fnoll 21.09.04, 17:34 macie takie ulubione kombinacje używek, co was nieodmiennie przysympatyczniają ku odczuwaniu niezobowiązującemu tentegowatości pobliskich tworów Demiurga? tzn., no, że tak osadzają jak ziarno ogrodnik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: zimne piwo, zimna kawa, gorący papieros IP: *.unl.edu 21.09.04, 17:42 za czasow studenckich: szesc piw na czczo plus paczka sportow. pod koniec miesiaca: ciepla wodka bez zagrychy (szybciej zwala z nog). Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: zimne piwo, zimna kawa, gorący papieros 21.09.04, 17:52 to z ciebie był niezły kokos :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: zimne piwo, zimna kawa, gorący papieros IP: *.unl.edu 21.09.04, 17:56 gorszy niz niezly. to co ty wypiles w swoim zyciu, to statystycznie rzecz biorac ciagle jeszcze mleko ...... buahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: zimne piwo, zimna kawa, gorący papieros 21.09.04, 18:10 wiesz, mi niewiele do szczęścia trzeba :) ot, kiełbasa końska, dwie kajzerki, browek w ekstremalnej promocji, park, zegar i książka... Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: zimne piwo, zimna kawa, gorący papieros 21.09.04, 18:11 papieros i wloskie essssssspresso -6 mm plynu na dnie filizanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: zimne piwo, zimna kawa, gorący papieros IP: 62.233.233.* 21.09.04, 17:55 no bylbym za czerwonym winiachem wytrawnym i papieroch marki gitan Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: zimne piwo, zimna kawa, gorący papieros 21.09.04, 18:11 z filtrem czy bez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: zimne piwo, zimna kawa, gorący papieros IP: 62.233.233.* 21.09.04, 18:13 bez jak moge kaprysic to winiacho torres gran sangre de toro poprosze zeby nie przesadzac Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: zimne piwo, zimna kawa, gorący papieros 21.09.04, 20:05 może to porównanie trochę na wyrost, ale czyż palenie z filtrem do palenia bez filtra nie ma się jak seks z prezerwatywą do seksu bez prezerwatywy? i w ogóle, tak przyszłościowo, to cygara i cygaretki... bo do fajki straciłem cierpliwość, i nie wiem, czy ją jeszcze kiedy odzyskam no i koniak - przyszłościowo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: zimne piwo, zimna kawa, gorący papieros IP: 62.233.233.* 21.09.04, 20:14 porownanie z seksem i prezerwatywa wydaje sie na miejscu choc zdarza mi sie palic papierosy z filtrem cygara i cygaretki jak najbardziej ok ale... duza rozpietosc tego co mi smakuje i tego co nie... skrety z niektorych tytoni... ok... koniak... ok fajka smierdzi jak ja nosic przy sobie Odpowiedz Link Zgłoś
lune :) 21.09.04, 19:10 rano goraca kawa /kubek !/ plus prince wieczorem warka strong z cytryna plus pomidorowy pomidor /zamiennie rzodkiewka/ plus prince ... :)) lune ps. zamiast piwa moze byc whisky ale wtedy bez rzodkiewki /pomidora/ lub biale wino ... prince zawsze niezaleznie od ... no i zawsze mysle kurcze trzeba rzucic ale smakuje ze ehh ... slaby czlek jest i tyle :( Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: zimne piwo, zimna kawa, gorący papieros 21.09.04, 19:17 rano kawa (w domu), w pracy drugi kop, czyli znowu kawa, do obiadu piwko, a wieczorem (dla relaksu) oczywiście brendusia no, to Wasze zdrowie plum, plum, plum ....... A. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone A co Ty tam plumplumasz, Aretko? 21.09.04, 22:11 Bo taki np. Ryb - wiadomo: chivaska Pozdrowienia:))) MM Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: A co Ty tam plumplumasz, Aretko? 22.09.04, 09:47 m.malone napisał: > Bo taki np. Ryb - wiadomo: chivaska > Pozdrowienia:))) > MM tylko dzisiaj Stock, czyzbyś miał ochotę też plumkać? :)) A. Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Aha:)))) 22.09.04, 12:42 m.malone napisał: > ale dopiero po jedenastej:) > MM czy możemy już teraz? jest 12.36? a może to ma być 11 P.M.[czytaj:pi(j)em]:))) A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: zimne piwo, zimna kawa, gorący papieros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 19:44 Cholera, wszystko prawie rzucilam... Zostalo dobre piwo i czasami wino... Ale swietne sa tez koktaile - w kazdym razie dzialaja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: zimne piwo, zimna kawa, gorący papieros 21.09.04, 19:46 hmm, no może litr lodów tiramisu - zaliczany do zimnych oczywista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adri Re: zimne piwo, zimna kawa, gorący papieros IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 21.09.04, 22:15 kawa, papieros i cisza uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: zimne piwo, zimna kawa, gorący papieros 21.09.04, 22:21 forum ptyś i zero złych informacji Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: zimne piwo, zimna kawa, gorący papieros 21.09.04, 22:23 to jeszcze musisz sobie oczy zakleić (na te "złe informacje") :] Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: zimne piwo, zimna kawa, gorący papieros 21.09.04, 22:25 oczy wpatrzone na forum nie widzą złych informacji na złe informacje zatykam uszy i wyłączam komórkę i wślepiam się w forum Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: zimne piwo, zimna kawa, gorący papieros 21.09.04, 22:28 dziwnie na ciebie działają ptysie, w takim razie... Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: zimne piwo, zimna kawa, gorący papieros 21.09.04, 23:32 na forum sporykam cudownych ludzi naprawdę a ptysie tylko podbijają ich cudowność Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: zimne piwo, zimna kawa, gorący papieros 21.09.04, 22:33 zestaw: zimne mleko + chalwa ew. zimne mleko + czekolada z orzechami :) pierwszy lyk zimnego piwa i zaciagniecie sie dymem smak papierosa na szczycie gory podczas gdy wdrapujac sie na nia klelam, ze rzucam to cholerstwo :) i jesli juz mowa o papierosie.. kiedys gralam na instrumencie detym po dluzszym trabieniu zapalony papieros autentyczna slodycz w ustach :) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: zimne piwo, zimna kawa, gorący papieros 21.09.04, 23:40 Witaj Cosso:) A na czym grałaś? A w ogóle jesteś wielostronnie (sic!) uzdolniona Pozdrowienia MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: zimne piwo, zimna kawa, gorący papieros IP: *.home.cgocable.net 22.09.04, 04:32 Nic mi tu nie pasuje. Ja naprawde jestem z innej bajki, no chyba, ze to piwo, jak mam fever :) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: zimne piwo, zimna kawa, gorący papieros 23.09.04, 22:52 gdzie ucha nie przylozysz talenta ze mnie wyplywaja .. :) zartuje:) to byla szkolna orkiestra medal dla profesorow za uczenie zielonych by po 2-3 latach zgrywali sie w koncu a po pieciu mowili bye ..na puzonie gralam ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: zimne piwo, zimna kawa, gorący papieros 24.09.04, 02:50 cossa napisała: > ..na puzonie gralam ;) > HOHO! To nie w kij - jak mówią - dmuchał:))) Serd.odpozdr. MM Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w zimne piwo, czerwone wino, snujący się dym 22.09.04, 10:48 Pierwsze dwa-trzy lata studiów to były czasy... Spirytus nabywany w różnych dziwnych miejscach (hehe, te marki: Royal, Mozart) i w pośpiechu rozrabiany z przegotowaną, ciepłą jeszcze wodą. W jakiej kombinacji? Z napojami gazowanymi Hellena:) bardziej wyrafinowane i późniejsze generalnie kombinacje: żubrówka + sok jabłkowy rum (czeski, czeski, oczywiście) + coca-cola gin + tonik czarna, zawiesista kawa a teraz, przede wszystkim piwo i wino tyskie albo czeskie wino czerwone wytrawne (takie, żeby porządnie garbowało język i podniebienie), niekiedy białe bardzo miło, jeżeli wzmacniane - sherry albo porto tytoń to nie moja działka, chociaż coś się tam przypala, raz na ruski (hihi) rok... no i, żeby nie było tak kompletnie hedonistycznie to wymienię jeszcze kilka innych używek, jak: udane zestawienia słów, obrazów albo dźwięków, jak obecność niektórych osób... długo by wymieniać;) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna młodo umrzesz 22.09.04, 14:51 jak mało różni się ekhm koneser win od żula Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna od innej strony 22.09.04, 15:14 jesteś obecnie wytrzymać dzień bez alkoholu? pod pojęciem alkohol rozumiem każdą dawkę, może być jedno piwo Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w zaraz, zaraz, jak to leciało...? 22.09.04, 15:29 czytałem nie dalej jak wczoraj, a już takie memodziury w głowie... wszystko bez ten alkohol, dobrodziejko, ale zaraz, zaraz... jak to leciało...? mam:) "kobieta to fakt, a z faktami się nie dyskutuje" :D Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna iwanie, 22.09.04, 15:34 temat mizoginizmu już przerabialiśmy. I szowinizmu. A może tak? "to dobry chłopak był/on dużo pił" to jak? potrafisz nie wybrać się dziś na piwo, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: iwanie, 22.09.04, 15:43 coś tam przerabialiśmy, ale nie do końca, o ile pamięć dziurawa mnie nie myli...? to jest, wyciągnęłaś jakieś tam wnioski, takie, hmmm, hehe...:) i co z tą moją śmiercią za młodu? jak, dlaczego, gdzie, kiedy? miej na względzie, że temat ten ŻYWO mnie interesuje... zaraz, jak to było... wczoraj wino i piwo, przedwczoraj piwo i gin... o! w niedzielę nic, kompletnie, przysięgam:) dzisiaj? propozycji jeszcze nie było, ale, jeżeli padnie propozycja, to cóż... cóż robić, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna dowcip jako obrona przed faktem (nie kobietą) 22.09.04, 16:18 jesteś alkoholikiem w niedzielę regenerujesz organizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: dowcip jako obrona przed faktem (nie kobietą) IP: 62.233.233.* 22.09.04, 16:20 a Ty? potrafisz dzien bez antydepresantow? Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna patrzę Ci prosto w oczy 23.09.04, 12:01 tak schodzę z nich pod kontrolą lekarza żyję cieszę się, gdy jest z czego świnia z Ciebie, krish szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: patrzę Ci prosto w oczy IP: 62.233.233.* 23.09.04, 15:59 pewnie ze swinia ale mierz jedna miara zapytalas iwana DOKLADNIE o to samo i nie mow prosze ze to zarcik taki byl Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna cały czas problem 23.09.04, 16:02 ja swój problem leczę i traktuję go serio iwan-nie a konwencja żartu iwana... too much Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: cały czas problem IP: 62.233.233.* 23.09.04, 16:06 ale to zycie iwana i po co go pouczasz on nie jest glupi i jest swiadomy juz od dawna wszyskich rzeczy, ktore mu powiedzialas naprawiaj siebie, nie innych dopiro potem kamieniem rzucaj a moze on stosuje alkohol na to na co Ty antydepresanty? jestes pewna ze masz racje? Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna alkoholik nie ma świadomości problemu 23.09.04, 16:14 iwana mi szkoda - bo niegłupi i nie widzi problemu wiesz, kto uświadomił mi hypomanię? czytający mnie na F Depresja najpierw się obraziłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: alkoholik nie ma świadomości problemu IP: 62.233.233.* 23.09.04, 16:36 kvinno... czy naprawde masz braki w czuciu? on to wszystko wie nie czujesz ze uzycie slowa "nieglupi" w Twoim kontekscie jest jedna z wiekszych obelg jakimi moglabys poczestowac iwana Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: alkoholik nie ma świadomości problemu 24.09.04, 09:32 Nie no, bez przesady, Krish... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: patrzę Ci prosto w oczy IP: 62.233.233.* 23.09.04, 16:00 tak a propos przepraszam jezeli Cie to dotknelo nie to bylo moim zamiarem Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w mam dla Ciebie dobrą i złą wiadomość... 22.09.04, 16:40 dobra jest taka, że nie jestem alkoholikiem a zła, że przed kawdransem PADŁA jednak propozycja, zgrupowanie o 17.15 w pewnej Piwnicy...hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w uzupełnienie 22.09.04, 16:48 sorry, zapomniałem o małpce żołądkowej ściąganej z gwinta, zapijanej tyskim, gdzieś w bramie kamienicy, w parku albo w różnych takich miejscach, gdzie nie kręci się straż miejska... AA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: uzupełnienie IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 22.09.04, 19:08 dobry aromatyzowany tyton, kawka z cukierkiem i smietanka, seksik... czy zapomnieliscie o tej uzywce.. :P.. papierosek 20 light, piwo heineken .. no moze byc tatra.. :) ehehe... no ale tak naprawde to nie mozna utozsamiac szczescia z uzywkami doczesnymi.. lepiej zajrzyhcie na strone www.buddyzm.pl tam znajdziecie prawdziwe uzywki prowadzace do prawdziwego szczescia... :) Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll co ludzie widzą w heinekenie? 23.09.04, 21:23 niech mi jakaś dobra dusza wytłumaczy, ale tak po chłopsku, bo jak dla mnie (a niejednego gatunku próbowało się), to heineken... tak jakby... no taka żółta alkoholizowana woda mineralna... ale może mnie smak zepsuły ostre produkty lokalnych browarów (Hammer rulez, świeć panie nad BraX'em) Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: co ludzie widzą w heinekenie? 24.09.04, 09:51 generalnie "heineken to gowno", ale.. sam sie zdziwilem, udaje im sie czasem jakby smak inny wyprodukowac, niestety, tylko w okresie promocji to potrafi sie zdarzyc, a poza tym okresem - to prawdziwy shit Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: co ludzie widzą w heinekenie? 24.09.04, 10:02 Mam kolegę, który pracował w browarze... czego tam nie dolewają, hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: co ludzie widzą w heinekenie? 24.09.04, 14:37 no właśnie, czegoś istotnego tam zdecydowanie NIE DOLEWAJĄ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna znęcasz się 23.09.04, 12:00 przestań mój ojciec jest alkoholikiem zaczynał tak po studencku ładnie jak Ty czasem...czasem mam ochotę go zamordować (ostatnio wczoraj) :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Kvinna, tak super powazne pytanie IP: *.arcor-ip.net 23.09.04, 22:58 Jak w Polsce mozna byc alkoholikiem? Dawno mnie w kraju nie ma. Ale przeciez alkohol w Polsce jest relatywnie drogi? Skad mozna wziac pienadze, aby codziennie to miec? Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: Kvinna, tak super powazne pytanie 24.09.04, 11:07 jakoś to Twoje pytanie nie wygląda mi na poważne a jeżeli poważne, to bardzo naiwne, sorry Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna piwo 24.09.04, 11:11 np. sześć nie wiem, jak on je mieści ja po dwóch puszczałabym bąbelki nosem i pijąc piwo można twierdzić, że nie jest się alkoholikiem Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: zimne piwo, zimna kawa, gorący papieros 24.09.04, 00:26 Gdyby tak mozna bylo - pociagnac za sznureczek i juz, juz - rottwailery sasiadow sie usmiechaja, a powietrze dzwieczy zamiast skrzypiec. Pstryk i swiatlo normalnie, z. PS Ale tak nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś