Dodaj do ulubionych

Chyba jestem nienormalna, mam dziwne fantazje

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 03:29
od pewnego czasu, zauważyłam, że intersują mnie niepokojące sprawy. Gdy widze
sceny, w których kobieta, jest poniżana, wiązana lub bita, czuję rosnące
podniecenie. To jest silniejsze ode mnie. Nie wiem gdzie sie zwrócić, bo
psycholog zapisał mi tabletki, a to tylko ogłupia. Cały czas mi wamawiał ze
miałam jakies przejścia w dzieciństwie. Czy ja jestem nienormalna. Pomóżcie

Obserwuj wątek
    • Gość: Renka Re: Chyba jestem nienormalna, mam dziwne fantazje IP: *.home.cgocable.net 23.03.02, 04:20
      To nie sa fantazje, tylko odczuwanie przyjemnosci podczas ogladania scen
      okrucienstwa i przemocy.Jak dotad,nie jest uwazane za normalne. Ja na twoim
      miejscu zrezygnowalabym z ogladania TV i chodzenia do kina na filmy
      amerykanskie przez miesiac, a moze i dluzej.A moze ci potrzeba po prostu
      czadowego seksu. Przeanalizuj sobie warianty :))
      • Gość: A27 Re: Chyba jestem nienormalna, mam dziwne fantazje IP: *.proxy.aol.com 23.03.02, 08:28
        A jak wyglada Twoja sytuacja zwiazkowa. Czy masz chlopa pod pantofelkiem? Bo
        moze w tych swoich fantazajach odreagowujesz nude w zwiazku? Te fantazje to
        nie jest pozytywna rzecz, ale czy Ty tego nie wyolbrzymiasz? Czy myslisz o tym
        obsesyjenie? Ja tez miewam dosyc glupawa fantazje, ale rzadko i wiem na pewno,
        ze nigdy nie wciele ich w zycie.
        Wydaje mi sie, ze niekoniecznie musialas doswiadczyc jakiegos molestowania w
        dziecinstwie by z tego rodzaju fantazji czerpac przyjemnosc. W koncu istenieje
        spora grupa ludzi praktykujacyc sado-masochistyczny sex i nikt im molestowania
        w dziecinstwie nie wmawia ani lekarstw nie przepisuje.

Inna mozliwosc, ze masz sklonnosci w kierunku obsessive-compulsive czyli
        nerwice natrectw i te mysli i ogladanie obarazow to moze byc natrectwo. Wtedy
        faktycznie lekarstwo moze pomoc.
        • Gość: A34 Re: Chyba jestem nienormalna, mam dziwne fantazje IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 28.03.02, 04:52
          TY CHYBA NIE WIESZ CO TO JEST OBSESSIV - COMPULSIVE MILAM PRZYJEMNOSC
          MIESZKANIA Z TAKIM IDOITA POD JEDNYM DACHEM PRZEZ JAKIS CZAS NIE MA TO NIC
          WSPOLNEGO Z NATRETNYM ZACHOWANIEM !! NO MOZE TROCHE !!! A CO DO TYCH FANTAZJI
          TO JEDNE KOBIETY LUBIA BYC PRZYTULANE INNE PONIZANE ( PODCZAS SEKSU ) NIE MA W
          TYM NIC NIENIRMALNEGO DLA MNIE JESTES CALKIEM NORMALNA
    • Gość: fnoll Re: Chyba jestem nienormalna, mam dziwne fantazje IP: *.bydgoska.krakow.pl 25.03.02, 10:01
      wyluzuj, wiekszosc z nas jest nienormalna i jakos sobie z tym radzi :)))

grunt to poznac, zrozumiec siebie i nauczyc sie obslugi, jak isc przez zycie
      unikajac wpadania w tarapaty i krzywdzenia innych - i zadna pastylka ani zaden
      program telewizyjny ani zadna gazeta cie tego nie nauczy; akurat "oswojenie"
      zabaw z pejczem i sznurami w sypialni to nie tak znowu wielki problem, wyobraz
      sobie co ma do przejscia taki na przyklad czlowiek, co chce stworzyc siec
      restauracji, a jak na razie jest biednym absolwentem technikum
      gastronomicznego, czy jemu tez nalezaloby dac pastylki na urojenia? ;)

powodzenia w odnajdywaniu siebie! :)))

fnoll zdecydowanie nienormalny
    • Gość: Pastwa PERWERSJA :-)))))))))))))))))))) IP: 172.17.15.* 25.03.02, 13:14
      Jestes okaz zdrowia w najlepszym wydaniu,ale ktoś powinien w końcu spełnić
      twoje marzenia(kumulacja ich, może być nie zdrowa,natomiast ich realizacja
      przez odpowiednią osobę, najlepiej męża, to sama rozkosz :-)))) ).
    • Gość: Tip Top Re: Chyba jestem nienormalna, mam dziwne fantazje IP: *.is.pw.edu.pl 27.03.02, 15:50
      Nie jesteś nienormalna. Calkiem normalne uczucie. Oglądanie przez szybęalbo
      zabawa to nic wielkiego. Jak ciebie ktoś naprawdę poniży to nie będzie już
      takie przyjemne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka