joannakrupa86 06.12.12, 12:36 Witam, Potrzebuje waszej opinii na temat mgr Kowalów Barbary z Warszawy. Przyjmuje na ulicy Wołoskiej w ramach NFZ. Potrzebuje pomocy psychologa i udalo mi sie na NFZ wyszukac tych mgr Kowalów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lesnekraie23 Re: Psycholog-Kowalów Barbara 24.02.13, 17:20 Uważam, że im szybciej zacznie się terapię tym lepiej, dlatego że zmiany w psychice w trakcie leczenia nie następują od razu, wymaga to niestety czasu. Pani mgr Barbara Kowalów jest osobą niezwykle mądrą, zaskakiwała mnie nie raz głęboką znajomością ludzkiej psychiki, często chwila rozmowy, jej spojrzenie na problem i wiele rzeczy wyjaśniało się szybko. Jednak nie nalezy mylić roli terapeuty z rolą rodziców czy partnerów życiowych, terapeuta nigdy nie będzie Twoją matką, ojcem, mężem czy żoną. Wszelkie uczucia przenoszone w terapii na lekarza mogą być źródłem bólu, jeśli się nie wie jaka jest rola terapeuty. Moim nieszczęściem było zbyt późne rozpoczęcia leczenia u tak znakomitej i doświadczonej Pani psychoanalityk. Jest cierpliwa, wyrozumiała, dobra i elegancka.Nie trudno darzyć ją uczuciem. Trwałe nawyki wykształcone w procesie leczenia ułatwiają życie, spełnienie zawodowe, osobiste, pozwlają odnaleźć własne ja, niezależność,dlatego im szybciej, tym lepiej.Zachęcam wszystkich do spotkań z Panią Barbarą.Może to pomóc w gmatwanienie problemów, cierpieniu, chorobie oraz w innych sytuacjach, które niesie życie. Odpowiedz Link Zgłoś