Dodaj do ulubionych

Zbiór zdań, jakie może usłyszeć Ta Pierwsza

IP: *.gl.digi.pl 17.06.04, 18:51
Od męża:
- ona NIC nie znaczyła w moim życiu ( kilka lat romansu :) )
- ona nie sięga ci do pięt
- nie pamiętam NAWET jej koloru oczu
- ona nic ode mnie nie chciała :)

Od kochanki:
- powinna mi być pani wdzięczna za to, że:
-nie urodziłam dziecka
-że byliśmy dyskretni i nie MUSIAŁA SIĘ PANI WSTYDZIĆ
-że nie "oskubałam" pani męża
-że więcej pani nie powiem, bo by pani serce pękło

Jestem wdzięczna owszem, ale za to, że tego pana już obok mnie nie ma.
Obserwuj wątek
    • Gość: kalifornia Re: Zbiór zdań, jakie może usłyszeć Ta Pierwsza IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.06.04, 19:00
      "tapierwsza"
      jesteś wielka duchem że miałaś siłę rozmawiać nie tyle z nim co z nią
      musiało boleć, nawet nie jestem sobie tego wyobrazić
      nic nie napiszę
      i obym nigdy nic nie mogła napisać
      pozdrawiam gorąco
    • Gość: krish Re: Zbiór zdań, jakie może usłyszeć Ta Pierwsza IP: 62.233.233.* 18.06.04, 08:26
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=13495173&a=13529894
      • jmx Re: Zbiór zdań, jakie może usłyszeć Ta Pierwsza 18.06.04, 16:42

Ta Dorota jest niesamowita....
        • Gość: krish Re: Zbiór zdań, jakie może usłyszeć Ta Pierwsza IP: 62.233.233.* 18.06.04, 16:51
          O ,cholera... jak wklejałem linka to tego jeszcze nie było...
          Jak nie kłamie to ma jaja jak stąd do wieczności.
          • jmx Re: Zbiór zdań, jakie może usłyszeć Ta Pierwsza 19.06.04, 02:38

Myślisz, że to aż tak nieprawdopodobne...?

Gdy w miarę normalnych ludzi spotyka coś takiego to... jest to jakby
            nieuniknione. Zona najważniejsza, jedyna ale... Żona, co ma zrobić -
            histeryzować, wyrzucać, rozwodzić się - skoro kocha...
            Tu nie ma dobrych, jedynych rozwiązań, niestety.
            • Gość: krish Re: Zbiór zdań, jakie może usłyszeć Ta Pierwsza IP: 62.233.233.* 19.06.04, 09:56
              nie, ale jakaś taka wewnętrtzna siła i pokora...
    • miriah Re: Zbiór zdań, jakie może usłyszeć Ta Pierwsza 18.06.04, 10:47
      od tej trzeciej:

"sama do tego doprowadziłaś, sama na to pozwoliłaś, że on tak Cię potraktował
      (zdradzał i oszuklwał)"

od męża:

"kocham Cię jako żonę i matkę, ale potrzebuje kontaktów (hehe) z innymi"

• Gość: inka_s Re: Zbiór zdań, jakie może usłyszeć Ta Pierwsza IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.06.04, 10:57
        miriah napisała:
        > od męża:
        > "kocham Cię jako żonę i matkę, ale potrzebuje kontaktów (hehe) z innymi"

Czytać należy: "cenię w tobie darmową kucharkę, sprzataczkę, opiekunkę do
        dzieci, zarządzająca domem, no, ewentualnie pogotowie seksualne - ale prawdziwy
        seks to dopiero z innymi."

"kocham Cię jako żonę i matkę", dobry (?) żart.
        • miriah Re: Zbiór zdań, jakie może usłyszeć Ta Pierwsza 18.06.04, 14:19
          tak to właśnie odczytałam i nie ma juz w moim gospodarstwie domowym (hehe)tego
          pana od lat 4 :-)
        • seksuolog Poziomy 18.06.04, 19:52
          Gość portalu: inka_s napisał(a):
          > Czytać należy: "cenię w tobie darmową kucharkę, sprzataczkę, opiekunkę do
          > dzieci, zarządzająca domem, no, ewentualnie pogotowie seksualne - ale
          > prawdziwy seks to dopiero z innymi."

A moze to odzwierciedla rzeczywistosc gdy jakosc wspolzycia daleko odbiega od
          poziomu w kuchni,sprzatania,opieki,zarzadzania?
          • Gość: ewakurz Re: Poziomy IP: *.abo.net2000.ch 18.06.04, 20:08
            Ano pewnie. przejrzales wszystko swym okiem sokolim, Seksuologu. Wiadomym z
            dawien dawna jest,ze baby wychodza za maz zeby zbierac u owych mezow punkty za
            pranie gaci, gotowanie schabu i mistrzowskie doprowadzanie do orgazmu. W zadnym
            kontrakcie ani przysiedze malzenskiej, ktora sklada sie dobrowolnie, nie jest
            wspomniane, ze wzajemny szacunek i wzajemna pomoc na dobre i na zle. Jest tylko
            o poziomach. I facet ma tyle do roboty w lozku co w kuchni, czyli nic. Za to ma
            karteczke do notowania punktow.
            Kruca fix, alez ze mnie feministka wylazi!
            ;-)
          • Gość: inka_s Re: Poziomy IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.06.04, 22:04
            seksuolog napisała:
            > A moze to odzwierciedla rzeczywistosc gdy jakosc wspolzycia daleko odbiega od
            > poziomu w kuchni,sprzatania,opieki,zarzadzania?

A może nadmiar zajęć kobiety w kuchni, przy sprzataniu i zarządzaniu - powoduje
            że pada na pysk zamiast miec siłę i chęć na amory? Panowie jak są przepracowani
            to tez traca wigor. Więc pierwsza rzecz przy spadku zainteresowania seksem u
            żony - zwiekszenie przez męża udziału w domowych obowiązkach. I oczywiście
            okazywanie uczuć.
            Seks nie zaczyna sie od gry wstępnej. Zaczyna sie od atmosfery w związku, w
            rodzinie.
            • jmx wiem, że mnie zwymyślacie 19.06.04, 02:26

I będziecie miały rację. Ale... ale czasem patrzę na niektóre pary małżeńskie,
              znajome mniej i bardziej i dostrzegam, że zamiast troszczyć się o siebie za
              punkt honoru obierają dopieszczanie domu i/lub zarabianiem kasy na dom. Dotyczy
              to obu płci ale, niestety, panie w tym przeważają...
              • Gość: Gabi Re: wiem, że mnie zwymyślacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 09:52
                Tak ,jak samce u ptakow wiją gniazda tak u ludzi kobiety je moszczą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka