Gość: F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 20:37 gdy dopada was kolejny dół i czujecie się tacy samotni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krish Re: Jak radzicie sobie... IP: 62.233.233.* 27.08.04, 20:39 ja chleje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F Re: Jak radzicie sobie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 20:41 Ciekawe rozwiązanie, ale tak w samotności? A gdy z kasą krucho? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Jak radzicie sobie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 20:42 Mnie nie dopada i się nie czuję. Czyżby dlatego, że wolę koncentrować uwagę na świecie zewnętrznym? ;) Idź do hospicjum. Przejdzie Ci. Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: Jak radzicie sobie... 27.08.04, 20:48 fajnie Cie znowu widziec :) czyzby to, co sie dzialo bylo jedynie cisza przed "prawdziwa" burza? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Jak radzicie sobie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 20:51 cześć :) oświeć mnie, bo nie qmam... Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: Jak radzicie sobie... 27.08.04, 21:13 eee... ;) Twoje pojawianie sie tutaj budzilo nie mniejsze emocje niz pisarstwo komandosa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Jak radzicie sobie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 21:16 Ale Komandos ma czas, a ja nie droga Provokacjo ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
cossa gf :) 27.08.04, 21:20 powiedz babeczko tylko w skrocie dobrze u Ciebie? ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: gf :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 21:38 Jak ta lala! :)))) a u Ciebie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: gf :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 21:50 Trzymam więc kciuki i inne gusła dla dobra spraw uskuteczniam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: Jak radzicie sobie... 27.08.04, 23:22 Gość portalu: gf napisał(a): > Ale Komandos ma czas, a ja nie droga Provokacjo ;DDD yhm ;D Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: Jak radzicie sobie... 27.08.04, 20:43 kolejny? czerpiemy sile z tego, ze minie jak pozostale serio Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Jak radzicie sobie... 27.08.04, 20:56 jesli przewaga smutku w zyciu nie warto szukac tylko srodka przeciwbolowego dlaczego dol? dlaczego samotnosc? jak mnie dopada to rycze uzalam sie chwile i jak siebie "uslysze" to krew mnie zalewa ze sie nad soba uzalam i wcale nie jest tak zle ale to ja.. napisz cos wiecej pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F Re: Jak radzicie sobie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 21:02 Ostatnio ryczałam przez dwie godziny. Pomogło, ale tylko na kolejne dwie godziny, bo potem znowu to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Jak radzicie sobie... 27.08.04, 21:06 ale dlaczego? jesli mozesz/chcesz napisz.. :) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F Re: Do Cossa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 23:18 Chyba ogólnie mi żle,że kończy się już lato. Wakacje odchodzą w zapomnienie :( Były to najlepsze wakacje w moim życiu Nowo poznane (świetne)towarzystwo zobaczę zapewne za rok. Facet, który mi się podoba nie zwraca na mnie uwagi; traktuje mnie jak dobrą znajomą... Mama na nic mi nie pozwala (wszechobecna nadopiekuńczość króluje od mojego urodzenia)i w ogóle całe moje życie jest do d... Chociaż (o dziwo) wszyscy uważają mnie za szczęsliwą i pełną energii, wieczną optymistkę, a tak naprawdę to nikt nie wie jaka jestem naprawdę; co czuję. Te moje zwierzenia brzmią jak pamiętnik desperatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: Jak radzicie sobie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 21:02 Szukam antidotum.... Muzyka, ludzie, widok miejsc, ktore lubie... Albo krzycze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukan78 Re: Jak radzicie sobie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 18:06 Dziewczyny i tak mają lepiej: popłaczą w poduchę i trochę to rozładowuje nadmiar negatywnych emocji... A co mają robić faceci, którym płakać w naszej słowianskiej podobno, łzawej kulturze nie wypada nawet w samotności??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Jak radzicie sobie... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 27.08.04, 21:35 Kopie dalej, az sie zmecze. W koncu sie tak wkurze ze mowie - dosyc - i wychodze z dolu :) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Jak radzicie sobie... 27.08.04, 21:53 Gość portalu: F napisał(a): > gdy dopada was kolejny dół i czujecie się tacy samotni? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Juz......swietnie.Kwestia przyzwyczajenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: Jak radzicie sobie... IP: *.telprojekt.pl 27.08.04, 22:11 Kom, mam ochotę mrugnąć do ciebie łobuzersko oczkiem, tylko nie wiem jak to się robi wirtualnie. A pozostali już biadolą, że wykurzyli żuczki gnojarki. No to mrugam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś