thistle1 19.05.04, 19:28 proponuję wszystkim samotnym forumowiczom,aby złożyli swoje oferty matrymonialne,może być na wesoło,na poważnie,jak chcecie:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryb Re: Forumowe biuro matrymonialne IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 19.05.04, 19:33 Ja sie wiecej wyglupial nie bede. 3 razy prosilem Ta_ zeby zostala moja wirtualna zona, to ona wyslala mnie na Berdyczow i w dodatku przestala wystepowac na forum jako Ta_. Odpowiedz Link Zgłoś
thistle1 Re: Forumowe biuro matrymonialne 19.05.04, 19:52 oj biedaku,czas zmienić obiekt zainteresowania:-) Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Forumowe biuro matrymonialne 19.05.04, 21:34 Ja mam odwieczny problem z Komandosem. Boję się tego, że nie zaakceptuje mojej jedynej wady - mianowicie teściowej. Ale jakby co zostawiam namiary w biurze, przynajmniej podwyższę statystykę. Z tym że jak zaczną tę czekoladkę orgazmową sprzedawać, to nie chcę Cię martwić, ale Twoje biuro straci rację bytu. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Forumowe biuro matrymonialne 19.05.04, 21:53 qw5 napisała: > Z tym że jak zaczną tę czekoladkę orgazmową sprzedawać, to nie chcę Cię > martwić, ale Twoje biuro straci rację bytu. Ja tu co prawda kandydatury nie zgłaszam - ale czy ty nie przesadzasz z ta czekoladką orgazmodajną?? Przeciez to biuro matrymonialne forumowe ma byc - a nie orgazmodajne?? No, chyba że to jedynie "dom schadzek". :P Nie samym orgazmem ludzie zyją! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Forumowe biuro matrymonialne 20.05.04, 19:33 :) Eee spójrz prawdzie w oczy, Procesor. Tak z dystansu - nie o to w tym wszystkim chodzi? Przyjemna czynność podstępnie prowadząca do przedłużenia gatunku. Po to wymyślono miłosć i inne związane z tym konfabulacje. A małżeństwo stworzono po to, żeby nadać tej grze jakieś reguły. A i tak, zobacz, jak ludzie oszukują. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Forumowe biuro matrymonialne 20.05.04, 22:29 Mówisz ze sie oszukujemy? Hmm.. Chyba nie wszyscy? Nie narzucam innym że musza sie żenić, ale miło mi ze trafiłąm na faceta co miał na temat małżeństwa to samo zdanie co ja. :) Faktem jednak jest że jakbym sie z nim nie przyjaźniła oprócz tej miłości odczuwanej do niego - to bym go chyba czasem rzucała.. czymś cięzkim.. i wracała w jego ramiona. :) Jak do spokojnej przystani, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Forumowe biuro matrymonialne IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 19.05.04, 21:52 Mam straszny z tym problem...jest 5 na krotkiej liscie i nie moge wybrac... Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Forumowe biuro matrymonialne 20.05.04, 23:18 no dobrze, a co z posagiem, bo ja w posagu wnoszę niechęć do męskich szowinistycznych kanarków, niebieskich ptaków (bo wolę czerwone) i mającyh pantofle na głowie zamiast na rękach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro pantofiglarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 23:30 piersi przed ołtarzem Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: pantofiglarze 20.05.04, 23:37 ja tam myślę, że przed ołtarzem są i piersi, i nogi, i głowy. Tylko nie wiem czy na ołatrzu się te manele składa czy rozkłada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: pantofiglarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 23:52 (nie)wiele zależy od ofiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: pantofiglarze IP: 217.98.107.* 21.05.04, 00:06 w obecnych ciężkich czasach, gdy nie można odliczyć darowizny od podatku, ofiary są mniej liczne niż to było za moich czasów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: pantofiglarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 17:37 jeśli jest ich mniej to znaczy,że są z głębi serca... ludzie dzisiaj nowatorsko chowani (nie)wyrachowani... pierwsze ofiary z maszyn matematycznych nieba(wem) powinny się pojawić Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Forumowe biuro matrymonialne 21.05.04, 10:36 niech tylko który spróbuje - gorzko tego pożałuje (ma to jak w banku i urzędzie skarbowym) widźmawiedźm :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Forumowe biuro matrymonialne IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 12:16 Ojej a ty jeszcze ciągle thistle? No ładny kwiatek, ale mówiłem Ci: tulip, rose albo forget-me-not... :) Odpowiedz Link Zgłoś
thistle1 Re: Forumowe biuro matrymonialne 21.05.04, 16:31 thistle choć kłuje,to piękno ma w sobie.trzeba tylko dostrzec tę roślinę wśród przyciągających kolorami i zapachami kwiatów.kwiaty choć kolorowe i piękne,to wątłe i delikatne ,a thistle...silna,zahartowana i przywykła do każdego rodzaju ziemi roślina. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś