iwmar10 24.08.04, 21:40 Czy ktoś korzystał z kręgów kobiet u Tanny JAkubowicz Mount ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komandos57 Re: Tanna Jakubowicz Mount - kręgi kobiet opinie 24.08.04, 21:56 iwmar10 napisała: > Czy ktoś korzystał z kręgów kobiet u Tanny JAkubowicz Mount ? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Wyciagaja z tych bidulek zywcem?Te kregi......mowie.Jeszcze nie.Podaj mi czerwony powroz do niej? Odpowiedz Link Zgłoś
iwmar10 do komandos57 24.08.04, 22:42 A słyszałeś w ogóle o psychologii transpersonalnej ? bo , że nazwiska Wilber to nie wątpię , że nie kojarzysz mimo wszystko dzięki za zainteresowanie jakie by ono nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: do komandos57 24.08.04, 22:46 iwmar10 napisała: > A słyszałeś w ogóle o psychologii transpersonalnej ? > bo , że nazwiska Wilber to nie wątpię , że nie kojarzysz > mimo wszystko dzięki za zainteresowanie jakie by ono nie było. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ciut.Zaspakajam sie jednak tu. Ciut zem slyszal. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: Tanna Jakubowicz Mount - kręgi kobiet opinie 26.08.04, 01:30 Tanne poznalam pod koniec lat 80. i zrobila na mnie jak najfatalniejsze wrazenie - osoby nawet nie nawiedzonej, ale po prostu niefachowej i malo profesjonalnej (nie miala kompletnie pomyslu na warsztaty, ktore prowadzila, miotala sie od cwiczenia do cwiczenia - w sumie skonczylo sie tak, ze ciezar wymyslania, co bedziemy robic, spadl na barki uczestnikow). Z opisow z drugiej reki wiem, ze potem zajowala sie transpersonalna cepelia: przytulanie do drzew, laczenie sie z energia zwierzat, bose spacery po rosie o poranku... skutecznie mnie to do jej dzialalnosci zniechecilo na zawsze. Co kto lubi, zet Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Tanna Jakubowicz Mount - kręgi kobiet opinie 26.08.04, 01:35 ziemiomorze napisała: przytulanie do drzew, > > laczenie sie z energia zwierzat xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Tylko przytulanie sie do drzew?Pewnie wyposazyla was w wibratory wczesniej. A zwierzeta...........BULTERIERY czy AZory? Odpowiedz Link Zgłoś
iwmar10 do komandos57 26.08.04, 23:10 Ty osobniku to nie masz żadnego zajęcia w życiu, że tak się wcinasz do czegoś co Ciebie nie dotyczy ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: do komandos57 26.08.04, 23:14 iwmar10 napisała: > Ty osobniku to nie masz żadnego zajęcia w życiu, że tak się wcinasz do czegoś > co Ciebie nie dotyczy ? > pozdrawiam xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Nie,panie osobniku.Buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś