Dodaj do ulubionych

Forumowe biuro matrymonialne

19.05.04, 19:28
proponuję wszystkim samotnym forumowiczom,aby złożyli swoje oferty
matrymonialne,może być na wesoło,na poważnie,jak chcecie:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: ryb Re: Forumowe biuro matrymonialne IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 19.05.04, 19:33
      Ja sie wiecej wyglupial nie bede. 3 razy prosilem Ta_ zeby zostala moja
      wirtualna zona, to ona wyslala mnie na Berdyczow i w dodatku przestala
      wystepowac na forum jako Ta_.
      • thistle1 Re: Forumowe biuro matrymonialne 19.05.04, 19:52
        oj biedaku,czas zmienić obiekt zainteresowania:-)
        • qw5 Re: Forumowe biuro matrymonialne 19.05.04, 21:34
          Ja mam odwieczny problem z Komandosem. Boję się tego, że nie zaakceptuje mojej
          jedynej wady - mianowicie teściowej.
          Ale jakby co zostawiam namiary w biurze, przynajmniej podwyższę statystykę.

Z tym że jak zaczną tę czekoladkę orgazmową sprzedawać, to nie chcę Cię
          martwić, ale Twoje biuro straci rację bytu.
          • procesor Re: Forumowe biuro matrymonialne 19.05.04, 21:53
            qw5 napisała:
            > Z tym że jak zaczną tę czekoladkę orgazmową sprzedawać, to nie chcę Cię
            > martwić, ale Twoje biuro straci rację bytu.

Ja tu co prawda kandydatury nie zgłaszam - ale czy ty nie przesadzasz z ta
            czekoladką orgazmodajną?? Przeciez to biuro matrymonialne forumowe ma byc - a
            nie orgazmodajne?? No, chyba że to jedynie "dom schadzek". :P

Nie samym orgazmem ludzie zyją! ;)
            • qw5 Re: Forumowe biuro matrymonialne 20.05.04, 19:33
              :) Eee spójrz prawdzie w oczy, Procesor. Tak z dystansu - nie o to w tym
              wszystkim chodzi? Przyjemna czynność podstępnie prowadząca do przedłużenia
              gatunku. Po to wymyślono miłosć i inne związane z tym konfabulacje. A
              małżeństwo stworzono po to, żeby nadać tej grze jakieś reguły. A i tak, zobacz,
              jak ludzie oszukują.
              • procesor Re: Forumowe biuro matrymonialne 20.05.04, 22:29
                Mówisz ze sie oszukujemy? Hmm.. Chyba nie wszyscy?

Nie narzucam innym że musza sie żenić, ale miło mi ze trafiłąm na faceta co
                miał na temat małżeństwa to samo zdanie co ja. :)
                Faktem jednak jest że jakbym sie z nim nie przyjaźniła oprócz tej miłości
                odczuwanej do niego - to bym go chyba czasem rzucała.. czymś cięzkim.. i
                wracała w jego ramiona. :) Jak do spokojnej przystani,
    • Gość: ryb Re: Forumowe biuro matrymonialne IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 19.05.04, 21:52
      Mam straszny z tym problem...jest 5 na krotkiej liscie i nie moge wybrac...
    • r.richelieu Re: Forumowe biuro matrymonialne 20.05.04, 23:18
      no dobrze, a co z posagiem, bo ja w posagu wnoszę niechęć do męskich
      szowinistycznych kanarków, niebieskich ptaków (bo wolę czerwone) i mającyh
      pantofle na głowie zamiast na rękach
      • Gość: frustro pantofiglarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 23:30
        piersi przed ołtarzem
        • r.richelieu Re: pantofiglarze 20.05.04, 23:37
          ja tam myślę, że przed ołtarzem są i piersi, i nogi, i głowy. Tylko nie wiem
          czy na ołatrzu się te manele składa czy rozkłada
          • Gość: frustro Re: pantofiglarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 23:52
            (nie)wiele zależy od ofiary
            • Gość: Richelieu* Re: pantofiglarze IP: 217.98.107.* 21.05.04, 00:06
              w obecnych ciężkich czasach, gdy nie można odliczyć darowizny od podatku,
              ofiary są mniej liczne niż to było za moich czasów
              • Gość: frustro Re: pantofiglarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 17:37
                jeśli jest ich mniej to znaczy,że są z głębi serca... ludzie dzisiaj nowatorsko
                chowani (nie)wyrachowani... pierwsze ofiary z maszyn matematycznych nieba(wem)
                powinny się pojawić
    • alfika Re: Forumowe biuro matrymonialne 21.05.04, 10:36
      niech tylko który spróbuje - gorzko tego pożałuje

(ma to jak w banku i urzędzie skarbowym)

widźmawiedźm
      :)))
    • Gość: krish Re: Forumowe biuro matrymonialne IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 12:16
      Ojej a ty jeszcze ciągle thistle? No ładny kwiatek, ale mówiłem Ci: tulip, rose
      albo forget-me-not... :)
      • thistle1 Re: Forumowe biuro matrymonialne 21.05.04, 16:31
        thistle choć kłuje,to piękno ma w sobie.trzeba tylko dostrzec tę roślinę wśród
        przyciągających kolorami i zapachami kwiatów.kwiaty choć kolorowe i piękne,to
        wątłe i delikatne ,a thistle...silna,zahartowana i przywykła do każdego rodzaju
        ziemi roślina.
        ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka