caorle 17.09.04, 23:39 No właśnie - gdzie spędzacie? Już czas pomyśleć, nie...? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caorle Re: Sylwester 17.09.04, 23:54 A tak...zaczepnie pytam... Każdy niech odpowiada zgodnie ze swojem nastrojem. U mnie nastrój szampański...Sylwester był najczęściej Superiosowy więc takie skojarzenie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Sylwester 17.09.04, 23:57 Aaaa, zapomniałam zapytać - ale co "po co?" Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: Sylwester 18.09.04, 00:13 Mnie troche drazni ten imperatyw dobrej zabawy; nawet jesli towarzystwo jest ludzkie i nie ma licytacji na stroje, to i tak sa potem przechwalki w pracy - kto bardziej szampansko. Po co? Jestem sylwestrowym abnegatem. Dwa lata temu urzadzilam pizamowe przyjecie - lezelismy i gadalismy, ostentacyjnie nie wypijajac zadnego szampana; rok temu zaszylismy sie w puszczy z wilkami. Bez paromiesiecznych przemysliwan :-) z. Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Sylwester 18.09.04, 00:17 Jasne - o Boże - że bez przymusu!!!! Nie wyobrażam sobie Sylwestra na "przymózg" - jak mówi moje dziecię. Ale ja kocham tańczyć i pić.Więc każdy dzień jest OK. A ten dzień jest zawsze dla mnie szczególny. Bo zawsze przytrafiają mi się mniej lub bardziej odjechane historie. Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Sylwester 18.09.04, 00:19 dobra...już skończmy z tym Sylwestrem...bo to nudne :-))) Odpowiedz Link Zgłoś