11.04.12, 10:49
tak sie określa stan kiedy cos zginie tak jakby wleciało do innej czasoprzestrzeni. jeszcze przed wczoraj oglądali to z zachwytem. powinno lezeć na półce , bo leżało tam juz od paru miesięcy. w innych mozliwych miejscach nie widać, a nie jest główką od szpilki. potrzebne mi to jak cholera dzisiaj własnie, bo miałem coś z tego przepisać i nic innego nie mogę zrobic tylko myslę i zachodze w głowę, ki czort przykrył to ogonem. ale zeby chociaz bałagan był jakiś , to jeszcze bym rozumiał i najlepsze , ze ten serial w środe sie zdarza. środa to mój najgorszy dzień tygodnia. co środe wypada amba. wnerwia mnie, a mimo to wiem że to czego szukam nie zginęło na zawsze. mam dość.
Obserwuj wątek
    • lifeisaparadox Re: amba 11.04.12, 12:56
      nic tylko do Jackowskiego dzwonić :)
    • leokadia_25 Re: amba 11.04.12, 18:06
      Ja ambę mam nie zależną od dni tygodnia tylko z niektórymi ludżmi:(
    • sootball Re: amba 11.04.12, 20:18
      Wszystkie rzeczy, które mają się nie zgubić chowaj w jednym miejscu. Jednym. I nie zgub go ;)
    • paco_lopez amba stikes back 14.04.12, 08:43
      luke rozgląda się i nie widzi komunikatora. zgubił już 3 w czasie ekonomicznej wojny na autostradach u niemco rusków. zawrócił by poszukac go na księżycu MCD. wpuścił silnik w pęd,zawrócił orła i nagle chcąc sprawdzić ile ma talarów na myto spostrzegł, że komunikator leży pod kwitem.
    • gigimg Re: amba 14.04.12, 11:34
      ale jaka potem radość, gdy się odnajdzie...
      always look on the bright side of life ;)
    • ta Re: amba 14.04.12, 13:43
      Zpisuję rzeczy utracone w czasie amby. Kilka z nich się nie znalazło nigdy.
      W tym, najdziwniejsze zagubienie raz na zawsze sportowych butów. Duże trekkingowe buty to przecież nie szpilka.
      • paco_lopez Re: amba 14.04.12, 20:07
        moja amba kazała zostwić dokumenty na dachu samochodu. tez kiedys zacząłem sobie spisywać takie popierduły. miałem dosć siebie za to, że mi wszystko fruwa dookoła. kwity, faktury, karty płatnicze, telefony.
    • sdfsfdsf Re: amba 15.04.12, 10:35
      najbardziej zagadkowa amba dla mnie
      rysowalem cos, zostawilem rysunek na lozku i poszedlem do kuchni
      jak wrocilem, a voila! nie ma, przeszukalem wszystko,
      nigdy nie znalazlem
      • gigimg Re: amba 15.04.12, 11:40
        widocznie każdy ma swój prywatny Trójkąt Bermudzki ;)
        • sdfsfdsf Re: amba 15.04.12, 15:11
          tak, to jest widoczne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka