Dodaj do ulubionych

KOBIETY WEZCIE SIE W GARSC!!!!

IP: *.chello.pl 09.12.04, 14:27
Dlaczego dajecie sie tak ponizac mezczyznom? Naprawde tak nisko sie cenicie?
Nie sluchajcie co mezczyzni gadaja, tylko patrzcie na to co robia, jak was
traktuja, nie slowa a czyny swiadcza o uczuciu!
Dlaczego to wy zawsze musicie isc na kompromis?
Dlaczego godzicie sie na harowanie w pracy a po pracy na dalsze harowanie w
waszym wspolnym mieszkaniu? Partnerstwo w zwiazku to to co najbardziej sie
liczy. Dlaczego godzicie sie na jego skoki w bok? Dlaczego godzicie sie z tym
ze ona ma fochy a wy nie mozecie ich miec?
PRZECIEZ NIE JESTESCIE SMIECIAMI!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kobietka Re: KOBIETY WEZCIE SIE W GARSC!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.04, 13:13
      widzieliscie!!!feministek tez nikt nie lubi,ha,ha
      my lubimy troche jak nami ponizac (?!)chlopaczki sa fajne..tylko niech to zostanie miedzy nami oki?
      • Gość: Salomea Re: KOBIETY WEZCIE SIE W GARSC!!!! IP: *.chello.pl 10.12.04, 14:02
        Twoja wypowiedz jest napisana bez ładu i składu...
        Nie wiem dlaczego ty lubisz by toba pomiatac...
        Pewnie masz jakies kompleksy, jesli nie jestes z siebie zadowolona to zrob cos
        z soba, idz na aerobik, zapisz sie na jakis kurs podwyzszajacy twoje
        kwalifikacje, wtedy zaczniesz bardzieje siebie sama szanowac...
        • Gość: kobitka Re: KOBIETY WEZCIE SIE W GARSC!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.04, 14:20
          ja jestem osoba samodzielna ,w dodatku kosmetyczka,przez co mam wyglad nie odstraszajacy ludzi, a sluzacy jako przaklad dla innych kobiet(bez tego bylabym malo wiarygodna)mam meza i dzieci,
          i z tego dawania soba pomiatac mam czas i okazje sie ponudzic,
          maz mi takie piekne zycie stworzyl,,,cu
          • Gość: Salomea Re: KOBIETY WEZCIE SIE W GARSC!!!! IP: *.chello.pl 10.12.04, 14:25
            Z tego dawania soba pomiatac masz czas i okazje sie ponudzic?
            Nie rozumiem o co konkretnie ci chodzi...
            Czy o to ze dzieki temu ze maz toba pomiata masz czas dla siebie?
            Troche dziwne podejscie...
            • Gość: kobitka Re: KOBIETY WEZCIE SIE W GARSC!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.04, 14:33
              oj,,bo ty chyba niemadra jestes,sorrry ale az tak bardzo sie nie nudze.
              pomiatac jest w cudzyslowie kobieto,
              ale obawiam sie ze ty i tak nie zrozumiesz,ale zebys nie myslala zem swinia.
              o emancypantkach zagadnelam z mala ironia,chodzi mi o to ze mezczyzni nie sa zli ,i nie trzeba takich postulatow ,,,kobiety wezcie sie w garsc,,
              chcialam ukazac dobro w zwiazakch damsko -meskich ot. co.
              rozumiesz teraz ?
              mna nikt nie pomiata i jestem zadowolona z zycia , milej sobotki i niedzielki,nieprzejmuj sie ,cu
              cos ty taka nerwowa ?
              • Gość: Salomea Re: KOBIETY WEZCIE SIE W GARSC!!!! IP: *.chello.pl 10.12.04, 14:41
                Jestem taka nerwowa bo nie bardzo mnie cieszy fakt ze mezczyzni sa
                przyzwyczajeni do tego ze przez cale zycie kobieta w kolo nich skacze... Jesli
                masz synow to naucz ich chociaz sprzatac po sobie, bo wiekszosc tego nie
                potrafi a ja sluzaca nie jestem i nie rozumiem dlaczego tyle kobiet sie godzi
                na to by byc sluzacymi swoich mezczyzn i nie wiedza w tym nic zlego...
                • Gość: kob Re: KOBIETY WEZCIE SIE W GARSC!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.04, 15:26
                  on sprzata po sobie,
                  a jesli chodzi o to, czy dorosly mezczyzna po sobie sprzata ?
                  To moja droga, zona tez moze go tego nauczyc, bez wzgledu na jego wychowanie,
                  i nie zlosc sie bo jak napisalam co nieco pod twoim postem to dolaczyli inni,i nieczujesz sie zignorowana,
                  ktos ci odpisal,
                  he!
                  • Gość: Salomea Re: KOBIETY WEZCIE SIE W GARSC!!!! IP: *.chello.pl 10.12.04, 15:33
                    Ty nie rozumiesz o co tu chodzi... Niewazne, milego dnia...
    • Gość: Madzia o ja sobie wypraszam :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 14:27
      cenie sie bardzo wysoko
      slucham mojego mezczyzny bo czesto ma racje
      nie haruje! to on haruje!
      w moim mieszkaniu po pracy :)
      to ja skacze w bok :)
      to ja stroje fochy :)
      i wcale nie uwazam ze jego cierpliwosc do mnie robi z niego kogos mniej
      wartosciowego -"smiecia"...
      bron boze
      • Gość: Salomea Re: o ja sobie wypraszam :) IP: *.chello.pl 10.12.04, 14:34
        No niestety w tym wypadku to ty robisz z niego smiecia...
        Musisz?
        • Gość: Madzia Re: o ja sobie wypraszam :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:18
          cooooooo???? :)))))))))))))))))
          jak ktos ma niskie poczucie wlasnej wartosci to pewnie latwiej jest mu wejsc na
          glowe
          ale moj pan :) i wladca wcale sie zle nie czuje i nic nie jest w stanie
          umniejszyc jego wartosci zadna glupia baba :))
          jesooo skad Wy jestescie? z planety Kompleks???
          • Gość: Salomea Re: o ja sobie wypraszam :) IP: *.chello.pl 10.12.04, 16:22
            Jesli on sie godzi na takie traktowanie to znaczy to ze nie ma sie za osobe
            zbyt wartosciowa...
            • Gość: Madzia nie wiem jak Cie przekonac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:38
    • m.malone Sen srebrny Salomei nt 10.12.04, 14:30

• Gość: Salomea Re: Sen srebrny Salomei nt IP: *.chello.pl 10.12.04, 14:35
        Łajdak nie moze zostac czlowiekiem przyjemnym, a przynajmniej nie dla osoby z
        ktora jest w zwiazku....
        • m.malone Re: Sen srebrny Salomei nt 10.12.04, 15:36
          Analizujesz tekst mojej sygnaturki, która jest cytatem?
          Dopiero teraz się uśmiałem
          Pozdrowienia
          MM

ps. jeszcze możesz przeanalizować link:))))
          • Gość: Salomea Re: Sen srebrny Salomei nt IP: *.chello.pl 10.12.04, 16:00
            Nie zauwazylam ze jest to twoja sygnaturka biorac pod uwage ze innego tekstu
            nie znalazlam w Twojej wypowiedzi...
            • m.malone Nie zauważyłaś 10.12.04, 16:03
              literek "nt" w temacie po prostu
        • Gość: malonowa Re: Salomeo ....... IP: *.aster.pl 10.12.04, 19:04
          tzn. dla mnie, bo jest w związku ma być nieprzyjemny:)))))
          a Łajdak to jest, ale co zrobić??????
          :)
          MMowa
    • Gość: gf Re: KOBIETY WEZCIE SIE W GARSC!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 14:31
      > Partnerstwo w zwiazku to to co najbardziej sie
      > liczy.

O q-m...a ja tyle lat zyje w mylnym bledzie ;)
      • Gość: Salomea Re: KOBIETY WEZCIE SIE W GARSC!!!! IP: *.chello.pl 10.12.04, 14:37
        W mylnym błędzie powiadasz...
        No to dobrze ze cie uswiadomilam, ciesze sie ze cie obudzialam z niewiedzy
        swoim postem..
        :P
        • Gość: gf da Bog, znowu zasne ;) nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 14:40
          • Gość: Salomea Re: da Bog, znowu zasne ;) nt IP: *.chello.pl 10.12.04, 14:42
            No Swita sie zblizaja i jak widac cud kolejny sie zdazyl...
    • Gość: he he Re: KOBIETY WEZCIE SIE W GARSC!!!! IP: *.range81-157.btcentralplus.com 10.12.04, 14:34
      to tyle na temat
      • Gość: Salomea Re: KOBIETY WEZCIE SIE W GARSC!!!! IP: *.chello.pl 10.12.04, 14:37
        Bardzo inteligentna odpowiedz... Bravoooo!!!!!
        • Gość: sdf Re: KOBIETY WEZCIE SIE W GARSC!!!! IP: *.range81-157.btcentralplus.com 11.12.04, 08:13
          a dziekuje, dziekuje, jaki post taka odpowiedz
    • m.malone Komuś tu zdrowo przywaliło... 10.12.04, 15:42
      w poczucie humoru. Jeśli je w ogóle miał:)))
      • Gość: kobietka Re: Komuś tu zdrowo przywaliło... IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.04, 15:55
        nie przywalilo,tylko to nie ten adres,
        wiekszosc maltretowanych kobiet nie ma pojecia co to komputer.
        salomea myslala chyba innym swiecie,ktory naturalnie jest wokol nas,
        ale te kobiety tego wezwnia przez nia napisanego nie przeczytaja,
        aby pomoc tym kobieta trzeba odejsc od komputera,
        tak i zrobilo sie smutno
      • Gość: Salomea Re: Komuś tu zdrowo przywaliło... IP: *.chello.pl 10.12.04, 15:57
        Mam poczucie humoru ale akurat na tym etapie nie bawi mnie bycie czyjas
        sluzaca...
        • m.malone Racja, smutno 10.12.04, 16:02

• yoosh Re: Komuś tu zdrowo przywaliło... 10.12.04, 16:11
          Jesteś kolejna osobą na tym forum,która szuka tu potwierdzenia sluszności
          swoich racji.
          Pomiatania,lekceważenia nikt nie lubi i nie powinien tolerowac w żadnych
          relacjach międzyludzkich.
          • Gość: facet Re: Komuś tu zdrowo przywaliło... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:51
            Salomeo, przenieś się na formu "feminizm" tam siostry Cię zrozumieją i poprą
            Twój apel!
            • Gość: Salomea Re: Komuś tu zdrowo przywaliło... IP: *.chello.pl 11.12.04, 01:52
              Feministki mnie nie popra bo sa zbyt zajete niedepilowaniem sie i robieniem
              karier:P
              Tu feminizm nic nie ma do rzeczy .....
          • Gość: kob Re: Komuś tu zdrowo przywaliło... IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.04, 13:45
            tylko szkoda ze nie padla zadna odpowiedz dotyczaca maltretowanych kobiet,
            tych ktore zyja w nedzy i nie stac ich na komputer,a moze i na urzadzenie swiat
            rodzinie.
            Salomea pod tym,, Postem,, nawolucacym kobiety do rozprawienia sie z mezczyznami,
            zalatwia swoje sprawy,pewnie poklucila sie z mezem,
            i tak mogla go zatytuowac,,mam kryzys malzenski,, a nie wykozystywac tak powazne sprawy ,,mysle ze ona ma w nosie co z innymi kobietami tak naprawde sie
            dzieje,,smutne to .
            • Gość: Salomea Re: Komuś tu zdrowo przywaliło... IP: *.chello.pl 11.12.04, 16:57
              Maltretowane kobiety????
              O czym tu czlowieku mowisz????
              Ja nie mowie o taki ktore maja meza pijaka ktory nie potrafi trzymac raczek prz
              sobie!!
              Tylko o takich ktore uwazaja za normalne bycie sluzaca swoich facetow... O
              takich ktorych mezowie sie z nich nabijaja przy innych kobietach(że zaniedbana,
              piersi jak uszy cocerspaniela itp.)...
              Włóczą sie tacy panowie po lokalach w poszukiwaniu kochaniki podczas gdy ich
              żone haruja w domu i znosza ich humory... A te kobiety nawet niezdaja sobie z
              tego sparwy ze ich mezczyzni tak naprawde nie doceniaja ich poswiecenia...
              Ona stara sie jak moze by wydac na dom jak najmniej pieniedzy a on wydaje
              ogromne kwoty na kochanki...
              Ja nie mam meza i nie mam zamiaru miec bo z tego co widze to sie kompletnie
              kobiecie nie oplaca...
              Zona musi tyrac jak dziki osiol a kochanka tylko ladnie wygladac i to nawet nie
              musi za swoje pieniadze...
              A kochanka tez juz nie mam zamiaru byc, bo mnie to juz brzydzi...

Tak czy siak powinny sie panie w zwiazkach powaznie zastanowic czy im sie
              oplaca nadskakiwac swoim Panom skoro po nich lojalnosci spodziewac sie i tak
              nie moga....
              • Gość: kob Re: Komuś tu zdrowo przywaliło... IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.04, 17:06
                to zeczywiscie nieporozumienie.A tak, zgadzam sie z toba w tak opisywanym przy-padku.
                I moze masz racje ,nie wiaz sie z nikim to zawsze jakas niewiadoma.
                • Gość: Salomea Re: Komuś tu zdrowo przywaliło... IP: *.chello.pl 11.12.04, 17:08
                  Nie mowie ze nie mam zamiaru sie z nikim wiazac ale napewno bedzie to mezczyzna
                  ktory szuka partnerki a nie mamusi, a sam niebedzie pantoflarzem...
                  A narazie niestety tylko te 2 typy sa do wyboru....
                  • Gość: kob Re: Komuś tu zdrowo przywaliło... IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.04, 17:16
                    bardzo madra dewiza ,mam nadzieje ze go znajdziesz ,a chyba w tych czasach to zeczywiscie trudne.
        • Gość: hansi to zmien etap, lub wyscig n/t IP: *.arcor-ip.net 10.12.04, 17:20
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka