Dodaj do ulubionych

Zakonczenie

12.06.12, 06:41
kiedy jest zakończenie roku w przedszkolach? Którego?
Obserwuj wątek
    • mw144 Re: Zakonczenie 12.06.12, 08:37
      W państwowych 26-tego. W prywatnych różnie, pytaj w przedszkolu.
    • monikaa13 Re: Zakonczenie 12.06.12, 08:58
      Hmm, a co to znaczy zakonczenie roku szkolnego? Jestem bardzo ciekawa, przecież przedszkola sa w wakacje też otwarte.

U nas jest pożegnanie 6 latków ale nie wiem jeszcze kiedy. W lipcu przedszkole jest zamknięte ale w sierpniu otwarte i moja normalnie w sierpniu idzie jeszcze, a co będzie w domu siedziała. Tak jest w państwowym.

W prywatnym żadnego zakonczenia nie było, bo przedszkole otwarte całe wakacje bez przerw.
    • slonko1335 Re: Zakonczenie 12.06.12, 09:27
      U nas przedszkola normalnie funkcjonują do 29 czerwca. Od 2 lipca do 24 sierpnia są dyżury. Ostatni tydzień sierpnia normalnie otwarte.
      • tyssia Re: Zakonczenie 12.06.12, 09:56
        o panstwowe mi chodzi, u nas w wakacje zamknięte.
    • kanna Zadzwoń :p 12.06.12, 12:17
      Skąd mamy wiedzieć, kiedy w TWOIM przedszkolu jest zakończenie??
      • mojemieszkanie24 Re: Zadzwoń :p 12.06.12, 15:51
        do ostatniego dnia czerwca ( dzień roboczy)
    • kazet.1 Re: Zakonczenie 12.06.12, 21:23
      przedszkola publiczne pracują do końca czerwca, potem mają dyżury wakacyjne przez jeden miesiąc - tzn. jedno w okolicy pracuje w lipcu a drugie w sierpniu. datę uroczystości z okazji zakończenia roku i pożegnania starszaków odchodzących do szkoły ustalają nauczycielki grupy - najczęściej w ostatnich dwóch tygodniach czerwca.
    • mariken Re: Zakonczenie 12.06.12, 21:35
      Chodzi Ci o to, do kiedy pracują przedszkola czy kiedy są imprezy? Pracują do 29 a imprezy - u nas już była, 30 maja wink
      • barakudaa Re: Zakonczenie 16.06.12, 02:11
        mariken napisała:

> Chodzi Ci o to, do kiedy pracują przedszkola czy kiedy są imprezy? Pracują do 2
        > 9

A czemu piszesz zbiorowo?U nas moje przedszkole pracuje do końca lipca a w sierpniu jest przerwa.Tak jak juz ktoś napisał przedszkola przewaznie są zamkniete jeden miesiąc a który to zalezy od miasta/gminy/osiedla.
        • mariken Re: Zakonczenie 16.06.12, 17:06
          Niekoniecznie są zamknięte przez miesiąc - u nas dyżury są dwutygodniowe, a moje przedszkole kończy prace 29 czerwca i zaczyna dopiero 1 września uncertain.
          Jest różnie - o to mi chodziło, formalne zakończenie roku jest 29/6, potem są dyżury wakacyjne.
    • klubgogo Re: Zakonczenie 16.06.12, 18:13
      29 czerwca, moje dyżuru wakacyjnego nie ma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka