mona.blue 17.01.16, 17:33 Do kogo Ty to wszystko piszesz? Myślisz, że ta osoba ma to szansę to przeczytać, czy piszesz sobie a muzom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 17.01.16, 18:38 he he nie będę sie powtarzać :)) osoba ta wraz z przyjaciółmi skoro w ralu do mnie dotarli to tutaj tym bardziej. Zabawne,że temu śmieciowi wydało się,że może sobie wszystko,rzuci parę $ a ja się zesram ze szczęścia - hej trzeba się w końcu obudzić :))) he he nawet na stare lata ( lepiej późno jak wcale :))) ) i co dalej sobie wyobrażasz,że możesz kupić czyjeś życie,priv,zdrowie itp. he he Czy obudziła sie jaśnie panna? a właściwie pan bucha cha cha. powodzenia i spokojnego egzystowania ( żarcie,kopulacja,sranie i $ vi ameba he he ) Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 17.01.16, 18:40 duchswiety6 napisał(a): > Zabawne,że temu śmieciowi wydało się, a to niby ja mam bujną wyobraźnie i schizofrenie bucha cha cha cha. I żyję w urojonym świecie - zastanawiam sie tylko kto bardziej? :D Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 17.01.16, 18:53 a kasa to mi była potrzebna pare lat temu - kiedy mogłam jeszcze coś zrobić dla mojego taty.Pisałam zresztą i prosiłam. Dostałam kilka wyzwisk,bana,ktoś sprzedał moje zycie,urojeniami w deprechę wjepał. Rozjepał mi życie rodzinę odsuną bliskich a teraz każe się k u r w a życiem cieszyć. Przepraszam czy te osoby maja równo pod deklem? Odpowiedz Link Zgłoś
perfum zasmiecasz to forum 17.01.16, 22:04 kogo k... twoje publiczne smecenie obchodzi ? zasmiecasz to forum. a jak masz prywatne zale - to napisz prywatny list , a nie obwieszczaj ich publicznie osobom postronnym. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Do Duchaswietego 17.01.16, 19:06 No to napisz jasno, do kogo te obelgi. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 07:38 tak bardzo zjepane umysłowo,że wydaje się śmieciowi,że moje zdrowie,czas,życie może za kasę odkupić ha ha ha to trzeba być kretynem i debilem do entej potęgi bucha cha cha cha. hej śmieciu z przyjaciółmi POBUDKA :))) Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 07:56 Chociaż źle to rozegrałam.Mogłam kasę wziąć i dopiero się zawinąć - przynajmniej psiaki w schronisku by się ucieszyły :))) Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 08:22 Wszyscy wiedzą,że sprzedał śmieć jeden bucha cha cha wszyscy widzą co z tego wynikło bucha cha cha - znajomi,rodzina patrząc na tego śmiecia będą mieli tego świadomość. I za śmiecia go już chyba nawet uważają he he ale to jeszcze nie wszystko - wszędzie gdzie sie nie popatrzy będzie widział siódemki,będzie mnie kojarzył z muzyką,ekologią itp. Bedzie już do końca swojego żałosnego życia zył z tym,co zrobił - jak i pozostała reszta biorąca udział bucha cha cha w tym pożal się boże eksperymencie. hi hi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 08:23 Ja mam wyjepane,zmęczona już jestem egzystowaniem z takimi jak on na tej planecie he he. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 08:53 No i nie wiem jak to jest z punktu widzenia prawnego? Przecież ten śmieć ujawniając moją priv grzebiąc w przeszłości - spowodował kilka prób samobójczych w tym jedna udaną :D:D:D myślę sobie. Ciekawa jestem czy ma az takie plecy,że mu to płazem pójdzie,a może już "przyjaciele" czekają aby go zawinąć bucha cha cha. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 08:55 zresztą,to nie mój już problem :D Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 09:18 dojepać kogoś kto mimo krzywdy od innych był zawsze życzliwy dla ludzi. Kogoś kto był zawsze pomocny kogoś kto zawsze współczuł innym. Bezcenne :D:D:D To trzeba mieć talent bucha cha cha. I co śmieciu okazało się,że nie kreują sie na necie - zebraliście opinie dowody testy i co? Okazało się,ze nie mam krzywego obrazu samej siebie bucha cha cha cha. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 09:47 2 546 419. zaq69 2016-01-18 (09:39) witam a ja żegnam,bo na widok takich odpadów to jedyne co to obrzydzenie bierze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
perfum badz mezczyzna 18.01.16, 09:53 a nie placzliwa baba. na tym foro juz raz sie pozegnalas. i tego sie 3miej. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 09:53 duchswiety6 napisał(a): > 2 546 419. zaq69 2016-01-18 (09:39) > witam > > a ja żegnam,bo na widok takich odpadów to jedyne co to obrzydzenie bierze :))) uściślę :)) zakłamanych,sprzedajnych,niedowartościowanych z chęcią błyszczenia za wszelką cenę,koszem innych odruch wymiotny. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 10:19 abstrahując od tematu - dalej będziecie mnie pilnować i kontrolować nawet jak sram. Czy pozwolicie mi na spokój w końcu. Pięknyja kiedy w końcu zrozumiesz wraz z przyjaciółmi,że nic bucha cha cha nie ugracie już :D >faja< Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 10:23 zresztą pytanie powinno brzmieć inaczej :D Jakim trzeba dysponować ilorazem inteligencji aby to pojąc bucha cha cha. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 10:37 a najzabawniejsze,że down doszukuje się problemów w moim seksualizmie,preferencjach. Mimo,że powtarzałam 1000000 razy,że cechy charakteru mnie pociągają osobowość.A nie to czy ktoś ładny,brzydki,młody,stary,kobieta czy mężczyzna.itp.itd. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 10:55 więc wracamy do punktu wyjścia śmieciu sprzedajny - sprawiłeś,że odechciało mi się szukać kogokolwiek wraz z przyjaciółmi - gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 11:06 odechciało mi się ściero przez ciebie i Twoich przyjaciół wszystkiego - rozumiesz? Robił to ojczym,koledzy,klienci a Ty bladzio dopełniłeś,przypieczętowałeś wraz z przyjaciółmi i mam o to taki żal,że nie wyjdę z tego. Całe życie spotykałam śmiecie na swojej drodze ale Ty przebiłeś wszystko - wraz z przyjaciółmi :))) Czy Ty to rozumiesz co piszę? Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 11:08 nie muszę Ci chyba pisać jak rzutuje sfera emocjonalna na seksualną. Zamknęliście mnie w moim własnym domu i boje się juz wszystkiego i wszystkich czy Ty to rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 11:17 i daruj sobie roztaczanie widma superowego życia za $. Świadomość,że wszystko można kupić mam od dawna :D *Prawie wszystkiego - za $ nie kupisz czyjegoś zdrowia,czasu i......... życia......! baj. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 11:27 a co do $ zresztą - mogłam sobie wynająć mieszkanie ojca i mieć - na moje potrzeby wystarczająco :))) I jeszcze coś w czasach gdy chodziłam głodna - oczywiście czułam głód ale mój organizm mądrzejszy. Słabłam i mdlałam gdy nie dostarczyłam paliwa - tak,ze uczucie głodu miałam z głowy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 11:36 Tak,że pięknyty możesz sobie pogratulować wraz z przyjaciółmi bucha cha cha cha inwencji twórczej i skutków. Pewnie wiesz,że siedzę w domu palę faje i płaczę. Gratuluję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 11:39 i jeszcze coś - nie jesteś "systemem" - pisałam do konkretnego człowieka o sobie na priv a nie na ogólnym jak tutaj. Zrobiłeś co zrobiłeś i tylko Ty jesteś za to odpowiedzialny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 11:47 życzę dobrego samopoczucia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 12:14 i mam nadzieję,że zdejmiecie ze mnie "ochronę" bucha cha cha Szkoda czasu i kasy,a mi i tak już nikt ani nic nie pomoże :)) Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 12:35 ale możesz jedno dla mnie jeszcze zrobić ip plus przywrócenie wszystkich postów na MP abym i ja się mogła pośmiać podiagnozować i zajrzeć w czyjeś życie priv - dasz radę? Czy tylko Ty sobie rościsz takie prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 13:35 i nie wierzę śmieciu,że nie mogliście chociaż spróbować pomóc mojemu ojcu skoro stać was było na to,żeby przekupić moich bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś