Gość: roxi IP: 5.5R4D* / *.saix.net 02.06.04, 14:29 Badania Statystyczne: 45%kobiet nie pojdzie do lozka lub tez nie zazna satysfakcji seksualnej jezeli partner nie dorownuje im intelektualnie. No to pytanie z kim spi Imagine a z kim Komandos????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziemiomorze Re: Standard 02.06.04, 14:40 > Badania Statystyczne: 45%kobiet nie pojdzie do lozka lub tez nie zazna > satysfakcji seksualnej jezeli partner nie dorownuje im intelektualnie. Roxi, skad masz te dane? Z ciekawosci pytam. zet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Standard IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 14:46 Roxi, a z kim Ty sypiasz? Chciał(a)byś o tym porozmawiać? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxi Re: Standard IP: 5.5R4D* / *.saix.net 02.06.04, 14:51 Mam taka fajna prace. A ja zaliczam sie do tych 45% Przeraza mnie tylko podejscie do tych spraw tej reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Badania badaniami 02.06.04, 14:56 SFAŁSZOWALI WYNIK! :) Prawda nr 2: Gdy intelektualistkę podnieca seks z macho... Choć, jak myślę, tu chodzi o jednorazowy numerek. Czysty seks. Bez domieszek. Zwierzęcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxi Re: Badania badaniami IP: 5.5R4D* / 198.54.202.* 02.06.04, 15:25 E tam taki poludniowy typ macho, mozna sobie powyobrazac ale co z takim zrobic na cale zycie.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Badania badaniami IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 15:31 Jasne, znacznie lepszy jest Woody Allen w rozciągniętej poskoszulce na ramiączka , gaciach (też rozciągniętych i przyszarzałych) i czarnych skarpetkach siedzący na brzegu łóżka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxi Re: Badania badaniami IP: 5.5R4D* / *.saix.net 02.06.04, 15:37 No nie przesadzajmy,ale ten obrazek jak najbardziej mnie rozczulil. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Badania badaniami 03.06.04, 23:53 ..z mina nieszczesnika ;))) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
zlewozmywak1 Re: Badania badaniami 02.06.04, 15:41 Wtedy ta intelektualistka jest mniej wiecej podobna do faceta który nie moze powsciagnąć mysli o seksie z cycassssstą blondi. jednym słowem groteska i karykatura i film łamerykancki. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx ;-DDDDDD 04.06.04, 02:55 kvinna napisała: > SFAŁSZOWALI WYNIK! > > :) > > Prawda nr 2: Gdy intelektualistkę podnieca seks z macho... Choć, jak myślę, tu > chodzi o jednorazowy numerek. Czysty seks. Bez domieszek. Zwierzęcy :) Nie tłumacz się ;-)))))) Było o satysfakcji, a to wiadomo PO a nie przed stosunkiem. Największy orgazm traci na znaczeniu, gdy taki macho z górą mięśni i jędrnym tyłkiem odwraca się do ściany i zaczyna chrapać ;-/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka powiedzmy sobie szczerze ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 18:41 musi być bystry, ładny i być urodzonym przywódcą ;D Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: powiedzmy sobie szczerze ;) 03.06.04, 08:02 o qrcze, caly czas bylem pewien, ze to 25 cm zalatwia sprawe..ech... z samego rana takie smutne wiadomosci..jak osiagnac ideal..jak osiagnac? no jaaaakkk!!!!!.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Standard 03.06.04, 23:57 wedle ponizszych danych trudno stwierdzic z kim panowie sypiaja bo jakos tak.. potraktowano ich troche.. jakby niewiele mieli do powiedzenia ;) pozdr.cossa Gość portalu: roxi napisał(a): > Badania Statystyczne: 45%kobiet nie pojdzie do lozka lub tez nie zazna > satysfakcji seksualnej jezeli partner nie dorownuje im intelektualnie. > No to pytanie z kim spi Imagine a z kim Komandos????? Odpowiedz Link Zgłoś