11.12.18, 18:29
Nie wiem co się dzieje, ale dawno mnie nikt nie podrywal, a w ciągu ostatniego tygodnia trzech facetów, jeden Amerykanin przez FB, jeden pijaczek w supermarkecie i jeden naprawdę interesujący facet. What the fuck?
Obserwuj wątek
    • mona.blue Re: Podryw 11.12.18, 18:36
      Zauważyłam, że zgubiłem gdzieś wprawę i nie umiem od razu dać do zrozumienia, że to mnie nie interesuje ( w przypadku tego pijaczka oczywiście i internetowego adoratora).W ogóle przy pijaczka zorientowałam się po 40 min - on jest podopiecznym Caritasu, ja byłam na zbiórce Caritasu w Tesco i myślalam, że chce sobie pogadać, bo się upił. Nie wiedziałam, jak się go pozbyć. Dopiero koleżanka jak przyszła na zmianę, to się śmiała, że mnie podrywa.
      Z tym Amerykaninem to zaczęłam coś podejrzewać dopiero jak zaczął pytać o mój stan cywilny i czy mam dzieci i zaczął gadać takie ogólne gadki o małżeństwie, jak to jest w dzisiejszych czasach z kobietami i grzecznie go splawilam, z tym że pewnie znów się odezwie, niestety.
      Co do przystojniaka to nie wiem jakie ma intencje i co z tego wyniknie.
      • mona.blue Re: Podryw 11.12.18, 18:39
        Wydaje mi się, że ludzie po przejściach są bardzo ostrożni, a oboje jesteśmy po przejściach. I wydaje mi się, że facetom w pewnym wieku chodzi przede wszystkim o sex, a nie o związek.
        • mona.blue Re: Podryw 11.12.18, 18:52
          mona.blue napisała:

> Wydaje mi się, że ludzie po przejściach są bardzo ostrożni, a oboje jesteśmy po
          > przejściach. I wydaje mi się, że facetom w pewnym wieku chodzi przede wszystki
          > m o sex, a nie o związek.
          >
          Ale mogę sie mylić, kto wie. W każdym razie trzeba uważnie obserwować i słuchać, co druga strona proponuje, chyba to jest jedyne wyjście. I zastanowić się, co ma sie samemu do zaoferowania.
          • mona.blue Re: Podryw 11.12.18, 18:53
            Tylko ciężko jest odbudować zaufanie do świata i ludzi.
    • mona.blue Re: Podryw 11.12.18, 19:07
      www.youtube.com/watch?v=Lb4I4MH7PWk

To tak trochę o mnie :) Ballada napisana przez moja przyjaciółkę ze wspólnoty, a skomponowana przez jej zięcia :) Trafiła w dziesiątkę. Polecam Teściowa Śpiewa, ma rożne prześmiewcze piosenki, komentujące nasza współczesną sytuację.
      • mona.blue Re: Podryw 11.12.18, 19:08
        No może oprócz tego, że piłam :) i niekoniecznie mąż.
        • mona.blue Re: Podryw 11.12.18, 19:10
          Tak apropos teściowej:

www.youtube.com/watch?v=0_jT8qpn_HE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka