11.04.26, 20:20
Każdy chyba ma jakieś mniejsze lub większe beztroskie zachowania albo postawy. Na czym macie jakieś swoje przykłady?

Ja np nie patrzę przed wyjściem z domu w apke pogodową i się non stop załatwiam. Z tej samej kategorii nie noszę nigdy czapek innych niż baseballówki, nie znoszę szalików i zapinania kurtek, ogólnie mamy beke, że ja wiecznie rozchelstany nawet jak wychodzę z basenu czy z siłki.

Dużo mógłbym wymienić takich pierdół, oczywiście rzeczy gruuube też mam ale z racji że spędzam weekend w wyrze i opieprz dostałem za rozchelstanie, to akurat to jako pierwsze mi teraz do głowy przychodzi 🤧🤒😷
Obserwuj wątek
    • mona.blue Re: Beztroska 11.04.26, 20:29
      Miesiąc temu też beztrosko wyszłam bez szalika. Nabawiłam się zapalenia krtani 😁 Ale może to dlatego, że koleżanka mnie zaraziła, albo jedno i drugie.

Apka pogodowa przed wyjściem to dla mnie must have.
      • brightsun Re: Beztroska 11.04.26, 20:36
        Ech ja żonce cały czas mówię że za młody na to jestem. 😆 Wczoraj doszliśmy do tego że jeszcze rok związku i będzie mnie zimą kontrolować czy mam kalesony 😆
    • mona.blue Re: Beztroska 11.04.26, 20:52
      Ja czasem beztroska jestem, jeżeli chodzi o pieniądze, nieduże kwoty, ale zawsze, jakaś wypłata z bankomatu z prowizja, zamiast z bankomatu mojego banku, 15 zł poszło, nie wypowiedziałam jeszcze umowy na telefon ojca, przepadnie jakiś 80 zł, Spotify zmienia umowę (na słuchanie bez reklam) i bez potwierdzenia rozwiążą, dobrze, ale sama powinnam to zrobić że 3 miesiące temu, znów już trochę większa kwota.
      • brightsun Re: Beztroska 11.04.26, 22:09
        Też mam rzeczy na których przeszarzuję. Ciuchy, z butami to się szczególnie muszę powstrzymywać. No i na spożywce potrafię popłynąć.
        • mona.blue Re: Beztroska 11.04.26, 22:30
          Z tym to już praktycznie nie mam problemu, oprócz tego, że lubię ciuchy z jednego sklepu, których potem praktycznie nie noszę.
          Dramat natomiast z książkami, już nie mam. ich gdzie trzymać, w środę regał przywożą. I trochę ich czeka. na przeczytanie, omijam empik łukiem ostatnio.
          • brightsun Re: Beztroska 11.04.26, 22:41
            Może czytnik?
            • mona.blue Re: Beztroska 11.04.26, 22:44
              brightsun napisał(a):

> Może czytnik?
              >
              Mam czytnik, ale się nie przekonalam. Książka to książka 🙂 Ale może czas znów spróbować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka