siedemm 08.08.04, 11:21 Często w postach spotykam się z takimi skrótami. Z treści postów je zawierających można mniej więcej wywnioskować co one oznaczają. Ale dokładnie ? Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić co one oznacają dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
havlo Re: IMHO, IMO 08.08.04, 11:31 siedemm napisała: > Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić co one oznacają dokładnie? IMHO - In My Humble Opinion - czyli z angielskiego: "moim skromnym zdaniem" :) Odpowiedz Link Zgłoś
siedemm Re: IMHO, IMO 08.08.04, 11:46 havlo napisał: > siedemm napisała: > > Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić co one oznacają dokładnie? > > IMHO - In My Humble Opinion - czyli z angielskiego: "moim skromnym zdaniem" :) DZIĘKUJĘ :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone IMHO, IMO 08.08.04, 13:57 Spróbuj sióemmko zajrzeć tu: dom.aster.pl/pomoc/slownik/ znajdziesz tego dużo więcej:))) Pozdrowienia MM Odpowiedz Link Zgłoś
siedemm Re: IMHO, IMO 09.08.04, 00:14 m.malone napisał: > Spróbuj sióemmko zajrzeć tu: > > znajdziesz tego dużo więcej:))) > Pozdrowienia > MM wielkie dzięki, przyda się..:) Odpowiedz Link Zgłoś