badencja 20.10.14, 21:43 Po czym poznać, że ogarniający nas stres jest na tyle duży, że warto udać się z nim do lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ekspert_klinika.stresu Re: kiedy stres trzeba leczyć? 25.10.14, 12:22 Witam, zadała Pani bardzo ważne pytanie, na które odpowiedzią jest być może artykuł, do którego link umieszczam poniżej. Zachęcam do zapoznania się z nim i podzielenia wrażeniami, czy okazał się pomocny, jeśli nie, to oczywiście chętnie odpowiem na wszelkie wątpliwości. Pozdrawiam Eliza Istynowicz. www.edulandia.pl/studia/1,118573,16412508,Czy_radzisz_sobie_ze_stresem_.html Odpowiedz Link Zgłoś
pyk-nik Re: kiedy stres trzeba leczyć? 25.10.14, 21:43 a jeżeli skacza takie nastrojke, ze raz sie chce kogos zamordować i nie spi po nocach i trwa to przez miesiac a potem jest 2 mce totalnego spokoju? Odpowiedz Link Zgłoś
ekspert_klinika.stresu Re: kiedy stres trzeba leczyć? 29.10.14, 15:22 Jeśli nastrój skacze - a tak naprawdę to nie nastrój, tylko, jak rozumiem bardzo intensywna złość, to w pierwszym rzędzie proponuję wykluczyć przyczyny fizjologiczne - tu akurat zdecydowanie warto przyjrzeć się swojej gospodarce hormonalnej. Zatem wizyta u internisty i badania hormonów (przynajmniej tarczycy - bo częstym objawem kłopotów z tarczycą jest okresowa drażliwość) są bardzo wskazane. Pozdrawiam Marek Jaros/Klinika Stresu Odpowiedz Link Zgłoś
nigolla Re: kiedy stres trzeba leczyć? 08.11.14, 18:15 podpowiedział mi właśnie coś ważnego pan, dziękuję za ten post Odpowiedz Link Zgłoś
badencja Re: kiedy stres trzeba leczyć? 10.11.14, 16:47 a czy jeśli człowiek jest rozdrażniony cały czas to też mogą być hormony? Odpowiedz Link Zgłoś
tamiza.1 Re: kiedy stres trzeba leczyć? 12.11.14, 16:07 No chyba raczej tak, warto przebadać się skoro Ekspert w te rejony uderzył Odpowiedz Link Zgłoś
anikssa Re: kiedy stres trzeba leczyć? 26.10.14, 16:28 Ja sie zastanawiałam właśnie czy nie pójść do lekarza, ale doszłam do wniosku, że chyba trzeba zmienić pracę, a nie po doktorach sie ciągać ;) Odpowiedz Link Zgłoś