Dodaj do ulubionych

Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a

09.03.19, 22:44
Zastanawialiście się a czym one polegają? Testowanie, próbowanie, tajemne urojeniowe podejrzliwości? Iluzoryczna potrzeba kontroli małego człowieczka z wrodzonym "Fas", o wielkiej potrzebie zaistnienia w swojej "wielkowosciowości". Każda baba ma go w dupie to fakt , mieszka przypucowany u mamusi ( jakby to było "normalnością"), z mega deficytem nadwrażliwości z podszytym pierwiastkiem bycia "Zorro" lub "batmana". A wasze każde wypowiedzi z odrobiną emocji oparte są na braku kontroli co coś czują lub przeżywają? DzIwny i ekscentryczny przypadek.
Obserwuj wątek
    • rybka.alicja Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 09.03.19, 22:55
      Kod_matrix? Wypowiesz się? Czy będziesz uciekał w "popłochach" z braku argumentów?
      • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 07:56
        Nie będę wchodzić w kompetencje lekarzy. Ale tak na mój nos musi kierować Cię w stronę... Olzapinu.
        • opiump Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 08:17
          zaopatrzyłam się w popcorn.
        • mona.blue Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 09:04
          kod_matrixa napisał:

> Nie będę wchodzić w kompetencje lekarzy. Ale tak na mój nos musi kierować Cię w
          > stronę... Olzapinu.

Skad wiesz co to olanzapina?
          • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 09:13
            Z kreskówki ;)
            • mona.blue Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 10:41
              kod_matrixa napisał:

> Z kreskówki ;)
              >

Chyba masz jakąś diagnozę skoro się leczyłeś?
    • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 08:44
      Taka rada ode mnie rybko na przyszłość. Albo deficyt wrażliwości albo nadwrażliwość.

"Deficyt nadwrażliwości" to zwyczajny oksymoron. Inaczej mówiąc, bełkot pospolity.
      • opiump Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 08:48
        to radzisz ofiarą np. przemocy ze strony rodzica ?
        • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 09:13
          rybka jest ofiarą rodzica?
          • opiump Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 10:09
            no, zabawne.
        • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 09:16
          Po mojemu to na pewno jest ofiarą deficytu logicznego myślenia. :)
          • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 09:27
            A oprócz tego, być może jakiejś traumy i zawiści, że ktoś inny jej nie doświadczył.

Mam pewne podejrzenia co do jednej z forumowiczek, która od dłuższego czasu przestała pisać, a przejawiała takie skłonności i teraz zmieniła nick.

Cholera, robię się podejrzliwy jak Ada. Widać takie forum. :)
      • rybka.alicja Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 11.03.19, 18:44
        Skoro tak jest jak napisała Ada, to po co Klinika stresu przypięła się do tego forum? Ktoś mi to wyjaśni?
    • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 09:39
      I to ciśnienie na... normalność....

Hmmm, mam swój typ.
      • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 09:40
        pani In... vel mila..

:))
    • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 09:45
      Ooops, chyba zneutralizowałem rybkę.

• rybka.alicja Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 10:24
        Dopiero się obudziłam i czeszę włosy :-). Fajnie, że się zmartwiłeś. Imponujące jest to, że tak reagujesz na swoją schizoidalność. Nakarmić mnie trzeba owsianką, a nie olazapinem. Zrozumiem niedowierzanie i irytację na treść diagnozy, ale żeby tak faszerować mnie lekami? No i stałabym się wtedy ofiarą przemocy. Powstałaby trauma. Takie sa wlasnie skutki podawania olzapinu. :-)
        • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 10:35
          Kontynuuj, najlepiej o tej schizoidalności ew. o deficycie nadwrażliwości. :-D

Myślałem, że ci już dawno przeszły złości, ale ty jednak pamiętliwa jesteś. :)
          • mona.blue Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 10:44
            kod_matrixa napisał:

> Kontynuuj, najlepiej o tej schizoidalności ew. o deficycie nadwrażliwości. :-D

To dlaczego tyke siedzisz na necie? Nie masz znajomych w realu?
            >
            > Myślałem, że ci już dawno przeszły złości, ale ty jednak pamiętliwa jesteś. :)
            >
            • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 10:47
              I kto to mówi???
              • mona.blue Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 15:18
                Ja mam :)
            • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 10:50
              Mona, ja słyszałem też o Księżycu, ale uprzedzę Twoje, kolejne, przenikliwe pytanie, czy byłem tam skoro o nim słyszałem. Nie nie byłem.

:)
            • rybka.alicja Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 11:19
              To już niewiem co identyfikować a co wypierać. Czyli jesteś pamiętliwy :-). O kim pisze Ada? Uczepiliście się jakiejś osoby, a zapomnieliście o tym, ze kod_matrix musi wrócić z powrotem do kanału rodnego. Albo chociaż stworzyć mu taki bezpieczny kokon. Ci.. Ci, on przeciez tak sie boi,ze jego ptaszek zostanie pochłonięty. Rozpoczynamy akcję? ,żeby powstała zbiórka na pierwszy kocyk terapeutyczny dla MJ.
              • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 11:26
                > O kim piszę Ada...

Najwyraźniej o osobowości twojego pokroju. :)
        • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 10:37
          Fajnie byłoby gdyby wraz z wyprostowaniem włosów wyprostowały ci się myśli.

Życzę ci tego. :)
          • rybka.alicja Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 15:17
            Kod_matrix! Zostaw w spokoju tę "dmuchaną" lalkę ;-). Ona Cię nie kocha!. No chyba,że wybrałeś się z nią na niedzielny obiadek za ścianę do mamusi, to rozumiem powòd twojej nieobecności. No i pilnuj tej LALKI, żeby Johny przypadkiem jej niepenetrował :-).
            • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 16:26
              rybka vel mila vel In.... od odpuszcza.... tak jak jej obsesje seksualne

Co to ludziom w głowach siedzi to aż strach się zagłębiać.

• kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 16:27
                nie* odpuszcza.... tak jak jej obsesje seksualne
                • rybka.alicja Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 16:36
                  Lepiej mieć obsesję niż bzykać dmuchane lale i lafiryndy z Remizy że wsi "Radość".
                  • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 16:43
                    Lepiej nie mieć ani jednego, ani drugiego.. Ale skoro już musisz....

To znaczy się lalkę musisz wymienić na taką zabawkę na baterię...

Matko jedyna, co to ludziom robi się w tych głowach. Na załamanie pogody podobne się pogarsza... :))
              • rybka.alicja Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 18:21
                Każdej panience podajesz "watę cukrową" do zjedzenia? A potem mówisz jej, że jest "bańką mydlaną"? Ty to masz sposób na te swoje "diagnozy" :-). Kod_matrix? Nie jesteś taki wyjątkowy jak sobie myślisz :-).
                • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 18:42
                  Jak chcesz, to mogę kupić ci watę cukrową. Jeszcze dorzucę gumę do żucia.
                  • rybka.alicja Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 19:07
                    Lepiej nie, bo wtedy z automatu podpioąłbyś mnie do diagnozy "bańki mydlanej". To twoja taka mała podpucha , na małe dziewczynki. To przykre , że zatrzymałeś sie w klimacie wat cukrowych. Aga wąsik już piszczy i tupie nóżką do tatusia Jarosa, czy jeszcze przed nią kolejny "test" ? Pewnie kolejny to lizaki pudrowe na straganie :-).
                    • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 19:21
                      Czujesz się jak bańka mydlana?

Opisz swoje emocje z tym związane. Powiedz co czujesz?
                      • rybka.alicja Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 19:27
                        Do tej pory śmieje się z pomysłu waty cukrowej, co Johny nie lubi. To pewnie oznacza, że jestem "bańką mydlaną" ;-)
                        • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 19:30
                          czyli zdiagnozowali cię z klinice stresu czas?
                          • rybka.alicja Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 19:39
                            Ja nie. Agnieszkę dopadła ta mądra wena na "czas" i kuntsztownie obrana kwestia przemijalności. Gratulacje dla jej błyskotliwości. Mądra z niej dziewucha ;-).
                        • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 19:32
                          Jedno jest pewne rybko, ty wcale nie jesteś dziwna.

Ty jesteś baaaardzo dziwna. :-D
                          • rybka.alicja Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 19:44
                            Schizoidzi są jeszcze dziwniejsi. Sam przyznasz:-). Wąchasz czyjeś majtki? Ponoć fetysz i BDSM to norma ;-)
                            • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 19:47
                              Napisz coś więcej o tej klinice. Bardzo mnie to zaintrygowało.
                              • rybka.alicja Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 19:51
                                To forum jest podpięte do strony Klinika stresu. Co mogę powiedzieć więcej, pracujesz tam. Ty możesz się wypowiedzieć :-)
      • rybka.alicja Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 22:09
        Matrix. To skąd te freudowskie treści o terapeutycznym nihiliźmie.
    • milamala Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 14:23
      Na emamie takich bez ogrodek nazywaja "odpad atomowy". Mocne, ale nic innego nie przychodzi do glowy. Tak czy owak cos z nim nie tak.
      • rybka.alicja Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 14:52
        Prawda milamala? Strasznie "tyciowaty" jego Pimpuś :-)
        • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 16:28
          rybka vel mila czyli Dr Jekyll & Mr House

:-D
      • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 16:58
        milamala, nie martw się, dziś też później połóż się spać żeby ci od tego inteligencja wzrosła jak ostatnio.

Może ci pomoże chociaż na 24 h, a przynajmniej będziesz mieć takie złudzenie.
        • rybka.alicja Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 10.03.19, 17:10
          Milamala to Edel No?
    • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 11.03.19, 08:33
      rybka.alicja napisała:
      Matrix to Jaros, nikt normalny by niespedził całego dnia na czytanie tych treści czytając tak cierpliwie. Nawet wata cukrowa nie była faktem zaskakującym, ile czasu musi minąć Matrixie by wasikowa zjedła z tobą schabowego?

Tu macie dobry przykład oddziaływania sugestią na człowieka. Autorka wątku jest tak mocno przekonana, że jestem psychoterapeutą, że niczym jej od tej teorii nie oderwiecie.

Na podobnych zasadach funkcjonuje silne przekonanie wśród pacjentów (niektórych), że psychoterapia im pomogła.

W dużym uproszczeniu jest to bardzo podobny jeśli nie tożsamy mechanizm psychologiczny.
      • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 11.03.19, 08:38
        Przyznaję, że w kilku miejscach ją podpuściłem, żeby odkryła karty i napisała dokładnie o jaką klinikę chodzi, co tylko utwierdziło ją w swoim przekonaniu, ale przecież psychoterapeuci podobnie prowadzą, bardziej lub mniej świadomie swoich pacjentów.

Z grubsza na tym to właśnie polega.
        • rybka.alicja Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 12.03.19, 16:40
          Podpuszczalski informatyczne testy ? Ty to jesteś spryciulek :-). Normalnie schizoidalny mózg wszechświata :-) tylko och,ach,ja pierdole . Podziw ;-)
          • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 12.03.19, 16:51
            Rybko, a ty byłaś w tej klinice?
            • rybka.alicja Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 12.03.19, 17:43
              Nie. Już sìę o to pytałeś. Chyba jestem zdrowa ;-)
              • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 12.03.19, 17:55
                Rybko, albo tu wszystkich podpuszczasz abo faktycznie masz fixum dyrdum.

Chyba jednak to drugie. :)
                • rybka.alicja Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 12.03.19, 19:20
                  Wczoraj powiedziałeś tak "podpusciłem ja w paru miejscach zeby odsłoniła pare kart" l poduszczasz ty s
                  • rybka.alicja Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 12.03.19, 19:30
                    Podpuszczasz Ty schizoidzie! Nie przypisuj mi swojego zaburzenia. Co tam u Elizki? Jak tam Johny rośnie? "Agaparanoja" ma "bańkę" wg. Testów ? Wasikowa udostępnia bratki na instagramie dlaczego nie pulubiles? Kolejny teścik?
                    • rybka.alicja Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 12.03.19, 19:42
                      A może jeszcze raz mnie zapytasz, czy byłam w tej klinice? Tak wiesz, żeby mnie "podpuścić" ;-).
                      • rybka.alicja Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 12.03.19, 19:47
                        Schizoidzie. A Helę.G to już bzykasz czy jeszcze nie? Czy też jest w na fazie testów? A Kasia z Sanoka? Osoba w sam raz dla Ciebie. Samotna mamusia. Kolejna.
                      • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 12.03.19, 20:05
                        OK, Rybko. A powiedz mi taką rzecz. Na ile procent jesteś pewna, że jestem tym psychoterapeutą? Tylko tak na poważnie.
                        • rybka.alicja Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 12.03.19, 20:19
                          89,12%. Wystarczająco dużo. Czyż nie?
      • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 11.03.19, 09:44
        rybka.alicja napisała:
        Matrix. To skąd te freudowskie treści o terapeutycznym nihiliźmie.

A tu macie tego swojego Freuda w całej okazałości. "Freudowskie treści" to fraza zasłyszana z kultury masowej. Gdyby w psychologii mówiono o "latających słoniach" to rybka powtarzała by brednie o latających słoniach, zamiast o treściach freudowskich.

Zauważcie, że ja zaprzeczam temu, że jestem kimś za kogo bierze mnie rybka, mimo to z uporem maniaka uważa, że nim jestem. Tak silne jest działanie sugestią.

A przecież terapeuci nie zaprzeczają że ich terapie pomagają pacjentom. Inna sprawa, że sami są zmanipulowani i w to wierzą. Dlategoci pacjenci stają się wręcz wyznawcami psychoterapii, podobnie jak członkowie sekt.

Przypatrzcie się dobrze przypadkowi rybki.alicji, bo to jest Wasze wierne odbicie w zachowaniu i przekonaniu o skuteczności psychoterapii.

Tak właśnie obserwując z boku to wygląda.
    • kod_matrixa Re: Schizoidalne "testy" kod_Matrix_a 12.03.19, 16:58
      Tak właśnie działa siła sugestii. A jest ona bardzo silna. Macie dobry przykład na przypadku Rybki.alicji.

Jak już napisałem powyżej takie mają również silne przekonanie pacjenci o skuteczności psychoterapii.

To na takich "wiarygodnych, naukowych i miarodajnych" odczuciach laików jakimi są pacjenci, opierają się wyniki badań nad skutecznością psychoterapii i trafnością sporej części teorii psychologicznych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka