Dodaj do ulubionych

Co robić - podejrzewam zdradę

20.06.12, 08:46
Witam, mam taki problem.Mój mąż co sobota wychodzi gdzies na pół dnia i nie chce powiedzieć gdzie.Kiedys powiedział,że musi jednej koleżance pomóc zrobić zakupy.
Co wieczór jest jakiś sms albo mąż wychodzi "na spacer".Wydało mi sie to podejrzane i próbowałam wtedy dzwonic na jego komórkę - jest zajęta.Zawsze ma komórkę zablokowaną przede mną,także nie mogę jej sprawdzić. Kiedyś znalazłam przypadkiem biling z jego komórki - jeden telefon często się powtarzał.Poza tym,jak wychodzimy na jakąś imprezę to nie zamieni na niej ze mną nawet dwóch zdań, adoeuje inne koleżanki, rozmawia z nimi, tańczy.Podejrzewam,że mnie zdradza,nie wiem co robić???
Obserwuj wątek
    • 1lapaz Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 09:20
      Jedyna rada jaka przychdzi mi do glowy to zebys uwazala na meza. Jesli ktos Cie oszukuje w jednej sprawie to pewnie moze i oszukac w innej, wiec zabezpiecz swoje interesy w mozliwie najbezpieczniejszy sposob. Nie informuj meza o wszystkim. Zacznij go traktowac jak na to zasluguje. Jak mowil prof. Bartoszewski "Ktos kto klamie potrafi tez okrasc, a ktos kto kradnie potrafi tez zabic ." Ostre slowa, ale przekazujace dobitnie idee ograniczonego zaufania.
      • w.0 Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 12:52
        Cudowna i madra rad...=) Podpisuje sie pod nia...:=)
        ja bym ten powtarzaajcy sie numerek sprawdzila tak dyskretnie...Zapewne od kobiety.
        • ewa2030 Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 12:54
          w.0 napisała:

> Cudowna i madra rad...=) Podpisuje sie pod nia...:=)
          > ja bym ten powtarzaajcy sie numerek sprawdzila tak dyskretnie...Zapewne od kobi
          > ety.

To numer jego koleżanki z pracy. Mówił, że załatwiał z nią sprawy służbowe, ciekawe dlaczego tak co drugi dzień średnio i po godzinach.
    • leokadia_25 Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 09:37
      Wynajmij detektywa żeby wiedzieć czy naprawdę Cię zdradza
      • ewa2030 Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 09:42
        leokadia_25 napisała:

> Wynajmij detektywa żeby wiedzieć czy naprawdę Cię zdradza

Myślałam o tym, ale nie wiem, czy to jest drogie i trochę ponizej godności mi sie wydaje.
        • 1lapaz Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 09:50
          Jak wynajmiesz detektywa to jedyna osoba, ktora na tym skorzysta bedzie detektyw ;)
          Chyba, ze jest jakis fundusz detektywistyczny refundujacy takie kontrolowanie malzonkow. Pewnie nie bo politycy sa glownie mezczyznami i zaden z nich nie bedzie dzialal na swoja niekorzysc. Zdradzac lubi przeciez nawet prezydent. Nic nowego :)
          • grzechop Re: Co robić - podejrzewam zdradę 10.07.12, 16:16
            Bzdura!!
            Wynajmij profesjonalnego Detektywa! Uzyskasz Dowody na zdradę i jego sprawozdanie będzie dowodem w Sądzie.
            Sama tak zrobiłam i mój były otrzymał orzeczenie o swojej winie i płaci mi alimenty!!
            Tylko Licencjonowany Detektyw-umowa podpisana, piekny material video i foto.

Polecam: Biuro Access: Detektyw Gdansk
            Detektywistyczne Biuro Śledcze ACCESS

Detektyw Gdansk
        • leokadia_25 Re: Co robić - podejrzewam zdradę 21.06.12, 08:10
          Detektywa możesz wynająć anonimowo przez internet,wtedy detektyw nie wie dla kogo pracuje a materiały wyśle Ci pocztą na skrytkę
          • ewa2030 Re: Co robić - podejrzewam zdradę 21.06.12, 14:12
            Faktycznie, to może byc wyjście, w końcu sie przekonać.
    • ewa2030 Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 10:18
      Czy ja jestem strasznie naiwna, że jeszcze sie zastanawiam?
      W zeszłym roku mój maż odwiózł koleżankę z rodzicami nad morze, podobno szef go poprosiła o to.
      • ewa2030 Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 10:19
        ewa2030 napisała:

> Czy ja jestem strasznie naiwna, że jeszcze sie zastanawiam?
        > W zeszłym roku mój maż odwiózł koleżankę z rodzicami nad morze, podobno szef go
        > poprosiła o to.

Literówka - szef go poprosił
    • out23 Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 12:02
      Re: Co robić - podejrzewam zdradę
      Autor: out23
      rady 1Lapaz i loekadii sa do zastosowania.
      A:
      - spróbuj wyjsc przed nim wsiaśc w taksówkę i czekac..
      potem jak na filamach za tym samochodem prosze:)
      - spróbuj go namowic na sex jak wraca w sobote,
      - spróbuj go w piatek wieczorem wymęczyć -:)
      Jak dwa razy podjedzie pod ten sam adres ,to wiadomo, notuj czas
      nastepnym rrazem czekaj wcześniej tam na miejscu...
      oczywiście nie w swoim samochodzie ,
      oczywiscie dzwoń do Misiaczka czy jest w domu:) ..
      oczywiscie peruka i inne atrybuty..:)
      Zsumuj biling z jego komórki , godziny itd..
      W domu kamufluj sie jakdyby nigdy nic..
      No albo wynajmij detektywa z np:
      www.arcano-detektyw.com/
      przynajmniej strona wyglada profesjonalnie:)
      W każdym mieście są:)..
      A z pracy wraca o tej samej godzinie ??
      Nie zwierzaj sie kolezankom z podejrzeń, chyba że jaks psiapsółka o 100% wiarygodnosci?-:)
      • ewa2030 Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 12:09
        Właśnie późno wraca z pracy, mówi że ma dużo pracy. I jakoś dziwnie jak go już nie ma w pracy to zawsze taka jedna koleżanka odbiera jego telefon.
        • ewa2030 Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 12:34
          Kiedyś, jak go przycisnęłam, to powiedział, że w soboty chodzi po sklepach, tylko jakoś dziwnie nigdy z tych "zakupów" nie wrócił z niczym nowo zakupionym.Zresztą on nie lubi wydawac pieniędzy.
    • esteraj Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 12:44
      ewa2030 napisała:
      > Witam, mam taki problem.Mój mąż co sobota wychodzi gdzies na pół dnia i nie chce
      > powiedzieć gdzie.Kiedys powiedział,że musi jednej koleżance pomóc zrobić zakupy.

Ewa, a dlaczego Ty jasno nie powiedziałaś mu czego od niego oczekujesz?

Ja raczej powiedziałabym mężowi, że jeśli nie ma ochoty tłumaczyć mi się, gdzie wychodzi, to zwrócę mu wolność, bo dla mnie taka sytuacja nie jest akceptowalna.

Ustaliłabym na jakich zasad ma funkcjonować nasz związek.

A tak poza tym, na moje oko, to mąż ma kogoś, a widząc, że Tobie łatwo wcisnąć każdą bajkę, poczyna sobie aż miło.
      • ewa2030 Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 12:51
        Ale z nim nie da sie ustalic funkcjonowania związku, on nie bierze mojego zdania pod uwagę, żadne prośby, rozmowy, płacz nic nie dają.
        Mi też sie wydaje, że on ma kogoś, wychodzi regularnie co sobota, a wieczorami "na spacer".
        Kiedyś zasnął wieczorem i nie zabezpieczył telefonu, przyszedł sms "Dlaczego nie dzwonisz?".

• esteraj Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 13:06
          Wiesz, dziwię się, że akceptujesz taki związek.
          Jeśli ja byłabym ignorowana, to wycofałabym się z takiego układu.
          I właściwie nie ważne czy kogoś Twój mąż ma czy też nie. Dla mnie liczyłby się jego stosunek do żony.
          Czy czekasz na jakiś cud, że on się zmieni?
          • ewa2030 Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 13:10
            Mamy dzieci, nie chcę im rozbijać rodziny. I nie mam nigdzie wsparcia, moi rodzice są przeciwni rozwodom.
            • esteraj Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 13:14
              A co zrobisz jeśli Twoje podejrzenia się sprawdzą?
              • ewa2030 Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 13:20
                Zastanowię sie poważnie nad rozwodem.
                • esteraj Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 13:32
                  Jest jeszcze takie rozwiązanie, że zamiast się rozwodzić, dajecie sobie wolną rękę i każdy robi co chce, czyli Ty spotykasz się z kim chcesz i on.
                  • lifeisaparadox Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 14:26
                    Z tego co piszesz to wasze małżeństwo dawno się już skończyło
                    • ewa2030 Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 14:36
                      lifeisaparadox napisał:

> Z tego co piszesz to wasze małżeństwo dawno się już skończyło

Dlaczego tak sądzisz?
                      • lifeisaparadox Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 15:42
                        ewa2030 napisała:

> lifeisaparadox napisał:
                        >
                        > > Z tego co piszesz to wasze małżeństwo dawno się już skończyło
                        >
                        > Dlaczego tak sądzisz?

Nie bierze Twojego zdania pod uwagę, nie liczy się z Tobą.
                        • ewa2030 Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 16:42
                          lifeisaparadox napisał:

> Nie bierze Twojego zdania pod uwagę, nie liczy się z Tobą.

Tak, kiedyś moja koleżanka zerwała z tego powodu, a ja nie bardzo wiedziałam, o co jej chodzi. Teraz juz wiem.
                          • lifeisaparadox Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 17:36
                            ewa2030 napisała:

> Tak, kiedyś moja koleżanka zerwała z tego powodu, a ja nie bardzo wiedziałam, o
                            > co jej chodzi. Teraz juz wiem.

To co zamierzasz zrobić. Taka sytuacja to też nie koniec świata, bo życie to nie bajka.
                            • ewa2030 Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 18:30
                              Nie zamierzam byc z kims, kto mnie nie szanuje.
                              • lifeisaparadox Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 19:11
                                Powodzenia Ewa.
                                • lifeisaparadox Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 19:13
                                  Zawsze nachodzi myśl, czy nie da się odratować związku. Myślisz że mogła by być taka opcja w waszym wydaniu?
                                  • ewa2030 Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 19:22

lifeisaparadox napisał:

> Zawsze nachodzi myśl, czy nie da się odratować związku. Myślisz że mogła by być
                                    > taka opcja w waszym wydaniu?

Raczej nie, są jeszcze inne problemy, o których nie wspomniałam.
                                • ewa2030 Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 19:21
                                  lifeisaparadox napisał:

> Powodzenia Ewa.

Dziękuję.
                  • ewa2030 Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 14:36
                    esteraj napisała:

> Jest jeszcze takie rozwiązanie, że zamiast się rozwodzić, dajecie sobie wolną r
                    > ękę i każdy robi co chce, czyli Ty spotykasz się z kim chcesz i on.

Nie, to nie ma sensu, lepiej juz sie rozwieść.
                    • esteraj Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 14:48
                      ewa2030 napisała:

> esteraj napisała:
                      >
                      > > Jest jeszcze takie rozwiązanie, że zamiast się rozwodzić, dajecie sobie w
                      > olną r
                      > > ękę i każdy robi co chce, czyli Ty spotykasz się z kim chcesz i on.
                      >
                      > Nie, to nie ma sensu, lepiej juz sie rozwieść

A czy nie uważasz, że już tak jest, że mąż robi sobie co chce, tylko Ty jeszcze funkcjonujesz na innych zasadach, bo jesteś uczciwa wobec niego?

Ignoruje Ciebie, nie liczy się z Twoim zdaniem ani uczuciami, wychodzi sam nie mówiąc gdzie, nie tłumaczy Ci się... Co to jest za małżeństwo?
                      Czy jest między Wami, a raczej miedzy NIM a Tobą jakaś więź?

Łączą Was dzieci i finanse, mentalnie jesteście każdy gdzie indziej, lub raczej on jest.
                      • ewa2030 Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 16:45
                        esteraj napisała:

> A czy nie uważasz, że już tak jest, że mąż robi sobie co chce, tylko Ty jeszcze
                        > funkcjonujesz na innych zasadach, bo jesteś uczciwa wobec niego?
                        >
                        > Ignoruje Ciebie, nie liczy się z Twoim zdaniem ani uczuciami, wychodzi sam nie
                        > mówiąc gdzie, nie tłumaczy Ci się... Co to jest za małżeństwo?
                        > Czy jest między Wami, a raczej miedzy NIM a Tobą jakaś więź?
                        >
                        Dokładnie, nie ma więzi, prawie wszystko robimy oddzielnie, mało rozmawiamy.
                        Ja też tak do końca nie jestem uczciwa, bo spodobał mi sie ktoś inny, chociaż nic pomiędzy nami nie ma właściwie.

> Łączą Was dzieci i finanse, mentalnie jesteście każdy gdzie indziej, lub raczej
                        > on jest.
    • jan_stereo Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 17:45
      Twoim problemem wcale nie jest to czy Cie maz zdradza czy tez nie, ale to, ze on Cie ma najzwyczajniej w dupie, co dobitnie pokazuje opis Waszego wyjscia. Tak wiec, ja bym sobie dal siana ze sledztwem a wykonal konkretne ruchy majace zapewnic poprawe wlasnej sytuacji. Chyba, ze Ty jestes jedna z tych pan, ktorej wystarczy ze jej maz nie zdradza i cala reszta moze sobie byc jaka tam chce, o ile nie odbiega specjanie od przecietnizny.
      • ewa2030 Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 18:16
        Ale jakie konkretnie ruchy, co ja mogę zrobić???
        • jan_stereo Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 18:25
          Konkretnie, to mozesz zdecydowac czy chcesz nadal z nim mieszkac, a przynajmniej, czy nie wolalabys zadawac sie z kims innym, lub tez, nie zdawac sie z kimkolwiek na chwile obecna.

Zakladam ze nie jestes tam tylko gosposia ktora wyrzuca sie na bruk kiedy kurtyna opadnie.
          • ewa2030 Re: Co robić - podejrzewam zdradę 20.06.12, 18:32
            Tak, lepiej chyba odejść, bo się wykończę.
            • 1lapaz Re: Co robić - podejrzewam zdradę 21.06.12, 12:32
              Czemu odejsc ? Odchodzi sie od czlowieka , ktory wykancza psychicznie, a nie rzadko przebywa w domu dajac ci duzo swobody. Ja bym w twoim przypadku zadbala o wlasne finanse i na to polozyla nacisk, a nie schodzila z drogi komukolwiek. Co ci tak zalezy na tym czy zdradza czy nie ? Facet jak kazdy inny.
              • jan_stereo Re: Co robić - podejrzewam zdradę 21.06.12, 20:33
                Nie rob z Ewki prostytutki, piszesz jakby jej glownym powodem zejscia sie z tym facetem bylo zadbanie o wlasne finanse, no bo Ewka najpewniej ma je tylko od niego, w przeciwnym razie nie musialaby przeciez nagle o nie teraz dbac.
                • ewa2030 Re: Co robić - podejrzewam zdradę 21.06.12, 21:23
                  Mam własne finanse, tylko obawiam się, czy podołam samodzielnemu życiu, tak ogólnie, raczej organizacyjnie i psychicznie.
                • 1lapaz Re: Co robić - podejrzewam zdradę 22.06.12, 06:17
                  > Nie rob z Ewki prostytutki, piszesz jakby jej glownym powodem zejscia sie z tym
                  > facetem bylo zadbanie o wlasne finanse,

Nie o to chodzi. W sumie to niech wydaje kase na polowice i glownie na detektywa. Przeciez nie bedzie zyla ze swiadomoscia , ze nie zrobila wszystkiego co w jej mocy zeby walczyc o zwiazek.
    • ivaaa Re: Co robić - podejrzewam zdradę 05.07.12, 15:28
      porozmawiaj z nim.
      • grzechop Re: Co robić - podejrzewam zdradę 10.07.12, 16:17
        Bzdura!!
        Licencjonowany Detektyw TYLKO! Uzyskasz Dowody na zdradę i jego sprawozdanie będzie dowodem w Sądzie.
        Sama tak zrobiłam i mój były otrzymał orzeczenie o swojej winie i płaci mi alimenty!!
        Tylko Licencjonowany Detektyw-umowa podpisana, piekny material video i foto.

Polecam: Biuro Access: Detektyw Gdansk

Detektyw Gdansk
    • noniewierze Re: Co robić - podejrzewam zdradę 10.07.12, 16:24
      ja piernicze: facio Cie olewa podczas wyjsc, COEZIENNIE spacerki, jakies zakupy dla kolezanki, blokuje przed Toba komoprke, jakas lafirynda pisze do niego "dlaczego nie dzwonisz" a Ty masz jeszcze watpliwosci, czy Cie koles nie zdradza?????

Aaa i jeszcze jestes uzalezniona od rodzicow, bo oni "sa przeciwni rozwodom". A robieniu wlasnej córki w trąbę nie są przeciwni? Cholerna polska dulszczyzna.
    • tani-detektyw-gdansk Re: Co robić - podejrzewam zdradę 01.08.16, 16:21
      Dla innych osób zainteresowanych wynajęciem detektywa z Gdańska polecamy nasze usługi detektywistyczne - ConfidentialGROUP - Tani Detektyw Gdańsk. W naszej agencji detektywistycznej pracują również kobiety detektywi.
      Zapraszamy.
      • perfum pytanie - tak z ciekawosci 01.08.16, 16:32
        kilka lat temu mialem taka historie:
        potrzebowalem danych pewnej osoby...
        Imie , nazwisko, adres, zdjecia, zawod, miejsce pracy...
        stan cywilny.

mialem tylko dane "z grubsza".
        zrobili mi to w 3 dni...

kosztowalo mnie to 1.200 Zl.
        ile wzielibyscie za to dzisiaj ?
    • hefa89 Re: Co robić - podejrzewam zdradę 23.01.17, 12:22
      Zapraszam na spotkanie we Wrocławiu z Robertem Rutkowskim - najpopularniejszym psychoterapeutą w Polsce.
      Porozmawiamy m.in. o tym:
      - jak nauczyć się bycia szczęśliwym?
      - jak można zmienić swój los z pełnego udręki na pełen radości?
      - dlaczego jednym udaje się zostać bogatymi i szczęśliwymi, a innym los ciągle rzuca kłody pod nogi?
      - czy jesteśmy skazani na sukces lub na klęskę, czy możemy pomóc losowi, aby nas polubił i dał szansę pławić się w poczuciu szczęścia?
      www.facebook.com/events/583794091818398/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka