie imion; Bacha Rychu Zocha...no chyba, że użyte są z rozmysłem i podkreślają ekspresję wypowiedzi np. nooo to ci Wiechu, no! ;))) Chetorku to my podobne upodobania mamy, życie cyganerii hehehe Warszawa jako miasto ze swoim nieładem architektonicznym nie widzi mi się również.Lubię stare miasta, mogłabym mieszkać w Rzymie ;-) T, oczywiście podoba mi się, ale tylko Starówka, reszty nie znam ;-) no to pozdrówki :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 22.04.04, 11:24 No to jestesmy w domu. Zdrobnienia dla mnie sa infantylne i jak ktos tak uzywa, troche sie do niego, no wiecie, uprzedzam hahahaha, a najbardziej nie lubie slowa pieniazki, chociaz pieniadze bardzo lubie hehe. Witam we czwartek, normalna dla mnie pora, bo za chwile szkola i tyle. A łykend, jak ladna pogoda, zawsze mile widziany. Pozdrawiam wiosennie i jeszcze troche sennie. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 23.04.04, 08:50 Dzień dobry piątkowo i słonecznie od rana ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 23.04.04, 09:33 Witam i słońce pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 23.04.04, 11:48 Slonce juz jest ,tylko pozno przychodzi i z rana troche chlodzi wprowadzajac w blad niektorych, np. mnie. Dobrze, ze niedlugo pierwszego, nie bede musial sie tak mordowc. Pozdrawiam hehe Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 23.04.04, 16:53 Słońce pewnikiem zbiera siły przed łykendem.zaczynałem się już przyzwyczajać do ciepła. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 23.04.04, 18:20 Lykend ma byc chlodny a majowy jeszcze bardziej, ot zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 24.04.04, 14:54 Witam popoludniowo, juz z ciezka glowa, deszczowo i chyba niezdrowo. Sobota chlodna, a jak niedziela? ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 24.04.04, 15:42 Witam toże, deszczowo! Na dodatek ponuro pochmurnie ;(( Wróciłam, chce pisać ale nie klei się...Ale przejdzie ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 24.04.04, 16:22 Witam i szukam winnych takiej pogody :( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 24.04.04, 21:00 U nas tez ziąb okrutny, przewialo mnie tam, gdzie bylam, okrutnie. I tak ma byc caly tydzien? niemozliwe. Ciuchy cieple wyciagac........... Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 24.04.04, 22:37 Po południu już się przejaśniło.Jutro macie słońce u siebie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 25.04.04, 01:28 Dzień dobry bardzo :) nie mogę spać, no!yhyyyyyy....:( Pozdrawiam pierwsza Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 25.04.04, 12:56 No, mamy to slonce po wczorajszym zimnie, w glowie sie kreci i tylko spokoj moze mnie uratowac. Witam i pozdrawiam, moze po poludniu sie rozkreci. Naata! ale Ty masz pory rozmowy, ja tez nie moge spac, ale gadac tym bardziej, nie mowiac o pisaniu. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 26.04.04, 09:28 Witam w słoneczny poniedziałek. Co z tym spaniem, też mam od 2 dni kłopoty?! Pewni dlatego, że za mało piwa wypiłem ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 26.04.04, 10:13 Witam i o nic nie pytam, ale cicho tez nie bedę :) Piwo zawiera barbiturany i pomaga na zaśnięcie, więc to nie od piwa masz Chetorku kłopoty ze snem, może wiosna tak działa :) Poczytam Was , no muszę!, i spadam do wieczora mnie nie będzie, robota.. wiadomo , wiosna ;)) i przygotowania do wyjazdu ;) Na razie mili moi i Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 26.04.04, 16:44 No przecie mowi, ze brak mu piwa, wiec kiepsko spi, ale co za problem sie dopiwowac, gorzej jak nic nie dziala. Witam taka wlasnie niedorobiona przy poniedzialku i wszystko mi dwa razy dluzej idzie. Pozdrawiam i sie ciesze, ze plany ida zgodnie z planem. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 26.04.04, 21:51 Zacząłem dziś bardzo wcześnie,jeszcze teraz mam zaległości...Nie wyrabiam się.:( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 27.04.04, 09:30 witam wtorkowo miłych forumowiczów i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 27.04.04, 09:41 naata napisała: > witam wtorkowo miłych forumowiczów i pozdrawiam :) Pozdrawiam i forumowiczów miłych wtorkowo witam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 27.04.04, 13:05 Witam dzisiaj slamazarnie, a to forum jeszcze gorzej chodzi jak ja. Nie mam cierpliwosci. Moze do wieczora. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 27.04.04, 22:14 Zapomnialam, ze tu bylam i juz Was pozdrowilam, robie wiec to raz jeszcze, tego nigdy za wiele i z tego powodu chociaz sie rozwesele :-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: KWIECIEŃ CZAS ZACZĄĆ :]]]]]]]]] 27.04.04, 22:35 cosik kiepsko otwiera się ostatnio nasze forum :( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 27.04.04, 22:47 Ciesze sie juz niedlugo koniec kwietnia i nie bede musiala sie mordowac, bo i tak to forum calej gazety chodzi beznadziejnie. Przypominam tez, ze kiedys wpisywalismy sie czesciej. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 28.04.04, 00:13 A mam Was, o takiej porze, w wątku na dzień dobry? :)) Prawda, strony otwieraja się słabo,! No to do rana, jak zwykle! ;)))) Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 28.04.04, 09:55 Witam zarobiony :( Nie wiem jak dzisiaj będę tu zaglądał, nie mówiąc o pisaniu. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 28.04.04, 09:58 Dzień dobry "bardzo" (Qbuś) :)) I co? Nie ma nikogo? - a tu prawie południe, spiochy i pracusie ;)) Dziękuję Chetorku, bedę starała się poprawić składnię i nie tylko ;-)( na egzaminie z j.p., do L. miałam dwie oceny, jedna była bardzo zła ;-) a druga bardzo dobra, ale dano mi szansę hehehehehe Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 28.04.04, 15:55 Ja na chwilke, zeby powiedziec dzien dobry i do wieczora moze. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 29.04.04, 08:10 Dzień Dobry Wszystkim, w pochmurny poranek wiosenny Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 29.04.04, 09:27 Dzień dobry Wsystkim w słoneczny poranek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 29.04.04, 11:09 Z rana pucowałem swoje autko,niech wie że mamy wiosnę.,a co.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 29.04.04, 11:29 No dobra, jeszcze dwa dni tej witajacej męki. A potem maj, witaj maj. Oczywiscie na kilka dni tej radosci pierwszomajowej mi wystarczy. Pozdrawiam w sloneczne przedpoludnie, kiedy slonko grzeje cudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 30.04.04, 08:19 witam, witam! jak ten...no ...eee! 'skowronek' zbyt radośnie hehehehe Szaro, pochmurno, deszczowo... i uparcie, jak zawsze, na całym świecie, wszystkie skowronki i sowy, nie wiedzą co ubrać, by było na słońce i deszcz? ;- )))))Pozdrawiam, ostatni raz w kwietniu! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 30.04.04, 11:02 Achhhh! jak sie ciesze, ze ostatni raz tutaj wchodze Was powitac. Jutro maj, witaj maj juz nie pisze, ze pierwszy, acha, Naata, bardzo mi sie spodobalo, ze razem do Europy, tylko z czym???????? Pozdrawiam i do zobaczenia !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 30.04.04, 12:45 ..." razem do Europy, tylko z czym???????? "... jak to z czym?? z nadzieją, choć to matka głupich, ponoć? ;-) Niech żywi nie traca nadziei ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 30.04.04, 18:10 Wpisuje sie jeszcze raz swiatecznie/ niektorzy zapomnieli?/. Takie wejscie zdaza sie raz na zycie, moze chociaz bedzie weselej, chociaz wolalabym dostatniej tez. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 30.04.04, 18:45 Wpisuję się na koniec dnia i na koniec Polski poza Unią. Zajęty wszak byłem ustalniem tego najważnieszego dnia w UE - naszego spotkania. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 30.04.04, 23:37 Niech mój post zakończy ten kwietniowy wątek.Aman.:)Hurrra!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 01.05.04, 16:26 Niech Ci bedzie laskawco. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecien czas konczyc]]]]]]]]]]]]] 01.05.04, 20:59 No! niech Ci bedzie! :)) Odpowiedz Link Zgłoś