Gość: Lucjan IP: *.aster.pl / *.acn.pl 08.06.04, 20:16 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krish Re: Co robić? IP: 62.233.233.* 08.06.04, 20:18 Kiedy nie wiadomo co robić i nie ma funduszy zawsze jest wybór pomiędzy: - robieniem niczego - spaniem - masturbacją Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: masz 08.06.04, 20:27 tyle MOŻLIWOSCI, Lucjanie...nie skorzystasz..?.:-)))))))) Tyle możliwości wyboru a zdecyzją tak cieniutko? Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam no wiesz co...!? 08.06.04, 20:37 mowilem "kurze" wytrzyj! ...ale Ty jestes swintuch... fe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucjan Re: no wiesz co...!? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 08.06.04, 20:45 Co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: powtarzam do znudzenia 08.06.04, 22:28 puknąć się w glace w trzy raz! Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Re: powtarzam do znudzenia 08.06.04, 22:51 a co Ty caorle tak ciagle z tym pukaniem!!!??? :))) dzieciolinka jestes czy co? mielismy cos nakrecic, co trzeba jest - a Ty sie nie meldujesz Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: scenariusz ma...? 08.06.04, 22:53 dobry? oscarowy? obsade dawać mnie tu...ja z byle chamstwem nie bede grać. Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: reżyser, no nie? 08.06.04, 23:01 A co ty, nowy w tym fachu show biznesie w Hoolywood? A poza tym, to KeenuR. powiedział, że nie słyszał nic dobrego o Tobie, Samie...:-))) Że z kasko u ciebie uuu...cienizna...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Jaki KeenuR???? 08.06.04, 23:04 sorry ale nie lapie wyrazaj sie troche jasniej plis moze tak jakis konkret...? Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Widzisz Sam, 08.06.04, 23:10 nie znasz rekinów branży... I co powiesz?:-) ja ci nic tłumaczyc nie będę, chcesz kariere moim kosztem zrobić...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Jestes w bledzie Caorle 08.06.04, 23:18 nie chce zrobic kariery Twoim kosztem, bo nie o kariere mi wcale sie rozchodzi to sa tylko takie Twoje wewnetrzne odczucia, leki, obawy przed czyms czego nie ma a po drugie, nie wiem jak Ty, ale nigdy nie kieruje sie niczyimi opiniami ani sugestiami. nie obchodzi mnie co we wsi pletom no i nadal nie wiem kto niby jest tym chamem? czy przszkadza Ci moze ...to "brzeczenie" ? Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Jestes w bledzie Samie... 08.06.04, 23:25 aż mnie kopło... nie wiem...ty bierzesz to serio, co ja wypisuję w tym wątku...nie...bo nie wiem już...poważnie ...ryb, pomocy...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Samie, jest OK! Odwołuję wszystko o tej karierze:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Nie masz racji Caorle!!! 08.06.04, 23:38 z kariera wyjechalas przeciez sama... potem to odwolujesz... tak jak i z kreceniem.. a co do mnie, to chyba sie jasno wyrazilem, i na prawde nie mialem zlych intencji i dlaczego wzywysz pomocy? czy uzywam wobec Ciebie Caorle przemocy?????????? CZEGO sie tak boisz? jestes przewrazliwiona Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Krecisz.. :)))) 08.06.04, 23:51 sama namieszalas Caorle!!! jaki sek? jaka deska? gdzie widzisz chamstwo????? - odpowiedz plis Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Jakie chamstwo?:-))) 08.06.04, 23:56 Ja przecież udawałam aktorkę z Hoolywood a wcale nią nie jestem bo piszę na forum tylko sie tak wygłupiam i że z chamstwem (czyli złymi aktorami) nie będę grała bo się tak wygłupiam, że ja jestem najlepszą aktorką - ale się tylko tak wygłupiam... ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam aaaaaaaaaaa........... 09.06.04, 00:01 a ja przeciez na samym poczatku powiedzialem ze wszystkie kobiety to aktorki, a Ty temu zaprzeczylas twierdzac ze jeszes prawdziwa czyli reasumujac - wszystkie baby sa takie same :))))) a chamstwa nie ma mam rozumiec... a jesli masz jakies spostrzezenia, to podziel sie tym na priva - niech mnie oswieci Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: pewnie tak 09.06.04, 00:09 masz rację z temi babami:-)) zresztą nie wiem...:-)))) Ale na aktorkach się nie znasz, oj nie,nie..."-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Re: pewnie tak 09.06.04, 08:20 caorle napisała: > masz rację z temi babami:-)) > zresztą nie wiem...:-)))) > > Ale na aktorkach się nie znasz, oj nie,nie..."-))) Wszystkie baby sa takie same. Roznia sie tylko dlugoscia jezyka :))))))) ps. zagladnij do skrzynki Odpowiedz Link Zgłoś
jmx tytuł 08.06.04, 23:53 "Jak mówić po polsku żeby nikt nie rozumiał" A na KeenaR u nas w domu juz od dawna mówi się "Kijanka" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: i co ja mam robić? 08.06.04, 23:58 :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ? :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ? Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Re: i co ja mam robić? 09.06.04, 00:02 caorle napisała: > :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ? > :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ? Wyluzowac! :) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re:kaloryfer wyluzować?:-) 09.06.04, 00:05 Sam, przecież widziałeś, to był kaloryfer...:-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Re:kaloryfer wyluzować?:-) 09.06.04, 00:08 to co widzialem Caorle to byly zeberka, ale czyje to nie wiem...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx co robić? 09.06.04, 00:10 Znaleźć aktorów - uczestników forum, scenarzystę - Iwan_w, reżyser - Imagine, operator - Luty, kompozytor - Kvinna to takie luźne propozycje ;-). I kręcić oscarowy hit! Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Re: OK! 09.06.04, 00:13 a Ciebie Jmx posadzimy w kasie - tylko nam nie zwiej! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: jmx! 09.06.04, 00:14 Dla mnie jesteś producent filmowy pierwsza klasa. nawet reżyserem też mogłabys byc. spoko:-) A Luty jak najbardziej, operator,tak,tak. Iwan scenarzysta O.K. A dla Ryba co? A Ten-Sam, co o nim myślisz...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: jmx! 09.06.04, 00:21 Nieee, Ty jesteś producent, ja jestem tylko asystentem reżysera ;-) A Ryb... dla niego tylko rola amanta, Sam będzie jego konkurentem a obaj będą walczyli o względy Cossy... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re:ja nie mam kasy!!! 09.06.04, 00:26 To ryb ma furę...:-))) Ja gram główną rolę, co ty...!:-)) A zresztą mogę byc producent, co mi... Dobranoc, pchły na noc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re:ja nie mam kasy!!! IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 09.06.04, 22:02 >To ryb ma furę...:-))) Dlatego ryb wygra z Samem, bo inaczej fury nie bedzie...no chyba ze Sam ma wieksza fure...to wtedy ryb moze przegrac, bo bedzie spokojny o Cosse :))) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: :Aaaaa... 09.06.04, 00:20 i jakiś epizodzik dla Lucjana...w sumie to jego wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: :Aaaaa... 09.06.04, 00:23 Lucjan będzie zagninonym bratem bliźniakiem Ryba...? -- :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Re: :Aaaaa... 09.06.04, 00:24 caorle napisała: > i jakiś epizodzik dla Lucjana...w sumie to jego wątek... moze jakies motto..? "co robic?" jak co? - jak swedzi - podrapac a jak kichasz - lapac np... Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: :najlepsze motto: 09.06.04, 00:29 zrób se w końcu risotto! A nocka co podpowie, co chodzi ci po twojej pięknej głowie...:-) pa! Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Re: :najlepsze motto: 09.06.04, 00:45 jmx napisała: > > Pa! może Az rzuci kasą ;-) ano moze rzuci..? PA PA! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Re: :najlepsze motto: 09.06.04, 00:44 caorle napisała: > zrób se w końcu risotto! > A nocka co podpowie, co chodzi ci po twojej pięknej głowie...:-) > > pa! A Tobie niech sen o ksiezycu prawde opowie bo nie wszystko jest takie jak sie zowie :) pa! Odpowiedz Link Zgłoś
jmx czyli 09.06.04, 00:54 ten_sam napisał: > caorle napisała: > > > zrób se w końcu risotto! > > A nocka co podpowie, co chodzi ci po twojej pięknej głowie...:-) > > > > pa! > > A Tobie niech sen o ksiezycu prawde opowie > bo nie wszystko jest takie jak sie zowie :) tłumacząc z polskiego na nasze: ten_sam jest zupełnie kimś_innym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Re: czyli 10.06.04, 15:53 > > > > A Tobie niech sen o ksiezycu prawde opowie > > bo nie wszystko jest takie jak sie zowie :) > > > tłumacząc z polskiego na nasze: ten_sam jest zupełnie kimś_innym ;-) bo zeby byc soba - musze byc tym_samym a wtedy jestem juz kims_innym chociaz nadal jestem soba tylko soba - i az soba ale zawsze ten_sam wiec wyszlo na moje Joanno :))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Re: reżyser, no nie? 09.06.04, 22:23 caorle napisała: > A co ty, nowy w tym fachu show biznesie w Hoolywood? > > A poza tym, to KeenuR. powiedział, że nie słyszał nic dobrego o Tobie, > Samie...:-))) > Że z kasko u ciebie uuu...cienizna...:-) to powiedz Caorle onemu, ze ma szlechte informejszyn! u mnie pieniadz pracuje kochana!!! nie leni sie w banku ...pko.sa... Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Haben Sie das Geld in Polen geernt?:-))) 09.06.04, 23:07 No nareszcie jakieś konkrety...kiełbaski. Gdzie? W Berlinie? Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Caorle... 09.06.04, 15:05 obsadzam Cie w roli schizofreniczki :))))) ) Zludzenia Nieprawidlowe przetwarzanie prawdziwych informacji ze swiata zewnetrznego. Chory ma uczucie sterowania, manipulowania, bycia wykorzystywanym przez innych. "ja ci nic t³umaczyc nie bêdê, chcesz kariere moim kosztem zrobiæ...:-)" -------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------- 2) - zaburzenia uczuciowe, np. pozorne zobojêtnienie albo trudne do opanowania wybuchy emocji, ambiwalencja uczuciowa, anhedonia; Ambiwalencja uczuciowa. Polega na wystepowaniu dwoch silnych ale przeciwstawnych uczuc. Np milosc - nienawisc, radosc - smutek • Re: i co ja mam robiæ? caorle 08.06.2004 23:58 odpowiedz na list :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ? :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ? -------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------- 3) Chory nie wie co ma ze soba zrobic jak wyzej -------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------- 4) ? • Re: powtarzam do znudzenia caorle 08.06.2004 22:28 odpowiedz na list pukn¹æ siê w glace w trzy raz! Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Ten-sam!!! 09.06.04, 21:29 Dostaniesz w oko jak cię spotkam gdzieś na swojej drodze!!!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam ze co...? 09.06.04, 22:26 caorle napisała: > Dostaniesz w oko jak cię spotkam gdzieś na swojej drodze!!!:-))) jakas nowa dolegliwosc??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna_1 Re: ze co...? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.04, 22:29 tu juz wkraczamy w dyscypliny sportowe mianowicie strzelectwo, rzut oszczepem, biathlon ;) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: a kick boxing... 09.06.04, 22:31 ooo...to chyba jest najskuteczniejsze:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna_1 Re: a kick boxing... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.04, 22:34 ale gorzej zatrzeć ślady, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna_1 Re: nooo, w świetle ww chorób.. ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.04, 23:03 Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: cicho!!!:-))) 09.06.04, 22:30 Muszę stwierdzić, że jesteś godnym przeciwnikiem:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Re: cicho!!!:-))) 09.06.04, 22:35 co cicho??? :)) czy w kazdym widzisz tylko przeciwnika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Co robić? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 09.06.04, 22:58 Wrotki i kij hokeyowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucjan Re: Co robić? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.06.04, 11:46 wy tu gadu gadu, ale co robić? Odpowiedz Link Zgłoś