Dodaj do ulubionych

przeżyć życie raz jeszcze?

IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 17:20
Czy nie macie czasami wrażenia , że chcielibyście swoje życie przeżyć jeszcze
raz zmieniając w nim coś , albo czy czuliście kiedyś niedpartą chęć
zatrzymania czasu w miejscu żeby rozkoszować się jego smakiem?
Obserwuj wątek
    • swobodny_george jedyne momenty jakich w zyciu zaluje 19.03.02, 17:57
      to te, w ktorych zamknelam gebe i postanowilam byc mila :))))))))
      ...co do chwil- bywaly takie,ktore moglyby trwac milion lat i to byloby za
      malo... :))))ale ja wiem czy chcialabym je zatrzymac???? chyba nie... wole te, co
      beda... mysle o tych, ktore byly...placze za tymi, ktore nie wroca... interesuja
      mnie te, ktore sie staja... dziwne to wszystko, dziwne!

Gość portalu: lilag napisał(a):

> Czy nie macie czasami wrażenia , że chcielibyście swoje życie przeżyć jeszcze
      > raz zmieniając w nim coś , albo czy czuliście kiedyś niedpartą chęć
      > zatrzymania czasu w miejscu żeby rozkoszować się jego smakiem?

• bird_man jeszcze tysiac razy 19.03.02, 19:06
      kazdy swiadomy i dorosly dzien jeszcze raz, dwa i wiecej..
      Wiem ze nie wszystko bylo super, ze robilem bledy, dostawalem kopa ale przeciez
      to jest wspaniale.. szkoda ze jedyne co mamy..
      jak mi to potrafisz zalatwic to zrobie dla Ciebie wszystko, nawet gwiazdke
      z nieba Ci sciagne..
      caluski :-)))))
      • Gość: madlaine Re: jeszcze tysiac razy IP: *.pl / 10.1.2.* 19.03.02, 19:09
        Tak móc zatrzymać czas, wtedy gdy jeden mały gest lub za dużo wypowiedzianyxch
        słów zmieniają życie o 180C. Tak bym chciała cofnąć się o kilka m-cy, aby nie
        popełnić tych błędów, gestów, min.... Cóż, narazie cieszę się każdą chwilą, bo
        one się nie zatrzymują, tylko ulatują, dlatego warto je przezyć fajnie.
        • malek1 NIe. Dziekuje 19.03.02, 20:35
          Nie chcialbym przezywac zycia raz jeszcze. Wystarczy raz. Choc wielu spraw w
          zyciu zaluje, mysle, ze te nostalgie za "lepszym, nowym zyciem" sa jakies
          dziecinne. Wyobrazcie sobie: szkola, pierwsze milosci i cierpienie z tym
          zwiazane. Nie, dziekuje.
          • bird_man do malek 19.03.02, 20:41
            malek1 napisał(a):

> Nie chcialbym przezywac zycia raz jeszcze. Wystarczy raz. Choc wielu spraw w
            > zyciu zaluje, mysle, ze te nostalgie za "lepszym, nowym zyciem" sa jakies
            > dziecinne. Wyobrazcie sobie: szkola, pierwsze milosci i cierpienie z tym
            > zwiazane. Nie, dziekuje.
            oczywiscie ze jest to dziecinne, a u mnie nie ma nic z nostalgia, po prostu
            odpowiedzialem na postawione pytanie...
            ja napisalem "kazdy swiadomy i dorosly dzien" to oczywiscie wyklucza dziecinstwo
            i szkole, ale pierwsza i wszystkie inne milosci zawsze....
            ja prawie niczego nie zaluje, wiele spraw bym zrobil byc moze lepiej ale
            zycia bym uzywal kazdym nerwem - jak teraz i nigdy mi tego za wiele..
            To tak jak dziecko na widok lizaka...

• malek1 Do bird_man 19.03.02, 20:44
              W innej sprawie: gdzie pisales, ze wyjasniono zjawisko smierci klinicznej? mam
              troche myslinek.
              A co do "jeszcze raz" to zdaje sie nie doczytalem do konca. sorrki.
              • bird_man Re: Do malka 19.03.02, 20:50
                najlepiej otworz nowy watek, aby nie nie zrobil sie balagan i nazwij go
                inaczej
                pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka