Dodaj do ulubionych

Do mężów, żon i kochanek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 11:16
Życie byłoby o wiele prostsze, byłoby mniej dramatów, rozczarowań, gdyby
każdy z nas pamiętał o następujacych prawidłowościach:
1.Seks dla mężczyzny to cel sam w sobie . Zapamiętajcie to sobie drogie
panie. W związku z tym nie należy ( żono )zbytnio dramatyzować, gdy pojawi
się zdrada. Nie wolno też ufać facetowi żonatemu ( kochanko ), że taki
nieszczęśliwy, samotny i , że tylko ty go rozumiesz.
2.Seks dla kobiety to środek do celu, jakim jest zdobycie mężczyzny. I
dlatego, zdradzajacy mężu, nie wierz kochance , żeś taki wspaniały i jedyny w
swoim rodzaju. Ona mówi takie miłe słowa za , ktorymi ukryte jest drugie dno -
przejęcie , zagarniecie, zawładnięcie dla siebie faceta.
To są znane z psychologii i seksuologii strategie płci.
Obserwuj wątek
    • charmaine Eureka! 30.06.04, 11:17
      Dziękuję.
      jestem uswiadomiona! ;P
    • Gość: wiu Re: Do mężów, żon i kochanek IP: *.saska.krakow.pl 30.06.04, 15:33
      Ktosiu,

Nie zgadzam się z twoim stwierdzeniem, że seks dla mężczyzny to cel sam w
      sobie. Nie rozumiem. Przecież jesteśmy LUDŹMI a nie zwierzętami i tym się od
      zwierząt różnimy, że kontrolujemy swój pociąg fizyczny i że nadajemy temu
      wszystkiemu jakiś wyższy sens. Niby dlaczego żona ma nie dramatyzować, skoro
      człowiek który miał być dla niej tym Jedynym (i wzajemnie), obściskuje się i
      spółkuje z jakąś "obcą", a na płaszczyźnie "duchowej" zaniedbuje ich własny
      związek?
      Gdyby wyznawać to co napisałeś ("Nie wolno też ufać facetowi żonatemu kochanko,
      że taki nieszczęśliwy, samotny i że tylko ty go rozumiesz") to trzeba by nikomu
      nie ufać, w każdym widzieć podstępne, knujące zwierzę.
      Masz chyba jakąś fobię na temat kobiet - ciekawe czy sam jestes taki wspaniały,
      żeby wszystkie tylko chciały się na ciebie rzucić i "zagarnąć".
      Ciekawe, czy twoje teorie dają ci szczęście w życiu.
      Chyba że żartowałeś....
      • Gość: Agawa Re: Do mężów, żon i kochanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 15:49
        ...bzdury,komunały i stereotypy
        Czy ludziom nie szkoda czasu na pisanie takich "rewelacji"?
        Jak zwykle kolejny nudzący się w biurze i marnujący czas należący do pracodawcy
        osobnik próbuje napisać coś "oryginalnego",litości...
        • Gość: ktoś do Agawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 16:07
          przytykał kocioł garnkowi , skoro sama piszesz to się nudzisz i marnujesz czas
          swego pracodawcy.
          Wymyśl sama coś orginalnego, rewelacyjnego zanim skrytykujesz innych.
          • Gość: Agawa Re: do Agawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 21:26
            Jestem sama sobie pracodawcą.A siedzę przy komputerze za swoje własne pieniądze.
            A jeżeli chodzi o nudę,to może i trochę się nudzę,bo jestem chora i muszę leżeć
            w łózku.
            Nie muszę wymyślać nic oryginalnego,bo nie zależy mi na spamowaniu,jak tobie.
            Po prostu nie podoba mi się autorytarny ton osobników,którzy tak naprawdę nie
            mają nic do powiedzenia i bredzą po próznicy.
      • Gość: ktoś Re: Do mężów, żon i kochanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 16:01
        Taaaak , ci LUDZIE , ktorzy niby tak "kontrolują" swój pociąg seksualny to
        też pedofile i wszelkiej maści zboczeńcy. Skąd w takim razie biorą się też te
        wszystkie męskie zdrady?
        A jak , wiu, zostaniesz kochanką, to sama przekonasz się o "prawdomówności"
        żonatych facetów.
    • Gość: krish Re: Do mężów, żon i kochanek IP: 62.233.233.* 30.06.04, 16:11
      to znaczy że za każdym razem jak sie dmucham osiągam cel?
      • Gość: ktoś Re: Do mężów, żon i kochanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 16:13
        osiagasz orgazm, a to najprzyjemniejszy cel
        • Gość: krish Re: Do mężów, żon i kochanek IP: 62.233.233.* 30.06.04, 16:54
          orgazm to ja i reką potrafie... a może i nawet mentalnie...
          • Gość: ktoś Re: Do mężów, żon i kochanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 17:18
            ale lepszy oral a moze i nawet anal
            • Gość: krish Re: Do mężów, żon i kochanek IP: 62.233.233.* 30.06.04, 17:29
              bo ja wiem... w analu jest kupa.
              • moc_ca Ani do mężów ani.. ale do krisha 30.06.04, 18:08
                Gość portalu: krish napisał(a):

> bo ja wiem... w analu jest kupa.

O, to świetne podsumowanie tego wątku! hihihi..
                ps.
                Ale ten orgazm mentalny ... mmmmnnn... to już nie byle co, podoba mi się! :-)))
                • Gość: capucino do moc-ci i kirsh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 18:14
                  oj , widzę towarzystwo wzajemnej adoracji, które wchodzi sobie analnie bez
                  mydła, bździ i kadzi
                  • moc_ca Re: do moc-ci i kirsh 30.06.04, 18:21
                    Gość portalu: capucino napisał(a):

> oj , widzę towarzystwo wzajemnej adoracji, które wchodzi sobie analnie bez
                    > mydła, bździ i kadzi

Słuchaj ktosiu,
                    dlaczego ukrywasz się pod kołderką 'kobieta', cappucino' i inne takie tam?
                    Wal prosto spod 'ktosia' bowiem my i tak wiemy ze kiedy w Twoim wątku
                    nie przyzna Ci się racji z okrzykami zachwytu, och! i ach!, nad błyskotliwością
                    Twej inteligencji - natychmiast pojawisz sie , przemianowana, aby dosrać
                    dyskutantowi, wal prosto, nie oszczędzaj nas, zniesiem mężnie tę zniewagę
                    od KTOŚia! :-))))
                    • Gość: hihihi Re: do moc-ci i kirsh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 21:49
                      BŁĄD w dedukcji
                      • moc_ca Re: do moc-ci i kirsh 30.06.04, 22:02
                        Gość portalu: hihihi napisał(a):

> BŁĄD w dedukcji

OK, strzelałam! :-)))
                      • Gość: capucino Re: do moc-ci i kirsh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 10:02
                        Oleńko,teraz juz rozumiem ,ze Twój spór z moc_ca miał uzasadnione podstawy.
                        Pozdrówko.
                        • moc_ca Re: do moc-ci i kirsh 01.07.04, 10:09
                          Gość portalu: capucino napisał(a):

Ok, żartowałam żeby Cię nie rozjuszyć (jak zwykle), tak naprawdę
                          - nie strzelałam, wiem dokładnie. :-))
                          ps.
                          Nie rozmawiaj ze sobą, to pogarsza stan psychiczny.
                          pozdrawiam serdecznie.
                • Gość: Warania Re: Ani do mężów ani.. ale do krisha IP: *.telprojekt.pl 30.06.04, 22:11
                  Orgazm mentalny jest de best. Idę się uczyć mistrzostwa!
                  • Gość: krish Re: Ani do mężów ani.. ale do krisha IP: 62.233.233.* 30.06.04, 22:21
                    eee... dobre rżnięcie jest naj... to metafura była. bo jakiś cel od razu?
                    poczułem sie jak królik w instytucie.
                    • moc_ca Re: Ani do mężów ani.. ale do krisha 30.06.04, 22:25
                      Gość portalu: krish napisał(a):

> eee... dobre rżnięcie jest naj... to metafura była. bo jakiś cel od razu?
                      > poczułem sie jak królik w instytucie.

może i dobre .. ale taki mentalny orgaźmik w zapasie, warto mieć!
    • cossa Re: Do mężów, żon i kochanek 30.06.04, 22:10
      zatwierdze po poprawkach:

do 1. jest: Seks dla mężczyzny to cel sam w sobie
      ma byc: Seks jest dla wiekszosci mezczyzn celem samym w sobie.

do 2. jest: Seks dla kobiety to środek do celu
      ma byc: Seks dla wiekszosc kobiet jest srodkiem do celu

pozdrawiam serdecznie ;)
      cossa
      • Gość: Lea Re: Do mężów, żon i kochanek IP: *.54.60.229.tisdip.tiscali.de 30.06.04, 22:32
        a ja mysle, ze ktos to jedna z wielu ze swoim poranikiem...???
        • Gość: Lea Re: Do mężów, żon i kochanek IP: *.54.60.229.tisdip.tiscali.de 30.06.04, 22:32
          sorry -!poradnikiem
          • Gość: ktoś Re: Do mężów, żon i kochanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 10:06
            myślenie podobno nic nie kosztuje
            • unbeaten Re: Do mężów, żon i kochanek 01.07.04, 14:27
              Gość portalu: ktoś napisał(a):

> myślenie podobno nic nie kosztuje
              -----------------
              Ale ciebie powinno kosztowac, bo wtedy jakosc tego myslenia bylaby wieksza.
              Piszesz takie bzdety, generalnie madrosci faceta spod budki z piwem! Facet
              obudz sie z wieku dojrzewania, a moze slonce grzeje bardziej tam gdzie jestes i
              dlatego plodzisz takie dno. Co to mezczyzna jakis buchaj uganiajacy sie za
              seksem i kolejna dupa? Kogo ty robisz z mezczyzn?A kobieta idiotka, dla ktorej
              mezczyzna jest wszystkim!? W jakim swiecie ty zyjesz?Rzeczywiscie duchowa
              marnota.....
              • Gość: ktoś Re: Do mężów, żon i kochanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 16:57
                Dzięki za wypowiedzi. Szkoda,za nie wszystkie można określić mianem dyskusji,bo
                dyskusja to wymiana argumentów, a nie inwektyw ( vide unbeaten, moc_ca ). Na
                swoje pocieszenie mogę dodać, ze skoro padają takie stwierdzenia, ze są to
                bzdety, dno itp. to znaczy , ze w tym co piszę jest wiele racji. A te
                oburzone "panie" na własnej skórze tego doświadczyły.
                • Gość: witch Re: tak synie ... nauczyly sie... IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 01.07.04, 17:17
                  ...dzieki takim ch..ujom jak ty!Chodzisz i myslisz tylko d...upa masz gdzies
                  dziure w mozgu?
                • moc_ca Re: Do mężów, żon i kochanek 01.07.04, 18:13
                  Gość portalu: ktoś napisał(a):
                  > dyskusja to wymiana argumentów, a nie inwektyw ( vide unbeaten, moc_ca ).
                  A te
                  > oburzone "panie" na własnej skórze tego doświadczyły.

Twoja upierdliwośc i uparte wymienianie mojego nicka są jednoznaczne.
                  Pełen ekshibicjonizm i dekonspiracja! :-))))))
                  Tylko jedna baba potrafi pleść takie bzdury, Ty wiesz i ja wiem która.
                  Smaruj dalej swoje głupoty, skarbnico mądrości!
    • gomory Re: Do mężów, żon i kochanek 01.07.04, 16:44
      > Życie byłoby o wiele prostsze, byłoby mniej dramatów, rozczarowań, gdyby
      > każdy z nas pamiętał o następujacych prawidłowościach: (...)

Mam nadzieje ze zdajesz sobie sprawe ze usilujesz dokonac powrotu do czasow
      jaskiniowych. Ciekaw jestem jak sobie wyobrazasz pozbycie sie obyczajowego
      bagazu minionych wiekow ;). W ktorymkolwiek popularnym poradniku czytales o
      strategii plci, to pominales kilka akapitow lub tez umknely Ci z pamieci. NIE
      ZNAM ZADNEGO seksuologa czy psychologa ktoryby usilowal lansowac styl zycia
      podsuwany przez Ciebie jako szczesliwy dla wszystkich. A Ty umiesz podac
      nazwisko jakiegokolwiek skoro sie tak na nich powolujesz? Seks nie jest dla
      mezczyzny tylko "celem jako takim", ani dla kobiety tylko "srodkiem do celu".
      Dziala na roznych plaszczyznach, a Ty potraktowales go bardzo wybiorczo. Twoje
      twierdzenia owszem sa po czesci trafne. Ale tylko _po czesci_ ;).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka