Dodaj do ulubionych

głodówka od jutra :)

IP: *.chello.pl 23.11.04, 17:44
Wątek fantazji mnie zmobilizował, chcę zrobić coś dla siebie, a o głodówce
myślalam już wcześniej tylko nie mogłam się zmobilizować. To nie moja
pierwsza głodówka, więc jestem jak najbardziej dobrze nastawiona. Poprzednio
było fantastycznie. Oczywiście ważne jest to jak traktujemy siebie po
oczyszczeniu.
Obserwuj wątek
    • Gość: krish Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 23.11.04, 17:47
      nie w zime
      • Gość: jotka Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 23.11.04, 18:03
        spokojnie, mam akurat wolny tydzień, wszystko na zmniejszonych obrotach, czuję,
        że potrzebuję tego
    • alka_xx Re: głodówka od jutra :) 23.11.04, 18:30
      Jeeeeny...jak mawia Mariolka,
      trzymam kciuki żebyś przezyła:))
      PS. A jak powinniśmy siebie traktować? No...po tym posprzątaniu:)
      • Gość: jotka Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 23.11.04, 18:36
        Tak naprawdę to nie mam wiele do sprzątania: nie palę, alkohol może dla mnie
        nie istnieć, odżywiam się zdrowo, grubasem też nie jestem, ale po prostu tego
        potrzebuję. Sprawdziłam jak to działa, i spodobało mi się! A po tym wielkim
        sprzątaniu nie można oczywiście rzucać się na jedzenie tylko stopniowo
        zaczynać, i to w niewielkich ilościach.
        Będzie dobrze:-) no i ten błysk w oczach, to wspaniały efekt :-)Jeden z
        efektów :-)
        • alka_xx Re: głodówka od jutra :) 23.11.04, 18:46
          hmmm...i tak można? zupełnie nic???
          nawet ciastek?:)
          • Gość: jotka Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 23.11.04, 18:52
            Można, zapewniam. Dodam jeszcze, ze robiłam ostatnio badania i wszystko OK.
            Jeśli chodzi o ciastka to w ogóle ich nie jadam, wiec to dla mnie żadna pokusa.
            Nic na siłę oczywiście, a ja mam wielką chęć na takie odświeżenie samej
            siebie :-)
            • Gość: jotka Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 26.11.04, 14:16
              Dziś pełnia, a po pełni najlepiej poddać się głodówce, przez ostatnie dni
              jadłam lekkie dania, więc jestem super przygotowana :-)Zrobiłam sobie taki
              maraon prawie oczyszczający.A jutro na całego pełnia po pełni :-)
              • Gość: maga Re: głodówka od jutra :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 17:03
                czy to znaczy ze nic ,kompletnie nic nie jesz??
                a co pijesz?
                ile dni to musi trwac?
                • Gość: jotka Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 26.11.04, 17:49
                  Będę pić tyle wody, herbatek ziołowych, ile będę miała ochotę, nie zakładam ile
                  dni, organizm zdecyduje po prostu. To nie pierwszy raz, wiec wiem jak jest, a
                  efekty rewelacyjne :-)
                  • Gość: jotka Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 26.11.04, 22:35
                    lecę spać, muszę się wyyyyyyyyyspac :-) Już się ciesze na myśl, że zrobię coś
                    dobrego dla siebie i o efekcie za kilka dni :-)
                    • Gość: jotka Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 27.11.04, 10:27
                      popijam sobie wodę, jestem po spacerze, czuję się świetnie
                      • Gość: gumka a dlaczego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 10:59
                        opisz mi jak sie czujesz? dlaczego glodowka jest taka wspaniala?
                        powiedz w jaki sposob ja przeprowadzic najbezpieczniej (nigdy tego nie robilam)
                        jestem ciekawa czy mialabym wystarczajaco silna wole aby nic nie jesc..
                        no i dlaczego nie w zimie? bo aura sprzyja wiekszemu zapotrzebowaniu na
                        energie?
                        zaznaczam ze nie potrzebuje chudnac... ale to chyba nie w tym celu przeprowadza
                        sie to wszytsko:)
                        pzdr
                        • Gość: jotka Re: a dlaczego? IP: *.chello.pl 27.11.04, 11:42
                          Czuję się świetnie, choć i tak najgorszy jest pierwszy dzień, a potem leci z
                          górki. Jak ja przeprowadzić bezpiecznie? Zaraz jakieś strony Ci polecę, bo
                          pisać mogłabym tu godzinami na ten temat. Dla mnie to jest super sprawa, o nie
                          znaczy, ze dla wszystkich.
    • Gość: sdf Re: głodówka od jutra :) IP: *.range81-129.btcentralplus.com 27.11.04, 11:22
      ani alkoholu, ani papierosow ani nawet ciastek, pewnie jeszcze wegetarianka,
      nic juz nie dodam
      • Gość: gumka oj tam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 11:29
        ja mysle ze jesli lubi sie bzykac to wszytsko ok :-)
        laska dba o kondycje i tyle
        • Gość: sdf Re: oj tam IP: *.range81-129.btcentralplus.com 27.11.04, 11:38
          niestety to nie wszystko, lezycie w lozku po a ty nawet papierosa zapalic nie
          mozesz, na randkie do macdonaldsa wyskoczyc nie da rady, a i wina w bramie
          obalic nie sposob razem, no nie pozyje i kropka
          • Gość: jotka Re: oj tam IP: *.chello.pl 27.11.04, 11:44
            Żyje mi się fantastycznie, a nie każdego kręci hamburger, papieros i kaszanka!
            Żyję w zgodzie ze sobą, a to jest dla mnie hiper wazne!
          • Gość: gumka Re: oj tam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 11:44
            z jej zdrowiem to Ty sily na papierosa 'po' bys raczej nie mial...
            wegetarianizm sam wymysliles
            a wino w bramie - tu mialbys pole do popisu z zakresu negocjaji, moze by
            ulegla... zalezy chyba od wina
            • Gość: jotka Re: oj tam IP: *.chello.pl 27.11.04, 11:48
              od kilku lat nawet katary się mne nie trzymają, czuję się lekko i kazdy dzień
              witam z przyjemnościa :-)
              Gumko, tu sobie możesz poczytać: www.glodówka.pl
              • Gość: gumka thx:) n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 11:51
            • Gość: sdf Re: oj tam IP: *.range81-129.btcentralplus.com 27.11.04, 12:31
              oj gumka na glodowkach to ty sie widac nie znasz, zero seksu czlowieku bo
              jeszcze by zemdlala z wyczerpania i lekarze by ja musieli ze mnie sciagac
              • Gość: gumka o zesz w morde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 12:56
                Ty mnie tu nie wkrecasz sdf?????
                bo sie nad glodowka zastanaiwlam... zastanawialam
                • Gość: gumka Re: o zesz w morde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 13:00
                  no i poczytalam sobie troche o tej glowdowce
                  moze i jasniej i trzezwiej sie po niej mysli
                  ma sie wyczulone zmysly
                  wyrazniej sie odczuwa
                  oczyszcza
                  odchudza

nie wiem nie wiem
                  lubie jesc, to przyjemnosc
                  tak jak i seks, a tu energii szkoda na seks tracic

alez mam teraz dylemat
                  • Gość: sdf Re: o zesz w morde IP: *.range81-129.btcentralplus.com 27.11.04, 13:03
                    musisz teraz spokojnie posiedziec w kaciku i poczekac az ci przejdzie
                    lub
                    terapia uderzeniowa - wypij wino albo pare browarow i wypal paczke fajek
                    • Gość: gumka si papa:) n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 13:05
                    • Gość: sdf Re: o zesz w morde IP: *.range81-129.btcentralplus.com 27.11.04, 13:06
                      ja preferuje to drugie bo lapiesz dwie sroki za ogon - nie jesz nic bo pijesz
                      czyli glodowka, a i na sex masz wieksza ochote
                      • Gość: gumka Re: o zesz w morde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 13:14
                        a Ty jak pijesz to na seks masz wieksza ochote?
                        jaka masz skale?

moja:
                        1 szklanka (wina, no:lampka , nie szklanka): rozluznienie, łapki swedza
                        2 szklanki : krecimy sie w koleczko, teraz albo nigdy
                        3 szkalnki: juz za pozno, albo ide spac albo...
                        4 szklanki: nie poszlam spac, jutro bede umierac, kazdy jest piekny i macho ale
                        z seksu nic nie pamietam
                        ......
                        rano, oczom nie wierze, uciekam przez balkon

wiec wole na trzezwo albo do 1 szklaneczki
                        • Gość: sdf Re: o zesz w morde IP: *.range81-129.btcentralplus.com 27.11.04, 13:21
                          ja mam tako
                          1 starter
                          2 muzyka glosniej
                          3 moze byc seks
                          4 i reszta zeby zapomniec
                          5 rano nic nie pamietam urodzilem sie na nowo
                          • Gość: gumka cala prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 13:27

4.by zapomniec... ze byl?-----> ugh, znaczy ze niezbyt wysokich lotow:)
                            5.rano nic nie pamietam urodzilem sie na nowo-----> no tak , jej juz nie ma,
                            uciekla przez balkon
                          • Gość: sdf Re: o zesz w morde IP: *.range81-129.btcentralplus.com 27.11.04, 13:28
                            a powaznie, seksu to ja od wiekow nie mialem, musze slownik otwierac zeby
                            sprawdzic o co chodzi, moze dla ciebie to chleb powszedni a dla mnie byloby to
                            jak skok na bandzi, i uwazam ten swiat za normalny tak jak ty uwazasz swoj, i
                            gdzie lezy prawda? prawda nie istnieje
                            • Gość: gumka Re: o zesz w morde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 13:40
                              fucktycznie

jesli twoja prawda jest subiektywna to obiektywnie nie jest moja wiec nie
                              istnieje

chyba musze sie napic...
                              • Gość: sdf Re: o zesz w morde IP: *.range81-129.btcentralplus.com 27.11.04, 13:42
                                tylko pamietaj zeby moje zdrowie wypic
                                • Gość: jotka super nastrój IP: *.chello.pl 27.11.04, 21:58
                                  mam super energię i świat jest jeszcze piękniejszy, jutro bedzie jeszcze
                                  lepiej :-)
                                  • maja_80 Przyłączam się! :-) 29.11.04, 12:42
                                    Przestałam jeść wczoraj około 14. Wieczorem chciało mi się jeść, ale byłam
                                    dzielna ;-) Dziś rano głód był mniejszy, teraz trochę bolą mnie oczy, ale za to
                                    mam doskonały nastrój, chce mi się chichotać i gadać :-)
                                    • morelowo_brzoskwiniowa Re: Przyłączam się! :-) 29.11.04, 19:00
                                      To może i ja przyłączę się od 1grudnia (taka fajniutka data). Kiedyś robiłam
                                      sobie i jednodniowe, i trzydniowe, i nawet ośmiodniowe głodówki. I efekty były
                                      rewelacyjne :-) Mobilizuję się na pierwszy dzień grudnia :-)
                                      A jak Twój nastrój, Maju?
                                      • maja_80 Re: Przyłączam się! :-) 30.11.04, 07:55
                                        Dzień drugi ;-)
                                        Chce mi się trochę jeść. Wstałam o 6 bez większego problemu (od kilkunastu dni
                                        ledwo mogłam się dobudzić). Zwiększam ilość wody, bo bardzo chce mi się pić.
                                        Mam wrażenie, że mam troszeczkę podwyższoną temperaturę, ale nie mierzyłam,
                                        więc może to tylko złudzenie.
                                        Byle przetrwać pierwsze 3 dni, potem podobno idzie już łatwo...
                                        • maja_80 Re: Przyłączam się! :-) 30.11.04, 17:33
                                          Dzień był troszkę kryzysowy. Do około 14 chciało mi się spać, robiło mi się
                                          słabo i ogólnie nie teges ;) Ale po 14 poczułam się jakby lżej, zwiększył mi
                                          się poziom koncentracji.
                                          • Gość: Agata Re: Przyłączam się! :-) IP: *.chello.pl 01.12.04, 09:23
                                            jak się Maju czujesz? chciałąbym zrzucić pare kilo, może to jest dobry pomysł.
                                            Chudniesz?
                                            • Gość: sdf Re: Przyłączam się! :-) IP: *.range81-129.btcentralplus.com 04.12.04, 15:55
                                              nasza glodowkowa brac trzyma sie razno, a na styropianie spicie? efekt murowany
    • alka_xx głodówka wczoraj... :) 01.12.04, 11:17
      spróbowałam...nie wyszło...wytrzymałam do 14,oo h

• ettrich Re: głodówka od jutra :) 01.12.04, 12:54
      a co daje taka głodówka, poza uczuciem głodu?
      • Gość: Agata Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 02.12.04, 10:35
        no i jak z głodówka Maju? jeszcze głodujesz? jakie efekty?
        • maja_80 Re: głodówka od jutra :) 02.12.04, 18:31
          Schudłam 4 kg. Czuję się trochę osłabiona i piecze mnie żołądek. Zastanawiam
          się nad przerwaniem.
          • Gość: Agata Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 02.12.04, 18:53
            czujesz, ze wyładniałaś? inni zauważyli różnicę? a czy miałaś przypływ energii?
            pewnie było ci zimno. a co chciałaś osiągnąc? pozdrawiam
    • Gość: naika Re: głodówka od jutra :) + do SDFa IP: *.isi.net.pl / *.crowley.pl 02.12.04, 20:01
      oki, qrcze, moze jak napiszę, to wytrzymię? ;)

więc ogłaszam: od jutra też postaram się przejsc i przeżyć głodówkę - po raz
      pierwszy w życiu.

hmmmNie wiem, dlaczego ten wątek znalazł się akurat na tym portalu, ale ok.
      Przeznaczenie? ;)) a zresztą, to miejsce różne już rzeczy widziało, o ktorych
      psychologom nie śniło się ;)

ach! gdyby sdf tu zajrzał, to.... serdecznosci! czy nadal jestes tam, gdzies
      byl ujechal ze rok nazad? jak Ci, chlopaku, tam?

• Gość: Agata Re: głodówka od jutra :) + do SDFa IP: *.chello.pl 03.12.04, 14:03
        Maja, jak się czujesz?
        • Gość: Agata Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 03.12.04, 23:05
          Maja chyba zapomniała o nas...
      • Gość: sdf Re: głodówka od jutra :) + do SDFa IP: *.range81-129.btcentralplus.com 04.12.04, 16:03
        dzieki za pamiec, poloz roze na moim grobie, a od glodowki z daleka, owczy ped
        ci sie wlaczyl kobieto, jestesmy lemingami?
        • Gość: Agata Re: głodówka od jutra :) + do SDFa IP: *.chello.pl 07.12.04, 20:50
          głodujecie jeszcze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka