vicca 11.04.02, 08:36 Trochę nie na temat tego forum, ale... Poszukuję reprodukcji grafiki Salvatora Dali pt. "Upadły Anioł". Czy może ktoś z forumowiczów wie, gdzie w Sieci można ją znaleźć? Wdzięczna za informacje Vicca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: soso Re: Salvator Dali IP: 195.41.66.* 11.04.02, 10:52 Przepraszam za niegrzecznosc ale moze sprobuj zamiast Salvator Dali Salvador Dali. A to na pocieszenie i nie oczekuje caluskow www.lapdonline.org/get_involved/stolen_art/files/paintings/d/dali_salvado r_fallen_angel.htm Twoj soso Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Soso! 11.04.02, 11:11 Chętnie bym Cię uściskała z radości! OXOXOXOX Próbowalam i Salvator i Salvador, ale ujawniały się niestety w większości strony poświęcone przemysłowi perfumeryjnemu :) Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI ! Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Soso! 11.04.02, 13:07 Ściskam zatem gorąco i mocno OXOXOXOXOXOXOXOXOX I jeszcze buziaki :0 Pzdr Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: Soso! IP: 195.41.66.* 11.04.02, 15:01 No i jak tu nie cieszyc sie zyciem! Znasz to: 'O slodki miesiacu maju!'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: Soso! IP: 195.41.66.* 12.04.02, 08:00 Wiesz Vicca, zrobil sie nam calkiem prywatny ale publiczny watek. chyba trzeba zakonczyc :-( bo jeszcze zaczna nas podgladac zza krzaczkow :-) pzdrw soso Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Soso! 12.04.02, 08:03 To napisz na priva - i niczego nie będziemy musieli kończyć ;))) Po za tym myślę, ze jeżeli chodzi o podgladanie to bywają tu ludzie dobrze wychowanie którzy nie mają tendencji do brzydkiego podglądactwa ;))) Pzdr ciepło i wiosennie Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
aka11 Re: Salvator Dali 12.04.02, 12:18 Wpisz w wyszukiwarkę "Salvadore Dali" bo to jest jedyna oryginalna pisownia jego imienia i nazwiska o ile wiem. I wrzuć wyszukiwanie przez np. Google. Wykaczy Ci m.in. oficjalna strona jemu poświęcona i tam powinno być. Tego jest w ogóle masa w sieci. Owocnych poszukiwań :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: A propos Salvadore Dali IP: 213.186.93.* 13.04.02, 13:22 Przypomniało mi się zabawna rzecz związana z tym malarzem. Kiedyś szukałem w Encyklopedii Multimedialnej PWN informacji na temat Polan. Po wpisaniu hasła w głównym oknie encyklopedii pojawiły się informacje na temat plemion Polan a w bocznym okienku pojawiły się hasła które wg. encyklopedii są powiązane z wyszukiwanym hasłem. Między innymi pojawiło się tam hasło "Salvadore Dali". Zdziwiony sprawdziłem jaki związek łączy Salvadore Dali z Polanami. Okazało się że: " Polanie DALI początek państwu polskiemu " :-) Odpowiedz Link Zgłoś