Dodaj do ulubionych

pierwsza, do lozeczek pora

13.07.04, 01:00
bo jakos tak zamilkliscie.

no coz, do kolejnego wieczoru.
Obserwuj wątek
    • Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 13.07.04, 01:07
      > no coz, do kolejnego wieczoru.

Nie strasz ;-)

Dobranoc trzykroto
      • trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 13.07.04, 17:15
        ja nie strasze, objawiam sie tylko. czasami:)
        • Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 13.07.04, 17:31
          Pojawiasz się i znikasz...
          To już mamy kolejny wieczór?
          • komandos57 [...] 13.07.04, 17:33
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 13.07.04, 17:44
            jeszcze nie wieczor, czytalam troche i cos tam w glowie ukladam sobie.
            • Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 13.07.04, 17:52
              > jeszcze nie wieczor, czytalam troche i cos tam w glowie ukladam sobie.

Słuszna racja.
              Dobrze mieć dobrze poukładane co nieco.
              • trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 13.07.04, 21:43
                a niesluszna to tez racja.
                poukladalam jeszcze wiecej.
                • Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 13.07.04, 21:50
                  Gucio.
                  Podejrzewam, że jak już poukładasz, to nie omieszkasz poustawiać (nas) ;)
                  • trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 13.07.04, 21:51
                    czuj duch!
                    juz zaczelam:)
                    • Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 13.07.04, 21:55
                      No widziałem.
                      Mam myśl.
                      Ale jak tu wysłać posta...
                      Nie mam znaczka!
                      • trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 13.07.04, 22:05
                        podalam kontakt przez skype
                        • Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 13.07.04, 22:10
                          A nie, nie. Dziękuję. I dziękuję :)

Chciałem ino wyjść na niegramotnego.
                          No i zdaje się wyjszłem...
                          • trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 13.07.04, 22:13
                            ojej, prowokaujesz?.
                            kokiet! juz ci o tym pisalam przeciez, nie lubie sie powtarzac.
                            a w takim wypadku twoja strata, weryfikacji nie bedzie.
                            • Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 13.07.04, 22:25
                              Nie żal człowiekowi tego, czego nie widział...
                              Przeżyję.

Ale Ty świergotaj dalej ;)
                              A jak trza to szturchnij.
                              • trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 13.07.04, 22:39
                                oczywiscie, ze przezyjesz, w to nie watpie:)

wiesz, rozbawiles mnie swiergotaniem.
                                dziekuje, rozjasnialam nieco :)
                                • Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 13.07.04, 22:49
                                  Ty się Zosiu tak nie rozbłyskaj, bo już oczy mrużę.
                                  I zda sie nie tylko ja...

Śpiewaj, śpiewaj skowroneczku.
                                  Masz fory na wejściu.
                                  Potem będą schody.
                                  Ciekawym Twych treli tamże.
                                  • trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 13.07.04, 22:59
                                    schody? w to mi graj, lubie wysilek, czasami.
                                    • Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 13.07.04, 23:24
                                      Wiedziałem.
                                      No to się spocisz, czasami.
                                      • trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 13.07.04, 23:25
                                        az wszystkowiedzacy?
                                        ewenement
                                        • Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 13.07.04, 23:29
                                          Są na tym świecie ludzie, którzy nie śnili się filozofom.
                                          Wiem niewiele.
                                          Tylko tyle ile trza.
                                          • trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 13.07.04, 23:57
                                            chwali sie.
                                            dobrej nocy
                                            • Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 13.07.04, 23:58
                                              Dobranoc trzykrotko
                                              • trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 14.07.04, 00:09
                                                zaczynam cie lubic, wiesz?
                                                tak przedsennie

• Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 14.07.04, 00:16
                                                  Słychać śpiew ćmy...
                                                  • trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 14.07.04, 21:21
                                                    tak, barowej
                                                  • Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 14.07.04, 21:26
                                                    A, to nie znam.
                                                  • trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 14.07.04, 21:30
                                                    rurka - podpowiedz
                                                    wstyd!
                                                  • Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 14.07.04, 22:05
                                                    Coś kojarzę...
                                                    Zapewne ładnie się gibasz.
                                                  • trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 14.07.04, 22:15
                                                    no coz, skojarzenia tez cos mowia.
                                                    rurka to rourke, ale sadze, ze wiesz
                                                    to tak na wszelki wypadek, jakbys...
                                                  • Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 14.07.04, 23:15
                                                    No i nastąpił wypadek.
                                                    Pogubiłem się w językach...
                                                  • trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 14.07.04, 23:45
                                                    wsydzisz sie? ja bym sie wstydzila :)
                                                  • Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 15.07.04, 01:25
                                                    Nie, wstyd mam zakryty.

What is rourke?
                                                    Widać to u mnie?
                                                  • trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 15.07.04, 19:05
                                                    ej, najlatwiej zakryc i udawac, ze go nie ma!

a rurka to taki jeden z polamanym nosem i wybitymi zebami:)
                                                    mike mu nadali na chrzcie
                                                  • Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 15.07.04, 20:02
                                                    Bokser jaki?
                                                    Zdaje się, że mi go nie przedstawiano.
                                                  • trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 15.07.04, 20:51
                                                    jaki on bokser? menel i juz
                                                    nie warto poznawac
                                                  • Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 15.07.04, 21:01
                                                    Matko!
                                                    Ale masz znajomości...
                                                    Z kim Ty się zadajesz?!
                                                  • trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 15.07.04, 21:05
                                                    i corko!

pogardzasz menelami? ja nie, czasami ich lubie i daje kilka groszy na wodeczke
                                                    niech sobie, chlopaki, zycie uprzyjemnia
                                                  • Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 15.07.04, 21:12
                                                    Córko!
                                                    Mniemam, że uczucie pogardy jest mi obce.
                                                    Dobre dziecię z Ciebie. Wódeczka to ulubione danie meneli.
                                                    Przykre, że czym innym nie mogą uprzyjemnić sobie życia.
                                                    Co z tą miką? Znasz go osobiście? Któż zacz?
                                                  • trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 15.07.04, 21:42
                                                    a dziekuje za corke :P
                                                    odmlodnialam w oczach!
                                                    wlasnych

osobiscie mika rurke nie znam, ogladam od czasu do czasu, to wszystko

i nie lubie ciem (od cma)
                                                    barowe owszem
                                                  • Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 15.07.04, 22:16
                                                    Młodniej dziecino.

Oglądam, powiadasz?
                                                    Yhm, musi jaki aktor. Sprawdzę.

A ja lubię ćmy.
                                                    Podziwiam upór, aż do śmierci...

Bo barów nie chodzę.
                                                    Wolę domowe jedzenie.
                                                  • trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 15.07.04, 22:27
                                                    ja tez wole domowe, wiec wpraszam sie na domowe

a w barach sie czasami i tylko alkoholizuje
                                                  • bocca Polecam pare barow na Stalowej 15.07.04, 22:59
                                                    ze starej Warszawy niewiele juz zostalo.
                                                    Ale na polnoc od Targowej, na Stalowej, jest pare fajnych dziur.
                                                    Marek Nowakowski poda Ci dokladne adresy.

A ja mam tez swoje tajemnice.
                                                    Knajpy na Powislu.
                                                    ale o tym, innym razem.
                                                  • trzykrota Re: Polecam pare barow na Stalowej 15.07.04, 23:20
                                                    tak jest, wieloniku
                                                    tylko dlaczego odkrywasz sie?
                                                    w rewanzu?
                                                  • bocca no tu mnie , zaprawde 15.07.04, 23:28
                                                    serdecznie rozbawilas!

czym sie rozni wielonik od welonika?

pytynie chyba z Szekspira.

nashledano.
                                                  • trzykrota Re: no tu mnie , zaprawde 15.07.04, 23:34
                                                    welonik rybny i sra w akwarium
                                                    wielonik to spolszczony wielonick

bywaj, lubie usmiechnietych ludzi
                                                  • bocca Re: no tu mnie , zaprawde 16.07.04, 11:21
                                                    ja Ci ide na reke, a Ty mi robisz (w)brew,
                                                    przepraszam, w akfarium (- to takie ladniejsze aquarium)

co za ludzie, co za czasy...
                                                  • Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 16.07.04, 00:31
                                                    > ja tez wole domowe, wiec wpraszam sie na domowe

Wpadaj, będzie kalafior.
                                                    (kurna, chyba coś tu na opak)

> a w barach sie czasami i tylko alkoholizuje

Współczuję.
                                                    Ja swoje już w życiu wypiłem.
                                                  • trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 16.07.04, 11:25
                                                    smazone kwiaty w glebokiej oliwie?
                                                    z sosem smietanowo-ogorkowo-czosnkowo-mietowym?

jesli tak, to sie pisze
                                                    i to juz

nie wspolczuj, lubie od czasu do czasu sie poalkoholizowac wdziecznie
                                                  • Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 16.07.04, 11:38
                                                    > smazone kwiaty w glebokiej oliwie?
                                                    > z sosem smietanowo-ogorkowo-czosnkowo-mietowym?

Broń Boże!
                                                    Nie można tak zepsuć kalafiora.
                                                    Gotowany w czystej, solonej wodzie.
                                                    Tylko tarta bułka na masełku, na rumiano.
                                                    No, rzecz jasna, ziemniaczki do tego.

Chlej dziewczę, chlej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka