Dodaj do ulubionych

manipulacja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 15:38
I nie boje sie tego slowa - po raz kolejny doszlo do dzialan, ktore powoduja
zafalszowanie rzeczywistosci. Mam na mysli swoj watek "pisze otwartym
tekstem", gdzie wypowiedzi komandosa w dialogu ze mna zostaly wyciete.
Dlaczego? No wlasnie nie wiem. Nie bylo tam zadnych tresci, ktore naruszalyby
regulamin czy netykiete - po prostu normalna wymiana zdan miedzy uczestnikami
forum. Do kogo ten tekst - no pewnie do naszych moderatorow. Uwazam, ze ktos
tam powinien jednak zmienic zajecie, bo do tego akurat zupelnie sie nie
nadaje.
Ci, co brali udzial w tej dosc burzliwej na poczatku wymiane opinii,
zorientuja sie, o co chodzi.
Macie jakies zdanie na ten temat?
Obserwuj wątek
    • j_ar Re: manipulacja 03.09.04, 15:43
      na fp jest duza swoboda, cenzury jakby nie bylo...sprobuj powiedziec fajny
      kawal na fh z chujem w tytule a juz go wycina jakas walnieta baba...;)...
      • Gość: baba zona Re: manipulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 16:11
        Wiesz, tutaj nie o tego przyslowiowego "chuja" poszlo...
        Nie zadali sobie nawet trudu, zeby wykropkowac wypowiedz i wszdzic stosowna
        adnotacje.
        Niedlugo i ja zaczne rzucac miesem;)
        • basilea Re: manipulacja 03.09.04, 16:33
          Gość portalu: baba zona napisał(a):

> Wiesz, tutaj nie o tego przyslowiowego "chuja" poszlo...
          > Nie zadali sobie nawet trudu, zeby wykropkowac wypowiedz i wszdzic stosowna
          > adnotacje.
          > Niedlugo i ja zaczne rzucac miesem;)

jaki wniosek?taki ze nie o miecho poszlo lecz o tresc ktora autor zawarl
          w wypowiedziach
          bylo co wycinac przyznaj :)
          • Gość: baba zona Re: manipulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 16:38
            A co, wedlug Ciebie bylo w tym tekscie takiego, co nadawalo sie do wyciecia, bo
            ja przyznaje, ze nie wiem...?
            I dlaczego moderator nie oznaczyl wycinki?
            Wiesz, zeby warto bylo cokolwiek robic w tym zyciu, potrzebna jest uczciwosc -
            tzn. cos takiego, co daje poczucie bezpieczenstwa - reguly sa po to, zeby ich
            przestrzegac. Dotyczy to zwlaszcza tych, ktorzy je narzucaja innym. Czyz nie?
            • basilea Re: manipulacja 03.09.04, 16:47
              Nieuczciwoscia wykazal sie ktos inny,nie moderatorzy
              Jesli na Twoim terytorium-oddanym do uzytku publicznego- ktos lamie(chocby
              niepisane) reguly ustalone przez Ciebie-innymi slowy zachowuje sie nie tak jak
              bys chciał- sprawiajac przykrosc innym przestrzegajacym regul,Ty masz prawo
              zareagowac tak jak chcesz.w tym wypadku nie informujac ktore posty i dlaczego
              wycinasz.to jest uczciwosc wobec pozostalych uzytkownikow
              • Gość: baba zona Re: manipulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 16:58
                Wybacz, ale to blad w rozumowaniu. To my - uczestnicy forum - mamy sie do
                pewnych regul stosowac, a oni maja pewne, przez nich samych okreslone -
                obowiazki. Tutaj doszlo do ich razacego zaniedbania z ich strony. I o tym pisze.
                • komandos57 Re: manipulacja 03.09.04, 17:27

> Wybacz, ale to blad w rozumowaniu. To my - uczestnicy forum - mamy sie do
                  > pewnych regul stosowac, a oni maja pewne, przez nich samych okreslone -
                  > obowiazki. Tutaj doszlo do ich razacego zaniedbania z ich strony. I o tym
                  pisze
                  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                  Nic sie nie stalo.No nic.Kiedys w
                  poscie......dobranoc....napisalem.......Dobranoc kiciu ......do Kvinny.I admin
                  to wyciol,zostawiajac jej wypowiedz......."dobranoc debilu"
                  E taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam.Pozdr.
                  • Gość: baba zona Re: manipulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 17:44
                    A wlasnie ze nie. Nienawidze arogancji i manipulacji. I tyle.
                    Pozdrawiam Cie serdecznie :)))
                    • Gość: baba zona Re: manipulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 17:45
                      A tak wlasciwie, to dlaczego Ty nie spisz? Miales odpoczywac...:)
                      • komandos57 Re: manipulacja 03.09.04, 17:47

> A tak wlasciwie, to dlaczego Ty nie spisz? Miales odpoczywac...:)
                        xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                        Juz sie ewakuowac bede.Ale zerkna wieczorem.Nara.....
                        • Gość: baba zona Re: manipulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 17:49
                          Do zobaczenia :)
                    • Gość: widz kinowy Re: manipulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 19:48

> Nienawidze arogancji

najlepszy dowcip dnia
                      • zwierciadelko Re: manipulacja 03.09.04, 20:02
                        Gość portalu: widz kinowy napisał(a):

> Gość portalu: baba zona napisał(a):
                        >
                        > > Nienawidze arogancji
                        >
                        > najlepszy dowcip dnia

rzeczywiście hehehehehe :D dobre!
                        • Gość: baba zona Re: manipulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 20:08
                          I nawzajem :)
                          • zwierciadelko Re: manipulacja 03.09.04, 20:12

> I nawzajem :)

co nawzajem? :)
    • Gość: az Re: manipulacja IP: *.magtel.net.pl 03.09.04, 16:18
      Nie dotknęło mnie tutaj wycinanie. Nie wycięto też tutaj żadnych z
      interesujących mnie treści.
      To darmowe forum Gazety (Agory). Jak administracja forum będzie mnie tu źle
      traktować (rónież interesujące mnie posty) to sobie pójdę da-da.
      Może w innej sprawie zainteresowałbym się zdarzeniem, które opisujesz. Ale
      skoro rzecz dotyczy Twojej dyskusji z komandosem, nie jestem tym zdarzeniem
      zainteresowany.
      Pytaj adminów, moderatorów o co poszło.
      • Gość: baba zona Re: manipulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 16:25
        AZie, czy ja dobrze widze? Zawsze byles rzecznikiem pewnego porzadku (patrz
        regulamin i netykieta) oraz ogolnie pojetej uczciwosci. Tak Cie odczytywalam.
        Teraz wycofujesz sie raczkiem.
        Moja dyskusja z komandosem byc moze Ciebie akurat nie zainteresowala, ale byla
        istotna dla calosciowego zrozumienia tej wymiany zdan, np. dla kogos nowego. I
        to wlasnie zostalo wyciete bez zadnej adnotacji na ten temat....
        Uwazasz, ze moderator mial do tego prawo i nie mozna nazwac tego manipulacja...?
        • Gość: baba zona Re: manipulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 16:28
          Ale skadinad masz racje - bez sensu jest sie wypowiadac w miejscu, gdzie nie
          obowiazuja zadne reguly - nawet te ustalone przez i dla moderatorow i ich
          dzialan. Rzeczywiscie, chyba lepiej dac sobie spokoj.
          • Gość: az Re: manipulacja IP: *.magtel.net.pl 03.09.04, 16:41
            Nie interesują mnie tutejsze reguły działań moderatorów. Mają oni dość szerokie
            pole manewru wobec ogólnikowych sformułowań netykiety.
            Jednak regułą jest (chyba) uzasadnienie podjętych czynności. Ale nie z góry
            zapodawanych, tylko na prośbę (pytanie) zainteresowanych. Czy mają robić to
            publicznie na forum, czy prywatnie poprzez e-mail, tego nie wiem.
        • Gość: az Re: manipulacja IP: *.magtel.net.pl 03.09.04, 16:36
          Dobrze widzisz babo. Jestem za porządkiem, ale mój głos ginie w nawale śmieci.

Jestem za uczciwością. Nie oznacza to jednak, że każde podejrzenie o
          nieuczciwość będzie przeze mnie badane, oceniane i ewentualnie kończone
          wnioskami i apelami.

Jeśli uważasz, że wypaczono tu Twoje myśli (wypowiedzi) reaguj u źródła.
          Trudno mi osądzać działania, których podłoża nie znam oraz osoby, które te
          działania podjęły.
          • Gość: baba zona Re: manipulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 16:41
            Nie ginie, AZie. W tym rzecz. Oczywiscie, ze sprawe bede poruszac u zrodla -
            ale chcialam, zeby forumowicze byli swiadomi, co tu czasami sie wyprawia - to
            jest przejaw mojego poczucia sprawiedliwosci i uczciwosci.
            • Gość: az Re: manipulacja IP: *.magtel.net.pl 03.09.04, 16:51
              Babo, Twoja informacja o wycięciu jest OK. Choć chyba zbyt ostro zapodałaś
              swoje widzenie sprawy nie wyjaśniając jej przyczyn u źródła.

Widzę rzecz tak. Pisze forumowicz: "Byłem w mieście X. Nie zrobiłem nic złego,
              a dostałem po mordzie. Uważajcie, w mieście X biją." Co sądzić o takiej
              informacji?
              • Gość: baba zona Re: manipulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 16:55
                Sluchaj, reguly mowia, ze moderator wycinajac posty ma OBOWIAZEK o tym
                poinformowac. Nie zrobil tego. Dlaczego...? To mnie wyprowadzilo z rownowagi i
                dlatego tytul jest taki a nie inny.
                I stad moja na ten temat informacja.
                • Gość: az Re: manipulacja IP: *.magtel.net.pl 03.09.04, 20:16
                  > Sluchaj, reguly mowia, ze moderator wycinajac posty ma OBOWIAZEK o tym
                  > poinformowac.

Mogłabyś babo podeprzeć to zdanie stosownym cytatem?
                  • Gość: baba zona Re: manipulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 20:28
                    Zlituj sie Az... o jaki cytat Ci chodzi? Przeciez chodzi o respektowanie zasad.
                    Mam teraz prywatna sprawe do zalatwienia i nie spotkam sie z Toba na forum w
                    najblizszej przyszlosci. Zycze wszystkiego najlepszego. :)
                    • Gość: az Re: manipulacja IP: *.magtel.net.pl 03.09.04, 20:46
                      > Zlituj sie Az... o jaki cytat Ci chodzi? Przeciez chodzi o respektowanie
                      zasad.

Ano właśnie. Zdaje się, że nie ma takiego obowiązku, o którym wspominałaś.
                      To byłaby dziwna i głupia zasada.

Do usłyszenia babo :)
                      • zwierciadelko Re: manipulacja 03.09.04, 21:09
                        Gość portalu: az napisał(a):

> > Zlituj sie Az... o jaki cytat Ci chodzi? Przeciez chodzi o respektowanie
                        > zasad.
                        >
                        > Ano właśnie. Zdaje się, że nie ma takiego obowiązku, o którym wspominałaś.
                        > To byłaby dziwna i głupia zasada.
                        >

Dlaczego uważasz, że to byłaby dziwna i głupia zasada?
                        • Gość: az Re: manipulacja IP: *.magtel.net.pl 03.09.04, 21:32
                          Administracja ma co robić.
                          Można sobie wyobrazić sytuację, że owa administracja nic innego nie robi ino
                          pisze posty wyjaśniające, z powodu ich ilości.
                          To jest forum darmowe. Niby Psychologia. Administracja godzi się na ogólny
                          śmietnik tutaj. Jej prawo, jej forum. Użytkownicy tego forum mają niewielkie
                          prawa. Jako niezalogowany poruszam się jedynie w ramach netykiety. Nie wiem czy
                          zalogowani akceptują jakiś szczególny regulamin, czy mają jakieś szczególne
                          prawa.
                          Administracja ma prawo robić to co uważa za słuszne, użytkownicy zaś muszą te
                          działania respektować. Jak się nie podoba - droga wolna. Są inne piękne miejsca
                          w necie.
                          • zwierciadelko Re: manipulacja 03.09.04, 21:39

> Administracja ma co robić.
                            > Można sobie wyobrazić sytuację, że owa administracja nic innego nie robi ino
                            > pisze posty wyjaśniające, z powodu ich ilości.
                            > To jest forum darmowe. Niby Psychologia. Administracja godzi się na ogólny
                            > śmietnik tutaj. Jej prawo, jej forum. Użytkownicy tego forum mają niewielkie
                            > prawa. Jako niezalogowany poruszam się jedynie w ramach netykiety. Nie wiem
                            czy
                            >
                            > zalogowani akceptują jakiś szczególny regulamin, czy mają jakieś szczególne
                            > prawa.
                            > Administracja ma prawo robić to co uważa za słuszne, użytkownicy zaś muszą te
                            > działania respektować. Jak się nie podoba - droga wolna. Są inne piękne
                            miejsca
                            >
                            > w necie.

Napisałeś, że była by to głupia i dziwna zasada... z tego co teraz piszesz to
                            byłoby to tylko trudne, nie udowodnileś, że byłoby to głupie
                            • Gość: az Re: manipulacja IP: *.magtel.net.pl 03.09.04, 21:43
                              Stawianie sobie zbędnych utrudnień jest głupie.
                              • zwierciadelko Re: manipulacja 03.09.04, 21:46

> Stawianie sobie zbędnych utrudnień jest głupie.

Wiesz, gdyby z Twojej dyskusji z 'kims' wycięto jakies argumenty, ktore
                                pozbawily by twoje wypowiedzi pierwotnego sensu, byc moze zmienilbys zdanie.
                                • Gość: az Re: manipulacja IP: *.magtel.net.pl 03.09.04, 21:52
                                  1. Nie grozi.
                                  2. Opuściłbym to gościnne forum.
                                  3. Tak se gdybam...

PS. Tak dalej być nie może na WASZYM (NASZYM) forum! Napisz tu jakąś odezwę ;P
                                  • komandos57 Re: manipulacja 03.09.04, 21:54

PS. Tak dalej być nie może na WASZYM (NASZYM) forum! Napisz tu jakąś odezwę ;P
                                    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                                    No juz pisze.Masz zatwardzenie?Kiciu,czopa se wetkaj.Najlepiej na czerwonym
                                    powrozie bys mogl go wyciagnac w czas.
                                  • zwierciadelko Re: manipulacja 03.09.04, 21:56

> 1. Nie grozi.

Jak widać grozi, chyba, że zarzucasz kłamstwo babie zonie

> 2. Opuściłbym to gościnne forum.

> 3. Tak se gdybam...
                                    >
                                    > PS. Tak dalej być nie może na WASZYM (NASZYM) forum! Napisz tu jakąś odezwę ;P

Widocznie musi być, trzeba się podporządkować wladzy odgórnej, natomiast prośbę
                                    mozna zgłosic, prośba nie strzelba.
                                    • Gość: az Re: manipulacja IP: *.magtel.net.pl 03.09.04, 22:06
                                      > > 1. Nie grozi.
                                      >
                                      > Jak widać grozi, chyba, że zarzucasz kłamstwo babie zonie

Pytałaś o moje odczucia i posunięcia w przypadku usunięcia moich postów.
                                      Powtarzam: nie grozi.

> Widocznie musi być, trzeba się podporządkować wladzy odgórnej, natomiast
                                      prośbę
                                      > mozna zgłosic, prośba nie strzelba.

Ano trzeba szanować prawa właściciela i gospodarza.
                                      Prośby i zapytania oczywiście można wnosić.
                                      • zwierciadelko Re: manipulacja 03.09.04, 22:08

> > > 1. Nie grozi.
                                        > >
                                        > > Jak widać grozi, chyba, że zarzucasz kłamstwo babie zonie
                                        >
                                        > Pytałaś o moje odczucia i posunięcia w przypadku usunięcia moich postów.
                                        > Powtarzam: nie grozi.
                                        >
                                        W takim razie nie rozumiem, możesz sprecyzować , co ci nie grozi?
                                        • Gość: az Re: manipulacja IP: *.magtel.net.pl 03.09.04, 22:15
                                          Nie grozi mi usunięcie moich postów na tym forum.
                                          • malvvina Re: manipulacja 03.09.04, 22:17
                                            co jest oczywiscie straszna rzecza nad ktora trudno przejsc do porzadku. No
                                            najgorsza kara takie usuniecie postu ajajajajaj
                                            • zwierciadelko Re: manipulacja 03.09.04, 22:21
                                              malvvina napisała:

> co jest oczywiscie straszna rzecza nad ktora trudno przejsc do porzadku. No
                                              > najgorsza kara takie usuniecie postu ajajajajaj

Uch, strzez sie! Nie wypisuj glupot, bo Cie jeszcze wytną ;/
                                          • zwierciadelko Re: manipulacja 03.09.04, 22:19

> Nie grozi mi usunięcie moich postów na tym forum.

Skąd ta pewność?
                                            Istnieje jeszcze możliwość, że zostaną usunięte posty Twojego adwersarza i w
                                            ten sposób też może to wplynąć na całokształt wypowiedzi( zwlaszcza jesli nie
                                            ma informacj, że cokolwiek zostało usuniete).
                                            • malvvina Re: manipulacja 03.09.04, 22:21
                                              nooo to dopiero skandal ! znieksztalcac moje np wypowiedzi ! nie przezylabym !!!
                                              • zwierciadelko Re: manipulacja 03.09.04, 22:27
                                                malvvina napisała:

> nooo to dopiero skandal ! znieksztalcac moje np wypowiedzi ! nie
                                                przezylabym !!
                                                > !

przeżylabyś, w razie czego my Cie pocieszymy, Forumowe Kółko Psychologow dziala
                                                na medal ;-)
                                                • komandos57 Re: manipulacja 03.09.04, 22:28
                                                  zwierciadelko napisała:
                                                  > przeżylabyś, w razie czego my Cie pocieszymy, Forumowe Kółko Psychologow
                                                  dziala
                                                  >
                                                  > na medal ;-)
                                                  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                                                  Zapomniales dodac ze z jego przewodniczacym........komandosem.Buzka.
                                                • malvvina Re: manipulacja 03.09.04, 23:32
                                                  to byla ironia. No ale niechhhh ...

czym jest w waszym zyciu forum ze taka wage przywiazujecie do ciecia i
                                                  znieksztalcania ? Demokratyczne cwiczenie ?
                                                  eeeh niesmialo te demokracje wyprobowujecie ...
                                            • Gość: az Re: manipulacja IP: *.magtel.net.pl 03.09.04, 22:25
                                              > Skąd ta pewność?

A stąd --> Napisałem uprzednio: "Tak se gdybam..."

> Istnieje jeszcze możliwość, że zostaną usunięte posty Twojego adwersarza i w
                                              > ten sposób też może to wplynąć na całokształt wypowiedzi( zwlaszcza jesli nie
                                              > ma informacj, że cokolwiek zostało usuniete).

Zgoda.
                                              Istnieją jeszcze inne możliwości.
                                              • zwierciadelko Re: manipulacja 03.09.04, 22:33

> > Skąd ta pewność?
                                                >
                                                > A stąd --> Napisałem uprzednio: "Tak se gdybam..."

Nie przyszłoby mi do głowy, że to o to ci chodziło, to nie jest "gdybanie"
                                                tylko założenie że Cie nie wytną.
                                                Bo jak? Gdyby mnie nie wytną? hmm

• Gość: az Re: manipulacja IP: *.magtel.net.pl 03.09.04, 22:42
                                                  Przekonanie, że mnie tu nie wytną sytuuje się w okolicach 100%.
                                                  • zwierciadelko Re: manipulacja 03.09.04, 22:43

> Przekonanie, że mnie tu nie wytną sytuuje się w okolicach 100%.

Tez uważam, że Ci to nie grozi:-)
                                                  • Gość: az Re: manipulacja IP: *.magtel.net.pl 03.09.04, 22:58
                                                    Trochę trwało osiągnięcie naszego tu porozumienia.
                                                    Wyrażam przekonanie, że cięcia ominą tę naszą twórczą wymianę zdań ;)
                                                  • zwierciadelko Re: manipulacja 03.09.04, 23:03

> Trochę trwało osiągnięcie naszego tu porozumienia.
                                                    > Wyrażam przekonanie, że cięcia ominą tę naszą twórczą wymianę zdań ;)

No Twoje posty z dużą dozą prawdopodobieństwa ocaleją, moje natomiast mogą
                                                    polecieć hurtem:)
                                                  • Gość: az Re: manipulacja IP: *.magtel.net.pl 03.09.04, 23:06
                                                    > No Twoje posty z dużą dozą prawdopodobieństwa ocaleją, moje natomiast mogą
                                                    > polecieć hurtem:)

Będę szczery do bólu - żadna strata.
                                                  • zwierciadelko Re: manipulacja 03.09.04, 23:07

>
                                                    > Będę szczery do bólu - żadna strata.

Dla Ciebie zapewne, dla mnie duża
                                                  • Gość: az Re: manipulacja IP: *.magtel.net.pl 03.09.04, 23:12
                                                    > Dla Ciebie zapewne, dla mnie duża

To raczej zrozumiałe.
                                                    Ale nie wierzę byś tak mocno przywiązana była do swoich licznych tu bzdetów.
                                                  • zwierciadelko Re: manipulacja 03.09.04, 23:14

> > Dla Ciebie zapewne, dla mnie duża
                                                    >
                                                    > To raczej zrozumiałe.
                                                    > Ale nie wierzę byś tak mocno przywiązana była do swoich licznych tu bzdetów.

Dlaczego nie wierzysz?
                                                  • Gość: az Re: manipulacja IP: *.magtel.net.pl 03.09.04, 23:20
                                                    Tak se sądzę.
                                                    Myślę, że masz ważniejsze, cenniejsze w swoim życiu sprawy.
                                                  • zwierciadelko Re: manipulacja 03.09.04, 23:29

> Tak se sądzę.
                                                    > Myślę, że masz ważniejsze, cenniejsze w swoim życiu sprawy.

Zgadza się, a Ty nie masz? Gdyby wycieto Ci post to depresja?
                                                    Ja się nie załamiem wiesz, ale nie po to piszę, żeby dać komuś zajęcie
                                                    (wycinanie), cos chcę przekazac. Do Ciebie to nie trafia, dla mnie jest to
                                                    bardzo logiczne, bo to co Ty przedstawiasz jest zupełnie inne.
                                                    Lecz mimo, że nudne- czytam Cię, bo nie chciałabym żeby byli tu tylko tacy
                                                    ludzie jak ja, ale różni.
                                                  • Gość: az Re: manipulacja IP: *.magtel.net.pl 03.09.04, 23:43
                                                    > Lecz mimo, że nudne- czytam Cię, bo nie chciałabym żeby byli tu tylko tacy
                                                    > ludzie jak ja, ale różni.

Dzięki. Uśmiałem się po pachy :D
                                                    Mam nadzieję, że Twoje poświęcanie się zaowocuje.
                                                  • zwierciadelko Re: manipulacja 04.09.04, 08:58

> > Lecz mimo, że nudne- czytam Cię, bo nie chciałabym żeby byli tu tylko tac
                                                    > y
                                                    > > ludzie jak ja, ale różni.
                                                    >
                                                    > Dzięki. Uśmiałem się po pachy :D
                                                    > Mam nadzieję, że Twoje poświęcanie się zaowocuje.

No i pięknie:-), śmiech to zdrowie, dla mnie nie zrozumiale z czego radośc, ale
                                                    nawet nie pytam.
                                          • komandos57 Kochanie,bez analogii. 03.09.04, 22:22

> Nie grozi mi usunięcie moich postów na tym forum.
                                            xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Moi znajomi mieli psa.bulterier czy inny jakis.....chuj mu w zad.I przyszli
                                            zlodzieje.......okradli ich mieszkanie i ...........tego psa tez.Buzka.
                                            • Gość: az Re: Kochanie,bez analogii. IP: *.magtel.net.pl 03.09.04, 22:29
                                              Ano bywa i tak.
                                  • komandos57 Re: manipulacja 03.09.04, 22:13
                                    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                                    Wiesz co.Szanuje starszych ludzi.Wiem ze Ty jestes mlodziencem jeszcze,ale na
                                    zapas.................jak bym spotkal jakiegos upierdliwca jak ty,spierdolil
                                    bym w walonkach w tega zime z chaty.
                  • zwierciadelko regulamin 03.09.04, 20:38

> > Sluchaj, reguly mowia, ze moderator wycinajac posty ma OBOWIAZEK o tym
                    > > poinformowac.
                    >
                    > Mogłabyś babo podeprzeć to zdanie stosownym cytatem?

Agora SA zastrzega sobie prawo do usuwania treści, o których mowa w pkt. 4, 5 i
                    6 niniejszego regulaminu, jak również prawo do blokowania uczestnictwa w Forum
                    Gazeta.pl w stosunku do osób naruszających w sposób notoryczny postanowienia
                    pkt. 4, 5 i 6 regulaminu. Agora S.A. może również przekazać pozostające w jej
                    posiadaniu dane osób publikujących na stronach Forum, sądowi, prokuraturze,
                    policji i innym uprawnionym organom państwa na potrzeby prowadzonych przez nie
                    postępowań.

Nie ma tu nic o informowaniu o tym, że tresc zostala usunieta, w pozostalych
                    punktach tez się nie doczytalam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka