28.07.12, 17:57
Witam. Niedawno byłam na wakacjach we Włoszech. To był mój już drugi wyjazd do tego kraju, gdyż byłam tam w zeszłym roku ale niestety dopiero w tym uświadomiłam sobie jakimi babiarzami są Włosi. Ogólnie można powiedzieć, że my Polki bardzo im się podobamy bo co tu dużo pisać wyglądamy jednak inaczej niż Włoszki. Podobnie jest jeśli chodzi o Polki - panuje taki pogląd, że Włosi są przystojni, romantyczni itd. W zeszłym roku spotykałam się z pewnym Włochem. Podczas pobytu tam był czuły, romantyczny, zabierał mnie w róże miejsca ogółem było jak w bajce... Mimo, iż niesamowicie mi się podobał i ja jemu zresztą też, nie potrafiłam mu zaufać może dlatego, że nie jestem zbytnio doświadczona jeśli chodzi o facetów. Jak się okazało później jemu chyba nie zależało na związku ze mną chciał sobie po prostu miło spędzić czas. Cały czas namawiał mnie na sex, którego nie chciałam. Raz nawet mi powiedział, że czuje do mnie coś więcej ale aby był pewien musi się ze mną przespać bo tylko wtedy to czuje (!) To już mi podpadło... jeszcze taka głupia nie jestem... Przed wyjazdem do Polski obiecywała że przyjedzie do mnie i dawał nadzieje na przyszły związek jednak późnej nie odpisał na mojego SMSa a ja przestałam pisać bo zrozumiałam o co mu chodziło przez cały czas... fuck friends i tyle... Jak dla mnie to żałosne... W tym roku podobnie byłam we Włoszech, jednak go już nie spotkałam, rozmawiałam jednak z jego znajomym, który nawet mnie nie znając namawiał mnie na sex bez zobowiązań. Będąc tam jeszcze 5 innych Włochów złożyło mi taką propozycję ! Twierdził, że uprawia sex bez zobowiązań bo lubi uszczęśliwiać kobiety... Nie wiem dlaczego Włosi poczuwają się strasznie do takiej "misji"... Wyznał mi, ze miał około 450 partnerek seksualnych ! Byłam w szoku... Zastanawia mnie to drogie kobietki dlaczego Włosi są tacy bezczelni, że bez krępacji namawiają kobietę na sex... dodam jeszcze, że w Polsce nigdy czegoś takiego nie doświadczyłam... Jestem ciekawa czy Wy też miałyście podobne doświadczenia z Włochami ? Co myślicie o takim zachowaniu ? Szkoda, że Włosi są tacy przystojni a zarazem tacy puści... pozdrawiam ! :)
Obserwuj wątek
    • maly.jasio Szczenka opada :) 28.07.12, 20:31
      Spanierzy sa tacy sami.
      Francuzi w polowie.
      A Niemcy - jak Polacy.
      nudni - ale grzeczni.

wnioski zapodac ?
    • leokadia_25 Re: Włosi ! 28.07.12, 20:42
      Najfajniejsi są Czesi,wierni,może troszkę nudni ale nie sposób ich nie lubić.Bierz się za Czecha:)
      • leokadia_25 Re: Włosi ! 28.07.12, 20:50
        Tu masz link:lide.cz/
        • to.niemozliwe Re: Włosi ! 28.07.12, 21:32
          Jakies czeskie doswiadczenia :-D ?
          • leokadia_25 Re: Włosi ! 29.07.12, 22:16
            Ja nawiązuję tutaj do psychocybernetyki Mazura gdzie Włosi to egzodynamicy a Czesi statycy.
            W zasadzie moje serduszko zabiło do kogoś kto jest Polakiem ale statykiem z charakteru to tak jakbym w domu miała Czecha:))(Nie gada tylko tak śmiesznie ale kupiłam mu słownik czeski)
            To Niemożliwe może sobie szukasz kogoś to ja Ci radzę weż sobie Czeszkę.Tu jest inny link do czeskiej fotki libimseti.cz/
    • szczesliwy_pierozek Re: Włosi ! 29.07.12, 18:13
      > jce... Mimo, iż niesamowicie mi się podobał i ja jemu zresztą też, nie potrafił
      > am mu zaufać może dlatego, że nie jestem zbytnio doświadczona jeśli chodzi o fa
      > cetów.

Pojedź do Włoch jak dojrzejesz :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka