Dodaj do ulubionych

głodówka od jutra :)

IP: *.chello.pl 26.12.04, 16:42
kto się przyłącza do mnie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Teresa Re: głodówka od jutra :) IP: *.net-serwis.pl 26.12.04, 17:04
      poczekaj do przedwiosnia, zima to nie jest wlasciwy czas na glodowki
      • yoosh Re: głodówka od jutra :) 26.12.04, 17:11
        Popieram,w marcu o tym pomyśl.
        A teraz pzygotuj się do glodówki-np. zrezygnuj z cukru,slodyczy potem z
        tlustych kielbasek,fast foodow itp.
        • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 26.12.04, 17:25
          ale jutro zaczynają się te dni po pełni, kiedy łatwiej się chudnie
          chcę chudsza wkroczyć w 2005 rok, i zostać z nowymi przyzwyczajeniami
    • marta9991 Re: głodówka od jutra :) 26.12.04, 17:50
      O tak, koniecznie, przynajmiej przez dwa dni. Jak wyjadę na tydzień, to znowu
      bedzie 4 kg więcej. Fajnie jest na wczasach, aleza dużo jedzenia dają.
      • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 26.12.04, 21:41
        no to ja już mówię dobranoc i rano zaczynam głodówę.
      • ettrich Re: głodówka od jutra :) 27.12.04, 15:28
        to nie zostawiasz nic na talerzyku?
    • myga Re: głodówka od jutra :) 26.12.04, 21:43
      Ja sie przylaczam.
      Kawa i cygarety:)
      • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 26.12.04, 22:08
        Popluskałam się przed nocką, a jutro pełna sił startuję. O, to widze, że
        jesteśmy dwie. Ale palenie stanowczo odradzam! Głodówka to też dobry sposób na
        rzucenie cygaretów.
        • j_ar Re: głodówka od jutra :) 27.12.04, 09:33
          Gość portalu: fantazja napisał(a):

> Ale palenie stanowczo odradzam!

szkoda;(.... bo juz sie zdecydowalem na glodowke, a teraz to juz sam nie wiem ;(
          • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 27.12.04, 09:50
            no to zaczynam mój pierwszy dzień
            na razie wszystko gra
            zobaczymy kiedy ściśnie mnie w żołądku
    • Gość: gf w zyciu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 09:51
      ale zawsze mozesz pojsc za mnie na kolanach do Czestochowy ;)
      • Gość: fantazja Re: w zyciu! IP: *.chello.pl 27.12.04, 10:40
        szkoda że tak szro za oknem trochę słońca by się przydało
        idę poszurać butami
        • Gość: gf Re: w zyciu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 10:42
          nie marudz - zapal swieczki na choince ;)
    • m.malone Głodówka od jutra czyli maniana: DDD nt 27.12.04, 10:50

• Gość: gf trzeba sie dzis najesc na zapas ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 10:51
        bo nigdy nie wiadomo, czy jakie ciezkie czasy jutro nie przyjda ;D
        • Gość: fantazja Re: trzeba sie dzis najesc na zapas ;) IP: *.chello.pl 27.12.04, 12:12
          poszurałam po świecie, a teraz w chałupce sobie posiedzę, nastrój Ok
          • morelowo_brzoskwiniowa Re: trzeba sie dzis najesc na zapas ;) 27.12.04, 15:17
            dobra głodówka nie jest zła ;-)
            • Gość: fantazja Re: trzeba sie dzis najesc na zapas ;) IP: *.chello.pl 27.12.04, 19:14
              łał, ale mam odlot, mam ochote góry przenosić
              ale odlot
              troche myśle o żarełku, ale na ten czas zero zarła, muszę być silna
              • Gość: fantazja Re: trzeba sie dzis najesc na zapas ;) IP: *.chello.pl 27.12.04, 19:35
                właśnie skończyłam skakać na skakance, energia mnie rozpiera
                czuję, że jestem lżejsza
                jak tak dalej pójdzie to po prostu suuuuuuuper
                • Gość: fantazja Re: trzeba sie dzis najesc na zapas ;) IP: *.chello.pl 28.12.04, 08:32
                  schudłam ponad kilogram, ze spankiem lekkie kłopoty, słuchałam muzy, ale mam
                  powera!
                  • ja-sarenka Re: trzeba sie dzis najesc na zapas ;) 28.12.04, 14:56
                    a potem nawet po 1000 kalorii -jojo_wiesz co to jest tryb oszczędzania
                    organizmu?Głodówka to tragiczny sposób na schudnięcie.
                    • ettrich Re: trzeba sie dzis najesc na zapas ;) 28.12.04, 15:05
                      trzeba stale mało jeść, a dużo ćwiczyć
                      najlepiej pływanie rekreacyjne
                      • Gość: fantazja Re: trzeba sie dzis najesc na zapas ;) IP: *.chello.pl 28.12.04, 15:45
                        łojezu, spodnie mi spadają, ale odlot
                        za tydzień będę super szczupła dziewoja
                        • Gość: fantazja Re: trzeba sie dzis najesc na zapas ;) IP: *.chello.pl 28.12.04, 16:56
                          nie chce mi się jesć, spodnie lecą w dół, euforyczny nastrój, łał
    • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 17:19
      Ze skrajnosci w skrajnosci?
      Poczucie winy? Kac?
      Przypomina mi to obietnice z bolaca glowa nad ranem, ze juz nigdy wiecej.
      Hehe.

Pozdrawiam Hubert
      • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 17:23
        ale mam kręcioła, a ty Hubert też w głodówe wchodzisz? super sprawa
        • yoosh Re: głodówka od jutra :) 28.12.04, 17:27
          Ja od pewnego czasu odżywiam się energią kosmiczną.Super sprawa.A ile kasy
          zostaje w portfelu!Teraz dopiero widze,ile mozna przejeśc :))
          • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 17:30
            Ty tak serio czy dla jaj?

Pozdrawiam Hubert
        • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 17:30
          Nie lubie burczenia w brzuszku. Przynajmniej nie za dlugo. Wole pogladzic sie
          po nim syty:)
          Kusze?

Pozdrawiam Hubert
          • yoosh Re: głodówka od jutra :) 28.12.04, 17:43
            Wcale nie kusisz,choć z tych ziemskich przyjemności?/dla niektórych/tak do 0
            nie rezygnuje.Wczoraj bylam np. w pubie z przyjaciólmi na grzańcu-nie będę tam
            przecież siedzieć przy pustej szklance.Trochę glupio ;)
            To kwestia nastawienia duchowego i początkującym nastawionym na szybki efekt
            wizualny nie polecam.Poza tym trzeba jednak przyjmować napoje- no bez tego
            jeszcze nie potrafię,nie wznioslam sie na ten poziom :(
            • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 17:46
              a ja chcę być tak nakręcona jak teraz, normalnie laska ze mnie jak ho, ho,
              podobam się coraz bardziej sobie, łał
              • yoosh Re: głodówka od jutra :) 28.12.04, 17:50
                To już tak po dwóch dniach portki z ciebie lecą? Za tydzień znikniesz z
                ekranu;)) Niemniej twój nastrój wspólodczuwam :)) Tylko nie przesadzaj,żebyś
                kiedyś nie rzucila się na lodówkę!
              • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 17:53
                hehe
                Cos mi sie przypomnialo.
                Jak bedziemy tak strasznie cierpiec i wytrzymamy, to bedziemy sie czuc
                wartosciowsi.
                Moze nawet jak Chrystus?
                Ah, to cierpietnictwo.
                Ja tam wole przyjemnosci.
                hehe

Pozdrawiam Hubert
                • yoosh Re: głodówka od jutra :) 28.12.04, 17:59
                  Jestem daleka od umartwiania się,he,he...:)
                  Też lubię przyjemności,tyle że znam inne ..:]]
                  • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 18:08
                    Troche mnie zaintrygowalas. Nie powiem, ze nie. Ale na niejedzenie mnie w tym
                    zyciu nie namowisz.
                    hehe

Pozdrawiam Hubert
                    • yoosh Re: głodówka od jutra :) 28.12.04, 18:17
                      Nie,absolutnie nie mam takiego zamiaru.
                      Ale przed kazdym posilkiem zastanów się,dlaczego jesz.Bo trochę burczy w
                      brzuszku? Ojej,od tego zaraz nie umrzesz.
                      Wróć do swojego dziecinstwa.Mamusia nie mówila,że trzeba wszystko zjeść z
                      talerza? W nagrodę podsuwala slodycze? Jesteś w knajpie i jesz wszystko.chociaż
                      niesmaczne,bo zaplacileś i szkoda kasy?
                      • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 18:20
                        No dobrze. Swiadomie jesc. rozumiem. ale w ogole nie jesc!?
                        lubie sie dokarmiac energia smiechu.
                        hehe

Pozdrawiam Hubert
                        • yoosh Re: głodówka od jutra :) 28.12.04, 18:23
                          I to też jest energia.Gdy jesteś radosny,zjesz ciut mniej niż smutny.
                          A poza tym,dlaczego masz rezygnować z jedzenia? Jedz,na zdrowie! :))
                          • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 18:25
                            > I to też jest energia.Gdy jesteś radosny,zjesz ciut mniej niż smutny.

To moze dlatego jestem taki chudy?
                            hehe

Pozdrawiam Hubert
            • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 17:51
              > Wcale nie kusisz,choć z tych ziemskich przyjemności?/dla niektórych/tak do 0
              > nie rezygnuje.Wczoraj bylam np. w pubie z przyjaciólmi na grzańcu-nie będę
              tam
              > przecież siedzieć przy pustej szklance.Trochę glupio ;)

Alkohol na pusty zoladek? No no. Czy to aby na pewno zdrowe?;)

>Poza tym trzeba jednak przyjmować napoje- no bez tego
              > jeszcze nie potrafię,nie wznioslam sie na ten poziom :(

Na jaki poziom?

Pozdrawiam Hubert
              • yoosh Re: głodówka od jutra :) 28.12.04, 17:58
                ee.. tam jedna szklaneczka ;))

Poziom zrozumienia prawd duchowych/nie religijnych/ i zasad funcjonowania
                ludzkiego umyslu.Energia jest wokól nas i niewyczerpalna,trzeba tylko umieć z
                niej korzystac.

Więcej ze mnie nie wyciągniesz,nie na tym forumie,bo mnie zakracza jakieś
                osobniki,a ja sie bawię w inne klocki :)))
                pa
                • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 18:04
                  > Poziom zrozumienia prawd duchowych/nie religijnych/ i zasad funcjonowania
                  > ludzkiego umyslu.Energia jest wokól nas i niewyczerpalna,trzeba tylko umieć z
                  > niej korzystac.

Slyszalem o tym i sam z niej czerpie. Np. w medytacji. Ale tak zupelnie nie
                  jesc?
                  Mozna sciagac wtedy energie, ale chyba od tlumiku zainteresowanych, ktorzy sie
                  zaczynaja gromadzic wokol takiej gratki.
                  Juz widze te zaklady: "Wytrzyma czy nie?". "Stawiam ze wytrzyma tydzien, nie
                  dluzej". "Ja 2 tygodnie". Energia wokol rosnie.
                  Tylko ze w brzuszku pusto.
                  hehe

Pozdrawiam Hubert
                  • yoosh Re: głodówka od jutra :) 28.12.04, 18:12
                    No medytacje to dobry początek :)
                    Trzeba sie pozbyć strachu,że jak nie zjem,to umrę ;)
                    Zastanowić sie na początek,czy to co jem,jest mi na prawdę konieczne?Czy nie
                    jest to tylko przyjemnością lub kompensacją braków?
                    Zauważ energię sloneczną- w lecie z reguly je sie mniej.
                    Ale jak powiedzialam, do tego trzeba duchowo dojrzeć i nie jest to polecane dla
                    wszystkich.W kazdym razie nic "na wariata",bo więcej szkody niz pożytku.

bis dann
                    • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 18:18
                      > No medytacje to dobry początek :)

Taa. A potem niejedzenie i w koncu pasc trupem. Nirwana!
                      hehe

Pozdrawiam Hubert
                      • yoosh Re: głodówka od jutra :) 28.12.04, 18:21
                        Najesz się w następnym wcieleniu,yeah! :))
                        • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 18:24
                          To mi sie kojarzy z moja mama. Ona tez uwaza ze to zycie to male piwo, ze po
                          smierci to dopiero bedzie uczta!
                          I tez eksperymentowala z glodowkami.
                          hehe

Pozdrawiam Hubert
                          • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 18:26
                            łojezu, portki lecą mi w dół
                            tylko dlaczego biust zmniejsza się
                            rety
                            ale kręcioła
                            • yoosh Re: głodówka od jutra :) 28.12.04, 18:29
                              To niemożliwe? Tak z godziny na godzinę? Ratuj swoje popiersie,może maly
                              jogurcik? :))
                              • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 18:31
                                >może maly
                                > jogurcik? :))

Odejdz szatanie!
                                hehe

Pozdrawiam Hubert
    • Gość: maja Re: głodówka od jutra :) IP: *.dip.t-dialin.net 28.12.04, 18:27
      nie pomarliscie jeszcze z glodu?
      • yoosh Re: głodówka od jutra :) 28.12.04, 18:31
        Jeszcze dychamy,ale BOG raczy wiedzieć jak dlugo ;)
        • Gość: maja Re: głodówka od jutra :) IP: *.dip.t-dialin.net 28.12.04, 18:41
          a tak ,,na oko,,
          kieeedyyy?
          • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 18:46
            łjezu, biust spada, portki spadają, co będzie dalej? no i ta kręcioła, zacznę
            limeryki jakieś pisać czy co. Na razie robie skłony do przodu i skacze na
            skakance, zaraz chyba podłoga poleci, a co mi tam
    • Gość: Hubert wlasnie wcinam mikolajka w czekoladzie IP: *.chello.pl 28.12.04, 18:51
      Co wy na to?
      hehe

Pozdrawiam Hubert
      • Gość: fantazja Re: wlasnie wcinam mikolajka w czekoladzie IP: *.chello.pl 28.12.04, 18:53
        łojezu, to ty gruby Hubert jesteś chyba? a jak nie to będziesz
        a ja mam dalej kręcioła i se śpiewam wesoło la la la
        • Gość: Hubert Re: wlasnie wcinam mikolajka w czekoladzie IP: *.chello.pl 28.12.04, 18:56
          Jestem chudy.
          Przynajmniej nie tak gruby jak Sw Mikolaj.

> a ja mam dalej kręcioła i se śpiewam wesoło la la la

Moze masz jakis odlot?
          hehe

Pozdrawiam Hubert
        • yoosh Re: wlasnie wcinam mikolajka w czekoladzie 28.12.04, 18:56
          Widzę oprócz fizycznych problemów,dochodzą no.. te.. psychiczne.Ale tzrymaj
          sie! Jutro będzie lepiej :DD
      • yoosh Re: wlasnie wcinam mikolajka w czekoladzie 28.12.04, 18:54
        Mnie to nie rusza :) ale gorzej z fantazją,miej litośc czlowieku,wszystko jej
        spada..:))
        A ja lecę na tai-chi,bo za dlugo siedzialam przy kompie.
    • Gość: prince -polo Re: głodówka od jutra :) IP: *.dip.t-dialin.net 28.12.04, 18:54
      wszamalam,,,dobre,,,mniam !!!
      • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 20:03
        łojezu, tańczę z kocicą swoją jakieś tango milonga, portki mi spadają, a ja se
        śpiewam lalala
        łojezu, ale kręcioła mam,co będzie jutro?
        może mi biuścik zniknie?
        • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 20:04
          Ale masz fantazje;)
          hehe

Pozdrawiam Hubert
          • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 20:07
            łojezu, ale kosmos, chyba lodówkę w Kosmos wystrzele z zawartością kociego
            żarcia i włoszczyzny
            • morelowo_brzoskwiniowa Re: głodówka od jutra :) 28.12.04, 20:21
              Fantazjo, nie tańcz tak z kocicą tego tanga milonga, bo dostaniesz takiego
              kręcioła, że razem z zawartością lodówki poszybujecie w Kosmos ;-) Spędzisz
              kosmicznego Sylwestra :-)
              • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 20:25
                I zobaczysz gwiazdy
                hehe

jak w komiksach

Pozdrawiam Hubert
                • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 20:44
                  portki lecą, a ja się kręcę i właśnie z turbanem po chacie biegam, bo sobie w
                  pióropsz wtarłam maślankę. Ale jaja kiszone!
                  • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 20:49
                    Taa. Jaja, maslanka. Czegoz to wiecej do szczescia potrzeba?
                    hehe

Pozdrawiam Hubert
                    • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 21:17
                      normalnie jaja kiszone, maślanka mi z pióropusza nie schodzi, za to biust
                      maleje, a portki leca w dól, normalnie kosmiczne jaja bez żółtek
                      • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 21:20
                        To mi wyglada na polowanie na grubego zwierza. Naprawde musisz byc glodna.
                        Howgh!

• Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 21:26
                          łojezu, Hubi a ty kim jesteś, grubym zwierzem?
                          • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 22:34
                            jeszcze kilka skoków w dal przez taborety, kąpiel w maślance i odlece w sen,
                            łojezu, normalnie jaja z tym żarciem, a raczej bez niego.
                            • morelowo_brzoskwiniowa Re: głodówka od jutra :) 29.12.04, 08:53
                              Fantazjo, i jak po wieczornych skokach przez taborety i kąpieli w maślance?
                              Jakoś niespecjalnie zmysłowa wydaje mi się ta kąpiel maślankowa...
                              • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 29.12.04, 10:01
                                łał, wylazłam z wyra, portki jeszcze bardziej lecą w dół, we łbie mi się
                                kotłuje, biust nie zmalał, mam ochote jeszcze spać. NO to hejka
                                • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 29.12.04, 10:32
                                  Z tymi portkami co to co chwila leca w dol, to brzmi powiem Ci tak szczerze,
                                  calkiem ponetnie. Ze tak powiem.
                                  hehe

Pozdrawiam Hubert
                                  • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 29.12.04, 12:53
                                    Portki mi lecą, chyba nawet w czasie snu, wyspana i ponętna jestem zakręcona
                                    przedsylwestrowo, chyba upiję się bąblami z wody sodowej
                                    a ty Hubi co robisz w sylwestrową noc?
                                    • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 30.12.04, 08:24
                                      chyba ide do osrodka zen na sylwestra bezalkoholowego.
                                      hehe
                                      kawalki z biustem tez byly ponetne.
                                      ;)

Pozdrawiam Hubert
                                      • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 30.12.04, 08:25
                                        i z maslanka;)

• Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 30.12.04, 09:04
                                          To ty Hubi jesteś buddysta? No to ukłony niskie.
                                          A co do portek, dalej lecą, biust na swoim miejscu, lodówa pusta, a ja se
                                          śpiewam lalala, i kołuję po chałupie, jakiegoś krakowiaka wykręce. A ty Hubi,
                                          Krakowiaczej jesteś? No to poloneza czas zacząć
                                          • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 30.12.04, 10:09
                                            Nie zebym sie tak od razu deklarowal jako buddysta. Medytuje sobie po prostu.
                                            Ot co.
                                            A Ty ciagle na glodowce? Bo ja glodny i zaraz ide zrobic sobie sniadanko.
                                            Oj ... sorry.
                                            Krakowiaczek ma byc glodny, czy najedzony?

Pozdrawiam Hubert:)
                                            • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 30.12.04, 13:08
                                              uszanowanko, Hubi. Po nowym roku to i ja w medytację odfrunę.
                                              a teraz mam kręcioła.
                                              no to ty chyba cygaretów nie podpalsz i w ogóle taki uporządkowany Hubi jesteś,
                                              gratulacje
                                              a ja baniaki z wodą przyniosłam, co by mnie pragnienie nie zakręciło
                                              kocica podejrzanie patrzy sie na mnie, a ja normalnie szaleju dostałam
                                              portki lecą, biust na miejscu
                                              chyba jakąś kiecje założe zamiast portek
                                              • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 30.12.04, 13:13
                                                > uszanowanko, Hubi.

Siemanko. Uwielbiam jak ktos mowi Hubi:)

Czy jestem uporzadkowany? Hm. Nie wiem. Troche tak, troche nie. Papierosow nie
                                                pale, chociaz kiedys probowalem.
                                                W kiecce to bedziesz wygladac jak tancerka. I nadal bedziesz miec wtedy
                                                kreciola?
                                                Moze nawet odfruniesz? A gdzie bys tak odfunela sobie?

Pozdrawiam Hubert
                                                • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 30.12.04, 14:16
                                                  no to siemanko Hubi
                                                  jestem już w kiecce i na szczęście nie leci tak jak portki
                                                  po Nowym Roku będę chuda jak szczota
                                                  a co mi tam
                                                  a odlecieć to chciałabym w jakieś gorace klimaty, bo mi zimno co nie co
                                                  a ty Hubi to dorosły facecik jesteś, co to pomedytowa lubi
                                                  i co jeszcze lubisz? chyba nie tylko jaja kiszone bez żółtek
                                                  • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 30.12.04, 20:13
                                                    Jeszcze lubie potanczyc, ale poloneza nie znam. Krakowiaka chyba daloby sie
                                                    jakos zaimprowizowac.
                                                    hehe

Pozdrawiam Hubi:)
                                                  • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 31.12.04, 15:28
                                                    no to Hubi, moża jakąś czaczę zaimprowizujemy czy inną rumbę?
                                                    własnei wcisnęłąm sie w super obcisła kiecke, no normalnie lala ze mnie,
                                                    jeszcze brokat w pióra i moge tango milonga zacząć
                                                    łojeza, ale chuda dziewojka ze mnie
                                                    podobam sie sobie w takiej wersji
                                                    biustu jeszcze triche sie trzyma
                                                    no to w nowy rok w podskokach, Hubi!
                                                  • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 01.01.05, 07:23
                                                    Masz bardzo fajny styl. Bardzo mi sie podobaja Twoje teksty i lubie je czytac.

Ja spedzilem fantastycznego sylwestra w wysmienitym towarzystwie, gdzie i
                                                    pogadalem do woli i potanczylem do woli, a i medytacja byla nawet. I na trzezwo
                                                    wszystko. Po prostu super.
                                                    Wzialem prysznic. Zaraz ide spac.
                                                    Ach, jakie zycie jest piekne.

Pozdrawiam Hubert
                                                  • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 01.01.05, 17:58
                                                    Hubi, wstawaj! a ja znowu w kręcioła się wkręcam i jeszcze w sylwestrowej
                                                    kiecce po chacie biegam. No po prostu energia wychodzi mi uszami i w ogóle
                                                    chyba zaraz fruwać zacznę, choć na Sylwka upiłam się bąbelkami w wodzie
                                                    gazowanej
                                                    Hubi, no to bąbelki z a zdrówko twe!
                                                  • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 01.01.05, 20:29
                                                    Wstalem o 12.00. Potem swietowalismy z rodzinka Nowy Rok przy suto zastawionym
                                                    stole.
                                                    O kurcze, znowu sorry.
                                                    Normalnie fantazja jak tak dalej pojdzie to chyba naprawde pofruniesz.
                                                    Jesli tak sie stanie, to przyfrun tez do mnie.
                                                    :)

Pozdrawiam Hubert
                                                  • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 01.01.05, 21:00
                                                    Hubi, noworoczne uszanownko
                                                    no to bąble w gardło moje, a zdrówko twoje
                                                    no to chyba latanie coraz bliżej.
                                                    chętnie dofrunę do ciebie, no ale obawiam się, ze portki mogłyby mi w czasie
                                                    lotu opaść, no musze o tym pomyśleć
                                                    a gdzie mam wylądować, żeby powiedzieć ci Hubi "uszanowanko Hubi"
                                                    no to nowy roczek mamy
                                                    kocica u mnie już chyba lekko fiksuje, bo nawet tanga milonga nie chce ze mną
                                                    kręcić, ale dojdzie do siebie, na razie musze ją przygotować do lotów
                                                    podniebnych
                                                    no to Hubi, wesołego roczku!
                                                  • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 02.01.05, 11:03
                                                    No to zaloz kiecke, albo taka anielska szate dluga.
                                                    Gdzie masz sie kierowac jak chcesz leciec do mnie?
                                                    No to na polnoc, nad morze oczywiscie;)
                                                    Jak spotkasz mewe, to znaczy ze to gdzies tu. chyba ze juz troche za daleko.
                                                    Kocica tez z Toba frunie? Tez bedzie miala skrzydelka, czy wezmiesz ja w rece?

wesolego roczku rowniez fantazjo.

Jak bylem maly to byla taka piosenka:
                                                    "Bo fantazja jest od tego aby bawic sie na calego"
                                                    chyba Fasolki
                                                    hehe

Pozdrawiam Hubert
                                                  • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 02.01.05, 14:07
                                                    Hubi, no to wskakuje w kiece i lece, kocica musowo razem ze mną, kierunek
                                                    morski, no to chyba i kostium wezmę i zobaczę jak to jest być morsem, no to
                                                    fajny roczek się zapowiada. Co masz dziś Hubi an obiad? Ja jak od ygodnia to
                                                    samo - bąble z wody! A portki lecą jeszcze bardziej w dół, a sąsiedzi dziwnie
                                                    parzą, a kocica fiksuje razem ze mną
                                                    no to wesołego dziona, Hubi!
                                                  • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 03.01.05, 08:24
                                                    Tak patrze fantazjo na ten watek i widze, ze juz niezly kawalek przelecielismy
                                                    razem.

Pozdrawiam Hubert
                                                  • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 03.01.05, 15:19
                                                    NO to uszanowanko w poniedziałek, Hubi. No to se latamy i ciekawe gdzie
                                                    wylądujemy. Kocica pije mleko, patrzy sie na swą sfiksowaną pannice, a ja bez
                                                    żarełka tydzień. Taka szczupła dziewoja jestem, że ho ho! I z powerem, tralala!
                                                    No to kłaniam sie Hubi
                                                  • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 03.01.05, 16:31
                                                    Juz tydzien? A ile jeszcze? Nie chce ci sie jesc?

Pozdrawiam Hubert
                                                  • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 03.01.05, 17:00
                                                    Hubi, zupełnie nie chce mi się jesć, normalnie maksymalny odlot! Ale powoli
                                                    zacznę coś skubać, tak z rozsadku, którego strzepy jeszcze mi zostały.
                                                    A t Hubi co lubisz najbardziej szamać?
                                                    Bon apetit!
                                                  • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 03.01.05, 17:16
                                                    Ja wlasnie wcinam kanapke z serem zoltym.
                                                    Szamac znaczy jesc?
                                                    Ja Ci powiem normalnie ze jestes taka odlotowa dzioucha, ze mam nadzieje ze ci
                                                    to nie zaniknie gdy zaczniesz jesc?;)
                                                    Chyba nie powinienem pisac takich rzeczy, bo jeszcze nie zaczniesz jesc zeby
                                                    pozostac odlotowa albo przejdziesz na anorektyzm, i co wtedy?
                                                    Moja wina bedzie.
                                                    A wiec mowie Ci: jedz moja droga, jedz i nie ogladaj sie na glupich kolegow, co
                                                    Cie tu namawiaja do zlego.
                                                    O czym ja w ogole pisze?
                                                    nie wiem

Ale pozdrawiam Hubert

• Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 03.01.05, 17:46
                                                    Hubi, ser żółty z dziurami super opcja. Też czasami lubie poszamac. No a
                                                    mandarynki to tonami uwielbiam zagryzać, orzechy jak wiewióra pochrupuję. Hubi,
                                                    ja to w ogóle dzioucha jak paralotnia jestem, no normalnie jestem dzioucha na
                                                    turboładowaniu. A pizze czy inne italianizmy lubisz Hubi szamać? NO to
                                                    kolacyjki takiej z napędem na 10 koni!
                                                  • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 03.01.05, 17:51
                                                    Widze ze kolezance klimaty zaczynaja sie zmieniac.
                                                    Slusznie i naukowo.
                                                    od wizualizacji do materializacji. Jeszcze chwila i cos sie na talezu pojawi.
                                                    Czy nie czujesz juz ssania?

Pozdrawiam Hubert
                                                  • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 03.01.05, 18:08
                                                    Łoj, Hubi, ssania nie czuje, jedynie jakieś podmuchy wiatru z północy czy
                                                    innego wschodu. Kocica pewnie poszamała by coś ze swoją sfiksowaną pańcią, ale
                                                    to jeszcze troche czasu w Wiśle upłynie. Na razie kiecki mierze i wszystkie do
                                                    przeróbki, nie mówiąc już o portkach, które zlatuja mi w dół. Kawałek biustu
                                                    sie trzymie. no to Hubi wznieś za mnie toaścik z jakiegoś buraka czy innej
                                                    rzepy!
                                                  • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 03.01.05, 18:13
                                                    Wznosze herbatka zielona.
                                                    Kocica tez robi glodowke?
                                                    Ty lepiej zacznij jesc, bo jeszcze odlecisz jak balonik. I kocica bedzie
                                                    musiala Cie sciagac z sufitu, taką podleciałą tam, przylepioną jakby.
                                                    A jak zaczniesz jesc, to Ci biuscik i portki do normy powroca.
                                                    Nie cieszysz sie?

Pozdrawiam Hubert
                                                  • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 03.01.05, 19:06
                                                    hubi, no to toaścik zieloną, ty Hubi to eko facecik na moje oczko jesteś. no to
                                                    tak trzymaj i nie puszczaj. Kocica zrobiał się mlekolubna, coś tam sobie
                                                    przegryza kociego. A ja to wcale nie jestem jakas lala nadmuchana to i biuściku
                                                    normalnie w wersji XXXXXL nie nosze. A portki niech lecą, fajne uczucie
                                                    No to Hubi wznosze toast mineralką bez bąbli!
                                                  • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 06.01.05, 01:00
                                                    Fantazja!
                                                    Jestes jeszcze?

Pozdrawiam Hubert
                                                  • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 08.01.05, 17:25
                                                    Hubi, jasne, że jestem! Po 12 dniach głodówy powoli zaczynam jeść. To był super
                                                    okres, normalnie czad maksymalny. Czuję sie jak nowo narodzona. Normalnie
                                                    odmłodniałam, cera jak u niemowlaczka, wszystkie ciuchy wiszą na mnie. Jestem
                                                    zadowolona ze swego ciałka, jest go mniej o 9,5 kilograma! Sąsiedzi normalnie
                                                    gały wywalają, a ja normalnie nigdy nie czułam sie taka fajna laska. Co jakiś
                                                    czas będe powtarzac takie głodówy. Wszystko elegancko, doktorek mnie obejrzał i
                                                    zapiał, że takie efekty. Hahaha, ma sie ten globus. NO to fajna dzioucha
                                                    jestem, super wlot w Nowy Rok. JAk tam Hubi u ciebie? Ukłony dla ciebie
                                                  • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 09.01.05, 09:14
                                                    Galy normalnie wywalam jaka fajna jestes laska. Co prawda mizerna chudzinka, no
                                                    ale co tam. U mnie tez super wlot w nowy rok, ale ostatnio juz zaczynam wracac
                                                    do moich problemow, ktore z trudem i mozolem ciagne za soba. Mam nadzieje je w
                                                    koncu rozwiazac.
                                                    Glodowke juz skonczylas. To chyba trzeba i watek konczyc.
                                                    Czy nie?

Pozdrawiam Hubert
                                                  • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 09.01.05, 17:09
                                                    Hubi! A co to za jakieś problemasy się za tobą wleką? Jestem dzioucha roztropna
                                                    to ci je rozwiązać pomogę. NO Hubi, od tego ludzmi jesteśmy, co by sobie
                                                    pomagać. A ja chyba cała garderobę do zmniejszenia oddam, ale z przyjemnościa.
                                                    Dzisiaj cała marchewe schrupałam i sok grejfrutowy wypałm jak sie patrzy. No
                                                    Hub, to do roboty sie bierzemy z twomi problemasami. Cmok dla ciebie!
                                                  • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 10.01.05, 08:31
                                                    Dzieki fantazja.
                                                    Pracy nie mam. Kasa sie juz konczy. Ja od kilku miesiecy szukam wytrwale i
                                                    dzielnie, ale co z tego kiedy nie ma i nie ma? Nie chce mi sie znowu wyjezdzac
                                                    za granice. Chcialbym sie w naszej kochanej Polsce ustatkowac ze tak powiem.
                                                    Ty zaczynasz jesc, ja o pracy. Chyba zesmy juz na ziemi zesmy wyladowali.

Pozdrawiam Hubert
                                                  • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 10.01.05, 09:14
                                                    Hubi, praca być musi dla ciebie! to tu a nie z a granicami naszej słodkej
                                                    ojczyzny. Ty Hubi swoim pozytywem w myśleniu zarabiaj na życie! Młody Hubi
                                                    jeszcze jesteś wszystko przed tobą. Hubi robótka być musi dla ciebie, powiedz,
                                                    ze jesteś Hubi i uśmiechnij sie, a osiągniesz co chcesz i więcej! Hubi uszy do
                                                    góry. A ja coś przekąszam, jakieś płaty z owsa czy inne zboża. No to Hubi,
                                                    świat należy do nas!
                                                  • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 10.01.05, 09:19
                                                    Ach Fantazja.
                                                    Serce rosnie jak sie Ciebie czyta.
                                                    Oczywiscie ze masz racje. Sam tak mysle, ale ostatnio mam troche kryzys ze mi
                                                    nie wychodzi. Jestem pewien ze przejsciowy. Fajnie wiec uslyszec od Ciebie to
                                                    co mowisz. Jak mnie jeszcze zlapie dol, to sobie bede czytal co tu napisalas.
                                                    Smacznego!

Pozdrawiam Hubert
                                                  • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 10.01.05, 10:13
                                                    Hubi, uważaj, żeby serducho za bardzo ci nie urosło. Zawsze złoty środek jest
                                                    the best. Szkoda, Hubi, że nad morzem nie fruwam, bo bym ci trochę ten dołek
                                                    zgórkowała. Hubi, być musi dobrze, i innej opcji ne ma! Troche ziaren
                                                    podjadłam, troche se podskakuje, troche za kocicą latam, bo mi ucieka na szafe,
                                                    i po drabinach sie za nią wspinam. No to Hubi, uszy na sztorc i w lotka puść
                                                    jakieś czarowne liczby, to fortune zgarniesz!
                                                  • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 11.01.05, 13:33
                                                    Hubi, uszy na sztorc postawione? I niech tak stoją! Musi być lep[iej by było
                                                    jeszcze lepiej. Dziś kilka fatałaszków kupiłam na swoje nieduże ciałko i zaraz
                                                    będę gadac z tą dziouchą co w lustrze mi pomacha. No to zdrówka, Hubi
                                                  • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 11.01.05, 16:01
                                                    > Hubi, uszy na sztorc postawione?

Wlasnie ze nie i to mnie wlasnie martwi. Bo caly moj entuzjazm opadl. Tyle sie
                                                    staralem i ciagle nic i nic. Wiem ze moze byc ostatecznie tylko dobrze no ale
                                                    obecnie moj nastroj jest bardzo marny. Ilez mozna tak ciagle walczyc, probowac
                                                    i ciagle nic i nic?
                                                    Ale dzieki fantazja za mile slowa. Jestes kochana.

Pozdrawiam Hubert
                                                  • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 11.01.05, 17:07
                                                    Hubi, no nie martw mnie! Co jest nie tak??? Dlaczego uczy na sztorc ne stoją???
                                                    Masz w sobie pozytywne myśli, masz siłę! W końcu się uda! Czy to tylko sprawa
                                                    roboty? Hubi, ty jeszcze młody chłopaczek jesteś, świat dyga przed toba!
                                                    Uśmiech od ucha do ucha i uszy na sztorc- to twoja dewizka! A ja kciukacze
                                                    trzymam, bo byc musi lepiej i lepiej!
                                                  • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 11.01.05, 17:27
                                                    No musi, musi.
                                                    Nie ma wyjscia.
                                                    Dzieki Fantazja.
                                                    Super jestes.
                                                    Co ja tu duzo bede gadal?

Pozdrawiam Hubert
                                                  • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 11.01.05, 18:44
                                                    Hubi, właśnie za twoje powodzenie upijamm się sokiem z buraków kwaszonych. No
                                                    to w gardło moje, zdrowie, twoje, Hubi. O kurcze, ale będę buraczana dzioucha.
                                                    Hubi, uszy na sztorc i tak jak ja łyknij buraków!
                                                  • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 11.01.05, 18:52
                                                    Burakow sie chyba nie doszukam, ale z mila checia zapodam sobie zielonej do
                                                    wspolnej delektacji.

Pozdrawiam Hubert
                                                  • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 13.01.05, 20:14
                                                    no Hubi, jak tam nastroje? Szybują ostro w górę? No to jeszcze zielonej troche
                                                    popij i zaśpiewaj "zielono mi". Hubi, u mnie wiosna pełną parą, chyba jutro
                                                    pofruwam na wrotkach czy na innych taczkach. No to miłego Hubi!
                                                  • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 13.01.05, 20:41
                                                    Juz jest znacznie lepiej. Tak postanowilem i tak jest. Wprowadzilem znowu
                                                    troche swojskiego pozytywu. Postanowilem ze nic mnie tu nie ma prawa dolowac!
                                                    A jak Ciebie czytam Fantazjo, to idzie jeszcze z kilka pieter do gory.

Pozdrawiam Hubert
                                                  • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 13.01.05, 21:05
                                                    No to Hubi, wznoszę toast sokiem z kapuchy kwaszonej! Do dna! Być musi lepiej,
                                                    i lepiej. U mnie jakieś tropiki i te sprawy, kocica spocona gdzieś na szafie,
                                                    jutro chyba z leżakiem na balkon wyjdę. Nowe fatałaszki kupuje, bo mi wszystkie
                                                    portki nadal lecą w dół, choc już troche przeżuwam. Hubi, no to rewelka, że
                                                    pozytywy wygrywają. No to jeszcze toaścik z kapuchy do dna!
                                                  • Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 13.01.05, 21:16
                                                    Zdrowko Twoje.
                                                    To nie przerywaj jesc, zeby Ci te gatki przestaly leciec i gorszyc kolege przy
                                                    okazji.
                                                    Zartowalem.
                                                    No to pa. Hej.
                                                    Tez sobie zaraz cos przyrzadze plynnego.

Pozdrawiam Hubert
                                                  • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 13.01.05, 21:30
                                                    Hubi, sto przysiadów zrobiłam, więc te portki to chyba już mi tak będą spadać.
                                                    A co sobie Hubi so wypitki przygotowałeś? Lubisz gazowane H2O podbarwiane. Fuj,
                                                    uciekam przed tym. Co jadłeś dziś na śniadanko, obiad i kolacje. Zrób mi smaka.
                                                    no to smacznego, Hubi. Poskacze jeszcze na skakance, podłoga pójdzie w dół i do
                                                    sąsiada przelece w spadających portkach.
                                                  • hubkulik Re: głodówka od jutra :) 14.01.05, 21:18
                                                    Hej Fantazja to ja Hubert. Ja mam teraz po zmianach na forum "hubkulik" i nie
                                                    moge sie juz pokazywac jako Hubert. Ty tez juz chyba nie bedziesz mogla pod
                                                    Fantazja. Co tam u Ciebie? Ciekawy jestem pod jakim loginem sie pojawisz i czy
                                                    to cos zmieni w naszej plynacej sobie gadce.

Pozdrawiam Hubert
                                                  • alicja-ciekawska Re: głodówka od jutra :) 14.01.05, 21:22
                                                    hubkulik napisał:

> Hej Fantazja to ja Hubert. Ja mam teraz po zmianach na forum "hubkulik" i nie
                                                    > moge sie juz pokazywac jako Hubert. Ty tez juz chyba nie bedziesz mogla pod
                                                    > Fantazja. Co tam u Ciebie? Ciekawy jestem pod jakim loginem sie pojawisz i
                                                    czy
                                                    > to cos zmieni w naszej plynacej sobie gadce.
                                                    >
                                                    > Pozdrawiam Hubert
                                                    oj ,Ty biedaczku,
                                                    napewno sie pokaze ,slicznie rozmawialiscie sobie,
                                                  • hubkulik Re: głodówka od jutra :) 14.01.05, 21:26
                                                    O. Alicja. Nakrylas mnie na goracym uczynku widze. Caly plone ze wstydu;)

Pozdrawiam Hubert
                                                  • alicja-ciekawska Re: głodówka od jutra :) 14.01.05, 22:07
                                                    hubkulik napisał:

> O. Alicja. Nakrylas mnie na goracym uczynku widze. Caly plone ze wstydu;)
                                                    >

> Pozdrawiam Hubert

a widzisz Hubciu, nie splon tylko,
                                                    bylam z pieskiem na spacerku.
                                                    pozdrawiam
                                                  • hubkulik Re: głodówka od jutra :) 14.01.05, 22:11
                                                    > a widzisz Hubciu, nie splon tylko,

Za pozno.

Pozdrawiam - Twoj wegielek Hubert
                                                  • alicja-ciekawska Re: głodówka od jutra :) 14.01.05, 22:14
                                                    hubkulik napisał:

> > a widzisz Hubciu, nie splon tylko,
                                                    >
                                                    > Za pozno.
                                                    >
                                                    > Pozdrawiam - Twoj wegielek Hubert

ojejku ,szkoda hubcia
                                                  • hubkulik Re: głodówka od jutra :) 14.01.05, 22:19
                                                    Teraz jestem w stanie lotnym. Moge zaraz do Ciebie przyleciec.
                                                    O ile beda pomyslne wiatry.
                                                  • alicja-ciekawska Re: głodówka od jutra :) 14.01.05, 22:21
                                                    hubkulik napisał:

> Teraz jestem w stanie lotnym. Moge zaraz do Ciebie przyleciec.
                                                    > O ile beda pomyslne wiatry.

W lotnym powiadasz?! Ale jak tu bedziesz to sie zmaterializujesz?
                                                    bo tak z powietrzem rozmawiac ,to nie bardzo .Jeszcze wysla mnie
                                                    tubylcy do lekarza.
                                                  • hubkulik Re: głodówka od jutra :) 14.01.05, 22:23
                                                    To wtedy zamienie sie w doktora.

Ale teraz to juz musze naprawde leciec.
                                                    To do jutra:)

Pozdrawiam Hubert
                                                  • alicja-ciekawska Re: głodówka od jutra :) 14.01.05, 22:28
                                                    hubkulik napisał:

> To wtedy zamienie sie w doktora.
                                                    >
                                                    > Ale teraz to juz musze naprawde leciec.
                                                    >
                                                    UWAZAJ NA DRUTY

To do jutra:)
                                                    DO JUTRA
                                                    >
                                                    > Pozdrawiam Hubert
    • alfika Re: głodówka od jutra :) 29.12.04, 13:06
      ja nie

czy to nie jest absurd - sposób, w jaki w tzw. cywilizowanym świecie tzw.
      świadomy człowiek się odżywia?....

ale mam pytanko - czy ktoś umie zjeść tyle, ile potrzebuje i ani kęsa więcej?
      ot, choćby w świeta
      :)
      • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 29.12.04, 14:36
        tralala, ale jestem wesoła dziewoja
        portki leca w dół, a ja se śpiewam i tańczę z moja kocica, lalala
        żarcie z lodówki wywale przez okno łał, ale kosmiczne jaja kiszone bez żółtek
        • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 29.12.04, 18:08
          łoj dana, dana ojczyzno kochana, ale balety mam
          normalnie jestem zakręcona jak pasta w tubce
          a portki lecą
          biust na raze sie trzyma
          ale jazda
          • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 29.12.04, 21:06
            no to se poskakałam, i moge w spanko uderzać. 2 kilosy mniej, biust jeszcze
            jest, portki lecą, nastrój kręcioła lekko mniejszy
            nocki jak jaja betonowe!
            • yoosh Re: głodówka od jutra :) 29.12.04, 21:13
              A tak gwoli ścislości-to ty nic nie jesz? Nio ale chyba pijesz,bo humorek
              masz.he,he.W jakim tempie spadzasz? 1/2 kilosa na dzień?
              • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 29.12.04, 21:48
                jeszcze kompa odpaliłam, nawet portki od piżamy lecą w dół, co sie dzieje,
                grawitacja ciagnie moje portki
                a ja tak se śpiewam łoj dana, łoj dana i pije po bani 5litrowej wody, co to ją
                w podskokach ze studni oligoceńskiej przyciągam
                sąsiad dziś sie uśmiał ze mnie, bo tanecnym krokiem zmierzam przed siebie
                i to z przytupem
                2 kilosy gdzieś poszły, biustu jeszcze troche mam
                no to nocki fajniastej jak jaja na bekonie
                • morelowo_brzoskwiniowa Re: głodówka od jutra :) 30.12.04, 13:43
                  Fantazjo, normalnie mam ochotę na takiego kręcioła :-) Kocicy nie mam, a więc
                  tango milonga odpada, ale po wodę oligoceńską co drugi dzień elegancko chodzę
                  (bez przytupu). Poskakać na skakance też mogę, nie mówiąc już o pisaniu
                  limeryków... :-)
                  • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 30.12.04, 19:46
                    no to sie porobiło, moja kocica patrzy na mnie coraz dziwniej, a ja mam tyle
                    energiii, że normalnie mnie od środka rozsadza, jeszcze mi biuścik rozsadzi,
                    choc żadnych silikonów nie mam.
                    w ogóle nie mam ochoty na żarełko, lalala śpiewam i życie jest fajne
                    a ile kasy w kieszeni zostaje
                    nawet na morele nie mam smaka
                    łojezu, a znajomi mówią, że normalnie jakbym z jakiegoś lipostukszajna wyszła,
                    no przyznam, buźka zaróżowiona, wypoczęta,
                    polecam ci brzoskwinio-morelu, zrób kręcioła jeszcze przed Sylwkiem, wlecisz w
                    nowy rok z turbonapędem
                    no to hejka
    • sdfsfdsf Re: głodówka od jutra :) 30.12.04, 19:48
      japonczycy zaczeli popelniac zespolowe samobojstwa
      • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 31.12.04, 15:29
        a ja jestem w super formie, i aż skacze z radochy, normalnie ko9smiczne jaja z
        majonezem
        i na żarło nie mam ochoty
        -
        • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 31.12.04, 20:17
          łał, co za uzucie, czuje się jak na rauszu na tej dietce, normalnie
          wypiękniałam przez te kilka dni głodówy. Jakie jaja, normalnie nie
          przypuszczałam, ale jestem konsekwentna dzioucha.
          i nowy Year wtam w super obcisłej sukni, no no no, cudnie
          • morelowo_brzoskwiniowa Re: głodówka od jutra :) 01.01.05, 13:21
            Fantazjo, nadal jesteś w tak kręciołowatej formie po szaleństwach
            Sylwestrowych? Oby ten kręcioł nie opuszczał Cię przez 2005 rok :-) Ale spróbuj
            też powoli wracać do apetytu na apetyczne danka...
            • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 01.01.05, 18:00
              Morela, normalnie naspidowałma się gazowaną wodą i chyba polatam se troche, no
              bo w końcu lotem bliżej! Może za kilka dni zdecyduje się na jakieś ziarno
              pieprzu czy innego kalafiora, no to morela, zdrówko twoje, bąble w gardło moje!
              • morelowo_brzoskwiniowa Re: głodówka od jutra :) 02.01.05, 17:22
                No to Fantazjo piję za Ciebie kolejną czerwoną herbatę z cytryną :-) Kiedy
                zamierzasz łyknąć jakieś ziarno pieprzu czy innego kalafiora? Trzymaj się ze
                swoją kocicą :-)
                • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 03.01.05, 15:23
                  Morela, może i ja łykne jakąś herbate czy cusik innego, kalfiora nie mam, no, a
                  ziarna pieprzu to niech se odfruwa w jakies pieprzne krainy. Z kocicą se
                  tancujemy, tralala
                  cmoki, morela
                  • morelowo_brzoskwiniowa Re: głodówka od jutra :) 10.01.05, 14:42
                    Fantazjo, no to tylko pogratulować wytrwałości :-) To Ty teraz chyba malutka-
                    chudziutka dziewuszka jesteś? Ostatnio codziennie piję wodę z kilkoma
                    cytrynami, i czuję się wyśmienicie :-) No i delektuję się różnymi pysznościami
                    owocowo-warzywno-serowymi. Tańcuj dalej z kocicą i trzymaj portki, żeby tak Ci
                    nie leciały :-)
                    • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 11.01.05, 17:09
                      no morela, ja to już troche podjadam, ale apetytu jak wilk nie zauważam, Jakieś
                      fatałachy musze powymieniać. Aty to po co niby te cytryny popijasz i inne
                      chwasty? Kocica na urlopie na szafie, drabinę dostawiam i za nią hulam, no i
                      fajną gimnastyke mam na bidra i inne biuściki. No to siemano!
                      • morelowo_brzoskwiniowa Re: głodówka od jutra :) 12.01.05, 14:58
                        Fantazjo, te cytryny to popijam sobie tak po prostu, taki mam styczniowy
                        kaprys. A po takim soku cytrynowym czuję się wyśmienicie. A wczoraj skusiłam
                        się na awokado. Śmieszny owoc. Fajnie ma ta Twoja kocica, na urlopy na szafę
                        sobie lata... Ja też bym z chęcią gdzieś polatałą, może trochę dalej niż na
                        szafę ;-) Apetycznej wiosny tej zimy :-)
                        • Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 13.01.05, 20:16
                          no morela, wiosna paruje pełną parą, jutro chyba rozłoże parasol i troche ciało
                          na bordo przypieke. Cholercia, wsio wariuje, nawet moja kocica co i ruszz
                          urlopu z szafy wraca. Porty dalej mi wiszą, ale biustu kawałek zostało. no to
                          morela, siemka!
                          • morelowo_brzoskwiniowa Re: głodówka od jutra :) 14.01.05, 14:12
                            Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie kiepskie klimaty, jeśli chodzi o przypiekanie
                            ciałka na bordo. Nawet kilka płatkopodobnych śniegowych wariacji widziałam :-)
                            Jak porty wiszą, to niech wiszą dalej, dobrze, że biuścik został ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka