ten_sam 21.06.04, 22:42 Czy istnieje cos, co potrafi bardziej niz one wyrazyic nasze mysli,..nasza do kogos sympatie...? ten_sam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ten_sam Re: Kwiaty 21.06.04, 22:50 Gość portalu: frustro napisał(a): > no no ale co bo ja juz nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Kwiaty 21.06.04, 22:56 Mogą słowa, spojrzenia, uśmiech. Kwiaty to tylko rzecz, choć pachną. Tylko pachną. Za to spojrzenie ... Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Kwiaty 21.06.04, 22:58 Wszystko inne jest lepsze. Kwiaty moga wyrazić najwyżej fakt, ze nie masz pomysłu na oryginalny prezent! Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Re: Kwiaty 21.06.04, 23:07 verdana napisała: > Wszystko inne jest lepsze. Kwiaty moga wyrazić najwyżej fakt, ze nie masz > pomysłu na oryginalny prezent! z prezentami bylbym raczej ostrozny chcociaz tez tak uwazam ale zwatpilem w to od czasu gdy dalem go komus, a ta osoba obrazila sie jeszcze na mnie twierdzac ze dalem go po to zeby byla latwiejsza Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Re: Kwiaty 21.06.04, 22:59 tak to prawda.. nawet sama intonacja glosu ale tak na odleglosc bez slow bez spojrzenia czym ja najlepiej wyrazisz? Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine na odległość to i kwiaty nie pomogą. 21.06.04, 23:14 Są słowa. Słowami można prawie wszystko. Chociażby pisanymi. Nawet sobie nie zdajesz sprawy jak dużo. Do dzieła, okazuj, pisz. Z życzliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sol_bianca Re: Kwiaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 00:03 Od symboli wolę działanie. Pomoc w domu, miły sposób bycia, brak awantur, miły sposób bycia, tolerowanie moich słabości i humorów. Kwiaty każdy damski bokser potrafi dać jak go najdą wyrzuty sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Kwiaty 22.06.04, 09:32 Kwiaty każdy damski bokser > potrafi dać jak go najdą wyrzuty sumienia. I dobrze! Sądzisz że lepiej byłoby gdyby zastosował kolejną serię ciosów 'kiedy go najdą wyrzuty sumienia'??? Odpowiedz Link Zgłoś
ulena1 Re: Kwiaty 22.06.04, 10:52 Czyny, przede wszystkim czyny.............kwiaty to uzupełnienie! Słowa jak najbardziej też, ale pod warunkiem, że zazwyczaj zbyt dużo nie gadasz, bo w przeciwnym razie odbierze to jako kolejną pogawędkę a nie coś specjalnego. Z prezentami byłabym ostrożna (chyba, że mały tani drobiazg). Ale kwiaty są jak najbardziej na miejscu (tylko nie jako główna atrakcja). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: Mam pytanie 22.06.04, 10:58 Dlaczego coraz wiecej osob pisze w ten sposob bialym wierszem jakby Czy tak wyglada to co sie pisze madrzej? Lepiej? Eee? Nijak nie moge zrozumiec z e t PS Kwiaty uwielbiam pasjami, trzymam je w wazonie dopoki nie zwiedna ostatecznie, a opadniete platki nie zasmieca stolu i podlogi; cale to piekno zmarnowane i zmarle, mniam, mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna kwiatki lubię, ale tak łatwo zmanipulować 22.06.04, 11:12 dając kwiatki. Ale lubię. Odpowiedz Link Zgłoś