kvinna 28.04.04, 08:37 Warszawa cała obłożnie chora. Normalnie Wojna Paździerzowa. Jesteśmy Ciemnogrodem? Kto za? Kto przeciw? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwieto Re: To co? Szczytujemy, proszę Państwa :) 28.04.04, 09:41 > Jesteśmy Ciemnogrodem? Mi tam slonce swieci prosto w okno (uprasza sie o przesuniecie nieco w prawo i wyzej). A brama choc zamknieta na glucho to azurowa :"P Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: To co? Szczytujemy, proszę Państwa :) 28.04.04, 10:01 z "perspektywy" 400 km wygladacie nieciekawie;)) jestem przeciw! Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: To co? Szczytujemy, proszę Państwa :) 28.04.04, 10:07 > z "perspektywy" 400 km wygladacie nieciekawie;)) To pewnie przez zarwana noc.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: To co? Szczytujemy, proszę Państwa :) 28.04.04, 13:20 noce zarywacie nie od dzisiaj:))) ale nigdy nie było az tak nieciekawie...:)) kwieto napisał: > To pewnie przez zarwana noc.... :( > Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: To co? Szczytujemy, proszę Państwa :) 28.04.04, 13:23 No bo teraz byla tak juz mocno zarwana, nie wiem czy nie trzeba bedzie wymienic :( Odpowiedz Link Zgłoś
ivek multiple orgasm 28.04.04, 10:09 alka_xx napisała: > z "perspektywy" 400 km wygladacie nieciekawie;)) > jestem przeciw! z 415km również, także zawołam czym prędzej Hallo Berlin, Ahoj Praha! a może i nawet Serwus Wien! czyli też jestem przeciw, a nawet za. lepiej napiszcie, jak będziecie świętować koniec Jałty 1 maja :D pozdrawiam, Aj. Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna ale do diabła 28.04.04, 10:13 Zamiast otwierać się, zamykamy się, nawet jeśli tylko ażurowo.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: ale do diabła 28.04.04, 10:21 Ooo, przepraszam, ja ide jutro robic zdjecia w "jaskini lwa". A co do tej bramy - wstyd przyznac, nie ja zamknalem ale mnie zamkneli :( Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna zeskanuj i na moją @ proszę 28.04.04, 10:34 Rozgrzeszony, rozumiem, ze sam byś się nie zamknął ;) Ale lornetkę masz, aby lepiej widzieć, co nie? Bo my tu mamy! Kvinna z lotu ptaka Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: zeskanuj i na moją @ proszę 28.04.04, 10:36 > Ale lornetkę masz, aby lepiej widzieć, co nie? Iii, lornetka przez Wisle nie siegnie :( Zostaje mi wieczor tylko Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna To masz, nie, inaczej masz na imię :) 28.04.04, 10:41 To masz, Raport z Oblężonego Miasta :) Melduję, że smerfiaki stoją co dwadzieścia metrów, raz na jakiś czas przemyka samochód, helikoptery dziś nie latają. Na razie spokój. Chciałam kupić płytę, ale dziś chyba dup.... O. U mnie jest zielona siata na budynku, na motyle? Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: To masz, nie, inaczej masz na imię :) 28.04.04, 10:51 > Chciałam kupić płytę, ale dziś chyba dup.... Dzis chyba szansa jedynie na pazdziezowe :"P > O. U mnie jest zielona siata na budynku, na motyle? Pewnie tak. Jak wpadnie, zasuszysz czy wypuscisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna nie lubię truchełek 28.04.04, 10:58 Wypuszczę. Ale najpierw musi spełnić 3 życzenia :) Zresztą, fajne jest wszystko co wylatuje, bezpodtekstowo. Puszczające się kiełki... Tak zielono, alterglobalistycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: nie lubię truchełek 28.04.04, 10:59 Moze alterglobalisci cos zasadza? Zawsze to lepiej nizby mieli ich posadzic Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna za 28.04.04, 11:18 Ostatecznie są zlepkiem Zielonych, środowisk gejowskich, pań feministek, Panów też :) i lewackich. Środowisk. Niech żyje Wiosna! Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna najzupełniej serio 28.04.04, 11:43 Może zwiększona Świadomość, jakby na pewno chciał Wódz, którego nie wyznaję, czyli I- Ma- .... :) Bo o to w ostatecznym rozrachunku chodzi, jak sądzę, niezależnie od tego, czy się ma czy nie ma. kvinna, która jest i mniej ma :) niż jest :) Niech żyje Wiosna! Do diabła, chyba chce mi się pomanifestować. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: najzupełniej serio 28.04.04, 12:04 Powiedz gdzie i kiedy bedziesz demonstrowac, postaram sie zajrzec z aparatem :"P Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Najswiezsze wiadomosci 28.04.04, 10:28 Wielki Wajchowy posluchal i przesunal Slonce - dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna O 28.04.04, 11:57 Przeleciał helokopter. Grzecznie mu machamy. Odmachał. Nudno. Nic się nie dzieje. Jak w polskim filmie. Jesteśmy zawiedzeni... Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx bez takich . 28.04.04, 12:05 a Ty sobie kwieto tak nie zartuj, tam u Was przypada dzisiaj 10 Panów na 1 szarego człowieka...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: bez takich . 28.04.04, 12:06 No wiec jestem ciekaw kto by bardziej panikowal :") Ale z tego co mi wiadomo to tylko 2 na 1, slabo... Za to mam zainstalowane prysznice po drodze z pracy, az szkoda ze jade metrem Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: bez takich . 28.04.04, 13:24 a woda w nich jest zielona???!!!:P kwieto napisał: > Za to mam zainstalowane prysznice po drodze z pracy, az szkoda ze jade metrem > Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: bez takich . 28.04.04, 13:31 A nie wiem, podobno maja duza wydajnosc, tyle sie dowiedzialem Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: To się ewakuujemy 28.04.04, 12:14 Eee, takiej to zapewnic rozrywke, zblazowanie totalne :"PP Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: O, A, 28.04.04, 12:01 W polskim filmie Ci nudno? Moze u Pasikowskiego? Nie zycze...ani Wam ani sobie:) kvinna napisała: > Nudno. Nic się nie dzieje. Jak w polskim filmie. > Jesteśmy zawiedzeni... Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna e, niee, ja statkiem płynę 28.04.04, 12:08 I w tych okolicznościach przyrody... Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto A niech to... 28.04.04, 12:13 Szukam po internecie czegos na temat teatrow ulicznych ktore maja gdzies w calym harmiderze wystepowac - wrzucilem pytanie w nieocenione google i wyszlo: "MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH EUROPEJSKI SZCZYT GOSPODARCZY w WARSZAWIE" Hmmmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto KTO? 28.04.04, 12:18 Sie wybiera dzis na pola mokotowskie? • Ryuzo Fukuhara, japoński tancerz i choreograf: godz. 19, • Ooff Ouro - „Au Bo”, performerzy z Sardynii: godz. 20, • Emancypunx: godz. 21.30, • Klangrus - Teatr Ognia, polska pięcioosobowa grupa tancerzy z ogniem: godz. 22, • Makata - „Wesele”, przedstawienie interaktywne: godz. 22.30, • Komuna Otwock, znany teatr zaangażowany społecznie: godz. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Przyszłabym 28.04.04, 12:22 poznałabym G.A. (to taki greps :) Zblazowanie, powiadasz? Skądże. Pogodne podejście do rzeczywistości. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: ale się trochę boję :) 28.04.04, 12:37 Szukasz starszego brata-obroncy? :"PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: TAK :) 28.04.04, 13:08 Pogadaj z Jar'em, bo ja sie nie nadaje - ide robic zdjecia i nie dogladam trzodki :"P Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: KTO? 28.04.04, 12:38 To daj znac na priv gdzie i kiedy, moze piwo przy okazji by? Odpowiedz Link Zgłoś