Dodaj do ulubionych

Napalilem sie strasznie ...

IP: *.unl.edu 16.12.04, 21:15
pamietam ten dzien jak dzisiejsze przedpoludnie ... lezaly takie pociagajace,
smukle i na wyciagniecie reki ... nie pamietam juz nazwy, ale chyba byly to
Carmeny ... mialem wtedy 17 lat ...
Obserwuj wątek
    • Gość: kropka Re: Napalilem sie strasznie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 21:22
      Jedrek, przestan... bedziesz mnie mial na sumieniu... ;)
      • Gość: Imagine Re: Napalilem sie strasznie ... IP: *.unl.edu 16.12.04, 21:24
        o niczym innym nie marze i kropka (ups).
        • Gość: kropka Re: Napalilem sie strasznie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 21:29
          Uwazaj - krpki bywaja rozne... ;)
          • Gość: Imagine Re: Napalilem sie strasznie ... IP: *.unl.edu 16.12.04, 21:32
            mialem juz trzykropki (...) i czwartej sie nie bojam ....
            • Gość: kropka Re: Napalilem sie strasznie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 21:36
              Wiem, ze miales :))) A czwarta... to coz... moze przezyjesz... ;))))
              • Gość: Imagine Re: Napalilem sie strasznie ... IP: *.unl.edu 16.12.04, 21:38
                czwartej juz nie bedzie ... teraz bedzie czwarty ... do brydza, buahahahahahaha.
                • Gość: ja Re: Napalilem sie strasznie ... IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.04, 21:44
                  jaka ksiazke ostatnio przeczytales?
                  • Gość: Imagine Re: Napalilem sie strasznie ... IP: *.unl.edu 16.12.04, 21:53
                    " O dwoch takich, co ukradli ... obraczke "
                    " Pod Niemenem"
                    " Doktor Ju poszedl w Dym"
                    " O Szarlotce Marusi"
                    Imagine.
                    • Gość: ja Re: Napalilem sie strasznie ... IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.04, 22:23
                      ale duzio!!!a co to byla za ksiazka ,o ktorej rozmawialiscie z maloneyem.
                      podawaliscie angielski tytul ,,alicja w krainie ,,,,to tylko zrozumialam bo
                      nie znam tego jenzyka ,przypomnij sobie ,,,plis ,,bo nie moge znalezc tej rozmowy,
                      • Gość: Imagine do ja IP: *.unl.edu 16.12.04, 22:48
                        "Alice in Wonderland and the World Trade Center Disaster" by David Icke.
                        • Gość: to ja Re: do ja IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.04, 22:51
                          niewiesz czy jest juz polskie tlumaczenie tej ksiazki?
                          albo niemieckie?
                          • Gość: Imagine Re: do ja IP: *.unl.edu 16.12.04, 23:35
                            nic nie wiem na ten temat. podaje link do strony autora:
                            www.davidicke.com
                            • Gość: to ja Re: do ja IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.04, 23:38
                              dziekuje bardzo
                • Gość: kropka Re: Napalilem sie strasznie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 21:48
                  Jasne, pewnie spotkamy sie na brydzu :))) Dam Ci znac. Na razie sie zegnam - bo
                  przeciez sie znamy :)))
                  Czekaj na znak. Sciskam :)
                  • Gość: Imagine Re: Napalilem sie strasznie ... IP: *.unl.edu 16.12.04, 21:54
                    czekam jak zwykle, pod jaworem ...
    • blue_as_can_be Re: Napalilem sie strasznie ... 16.12.04, 23:06
      mam podobne wspomnienie. te moje nazywaly sie Zefiry. lezaly na wyciagniecie
      reki, tuz za przerazajaco zimna i nic nie rozumiejaca szyba kiosku. mialam
      wtedy 16 lat. mimo tego chyba mialam wiecej jaj niz Ty siedemnastoletni. z
      nonszalancja dwudziestolatki zapodalam do pani kioskarki: zefiry prosze! i
      kupilam. i okupilam kazdziutkiego rzyganiem dalej niz widzialam. pale do
      dzisiaj (choc zefiry zdradzilam). kocham to.
      • yoosh Re: Napalilem sie strasznie ... 16.12.04, 23:10
        Ciekawe ,bo ja tez zaczynalam od Zefirów.
        Choc nie pamietam,aby wtedy byly jakoweś przepisy dotyczące sprzedazy
        nieletnim.Moja kolezanka biegala do kiosku jako dziecko po papierosy dla
        rodziców i jakoś to nikogo nie dziwilo.
    • Gość: caro Re: Napalilem sie strasznie ... IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.04, 23:17
      a ja mialam 15 lat,ukradlam mamie jednego Caro,zaciagnelam sie i
      mna zakolowalo,bylam jak pijana,kokropne ,nie wypalilam zadnego papierosa wiecej,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka