Gość: Imagine IP: *.unl.edu 20.10.04, 15:39 ja za TAK a wy ... lenie ? (hak wam w smak) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: etta Re: Lee za NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 17:08 obawiam się, że czytasz coś niestosownego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iagine Re: Lee za NIE IP: *.unl.edu 20.10.04, 17:27 slodki aniele nie czytam wiele moze w niedziele po mszy w kosciele tanie nowele i inne trele .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: Lee za NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 17:57 Gdy włos mi wypadnie i całkiem wylenie, NIE będę bity w ciemię i TAK się urządzę by swego smaka na pieprzenie zaspokoić móc. Wisząc w hamaku na haku, leeniwie popijał będę brandy złotą jak miód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: letta do lagine Re: Lee za NIE IP: 195.94.207.* 21.10.04, 06:46 "Bunt nie przemija, bunt się ustatecznia; Jest teraz w locie: dojrzałym dokolnym, Jakim kołują doświadczone orły." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Lee za NIE IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 20.10.04, 17:56 Czasami sie zastanawiam Imagine, kto jest bardziej zachwiany psychicznie, Ty, czy ja? I nie wiem dlaczego ale zawsze wychodzi mi ze Luty... PS. Spadam na kregle, fajny barek tam otworzyli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Lee za NIE IP: *.unl.edu 20.10.04, 18:26 buahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha .... dawno juz czegos takiego nie slyszalem, hihi. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Lee za NIE IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 20.10.04, 18:32 hihihi, Luty sie ucieszy, hihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Lee za NIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 19:03 gryzienie tak... wole na sucho mojemu kotu nie odroslo futro na jednym jajku, po kastracji ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Lee za NIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 17:42 wydmuzka zostala... na niej futro byc powinno, ...nigdy nic sie normalnie u mnie nie odbywa :( nawet golab w galerii mnie atakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Lee za NIE IP: *.unl.edu 21.10.04, 17:49 na twoim miejscu przestalbym pic ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: Lee za NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 17:57 Jak u Ciebie przeciez to kocia wydmuszka nie Twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Lee za NIE IP: *.unl.edu 21.10.04, 17:59 pierdolisz Acanie mialo byc kto ZA a kto za NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: Lee za NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 18:09 psia krewka w kropce jestem ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Lee za NIE IP: *.unl.edu 21.10.04, 18:15 ty tu nie pomstuj na pieskowe krwie lepiej odpowiedz za TAK czys za NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: Lee za NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 18:22 nie mam chęci na obcego tik TAKA, co by nie mieć NIEsmaka dla mnie tylko tik TAK znany jest pożądany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Lee za NIE IP: *.unl.edu 21.10.04, 18:40 oj duch odkrywcy w tobie nie mieszka dla mnie zdobywcy dobra kazda sciezka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: Lee za NIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 18:46 Chcesz wymienić spodnie na gazetę? www.leejeans.com/ www.nie.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Lee za NIE IP: *.unl.edu 21.10.04, 18:54 wypierdzie mamuci moze w temat cos podrzucisz a pytanie ciagle brzmi: lizac lee czy moze ni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: Lee za NIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 19:19 bąku mamuta czy tak się zdarzyć może że jakiś tekst na moje żadanie napiszesz natomiast zapytanie cały czas dźwięczy: dotknąć mokrym językiem i przesunąć nim po spodniach czy - tu waham się trochę - nie dotykać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: Lee za NIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 19:27 "żądanie" a nie "żadanie", przepraszam za literówkę Steve Harley "Sounds Of The 70s" www.bbc.co.uk/radio/aod/radio2_aod.shtml?steveharley Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Lee za NIE IP: *.unl.edu 21.10.04, 19:34 ani to do rymu ani to do sensu poza tym zadasz ode mnie jakiegos nonsesnu ja po rowku moge jezykiem pogladzic a ty swa niedomoge lecz u jakiejs bladzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: Lee za NIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 20:22 nie brzmią końcówki wyrazów tak samo nie ma w tym odrobiny znaczenia a do tego chcesz by ci nonsens podarować wgłębienie pod nosem polizać bym potrafił natomiast niech twe choroby przez wstręciuchę jakowąś pokonane będą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Lee za NIE IP: *.unl.edu 21.10.04, 20:40 pisz prosze do mnie zwyczajna proza bo twe wierszydla czytam ze zgroza i moze wtedy (niech sie tak stanie !) zrozumiem wreszcie twe zapytanie. Odpowiedz Link Zgłoś