Dodaj do ulubionych

polska telewizja, was rozbawia?

14.01.16, 21:46
bo mnie bardzo. z ksiezyca wziete historyjki, jak ludzie dobrze i uczciwie postepuja :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
podczas gdy w realu gdzie sie nie obejrzysz oszust, pasozyt i met kombinujacy z innymi jak robic zeby jego syf nie wyszedl na jaw. znieczulica i zwyrodnialstwo.
po co te bzdety w tv?
Obserwuj wątek
    • lilith45 Re: polska telewizja, was rozbawia? 15.01.16, 10:06
      W rzeczywistości są tacy i tacy, uczciwi i nieucziwi, wiekszosc ludzi postrzega zycie jako zbior dobr materialnych a swoją empatię zachowują jedynie wobec bliskich. Wszelką pomoc zawsze obdarowana jest jakimś. "ale".
      Jednakjest wielu pracujäcych charytatywnie i nie są to wyłącznie uczniowie i studenci, którzy zbierają punkty, ale normalni dorośli ludzie majäcy potrzebę pomagania, jest wielu ludzi, którzy pomagają z doskoku, gdyż ich samych nie stać na zbyt wiele. Lecz zeby to wiedziec trzeba się z tym spotkac oko w oko. Czasem oceniamy innych przez pryzmat samych siebie.
      A tv proponuję odstawić jak każdy inny nałóg. Są ciekawsze rozrywki.
      • talllar Re: polska telewizja, was rozbawia? 15.01.16, 12:49
        wiesz lilith, ci uczniowie i studenci nie maja zadnych skrupulow zeby byc oszustami. wciskaja jeddno, podczas gdy faktycznie chca kogos uzyc zeby zalatwic swoje interesy.
        to samo tyczy doroslych.
        my sie znamy, ze znasz moj pryzmat?
        czemu uczciwie nie napiszesz, ja oceniam inncyh przez swoj, dlatego uwazam, ze ty mozesz robic podobnie. ?
        dla mnie takie twoje zachowanie jest zachowaniem co najmniej metnym.
        najbardziej zas rozklada mnie twoja stopka. ona jest, oczywiscie, o innych..:D
        • lilith45 Re: polska telewizja, was rozbawia? 15.01.16, 15:59
          Patrzysz przez swoj pryzmat, czyli albo sam taki jesteś nieuczciwy albo trafiasz na takich ludzi. A dlaczego trafiasz? Bo moze nie ma Cię w miejscach, gdzie można ich spotkać. Być może nigdy nie byłeś w hospicjum, w domach Sue Ryder, na onkologii dzieciecej, w domu samotnej matki, w domu dziecka czy domu starców i nie widziałeś tych, którzy bezinteresownie pomagają. Może Ty sam ani twoi bliscy nie zaznali dobra od wolontariuszy, czy kogokolwiek innego. I stąd Twoje patrzenie. Jednak to, że Ty czegoś nie zaznałeś, nie znaczy, że nie istnieje.

Stopka jest o wszystkich, których spotykam na forach. Może nie o wszystkich, ale bardzo wielu. Rowniez o mnie. Nigdzie nie napisałam że jestem idealna i tak nie uważam. Mi też przypomina, że nie mam się zpędzać i przestac mądrować, zwyczajnie odpuscic, nawet gdy wiem, ze mam rację. Co do mówienia nieprawdy o sobie - to akurat mnie nie dotyczy :D bo ja o sobie mało co mówię :D
          • talllar Re: polska telewizja, was rozbawia? 15.01.16, 16:47
            zaprzeczasz sama sobie w wielu miejscach. nie bede tego listowac.
            miejsca, ktore wyliczylas, dzieje sie dokladnie to o czym pisalam.
            bezkarne zaspokojenie wscibstwa, ulgi, ze nie mnie to dotyczy, ze oni maja gorzej, o a ja jaka jestem im potrzebna, jaka ja jestem oh! oraz inne powowdy dla ktorych ma sie psa.

dopoki ta stopka jest o tobie, nie masz ZADNEJ legitymacji wytykac jej innym.
            pani porzadnicka.inaczej.
            tutaj koncze, bo wymioty mnie zalewaja na twoje zachowanie.
            • lilith45 Re: polska telewizja, was rozbawia? 15.01.16, 19:43
              A ja mam inne zdanie o wolontariuszach. Poza tym pamiętaj, że to też tylko ludzie, którzy mają swoje wady, tak jak każdy...
              Każdy robiąc coś na rzecz innych, nigdy nie robi tego zupełnie bezinteresownie, bowiem zawsze pomagający czuje zadowolenie z tego, że komuś pomaga i choćby sam ten fakt powoduje, że o bezinteresowności nie ma mowy. Jednak jeśli pomaga, nie oczekując niczego w zamian, a jedynie zaspokaja swoje potrzeby opieki, troski, czy inne emocjonalne, to nie widzę w tym nic złego. To nie jest potrzeba dominacji bo w takiej potrzebie krzywdziłby. Jeśli tego nie robi, nie ma w tym nic złego. Tak samo jak w posiadaniu kota, psa czy papużki. Zaspokaja się własne potrzeby bycia potrzebnym, a także potrzeby emocjonalne, a przy okazji daje się innym coś w zamian, coś z siebie.

Ja jej nie wytykam, stwierdzam fakt istnienia takich zachowań, jacy my ludzie jesteśmy. Każdy interpretuje ten cytat, jak chce. I nie muszę pytać o pozwolenie kogokolwiek ani nie muszę sama być idealna. To jest prawo wyrażania zdania na jakiś temat. Skoro Ciebie tak boli moja stopka i bierzesz ją tak bardzo do siebie, to nie mój problem, ale raczej Twój. Musisz sam się z tym uporać ;) Bo ja z tym problemu nie mam.

Tylko sie nie uduś....pytanie - wymiotami czy własnym jadem :D
              • feministkapl Re: polska telewizja, was rozbawia? 15.01.16, 19:52
                Trafnie postrzegasz ze, zaspokaja wolontarial wlasne potrzeby czucia sie potrzebnym.

I tak to ja widze - masy ludzi za darmo robiacych cokolwiek byleby wyjsc z domu. To czy sie na czyms znaja czy nie nie ma znaczenia - a wiekszosc i tak empatii od niewstrzymywania moczy nie rozroznia wiec w czym rzecz?

Za darmo robia - a to najwazniejsze!
              • talllar Re: polska telewizja, was rozbawia? 16.01.16, 11:37
                hahaha!
                to co wbijasz innym, jest dokładnie o tobie. :DDDDDD
                i robisz to z takim natręctwem i ciśnieniem, ze znowu mnie zbiera. :DDDDDDDDDDD

a wyrazac zdanie /alez odrazajaca manipulacja/ o innych w jakiejś sprawie, można, kiedy samemu jest się absolutnie czystym w tej materii.

wiem,, ty możesz tak bez końca odwracac kota ogonem i atakować, przebrana za golebice.
                szukaj sobie innego celu. dla mnie jesteś dnem.)
                • lilith45 Re: polska telewizja, was rozbawia? 16.01.16, 12:51
                  Psychoza ciąg dalszy :D :D :D
                  Wiem prawda czasem boli :D
                  • duchswiety6 Re: polska telewizja, was rozbawia? 16.01.16, 13:02
                    a wiesz,że też myślałam,że mam psychozę dopóki nie znalazłam sie na komendzie :D i jeden z piesiełków nie uświadomił mnie.
                    Wcześniej mi się tylko wydawało.
                    • duchswiety6 Re: polska telewizja, was rozbawia? 16.01.16, 13:05
                      duchswiety6 napisał(a):

> a wiesz,że też myślałam,że mam psychozę dopóki nie znalazłam sie na komendzie :
                      > D i jeden z piesiełków nie uświadomił mnie.
                      > Wcześniej mi się tylko wydawało.

tak jak z "duchami" nigdy nie wierzyłam i w sumie nie wierzę.
                      Jednak kiedyś zdarzyło sie coś.
                      Zrzuciłam to na moją bujną fantazje ale zostawiłam brata samego w domu na noc i słyszał dokładnie to co ja słyszałam - wtedy dopiero zwątpiłam,a była właścicielka mieszkania potwierdziła.
                      To tez psychoza czy już ( zbiorowa ) schiza?
                      • lilith45 Re: polska telewizja, was rozbawia? 16.01.16, 13:58
                        To zjawiska niewytłumaczalne. Kak kiedys zjawisko burzy i piorunow. Tak naprawde nie wiemy czy to dusze ludzi żyjących kiedyś czy świat równoległy. Czy inne rzeczy, o ktorych nie mamy poki co pojecia a kedynie gdybanie nam pozostaje i wiara badz niewiara.
                        • duchswiety6 Re: polska telewizja, was rozbawia? 16.01.16, 14:21
                          lilith45 dasz wiarę w to czy stwierdzisz,że moje urojenia?
                          • lilith45 Re: polska telewizja, was rozbawia? 16.01.16, 14:36
                            Dam wiarę, bo zbyt wiele jest tego typu zjawisk.
                            Zresztą również miałam styczność z czymś, ale naocznie tego nie widziałam. Więc sama się zastanawiam czy to moja sugestia, czy prawda. Jednak w tym samym okresie czasu, w tym samym miejscu tylko dwa piętra niżej (w piwnicy), inna osoba czyli mój teść miał te same doswiadczenia. Powiedzieliśmy sobie o tym dopiero po czasie, bo ja podchodziłam sceptycznie a on z kolei nie chciał wyjść na wariata i dziwaka, jako dorosły wręcz podstarzały facet :D Zresztą moja przyjaciółka też mi mówiła że widziała u mnie coś dziwnego.....Ale jej nie wierzyłam bo lubi panikować i wyolbrzymiac. Wyszło na to, ze pewnie nie wyolbrzymiała.

Dlatego wierzę że istnieje jakiś świat równoległy, a nasze ułomne ciągle zmysły nie potrafią tego odczytać.
                            • lilith45 Re: polska telewizja, was rozbawia? 16.01.16, 14:42
                              Jednak nie upatruję w tym złych mocy, szatanów, bogów - mających wpływ na nasze życie i tego typu rzeczy.
                            • duchswiety6 Re: polska telewizja, was rozbawia? 16.01.16, 15:51
                              Dobrze wiesz,że nie o czary mary piszę.
                              Kontrolują i próbują przekonać,że życie jest piękne po tym co mi zafundowali. Moze i kasą by sypnęli tylko,że ja nie mam ani siły ani chęci na cokolwiek i nic nie jestem w stanie z tym zrobić.
                              Nie chce mi się jeść ani spać i wiem,że z tego nie wyjdę już nigdy.
                              Nawet gdyby mnie zabrali i naćpali tabsami to prędzej czy potem i tak wróci.
                              Takie mam predyspozycje psychiczne na co nie jestem nic w stanie poradzić.
                              Straszenia więzieniem czy szpitalem nic nie zmieni.
                              Zdaję sobie sprawę z tego co zrobili i mam dość.
                              To miałam na myśli :D

• duchswiety6 Re: polska telewizja, was rozbawia? 15.01.16, 16:59
            a ja powtórzę do znudzenia - wcześniej nie opowiadałam o sobie ( nawet psycholog w poradni ) zrobiłam to raz - komuś na priv i to w sumie też w określonym celu,a teraz jest mi już wszystko obojętne - stało to co się stało i trudno.
            I że pogrywam na czyimś sumieniu,moralności ( chociaż uważam że to śmiecie bez jakichkolwiek uczuć )
            to tylko dlatego,że jestem rozgoryczona a co za tym idzie marzę tylko już o spokoju.I tym razem mam w nosie jak odbiorą to zainteresowani.
            Byli ciekawi?
            No to k u r w a zobaczyli - daj im boziu zdrówko.
    • perfum nie. nudzi. 15.01.16, 11:04
      talllar napisała:
      > po co te bzdety w tv?

a jak beda pokazywac wiecej prawdy i zyciowy "kanal"
      - to ludzi rozbawi - czy jeszcze bardziej zdoluje ?
      • talllar Re: nie. nudzi. 15.01.16, 12:57
        no, typowa lokalna mentalnosc. ty mie jaki jezdem nie muf.
        ja kcem swoj gnuj uprawiac bes przeszkut. :DDDDDDDDDDDD
        ty mie muf jaki jezdem piekny, zgrabny i powabny.

no to tv kce zyskuf. to sprzedaje co kupio.

jakie to obrzydliwe, to inna rzecz.

czemu ich nie doluje jacy sa?
        bo to lubio. :D
        i od poczatku. jw.
        • talllar Re: nie. nudzi. 15.01.16, 13:00
          i, dobrze napisales.
          zdrowe zachowanie ich rozbawia.
          • perfum zawsze dobrze pisze... 16.01.16, 19:54
            talllar napisała:
            > i, dobrze napisales.

zawsze dobrze pisze...
            - tylko zle czynie.

bo dobrze mi sie nie chce.
            - za duzo klopotu.
    • duchswiety6 Re: polska telewizja, was rozbawia? 15.01.16, 17:00
      "Celebrytka" - k u t a s jepany :D
      Przykro mi ale nie brak zdrowia psychicznego jak i fizycznego.
      Mam nadzieję,że publiczność zadowolona :)))
      • duchswiety6 Re: polska telewizja, was rozbawia? 15.01.16, 17:08
        duchswiety6 napisał(a):

> "Celebrytka" - k u t a s jepany :D
        > Przykro mi ale brak mi już zdrowia psychicznego jak i fizycznego.

Jak to ten śmieć na komendzie powiedział?
        Sprzedali mnie wszyscy?
        No i dobrze - nie będą mnie mieli - proste.
        Mi i tak juz obojętne.

Mam nadzieję,że podoba sie finał bucha cha cha cha.

Ale ale to jeszcze nie koniec :)))
    • feministkapl Re: polska telewizja, was rozbawia? 15.01.16, 19:29
      W TV mowia i pokazuja to co czego sobie publika zyczy!

Od ogladalnosci zyie TV zalezy, wiec i od tego co tam w niej pokazuja.

Jesli gawiedz lubi zeby o nich ladnie mowiono (gdy zachowuje sie podle) to i tak mowia.

Klient panem - lubi takie sciemy to takie mu daja, na jego wlasne zyczenie.
      • duchswiety6 Re: polska telewizja, was rozbawia? 15.01.16, 20:08
        feministkapl napisała:

> W TV mowia i pokazuja to co czego sobie publika zyczy!
        >
        > Od ogladalnosci zyie TV zalezy, wiec i od tego co tam w niej pokazuja.
        >

A wiesz co? Ostatnia książka jaką czytałam to o Neronie.Okazało się ( według autora ) że była to osoba,która nie znosiła agresji ( ale najlepiej sie czuła śpiewając i klecąc wiersze ) ale tłum sie domagał krwi.
        • feministkapl Re: polska telewizja, was rozbawia? 15.01.16, 20:30
          Sama sobie na to odpowiedz!
      • talllar Re: polska telewizja, was rozbawia? 16.01.16, 11:48
        to napisałam. może wiesz, dlaczego lubi?
        • feministkapl Re: polska telewizja, was rozbawia? 16.01.16, 12:05
          Lubi bo go to w jakis sposob rozgrzesza we wlasnych oczach, a innym je mydli - to jak z tymi co do kosciola chodza w niedziele 'podczas gdy w realu gdzie sie nie obejrzysz oszust, pasozyt i met kombinujacy z innymi jak robic zeby jego syf nie wyszedl na jaw. znieczulica i zwyrodnialstwo.' Nie kazdy ale wielu tak. Narobi swinstw w tygodniu a w niedziele wzdycha jaki to on dobry baranek i nic poradzic nie umie na to ze on taki jest, i juz.

Dzis TV to taki kosciol - z niej sie ucza i podgladaja tez jaby tam drugiemu przyp....

Ludzie!
    • duchswiety6 Re: polska telewizja, was rozbawia? 16.01.16, 12:51
      ale żeby nie było,że smutas jestem - ubawiłam sie paroma zdaniami co prawda nie z TV ale z neta:

lepsze postrzeganie rzeczywistosci <- he he normalnie się uśmiałam :))) nie ma lepszej lub gorszej.Rzeczywistość to rzeczywistość.
      99% ludzików na tym świecie ulega własnej umysłowej aranżacji z reguły siebie widząc jako cos "naj" no i czasem tez patrząc na innych zakłada różowe okulary.
      pozostałe % siedzi w psychiatryku,bo nie potrafi to co Ci pierwsi.

A tak na marginesie komuś bardzo przeszkadzało moje postrzeganie rzeczywistości ( różowe okulary ?) postanowił mnie obudzić manipulując bliskimi,faktami itp.
      Wydało sie towarzystwu,że nie wiem w jakim świecie zyje ha ha ha - i zjepało mi to co miałam.
      Wykreowali taką rzeczywistość,że boję się własnego cienia teraz.
      Ale z tego co czytam to wszystko w dobrych intencjach i tutaj dochodzimy do sedna sprawy jak to własnie poniektórzy ulegają złudzeniu,że są "naj" he he - przeszkadzał im mój stosunek do świata ludzi - mój obecny stan tłumaczą sobie iż to ja mam jakiś problem.Za żadne skarby nie chcą zobaczyć,że to oni stali się tym problemem.Zamknęli mnie w domu jak niegdyś eks zazdrością i jeszcze głupkowato sie dziwią.
      Nie zły ubaw mam gdy próbują się w dalszym ciagu kreować na tych dobrych he he jak i mój eks.Pisał w pozwie same negatywy o mnie twierdząc przy tym,że jest mój przyjaciel he he i zawsze nim był :lol:
      *
      mozesz zyc ze swiadomoscia lepszego ty w przyszlosci <- bucha cha cha - wygląda mi to na jakies niedowartościowanie.
      Sama nigdy nie miałam jakiś specjalnych kompleksów chociaż też raczej nie czułam się z reguły naj.
      Ale towarzystwo upięło sie moich rzekomych kompleksów,seksualności niskiego poczucia wartości ?
      Dalej nie widząc,że problem nie tkwi we mnie ale w tym,co mi zafundowali.
      To dopiero problem poznawczy he he.
      Nie rozumieją,że nie byłam już w stanie przyjąć więcej na siebie i mają pretensję do mojego stanu.
      Zamęczyli mnie.Proste.
      Odsunęli najbliższe mi osoby.
      I albo maja faktycznie problem poznawczy albo po prostu graja w c h u j a ,no bo co im innego zostało? Tym bardziej,że wszyscy patrzą :D
      Nie rozumieją,że to nie przeszłość,a oni mnie dobili.
    • duchswiety6 Re: polska telewizja, was rozbawia? 16.01.16, 12:58
      Przynajmniej sie pośmiałam he he.
    • duchswiety6 Re: polska telewizja, was rozbawia? 16.01.16, 12:59
      czytając "prawdy objawione" :D
    • duchswiety6 Re: polska telewizja, was rozbawia? 16.01.16, 13:31
      a własnie jednym okiem oglądam film gdzie nadgorliwy psychiatra dręczy pacjenta.
      Ale cos mi sie wydaje,że ten psychiatra to chyba jakiś amator he he na podstawie zgromadzonych materiałów kilkuletnich dalej meczy temat - może ślepy?
      Pacjent ledwie dycha,a on swoje.
      Wcale nie ma w "tv" takich samych pozytywów.
    • duchswiety6 Re: polska telewizja, was rozbawia? 16.01.16, 14:16
      tak wiara i niewiara.
      Ciekawa jestem czy śmieć,który mnie sprzedał i zrobił show z mojego życia WIERZY że wszystko da sie naprawić bucha cha cha.

Jak na razie jestem pod kontrolą czuje się k u r w a jak więzień we własnym domu,a nic złego nie zrobiłam.
      To tak jak i z tym co mi zrobili koledzy - jeszcze w nagrodę poszłam do ośrodka zamkniętego.
    • duchswiety6 Re: polska telewizja, was rozbawia? 16.01.16, 20:01
      a happy end to jest tylko myślenie życzeniowe i z reguły zdarzające się tylko w tv ( no może po za melodramatami )
    • duchswiety6 Re: polska telewizja, was rozbawia? 16.01.16, 20:32
      ale w jednym feministko masz rację - tv narzuca nachalnie wręcz co masz lubić :D:D:D jak masz się czuć co myśleć i jeszcze co robić.
      he he he
      zamiast zamknąć w końcu pysk.
      • perfum bardzo dobra rada... 16.01.16, 23:08
        duchswiety6 napisał(a):
        zamiast zamknąć w końcu pysk.

bardzo dobra rada...
        - polecam ja nie tylko telewizji...
        • duchswiety6 Re: bardzo dobra rada... 17.01.16, 07:17
          dziękuję za radę.
          I tak nic tu po mnie.
          A wszystkim bardzo dziękuję za całokształt :D
          • perfum badz raz mezczyzna 17.01.16, 22:09
            duchswiety6 napisał(a):
            > dziękuję za radę.
            > I tak nic tu po mnie.

badz raz mezczyzna, a nie placzliwa baba.
            dalas wlasnie publicznie slowo, ze nic tu po Tobie - to go dotrzymaj.

• duchswiety6 Re: badz raz mezczyzna 18.01.16, 07:28
              perfum napisał:

> badz raz mezczyzna, a nie placzliwa baba.
              > dalas wlasnie publicznie slowo, ze nic tu po Tobie - to go dotrzymaj.
              >
              >
              No właśnie to "cos" dalej siedzi i próbuje diagnozować i problemu szukać we mnie - nie w sobie.

bucha cha cha

Strach?
              Boi sie bladź he he i próbuje winę na mnie zwalić bucha cha cha.
    • duchswiety6 Re: polska telewizja, was rozbawia? 17.01.16, 07:27
      mam tylko nadzieję,że w końcu uda się na zawsze :)))
    • duchswiety6 Re: polska telewizja, was rozbawia? 17.01.16, 12:52
      aa i do zainteresowanej jeszcze - ika doprawdy uważasz,że chciałabym z takimi k u r w a m i jak Ty za monitoru?
      No błagam Cie kretynko :))
      Zrobiliście co zrobiliście wydając tym samym wyrok na mnie.
      Co chcesz - żebym zapomniała i cieszyła się życiem?
      Przypominam Ci bladzio,że sami je aktualnie te moje życie zniszczyliście - dlaczego to doskonale wiesz.
      Takie dziwne,że nigdy nie chciałam odpłacać innym to co mi zrobili - cóz nie jestem psychopatką.
      Jak Wy :)))
      Zamkniecie mnie w więzieniu szpitalu?
      To i tak nic nie zmieni :))

miłej zabawy bucha cha cha

podpisała ta z wyjepaną p i z d ą i mózgiem przez raka.

• duchswiety6 Re: polska telewizja, was rozbawia? 17.01.16, 12:55
        duchswiety6 napisał(a):

> podpisała ta z wyjepaną p i z d ą i mózgiem przez raka.
        >
        >
        >
        śmiecia,który pisze/mówi w ten sposób do drugiego człeka możecie zamknąć,bo taki tekst świadczy o braku współczucia,empatii czyli psychopatia.

bucha cha cha.
    • duchswiety6 Re: polska telewizja, was rozbawia? 17.01.16, 13:05
      pięknaja dostrzegasz już w rzeczywistości wyraźniej jak pozostałe jej aspekty 7,77,777 itp.o których wspomniałam?
      spokojnie - zobaczysz co będzie się działo po :)))

a jak tam priv? Zostawiłaś na pamiątkę? bucha cha cha.
      • duchswiety6 Re: polska telewizja, was rozbawia? 17.01.16, 13:09
        i nie tylko Ty :)))
      • duchswiety6 Re: polska telewizja, was rozbawia? 17.01.16, 13:19
        a właściwie to -> pięknyja he he - a nie dawało mi to spokoju dlaczego tak dojepałeś/aś sie o moją tożsamość płciowa he he
        to info zwrotne masz ode mnie gratisowo,bo mam litość nad zwierzętami - tak jak i Ty mi w ten sposób napisałaś/eś kiedyś bucha cha cha cha.
        tak,dobre zdanie i adekwatne - litość nad zwierzętami.
        • duchswiety6 Re: polska telewizja, was rozbawia? 17.01.16, 13:29
          duchswiety6 napisał(a):

> a właściwie to -> pięknyja he he - a nie dawało mi to spokoju dlaczego tak
          > dojepałeś/aś sie o moją tożsamość płciowa he he

PIĘKNYJA <- BUCHA CHA CHA ale miałeś fantazję i choroby psychiczne sie śmieciu leczy,a nie zamęcza i projektuje na innych :D
          niszcząc ich życie i ich samych :))
    • duchswiety6 Re: polska telewizja, was rozbawia? 17.01.16, 13:25
      tylko nie zesraj się ze złości pięknyty,że nie masz mocy zmusić drugiego aby cieszył się życiem - a skoro przy tym jesteśmy to pytanie - jak sie nim cieszyć spotykając takie k u r w y jak Ty :)))) ?
    • duchswiety6 Re: polska telewizja, was rozbawia? 18.01.16, 07:32
      niech patrzy niech sobie diagnozuje bucha cha cha
      NIECH PATRZY DO KOŃCA :)))) i diagnozuje bucha cha cha cha.
      To nie ja sprzedałam to nie ja jestem znudzona swoim życiem tak bardzo żeby innych się życiem interesować i mieszać w nim :)))
      Może ma jakieś osobiste braki,frustracje?
      Polecam dobrego psychologa,psychiatrę czy seksuologa.
      Może pomoże bucha cha cha i już nikomu bladź nie zniszczy zdrowia,życia?
    • duchswiety6 Re: polska telewizja, was rozbawia? 18.01.16, 07:35
      znudzone stare pudło bucha cha cha
    • duchswiety6 Re: polska telewizja, was rozbawia? 11.02.16, 02:40
      he he - pytanie na pytanie psychologu.Czy bylibyśmy w stanie stworzyć "bohatera pozytywnego" gdyby w nas tego nie było?
      A dlaczego jest jak jest?
      hmm dobre pytanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka