ejurop 30.09.04, 10:28 Z ócz Waszych łzy ciekną i z pełnej gęby bezustannie śliną zakrwawioną rzygacie! Wszak siwizna zwyczajnie talent winna posiadać. Do piersi - padalca tulicie, nie adeptów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wirski Re: Do starych Wiarusów-Psycholi 30.09.04, 14:22 ejurop napisał: .... Do piersi - padalca tulicie, nie adeptów. Padalca można - nie jest jadowity! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Do starych Wiarusów-Psycholi IP: *.unl.edu 30.09.04, 15:03 uwazaj z kim tanczysz, synecku .... Odpowiedz Link Zgłoś
psychcio Re: Do starych Wiarusów-Psycholi 30.09.04, 18:46 Gość portalu: Imagine napisał(a): > uwazaj z kim tanczysz, synecku .... Nie stras, nie stras, bo się .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Do starych Wiarusów-Psycholi IP: *.unl.edu 30.09.04, 18:59 sarpacki sukas, synecku ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
psychcio Re: Do starych Wiarusów-Psycholi 30.09.04, 19:18 Gość portalu: Imagine napisał(a): > sarpacki sukas, synecku ... ? Sukam sarpacki, ino nie z kasłakami. Imagiro, osobowość twa malutka, a wyobrażenie o sobie olbrzymie. Kompleksy - też olbrzymie:))) Tak mi wychodzi z analizy twoich postów. Budzisz litość:( Opamiętaj się, bo niedługo będziesz budził pogardę!! Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: Do starych Wiarusów-Psycholi 01.10.04, 00:42 ejurop napisał: > Z ócz Waszych łzy ciekną i z pełnej gęby bezustannie śliną zakrwawioną > rzygacie! Wszak siwizna zwyczajnie talent winna posiadać. Do piersi - padalca > tulicie, nie adeptów. kolejny niedopieszczony nick? a pojdz w me ramiona! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ejurop Re: Do starych Wiarusów-Psycholi 08.10.04, 23:19 vielonick !!! Treść żołądka wypycha Ci się w kierunku przełyku i gardła!! Nie pójdę w Twe ramiona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Do starych Wiarusów-Psycholi IP: *.unl.edu 08.10.04, 23:20 to za madra inwokacja dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ejurop Re: Do starych Wiarusów-Psycholi 09.10.04, 16:44 Wiem, Imagine, wiem, że za mądra dla Ciebie!Postaraj się! Odpowiedz Link Zgłoś