trzykrota 13.07.04, 01:00 bo jakos tak zamilkliscie. no coz, do kolejnego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 13.07.04, 01:07 > no coz, do kolejnego wieczoru. Nie strasz ;-) Dobranoc trzykroto Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 13.07.04, 17:15 ja nie strasze, objawiam sie tylko. czasami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 13.07.04, 17:31 Pojawiasz się i znikasz... To już mamy kolejny wieczór? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 13.07.04, 17:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 13.07.04, 17:44 jeszcze nie wieczor, czytalam troche i cos tam w glowie ukladam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 13.07.04, 17:52 > jeszcze nie wieczor, czytalam troche i cos tam w glowie ukladam sobie. Słuszna racja. Dobrze mieć dobrze poukładane co nieco. Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 13.07.04, 21:43 a niesluszna to tez racja. poukladalam jeszcze wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 13.07.04, 21:50 Gucio. Podejrzewam, że jak już poukładasz, to nie omieszkasz poustawiać (nas) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 13.07.04, 21:51 czuj duch! juz zaczelam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 13.07.04, 21:55 No widziałem. Mam myśl. Ale jak tu wysłać posta... Nie mam znaczka! Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 13.07.04, 22:05 podalam kontakt przez skype Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 13.07.04, 22:10 A nie, nie. Dziękuję. I dziękuję :) Chciałem ino wyjść na niegramotnego. No i zdaje się wyjszłem... Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 13.07.04, 22:13 ojej, prowokaujesz?. kokiet! juz ci o tym pisalam przeciez, nie lubie sie powtarzac. a w takim wypadku twoja strata, weryfikacji nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 13.07.04, 22:25 Nie żal człowiekowi tego, czego nie widział... Przeżyję. Ale Ty świergotaj dalej ;) A jak trza to szturchnij. Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 13.07.04, 22:39 oczywiscie, ze przezyjesz, w to nie watpie:) wiesz, rozbawiles mnie swiergotaniem. dziekuje, rozjasnialam nieco :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 13.07.04, 22:49 Ty się Zosiu tak nie rozbłyskaj, bo już oczy mrużę. I zda sie nie tylko ja... Śpiewaj, śpiewaj skowroneczku. Masz fory na wejściu. Potem będą schody. Ciekawym Twych treli tamże. Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 13.07.04, 22:59 schody? w to mi graj, lubie wysilek, czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 13.07.04, 23:24 Wiedziałem. No to się spocisz, czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 13.07.04, 23:25 az wszystkowiedzacy? ewenement Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 13.07.04, 23:29 Są na tym świecie ludzie, którzy nie śnili się filozofom. Wiem niewiele. Tylko tyle ile trza. Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 13.07.04, 23:57 chwali sie. dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 13.07.04, 23:58 Dobranoc trzykrotko Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 14.07.04, 00:09 zaczynam cie lubic, wiesz? tak przedsennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 14.07.04, 00:16 Słychać śpiew ćmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 14.07.04, 21:26 A, to nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 14.07.04, 21:30 rurka - podpowiedz wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 14.07.04, 22:05 Coś kojarzę... Zapewne ładnie się gibasz. Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 14.07.04, 22:15 no coz, skojarzenia tez cos mowia. rurka to rourke, ale sadze, ze wiesz to tak na wszelki wypadek, jakbys... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 14.07.04, 23:15 No i nastąpił wypadek. Pogubiłem się w językach... Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 14.07.04, 23:45 wsydzisz sie? ja bym sie wstydzila :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 15.07.04, 01:25 Nie, wstyd mam zakryty. What is rourke? Widać to u mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 15.07.04, 19:05 ej, najlatwiej zakryc i udawac, ze go nie ma! a rurka to taki jeden z polamanym nosem i wybitymi zebami:) mike mu nadali na chrzcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 15.07.04, 20:02 Bokser jaki? Zdaje się, że mi go nie przedstawiano. Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 15.07.04, 20:51 jaki on bokser? menel i juz nie warto poznawac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 15.07.04, 21:01 Matko! Ale masz znajomości... Z kim Ty się zadajesz?! Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 15.07.04, 21:05 i corko! pogardzasz menelami? ja nie, czasami ich lubie i daje kilka groszy na wodeczke niech sobie, chlopaki, zycie uprzyjemnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 15.07.04, 21:12 Córko! Mniemam, że uczucie pogardy jest mi obce. Dobre dziecię z Ciebie. Wódeczka to ulubione danie meneli. Przykre, że czym innym nie mogą uprzyjemnić sobie życia. Co z tą miką? Znasz go osobiście? Któż zacz? Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 15.07.04, 21:42 a dziekuje za corke :P odmlodnialam w oczach! wlasnych osobiscie mika rurke nie znam, ogladam od czasu do czasu, to wszystko i nie lubie ciem (od cma) barowe owszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 15.07.04, 22:16 Młodniej dziecino. Oglądam, powiadasz? Yhm, musi jaki aktor. Sprawdzę. A ja lubię ćmy. Podziwiam upór, aż do śmierci... Bo barów nie chodzę. Wolę domowe jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 15.07.04, 22:27 ja tez wole domowe, wiec wpraszam sie na domowe a w barach sie czasami i tylko alkoholizuje Odpowiedz Link Zgłoś
bocca Polecam pare barow na Stalowej 15.07.04, 22:59 ze starej Warszawy niewiele juz zostalo. Ale na polnoc od Targowej, na Stalowej, jest pare fajnych dziur. Marek Nowakowski poda Ci dokladne adresy. A ja mam tez swoje tajemnice. Knajpy na Powislu. ale o tym, innym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: Polecam pare barow na Stalowej 15.07.04, 23:20 tak jest, wieloniku tylko dlaczego odkrywasz sie? w rewanzu? Odpowiedz Link Zgłoś
bocca no tu mnie , zaprawde 15.07.04, 23:28 serdecznie rozbawilas! czym sie rozni wielonik od welonika? pytynie chyba z Szekspira. nashledano. Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: no tu mnie , zaprawde 15.07.04, 23:34 welonik rybny i sra w akwarium wielonik to spolszczony wielonick bywaj, lubie usmiechnietych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
bocca Re: no tu mnie , zaprawde 16.07.04, 11:21 ja Ci ide na reke, a Ty mi robisz (w)brew, przepraszam, w akfarium (- to takie ladniejsze aquarium) co za ludzie, co za czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 16.07.04, 00:31 > ja tez wole domowe, wiec wpraszam sie na domowe Wpadaj, będzie kalafior. (kurna, chyba coś tu na opak) > a w barach sie czasami i tylko alkoholizuje Współczuję. Ja swoje już w życiu wypiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: pierwsza, do lozeczek pora 16.07.04, 11:25 smazone kwiaty w glebokiej oliwie? z sosem smietanowo-ogorkowo-czosnkowo-mietowym? jesli tak, to sie pisze i to juz nie wspolczuj, lubie od czasu do czasu sie poalkoholizowac wdziecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: pierwsza, do lozeczek pora IP: *.magtel.net.pl 16.07.04, 11:38 > smazone kwiaty w glebokiej oliwie? > z sosem smietanowo-ogorkowo-czosnkowo-mietowym? Broń Boże! Nie można tak zepsuć kalafiora. Gotowany w czystej, solonej wodzie. Tylko tarta bułka na masełku, na rumiano. No, rzecz jasna, ziemniaczki do tego. Chlej dziewczę, chlej. Odpowiedz Link Zgłoś