Gość: Imagine IP: *.unl.edu 16.12.04, 21:15 pamietam ten dzien jak dzisiejsze przedpoludnie ... lezaly takie pociagajace, smukle i na wyciagniecie reki ... nie pamietam juz nazwy, ale chyba byly to Carmeny ... mialem wtedy 17 lat ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kropka Re: Napalilem sie strasznie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 21:22 Jedrek, przestan... bedziesz mnie mial na sumieniu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Napalilem sie strasznie ... IP: *.unl.edu 16.12.04, 21:24 o niczym innym nie marze i kropka (ups). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: Napalilem sie strasznie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 21:29 Uwazaj - krpki bywaja rozne... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Napalilem sie strasznie ... IP: *.unl.edu 16.12.04, 21:32 mialem juz trzykropki (...) i czwartej sie nie bojam .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: Napalilem sie strasznie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 21:36 Wiem, ze miales :))) A czwarta... to coz... moze przezyjesz... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Napalilem sie strasznie ... IP: *.unl.edu 16.12.04, 21:38 czwartej juz nie bedzie ... teraz bedzie czwarty ... do brydza, buahahahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Napalilem sie strasznie ... IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.04, 21:44 jaka ksiazke ostatnio przeczytales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Napalilem sie strasznie ... IP: *.unl.edu 16.12.04, 21:53 " O dwoch takich, co ukradli ... obraczke " " Pod Niemenem" " Doktor Ju poszedl w Dym" " O Szarlotce Marusi" Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Napalilem sie strasznie ... IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.04, 22:23 ale duzio!!!a co to byla za ksiazka ,o ktorej rozmawialiscie z maloneyem. podawaliscie angielski tytul ,,alicja w krainie ,,,,to tylko zrozumialam bo nie znam tego jenzyka ,przypomnij sobie ,,,plis ,,bo nie moge znalezc tej rozmowy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine do ja IP: *.unl.edu 16.12.04, 22:48 "Alice in Wonderland and the World Trade Center Disaster" by David Icke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: do ja IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.04, 22:51 niewiesz czy jest juz polskie tlumaczenie tej ksiazki? albo niemieckie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: do ja IP: *.unl.edu 16.12.04, 23:35 nic nie wiem na ten temat. podaje link do strony autora: www.davidicke.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: Napalilem sie strasznie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 21:48 Jasne, pewnie spotkamy sie na brydzu :))) Dam Ci znac. Na razie sie zegnam - bo przeciez sie znamy :))) Czekaj na znak. Sciskam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Napalilem sie strasznie ... IP: *.unl.edu 16.12.04, 21:54 czekam jak zwykle, pod jaworem ... Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be Re: Napalilem sie strasznie ... 16.12.04, 23:06 mam podobne wspomnienie. te moje nazywaly sie Zefiry. lezaly na wyciagniecie reki, tuz za przerazajaco zimna i nic nie rozumiejaca szyba kiosku. mialam wtedy 16 lat. mimo tego chyba mialam wiecej jaj niz Ty siedemnastoletni. z nonszalancja dwudziestolatki zapodalam do pani kioskarki: zefiry prosze! i kupilam. i okupilam kazdziutkiego rzyganiem dalej niz widzialam. pale do dzisiaj (choc zefiry zdradzilam). kocham to. Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: Napalilem sie strasznie ... 16.12.04, 23:10 Ciekawe ,bo ja tez zaczynalam od Zefirów. Choc nie pamietam,aby wtedy byly jakoweś przepisy dotyczące sprzedazy nieletnim.Moja kolezanka biegala do kiosku jako dziecko po papierosy dla rodziców i jakoś to nikogo nie dziwilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caro Re: Napalilem sie strasznie ... IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.04, 23:17 a ja mialam 15 lat,ukradlam mamie jednego Caro,zaciagnelam sie i mna zakolowalo,bylam jak pijana,kokropne ,nie wypalilam zadnego papierosa wiecej, Odpowiedz Link Zgłoś