mona.blue 22.08.19, 10:07 Czy życie to wieczna sinusoida, dołki i gorki, okresy radości przeplatane z okresami smutku i cierpienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afq Re: Dołki i gorki 22.08.19, 10:16 mona dołki i górki są oczywiste przeplatane normalnością bo ona też występuje :-) i chyba nawet jest jej najwięcej Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Dołki i gorki 22.08.19, 11:14 Smutno mi teraz po wyjeździe córki :( Tym bardziej, że mieszka w Japonii, więc możliwość odwiedzin jest ograniczona, bardzo drogie sa bilety. Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Dołki i gorki 22.08.19, 15:52 mona.blue napisała: > Smutno mi teraz po wyjeździe córki :( świetnie cie rozumiem wiesz ile razy mi się szklą oczy jak mój syn wyjeżdża po pobycie u nas? a jest nie wiem ile razy w roku i nie mieszka na drugiej pókuli tylko 300km stąd Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Dołki i gorki 22.08.19, 16:06 No tak, tak to jest i trzeba się z tym pogodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
summerland Re: Dołki i gorki 23.08.19, 03:20 Moje dzieci tez daleko, na drugiej polkuli. Tez tesknie i brakuje mi ich, ciagle mysle, ze wroca. Odpowiedz Link Zgłoś
jeszcze Re: Dołki i gorki 22.08.19, 23:44 Jeśli amplitudy są zbyt duże to może być to dwubiegunowka. Amplitudy zawsze są, ale są też szarości. Dobrze gdy amplituda jest nie o spłaszczona. Odpowiedz Link Zgłoś