yukka 05.10.04, 23:11 Witam. Chyba jednak, mimo wszystko, jesienna dep. Yukka uaktywniony do odwołania. Także na poemie. A Ty, kvi, może jednak w końcu skusisz się na mate? :-) ps, YH P.S. Podobno nie wchodzi się dwa razy w to samo forum. Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.malone Re: Wdech.ech. 06.10.04, 01:00 Witaj Yukka Hakk. Ja też myślałem, że sie nie wchodzi. Ale... Pozdrawiam MM Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick wyyyyyyyydech. 06.10.04, 01:46 czeeeeeesc! az by sie chcialo krzyknac - nareszcie :) ale powody Twego wdepniecia tutaj sa malo optymistyczne... witaj na pokladzie :))) z poprawka - to forum nie jest takie samo jak bylo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: wyyyyyyyydech. IP: *.dialup.mindspring.com 06.10.04, 02:00 Nic nie jest takie samo jak bylo, na czele z Toba...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: wyyyyyyyydech. IP: *.adsl.navix.net 06.10.04, 02:08 tu mowi wasz stary viagrus ... Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna cholera, vielonicku 06.10.04, 12:56 To my się znamy? Co prawda pisemnie, ale... Hm. A może coś mi się pomyliło. Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: cholera, vielonicku 07.10.04, 02:23 kvinna napisała: > To my się znamy? > Co prawda pisemnie, ale... > Hm. > > A może coś mi się pomyliło. tja... no wiesz, pisuje na tym forum dluzej od Ciebie i to moze dlatego? i na Lacana czekam.... niech beda linki skoro od siebie nic nie chcesz napisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: wyyyyyyyydech. IP: *.dialup.mindspring.com 06.10.04, 02:48 Czesc viagrus, sie masz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: wyyyyyyyydech. IP: *.adsl.navix.net 06.10.04, 02:53 siem anno. czekam na debate vickow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: wyyyyyyyydech. IP: *.dialup.mindspring.com 06.10.04, 02:54 chle, odpuszczam... Odpowiedz Link Zgłoś
yukka Re: wyyyyyyyydech. 06.10.04, 12:23 Czyli jednak nie można :-) Witam wieloniku. Dziś przez chwilę jest lepiej. Ciekawe jak długo? :-) ps, YH Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick bedzie dobrze :) 07.10.04, 03:04 "Nad ranem jeszcze bielał szron, A oto już się dzień płomieni. I stoi mój rówieśnik - klon W pozłocie słońca i jesieni. Jastrzębie, wypatrując cel, Jak dwa przecinki tkwią w bezkresie. I resztką sił wesoły chmiel Po drzewach do nich w górę pnie się. Obłoki wolno suną wpław Jak rozsypane piórka gęsie, A w dole, popatrz - usnął staw I znieruchomiał cały w rzęsie. Nad polną drogą nagi grab Wyciąga sęki uroczyście I dźwięczy śmiech rumianych bab Odmiatających suche liście. Zaczepny szczeniak w gąszczu traw Z indykiem śmieszną walkę stacza, A wierzba zapatrzona w staw Nie widzi tego - i rozpacza. Przelatujące stado wron Rzuca na trawę smugi cieni, I stoi mój rówieśnik klon W pozłocie słońca i jesieni. Sklepioną dłonią skupiasz cień Nad zapatrzonym w górę wzrokiem, Ale już wkrótce zgaśnie dzień W niebie na pozór tak wysokim. Z moczarów, z okolicznych łąk O zmierzchu wczesny chłód przenika, I szybko spada słońca krąg W pobliskie mroki października. Dnia jutrzejszego mądry sens Wypełnia noc jak szept miłosny I w twoich oczach, w cieniu rzęs Czytam zapowiedź nowej wiosny." antydepresant: sto razy powtorzyc przed lustrem 'jesien to najpiekniejsza pora rocku' efekt gwarantowany ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
yukka Re: ps. 08.10.04, 14:55 hihi :-) A wiłaś :-) -- "dwa" okruch, cień stworzenia człowiek, a nie znak rani -- czyli dwa w jednym :-) Brakuje tylko literki "c". No i "k" jest niestety bezdźwięczne. ps, YH Odpowiedz Link Zgłoś
yukka Re: yh... 12.10.04, 13:51 a po co remiksować utwór, który jest swoim własnym remiksem? :-) ps, YH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Wdech.ech. IP: *.chello.pl 06.10.04, 09:24 witam, choc sie nie znamy PS. robicie to z kvinna na macie? Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna kvi idzie na mate, kvi idzie na mate!!! 06.10.04, 12:33 Matusiu, ekshumowali Cię! Hujjja!!!!! Ja nie mam depresji, czasem to mam hypomanię! Sake może być i pasta miso! Dobra na jesienne zupy! To ja Cię uściskam, dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
yukka Re: kvi idzie na mate, kvi idzie na mate!!! 06.10.04, 12:35 Tak, ekshumowali to dobre słowo :-) Uściskaj :-) ps, YH Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: kvi idzie na mate, kvi idzie na mate!!! 06.10.04, 12:42 Hej YH!!! Miło Cię znów na forum czytać :) pozdrawiam & bear hugs. Ajwek Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna No to ja ściskam! I łapę lubię podawać 06.10.04, 12:44 Nie chodzi o wielkość, a o misiowość gestu. I chcę powiedzieć, że kupiłam Dzienniki Anais Nin i że to się dobrze czyta. KURDE?! Czy to o mnie? Nie martw się. Popłaczemy w listopadu, teraz nie! Odpowiedz Link Zgłoś