Gość: wypierdek mamuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 16:47 to co jest rozwiązaniem zagadki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fnoll Re: Jeżeli Moloch jest sfinksem, 22.10.04, 16:55 a zagadka brzmi tak samo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: Jeżeli Moloch jest sfinksem, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 20:30 Skąd mam to według ciebie wiedzieć? To idzie tak (ale założę się, że to dość dobrze znasz): What sphinx... Całość jest tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=16049530&a=16068267 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: Jeżeli Moloch jest sfinksem, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 10:43 W górę! Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: Jeżeli Moloch jest sfinksem, 26.10.04, 12:09 wręcz przeciwnie, wręcz przeciwnie... Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Jeżeli Moloch jest sfinksem, 26.10.04, 13:13 cholera, no mysle, mysle, a nie jest to latwe dla amatora,.. i dodatkowo ten niemiecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: Jeżeli Moloch jest sfinksem, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 02:27 Rzeczywistość Molocha według A. Ginsberga przekład z angielskiego: T.R. Co za sfinks z cementu i aluminium uderzając otworzył ich czaszki i wyjadł ich mózgi i wyobraźnię? Moloch Samotność Nieczystość Brzydota Popielniczki i niezdobywalne dolary Dzieci wrzeszczące pod schodami Chłopcy łkający w armiach Starzy ludzie płaczący w parkach Moloch Moloch Koszmar Molocha Moloch bezmiłosny Umysłu Moloch Moloch ciężki sędzia ludzkości Moloch niezrozumiałe więzienie Moloch do szpiku kości pozbawiona duszy cela i Zjazd smutków Moloch którego budynki są wyrokami Moloch ogromny kamień z wojny Moloch oszołomione rządy Moloch którego umysł jest czystą maszyną Moloch którego krew to będące w obiegu pieniądze Moloch którego palce są dziesięcioma armiami Moloch którego piersią jest ludożerska prądnica Moloch którego uchem jest dymiący grobowiec Moloch którego oczami jest tysiąc ślepych okien Moloch którego drapacze chmur stoją przy długich ulicach jak nie kończący się Świadkowie Jehowy Moloch którego fabryki marzą i chrypią we mgle Moloch którego kominy i anteny są koroną miast Moloch którego miłością jest nie kończący się olej i kamień Moloch którego duszą jest elektryczność i banki Moloch którego własnością jest upiór geniusza Moloch którego przeznaczeniem jest chmura bezpłciowego wodoru Moloch którego imię to Umysł Moloch w którym siedzę sam Moloch w którym śnię o Aniołach Obłąkany w Molochu Obciągacz kutasów w Molochu Bezmiłosny i bezludzki w Molochu Moloch który wcześnie wszedł w moją duszę Moloch w którym jestem świadomością bez ciała Moloch który odstraszył mnie od mojej naturalnej rozkoszy Moloch którego opuszczam Obudź się w Molochu Światło wylewające się z powodu nieba Moloch Moloch Roboty w apartamentach Niewidzialne peryferie Dyżurne ministerstwa Ślepe stolice Demoniczny przemysł Upiorne nacje Niezdobywalne obłąkane domy Granitowe koguty Potworne bomby Połamali swoje kręgosłupy windując Molocha do Nieba Chodniki Drzewa Radia Tomy windujące Molocha do Nieba które istnieje i jest wszędzie wokół nas Wizje Omeny Halucynacje Cuda Rozkosze Odpłynęły amerykańską rzeką Marzenia Adoracje Iluminacje Religie Cała ładownia wrażliwego g ówna Przedarcia się Ponad rzeką Wkurzenia i ukrzyżowania Odeszły z zalaniem Wysokości Epifanie Rozpacze Dziesięć lat zwierzęcych wrzasków i samobójstw Intelekty Nowe miłości Szalone pokolenie W dole na skraju przepaści Czasu Prawdziwy święty śmiech w rzece Widzieli go Wszystkie wolne oczy Święte wycia Machają na pożegnanie Skaczą z dachu W samotność Machając Trzymając kwiaty W dół do rzeki Na ulicę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: Jeżeli Moloch jest sfinksem, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 02:40 Wykorzystywanie opublikowanego tekstu w celach komercyjnych zabronione! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: Jeżeli Moloch jest sfinksem, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 02:42 Może teraz będzie łatwiej? Odpowiedz Link Zgłoś