Gość: Maire IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:41 Za , czy przeciw? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maire- Maire Re: Tlenione blondyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 07:09 Oczywiście, podaj powody;) Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: Tlenione blondyny 14.07.04, 22:44 primo - bylam blondynka naturalna lata temu secundo - jestem blondynka (naturalna!) obecnie Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Tlenione blondyny 13.07.04, 22:43 A co, zakladamy partie tlenionych blondyn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zde.....ana Re: Tlenione blondyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 14:35 Jestem "za" ,każdy ma prawo decydować co chce mieć na głowie i w głowie.A Tobie co chodzi po głowie?Z czym masz takie problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la Re: Tlenione blondyny IP: *.wro-com.net 14.07.04, 14:51 ani za, ani przeciw. dlaczego mam się za kimś lub przeciwko komuś opowiadać tylko na podstawie koloru włosów?? Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: Tlenione blondyny 14.07.04, 21:54 kategorycznie wstrzymuję się do głosu, bo sam nie wiem, czy im po prostu brakuje powietrza, czy może gonione niepojętym lękiem chciwie wyżerają te powietrze innym a w ogóle to w turcji jest przechlapka na tym punkcie... nie ma kariery w szołbizie bez tlenu, normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
vlad_palovnik Za. 14.07.04, 22:34 I owszem. Blondyny. Brunetki. Szatynki. Rude. Szpakowate. Siwe. Łyse. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Tlenione blondyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:42 Rany boskie......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabela Re: Tlenione blondyny IP: *.2city.net 14.07.04, 22:44 To nie zwykła zazdrość ,a działanie podświadomości :czujesz że nie jesteś w jego typie ,a on w twoim.Macie inne normy ,kulture osobistą . Miałam taki przypadek .Targały mną wątpliwościZadajesz obcym pyt.Czy mój mąż jest chamem ?Czy kocha inną ?Odkryłaś że nie jest taki jak myślałaśw stosunku do innych i boisz się że któregoś dnia będziesz na miejscu brata ,kiedy mu spowszedniejesz.Ze w końcu bedzie sobą ... Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Tlenione blondyny 14.07.04, 22:51 Gość portalu: Izabela napisał(a): > To nie zwykła zazdrość ,a działanie podświadomości :czujesz że nie jesteś w jeg > o > typie ,a on w twoim.Macie inne normy ,kulture osobistą . > Miałam taki przypadek .Targały mną wątpliwościZadajesz obcym pyt.Czy mój mąż > jest chamem ?Czy kocha inną ?Odkryłaś że nie jest taki jak myślałaśw stosunku > do innych i boisz się że któregoś dnia będziesz na miejscu brata ,kiedy mu > spowszedniejesz.Ze w końcu bedzie sobą ... Matkojedyno, to ten cham, nie dość że cham, to jeszcze blondyną tlenioną jest? Co to sie porobiło na tym świecie?! Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Tlenione blondyny 14.07.04, 23:02 :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabela Re: Tlenione blondyny IP: *.2city.net 14.07.04, 22:56 To wątpliwości Maire nie moje.. Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Tlenione blondyny 14.07.04, 22:57 Gość portalu: Izabela napisał(a): > To wątpliwości Maire nie moje.. ...acha ..., rozumiem. Pasztet niesamowity! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maire Re: Tlenione blondyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 07:45 Izabela zbyt wnikliwie analizuje sprawę. Mój mąż po pierwsze nie jest pasztetem i nie wiem moc_ca na jakiej podstawie wysnułas takie wnioski. Poza tym, wątek ten dotyczy tlenionych blondyn płci żeńskiej. Postawiłam zwykłe pytanie bez podtekstów. Patrząc na cyniczne wypowiedzi niektórych z Was mam wrażenie, że zbyt pohopnie oceniacie ludzi, ich znajomych itd. Ba!Moc_ca nawet już wie, jak wygląda mój mąż. Gratuluję Ci wyobraźni i pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tlenione blondyny IP: *.zrew.com.pl / 217.153.186.* 15.07.04, 09:08 już wiem, ta piękna była meża Marie jest tlenioną blondyną.....:)) Tylko po co wypisywać te wszsytkie brednie na forum....... Jesli podoba się Twemu mezowi, to jakie znaczenie ma to, ze ktoś jest za czy przeciw....... zreszta co to wogóle za idiotyczne pytanie.. ehh Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Tlenione blondyny 15.07.04, 10:09 Maire, zastanawiam się skąd pochodzisz, Mars czy Księżyc jest Twoją ojczyzną?;-) Ja równiez pozdrawiam Cię serdecznie, życząc miękkiego lądowania wśród ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Tlenione blondyny 15.07.04, 10:11 oczywiscie, ze zdecydowanie za..nie, zaraz..chwileczke, hmm..przeciw jak najbardziej..hmmm.. cholera..ee.. ale jak to tlenione? gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w a loczek w kolorze blond na czole faceta? 15.07.04, 10:50 Za czy przeciw? Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna ee.. 15.07.04, 12:36 na ścianie schowka na szczotki - tak :) Co to jest schowek na szczotki? Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w a dzbanuszek w żółte kwiatki na półce w kuchni? 15.07.04, 10:52 Za czy przeciw? Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna ale za Tobą biegam, 15.07.04, 12:37 buty mi się poplątały :) Kategoryczny sprzeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnica a co? są gorsze od farbowanych czarnul/rudych?!? IP: *.acn.pl 16.07.04, 12:02 Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna subiektywnie 16.07.04, 12:08 W naszym klimacie nieczęsto wyglądają ładnie. Chyba, że są w typie nordyckim. Ale wtedy mają naturalnie piękne jasne włosy. Odpowiedz Link Zgłoś