mariposa 08.03.02, 18:28 na niebianskiej snow polanie dear Andrew!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mariposa Re: sto lat sto lat IP: *.biz.mindspring.com 09.03.02, 00:17 nikt nie przylaczy sie do biby?????? czyzby Was karma opscila?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roseanne Re: sto lat sto lat IP: *.sympatico.ca 09.03.02, 00:37 no to juz Niech Mu gwiazdka pomyslnosci nigdy nieeeeeeeeeeee zagasnie jak sie z nami nie napije, niech sie pod stol/spodnice/za fotel skryje jeszcze po kropelce, jeszcze po kropelce poki grosik w kamizecle jeszcze po kropelce jeszcze po kropelce, poki grosik w kamizecle no tera przerywamy spiewy libacyjne i siup moze byc roseanne :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: sto lat sto lat 09.03.02, 09:12 To ja juz wiem, dlaczego mnie tak glowa dzis boli... Wszystko przez karme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka_xx Re: sto lat sto lat IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 02:33 Ne pijem ne pijem, ne pijem ne pijem zabrali nam pivovar! Ne lejem ne lejem ,ne lejem ne lejem zabrali nam pisuar! Uz pijem uz pijem ,uz pijem uz pijem oddali nam pivovar! Uz lejem uz lejem, uz lejem uz lejem oddali nam pisuar! Z najlepszymi zyczeniami, bez wzgledu na okazje alka_xx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fnoll Re: sto lat sto lat IP: *.bydgoska.krakow.pl 09.03.02, 11:15 alka, jak ty sikasz do pisuaru to ty moze juz nie pij? ;))) a z tymi co jeszcze moga - klina klinem! wznosze toast kefirem, zagryzajac psia karma (polecam, same witaminy, ponoc w danii to podstawowe danie biednego emeryta i calkiem im sluzy) fnoll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka_s Re: sto lat sto lat IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 09.03.02, 11:56 Fnoll, wymyślono juz pisuary dla kobiet, wiesz?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fnoll Re: sto lat sto lat IP: *.bydgoska.krakow.pl 09.03.02, 12:26 Gość portalu: inka_s napisał(a): > Fnoll, wymyślono juz pisuary dla kobiet, wiesz?... pisuary dla kobiet!? boze drogi, jedna z ostatnich twierdz meskosci padla! ide sobie kupic stanik... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szary_ptak Re: sto lat sto lat 09.03.02, 13:01 Gość portalu: fnoll napisał(a): > pisuary dla kobiet!? boze drogi, jedna z ostatnich twierdz meskosci padla! > > ide sobie kupic stanik... ;) Stanik dla kobiety w Tobie...z wkladkami z karmy? ;-) A ja tak naprawde to nie wiem, co to takiego ta karma Andrzeja i dlaczego tak sie glupio(?) nazywa...No, wstyd mi - bo okazuje sie, ze wszyscy wiedza - a ja nie... Pozdrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka_xx Re: sto lat sto lat IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 13:06 Gość portalu: fnoll napisał(a): > ide sobie kupic stanik... ;) I seksowne majteczki dobierz koniecznie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fnoll Re: sto lat sto lat IP: *.bydgoska.krakow.pl 12.03.02, 09:46 Gość portalu: alka_xx napisał(a): > Gość portalu: fnoll napisał(a): > > > > ide sobie kupic stanik... ;) > > > I seksowne majteczki dobierz koniecznie...:)) z majteczkami to jest problem - stanik jeszcze zniose, ale majteczki sa zdecydowanie zbyt niewygodne, a mini wydaje mi sie nerwicujaca (ta obsesja na punkcie zlaczonych kolan) - no a makijaz szkodzi cerze, poza tym nie mam zamiaru sobie odmawiac kolejnej konserwy tyrolskiej tylko dlatego, ze jest zbyt tlusta takze feminizowanie swiata co by nie rzec postrzegam jako potencjalne zagrozenie dla swojego zdrowia i komfortu ;) pisuary tylko dla mezczyzn!!!! caluje raczki fnoll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka_xx Re: sto lat sto lat IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 12:00 Ojejej... kefirem , tak tak:))) Szable ../ tfu...!/ kielichy w dlon!!! Moja glowa...:(( Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Kefir? 09.03.02, 13:41 Nie do dostania w zasiegu 20 km, dolaczam sie jogurtem naturalnym brr,wlasnie wstalam.........zimno, .......w glowie.......lupie - co to sie wczoraj odprawialo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariposa gdzie sie podzial SOLENIZANT?!?!? IP: *.biz.mindspring.com 11.03.02, 22:30 mamy nawet kefir na kacyka z ranka lecz ani zaczac ani skonczyc bez SOLENIZANTA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vicca impreza? 12.03.02, 08:53 A jak jak zwykle na rozdanie czapek trafiłam? Ja to mam szczęście... Popijając jogurcik owocowy (wiśniowy mniam, mniam) pozdrawiam imprezowo Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
szary_ptak Re: impreza? 12.03.02, 09:40 vicca napisał(a): > A jak jak zwykle na rozdanie czapek trafiłam? > Ja to mam szczęście... No, bo wczesniej załapałaś sie na CZEPEK ...przy urodzeniu! Pozdrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś