30.04.17, 16:49
Czy umiecie wymienić trzy rzeczy, które potraficie robić jak nikt inny?
Albo trzy rzeczy w których jesteście dobrzy po prostu?
Albo trzy rzeczy za które siebie lubicie, sa waszym znakiem rozpoznawczym, esencją waszej osobowości? Potraficie?
Obserwuj wątek
    • mona.blue Re: łatwe? 30.04.17, 16:59
      Trudne.
    • vise_niena Re: łatwe? 30.04.17, 17:02
      Siać pozytywną energią. Zarażać pozytywnym nastawieniem do życia / świata innych.
      Włóczyć się po lesie / jaknajdalejodludzi z psem :)
      Prowadzić auto (albo coś co ma koła i kierownicę tudzież drążki).
      • vise_niena Re: łatwe? 30.04.17, 17:03
        Bardzo łatwe ;)
        • duchswiety6 Re: łatwe? 30.04.17, 17:28
          Udawać że świat jest wspaniały? Pisałam kiedyś już o tym, że nie każdy jest uśmiechniętym idiotą czy schizofrenikiem
          • duchswiety6 Re: łatwe? 30.04.17, 17:33
            I dlatego tamten śmierdziel będzie codziennie zastanawiał się czy moja kondycja psychiczna jest stabilna i czy nie pójdę sobie w lepsze miejsce. PS zapomniałabym śmierdzielu z mp wspomnienia, że mamusia psychopaty katuje Amelka i Bogusia religią KATUJE !!! A najstarszą wysyła do klasztoru. Przez ciebie padlino nie mogłam się nimi opiekować, mam nadzieję że sobie to wybaczysz,bo ja Tobie nie
      • duchswiety6 Re: łatwe? 01.05.17, 12:00
        Siać pozytywną energię? Bucha cha jak znajdziesz się po drugiej stronie powiedz to mojemu ojczymowi. Doraźne możesz mojej matce,kolegom ..... Skończywszy na tym śmieciu z mp który mnie sponiewieral a płacą także niczemu winne dzieci :D lub dam ci namiary do nich,może im ktoś wytłumaczy, że życie jest piękne. Bucha cha cha
    • jan_stereo Re: łatwe? 21.05.17, 00:23
      Spanie, wymyslanie fantasmagorii, smiech w nieszmiesznych sytuacjach....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka