Gość: fantazja IP: *.chello.pl 26.12.04, 16:42 kto się przyłącza do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Teresa Re: głodówka od jutra :) IP: *.net-serwis.pl 26.12.04, 17:04 poczekaj do przedwiosnia, zima to nie jest wlasciwy czas na glodowki Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: głodówka od jutra :) 26.12.04, 17:11 Popieram,w marcu o tym pomyśl. A teraz pzygotuj się do glodówki-np. zrezygnuj z cukru,slodyczy potem z tlustych kielbasek,fast foodow itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 26.12.04, 17:25 ale jutro zaczynają się te dni po pełni, kiedy łatwiej się chudnie chcę chudsza wkroczyć w 2005 rok, i zostać z nowymi przyzwyczajeniami Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: głodówka od jutra :) 26.12.04, 17:50 O tak, koniecznie, przynajmiej przez dwa dni. Jak wyjadę na tydzień, to znowu bedzie 4 kg więcej. Fajnie jest na wczasach, aleza dużo jedzenia dają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 26.12.04, 21:41 no to ja już mówię dobranoc i rano zaczynam głodówę. Odpowiedz Link Zgłoś
ettrich Re: głodówka od jutra :) 27.12.04, 15:28 to nie zostawiasz nic na talerzyku? Odpowiedz Link Zgłoś
myga Re: głodówka od jutra :) 26.12.04, 21:43 Ja sie przylaczam. Kawa i cygarety:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 26.12.04, 22:08 Popluskałam się przed nocką, a jutro pełna sił startuję. O, to widze, że jesteśmy dwie. Ale palenie stanowczo odradzam! Głodówka to też dobry sposób na rzucenie cygaretów. Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: głodówka od jutra :) 27.12.04, 09:33 Gość portalu: fantazja napisał(a): > Ale palenie stanowczo odradzam! szkoda;(.... bo juz sie zdecydowalem na glodowke, a teraz to juz sam nie wiem ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 27.12.04, 09:50 no to zaczynam mój pierwszy dzień na razie wszystko gra zobaczymy kiedy ściśnie mnie w żołądku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf w zyciu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 09:51 ale zawsze mozesz pojsc za mnie na kolanach do Czestochowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: w zyciu! IP: *.chello.pl 27.12.04, 10:40 szkoda że tak szro za oknem trochę słońca by się przydało idę poszurać butami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: w zyciu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 10:42 nie marudz - zapal swieczki na choince ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf trzeba sie dzis najesc na zapas ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 10:51 bo nigdy nie wiadomo, czy jakie ciezkie czasy jutro nie przyjda ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: trzeba sie dzis najesc na zapas ;) IP: *.chello.pl 27.12.04, 12:12 poszurałam po świecie, a teraz w chałupce sobie posiedzę, nastrój Ok Odpowiedz Link Zgłoś
morelowo_brzoskwiniowa Re: trzeba sie dzis najesc na zapas ;) 27.12.04, 15:17 dobra głodówka nie jest zła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: trzeba sie dzis najesc na zapas ;) IP: *.chello.pl 27.12.04, 19:14 łał, ale mam odlot, mam ochote góry przenosić ale odlot troche myśle o żarełku, ale na ten czas zero zarła, muszę być silna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: trzeba sie dzis najesc na zapas ;) IP: *.chello.pl 27.12.04, 19:35 właśnie skończyłam skakać na skakance, energia mnie rozpiera czuję, że jestem lżejsza jak tak dalej pójdzie to po prostu suuuuuuuper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: trzeba sie dzis najesc na zapas ;) IP: *.chello.pl 28.12.04, 08:32 schudłam ponad kilogram, ze spankiem lekkie kłopoty, słuchałam muzy, ale mam powera! Odpowiedz Link Zgłoś
ja-sarenka Re: trzeba sie dzis najesc na zapas ;) 28.12.04, 14:56 a potem nawet po 1000 kalorii -jojo_wiesz co to jest tryb oszczędzania organizmu?Głodówka to tragiczny sposób na schudnięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
ettrich Re: trzeba sie dzis najesc na zapas ;) 28.12.04, 15:05 trzeba stale mało jeść, a dużo ćwiczyć najlepiej pływanie rekreacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: trzeba sie dzis najesc na zapas ;) IP: *.chello.pl 28.12.04, 15:45 łojezu, spodnie mi spadają, ale odlot za tydzień będę super szczupła dziewoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: trzeba sie dzis najesc na zapas ;) IP: *.chello.pl 28.12.04, 16:56 nie chce mi się jesć, spodnie lecą w dół, euforyczny nastrój, łał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 17:19 Ze skrajnosci w skrajnosci? Poczucie winy? Kac? Przypomina mi to obietnice z bolaca glowa nad ranem, ze juz nigdy wiecej. Hehe. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 17:23 ale mam kręcioła, a ty Hubert też w głodówe wchodzisz? super sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: głodówka od jutra :) 28.12.04, 17:27 Ja od pewnego czasu odżywiam się energią kosmiczną.Super sprawa.A ile kasy zostaje w portfelu!Teraz dopiero widze,ile mozna przejeśc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 17:30 Ty tak serio czy dla jaj? Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 17:30 Nie lubie burczenia w brzuszku. Przynajmniej nie za dlugo. Wole pogladzic sie po nim syty:) Kusze? Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: głodówka od jutra :) 28.12.04, 17:43 Wcale nie kusisz,choć z tych ziemskich przyjemności?/dla niektórych/tak do 0 nie rezygnuje.Wczoraj bylam np. w pubie z przyjaciólmi na grzańcu-nie będę tam przecież siedzieć przy pustej szklance.Trochę glupio ;) To kwestia nastawienia duchowego i początkującym nastawionym na szybki efekt wizualny nie polecam.Poza tym trzeba jednak przyjmować napoje- no bez tego jeszcze nie potrafię,nie wznioslam sie na ten poziom :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 17:46 a ja chcę być tak nakręcona jak teraz, normalnie laska ze mnie jak ho, ho, podobam się coraz bardziej sobie, łał Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: głodówka od jutra :) 28.12.04, 17:50 To już tak po dwóch dniach portki z ciebie lecą? Za tydzień znikniesz z ekranu;)) Niemniej twój nastrój wspólodczuwam :)) Tylko nie przesadzaj,żebyś kiedyś nie rzucila się na lodówkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 17:53 hehe Cos mi sie przypomnialo. Jak bedziemy tak strasznie cierpiec i wytrzymamy, to bedziemy sie czuc wartosciowsi. Moze nawet jak Chrystus? Ah, to cierpietnictwo. Ja tam wole przyjemnosci. hehe Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: głodówka od jutra :) 28.12.04, 17:59 Jestem daleka od umartwiania się,he,he...:) Też lubię przyjemności,tyle że znam inne ..:]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 18:08 Troche mnie zaintrygowalas. Nie powiem, ze nie. Ale na niejedzenie mnie w tym zyciu nie namowisz. hehe Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: głodówka od jutra :) 28.12.04, 18:17 Nie,absolutnie nie mam takiego zamiaru. Ale przed kazdym posilkiem zastanów się,dlaczego jesz.Bo trochę burczy w brzuszku? Ojej,od tego zaraz nie umrzesz. Wróć do swojego dziecinstwa.Mamusia nie mówila,że trzeba wszystko zjeść z talerza? W nagrodę podsuwala slodycze? Jesteś w knajpie i jesz wszystko.chociaż niesmaczne,bo zaplacileś i szkoda kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 18:20 No dobrze. Swiadomie jesc. rozumiem. ale w ogole nie jesc!? lubie sie dokarmiac energia smiechu. hehe Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: głodówka od jutra :) 28.12.04, 18:23 I to też jest energia.Gdy jesteś radosny,zjesz ciut mniej niż smutny. A poza tym,dlaczego masz rezygnować z jedzenia? Jedz,na zdrowie! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 18:25 > I to też jest energia.Gdy jesteś radosny,zjesz ciut mniej niż smutny. To moze dlatego jestem taki chudy? hehe Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 17:51 > Wcale nie kusisz,choć z tych ziemskich przyjemności?/dla niektórych/tak do 0 > nie rezygnuje.Wczoraj bylam np. w pubie z przyjaciólmi na grzańcu-nie będę tam > przecież siedzieć przy pustej szklance.Trochę glupio ;) Alkohol na pusty zoladek? No no. Czy to aby na pewno zdrowe?;) >Poza tym trzeba jednak przyjmować napoje- no bez tego > jeszcze nie potrafię,nie wznioslam sie na ten poziom :( Na jaki poziom? Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: głodówka od jutra :) 28.12.04, 17:58 ee.. tam jedna szklaneczka ;)) Poziom zrozumienia prawd duchowych/nie religijnych/ i zasad funcjonowania ludzkiego umyslu.Energia jest wokól nas i niewyczerpalna,trzeba tylko umieć z niej korzystac. Więcej ze mnie nie wyciągniesz,nie na tym forumie,bo mnie zakracza jakieś osobniki,a ja sie bawię w inne klocki :))) pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 18:04 > Poziom zrozumienia prawd duchowych/nie religijnych/ i zasad funcjonowania > ludzkiego umyslu.Energia jest wokól nas i niewyczerpalna,trzeba tylko umieć z > niej korzystac. Slyszalem o tym i sam z niej czerpie. Np. w medytacji. Ale tak zupelnie nie jesc? Mozna sciagac wtedy energie, ale chyba od tlumiku zainteresowanych, ktorzy sie zaczynaja gromadzic wokol takiej gratki. Juz widze te zaklady: "Wytrzyma czy nie?". "Stawiam ze wytrzyma tydzien, nie dluzej". "Ja 2 tygodnie". Energia wokol rosnie. Tylko ze w brzuszku pusto. hehe Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: głodówka od jutra :) 28.12.04, 18:12 No medytacje to dobry początek :) Trzeba sie pozbyć strachu,że jak nie zjem,to umrę ;) Zastanowić sie na początek,czy to co jem,jest mi na prawdę konieczne?Czy nie jest to tylko przyjemnością lub kompensacją braków? Zauważ energię sloneczną- w lecie z reguly je sie mniej. Ale jak powiedzialam, do tego trzeba duchowo dojrzeć i nie jest to polecane dla wszystkich.W kazdym razie nic "na wariata",bo więcej szkody niz pożytku. bis dann Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 18:18 > No medytacje to dobry początek :) Taa. A potem niejedzenie i w koncu pasc trupem. Nirwana! hehe Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: głodówka od jutra :) 28.12.04, 18:21 Najesz się w następnym wcieleniu,yeah! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 18:24 To mi sie kojarzy z moja mama. Ona tez uwaza ze to zycie to male piwo, ze po smierci to dopiero bedzie uczta! I tez eksperymentowala z glodowkami. hehe Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 18:26 łojezu, portki lecą mi w dół tylko dlaczego biust zmniejsza się rety ale kręcioła Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: głodówka od jutra :) 28.12.04, 18:29 To niemożliwe? Tak z godziny na godzinę? Ratuj swoje popiersie,może maly jogurcik? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 18:31 >może maly > jogurcik? :)) Odejdz szatanie! hehe Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: głodówka od jutra :) IP: *.dip.t-dialin.net 28.12.04, 18:27 nie pomarliscie jeszcze z glodu? Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: głodówka od jutra :) 28.12.04, 18:31 Jeszcze dychamy,ale BOG raczy wiedzieć jak dlugo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: głodówka od jutra :) IP: *.dip.t-dialin.net 28.12.04, 18:41 a tak ,,na oko,, kieeedyyy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 18:46 łjezu, biust spada, portki spadają, co będzie dalej? no i ta kręcioła, zacznę limeryki jakieś pisać czy co. Na razie robie skłony do przodu i skacze na skakance, zaraz chyba podłoga poleci, a co mi tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert wlasnie wcinam mikolajka w czekoladzie IP: *.chello.pl 28.12.04, 18:51 Co wy na to? hehe Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: wlasnie wcinam mikolajka w czekoladzie IP: *.chello.pl 28.12.04, 18:53 łojezu, to ty gruby Hubert jesteś chyba? a jak nie to będziesz a ja mam dalej kręcioła i se śpiewam wesoło la la la Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: wlasnie wcinam mikolajka w czekoladzie IP: *.chello.pl 28.12.04, 18:56 Jestem chudy. Przynajmniej nie tak gruby jak Sw Mikolaj. > a ja mam dalej kręcioła i se śpiewam wesoło la la la Moze masz jakis odlot? hehe Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: wlasnie wcinam mikolajka w czekoladzie 28.12.04, 18:56 Widzę oprócz fizycznych problemów,dochodzą no.. te.. psychiczne.Ale tzrymaj sie! Jutro będzie lepiej :DD Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: wlasnie wcinam mikolajka w czekoladzie 28.12.04, 18:54 Mnie to nie rusza :) ale gorzej z fantazją,miej litośc czlowieku,wszystko jej spada..:)) A ja lecę na tai-chi,bo za dlugo siedzialam przy kompie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prince -polo Re: głodówka od jutra :) IP: *.dip.t-dialin.net 28.12.04, 18:54 wszamalam,,,dobre,,,mniam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 20:03 łojezu, tańczę z kocicą swoją jakieś tango milonga, portki mi spadają, a ja se śpiewam lalala łojezu, ale kręcioła mam,co będzie jutro? może mi biuścik zniknie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 20:04 Ale masz fantazje;) hehe Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 20:07 łojezu, ale kosmos, chyba lodówkę w Kosmos wystrzele z zawartością kociego żarcia i włoszczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
morelowo_brzoskwiniowa Re: głodówka od jutra :) 28.12.04, 20:21 Fantazjo, nie tańcz tak z kocicą tego tanga milonga, bo dostaniesz takiego kręcioła, że razem z zawartością lodówki poszybujecie w Kosmos ;-) Spędzisz kosmicznego Sylwestra :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 20:25 I zobaczysz gwiazdy hehe jak w komiksach Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 20:44 portki lecą, a ja się kręcę i właśnie z turbanem po chacie biegam, bo sobie w pióropsz wtarłam maślankę. Ale jaja kiszone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 20:49 Taa. Jaja, maslanka. Czegoz to wiecej do szczescia potrzeba? hehe Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 21:17 normalnie jaja kiszone, maślanka mi z pióropusza nie schodzi, za to biust maleje, a portki leca w dól, normalnie kosmiczne jaja bez żółtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 21:20 To mi wyglada na polowanie na grubego zwierza. Naprawde musisz byc glodna. Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 21:26 łojezu, Hubi a ty kim jesteś, grubym zwierzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 28.12.04, 22:34 jeszcze kilka skoków w dal przez taborety, kąpiel w maślance i odlece w sen, łojezu, normalnie jaja z tym żarciem, a raczej bez niego. Odpowiedz Link Zgłoś
morelowo_brzoskwiniowa Re: głodówka od jutra :) 29.12.04, 08:53 Fantazjo, i jak po wieczornych skokach przez taborety i kąpieli w maślance? Jakoś niespecjalnie zmysłowa wydaje mi się ta kąpiel maślankowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 29.12.04, 10:01 łał, wylazłam z wyra, portki jeszcze bardziej lecą w dół, we łbie mi się kotłuje, biust nie zmalał, mam ochote jeszcze spać. NO to hejka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 29.12.04, 10:32 Z tymi portkami co to co chwila leca w dol, to brzmi powiem Ci tak szczerze, calkiem ponetnie. Ze tak powiem. hehe Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 29.12.04, 12:53 Portki mi lecą, chyba nawet w czasie snu, wyspana i ponętna jestem zakręcona przedsylwestrowo, chyba upiję się bąblami z wody sodowej a ty Hubi co robisz w sylwestrową noc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 30.12.04, 08:24 chyba ide do osrodka zen na sylwestra bezalkoholowego. hehe kawalki z biustem tez byly ponetne. ;) Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 30.12.04, 08:25 i z maslanka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 30.12.04, 09:04 To ty Hubi jesteś buddysta? No to ukłony niskie. A co do portek, dalej lecą, biust na swoim miejscu, lodówa pusta, a ja se śpiewam lalala, i kołuję po chałupie, jakiegoś krakowiaka wykręce. A ty Hubi, Krakowiaczej jesteś? No to poloneza czas zacząć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 30.12.04, 10:09 Nie zebym sie tak od razu deklarowal jako buddysta. Medytuje sobie po prostu. Ot co. A Ty ciagle na glodowce? Bo ja glodny i zaraz ide zrobic sobie sniadanko. Oj ... sorry. Krakowiaczek ma byc glodny, czy najedzony? Pozdrawiam Hubert:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 30.12.04, 13:08 uszanowanko, Hubi. Po nowym roku to i ja w medytację odfrunę. a teraz mam kręcioła. no to ty chyba cygaretów nie podpalsz i w ogóle taki uporządkowany Hubi jesteś, gratulacje a ja baniaki z wodą przyniosłam, co by mnie pragnienie nie zakręciło kocica podejrzanie patrzy sie na mnie, a ja normalnie szaleju dostałam portki lecą, biust na miejscu chyba jakąś kiecje założe zamiast portek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 30.12.04, 13:13 > uszanowanko, Hubi. Siemanko. Uwielbiam jak ktos mowi Hubi:) Czy jestem uporzadkowany? Hm. Nie wiem. Troche tak, troche nie. Papierosow nie pale, chociaz kiedys probowalem. W kiecce to bedziesz wygladac jak tancerka. I nadal bedziesz miec wtedy kreciola? Moze nawet odfruniesz? A gdzie bys tak odfunela sobie? Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 30.12.04, 14:16 no to siemanko Hubi jestem już w kiecce i na szczęście nie leci tak jak portki po Nowym Roku będę chuda jak szczota a co mi tam a odlecieć to chciałabym w jakieś gorace klimaty, bo mi zimno co nie co a ty Hubi to dorosły facecik jesteś, co to pomedytowa lubi i co jeszcze lubisz? chyba nie tylko jaja kiszone bez żółtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 30.12.04, 20:13 Jeszcze lubie potanczyc, ale poloneza nie znam. Krakowiaka chyba daloby sie jakos zaimprowizowac. hehe Pozdrawiam Hubi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 31.12.04, 15:28 no to Hubi, moża jakąś czaczę zaimprowizujemy czy inną rumbę? własnei wcisnęłąm sie w super obcisła kiecke, no normalnie lala ze mnie, jeszcze brokat w pióra i moge tango milonga zacząć łojeza, ale chuda dziewojka ze mnie podobam sie sobie w takiej wersji biustu jeszcze triche sie trzyma no to w nowy rok w podskokach, Hubi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 01.01.05, 07:23 Masz bardzo fajny styl. Bardzo mi sie podobaja Twoje teksty i lubie je czytac. Ja spedzilem fantastycznego sylwestra w wysmienitym towarzystwie, gdzie i pogadalem do woli i potanczylem do woli, a i medytacja byla nawet. I na trzezwo wszystko. Po prostu super. Wzialem prysznic. Zaraz ide spac. Ach, jakie zycie jest piekne. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 01.01.05, 17:58 Hubi, wstawaj! a ja znowu w kręcioła się wkręcam i jeszcze w sylwestrowej kiecce po chacie biegam. No po prostu energia wychodzi mi uszami i w ogóle chyba zaraz fruwać zacznę, choć na Sylwka upiłam się bąbelkami w wodzie gazowanej Hubi, no to bąbelki z a zdrówko twe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 01.01.05, 20:29 Wstalem o 12.00. Potem swietowalismy z rodzinka Nowy Rok przy suto zastawionym stole. O kurcze, znowu sorry. Normalnie fantazja jak tak dalej pojdzie to chyba naprawde pofruniesz. Jesli tak sie stanie, to przyfrun tez do mnie. :) Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 01.01.05, 21:00 Hubi, noworoczne uszanownko no to bąble w gardło moje, a zdrówko twoje no to chyba latanie coraz bliżej. chętnie dofrunę do ciebie, no ale obawiam się, ze portki mogłyby mi w czasie lotu opaść, no musze o tym pomyśleć a gdzie mam wylądować, żeby powiedzieć ci Hubi "uszanowanko Hubi" no to nowy roczek mamy kocica u mnie już chyba lekko fiksuje, bo nawet tanga milonga nie chce ze mną kręcić, ale dojdzie do siebie, na razie musze ją przygotować do lotów podniebnych no to Hubi, wesołego roczku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 02.01.05, 11:03 No to zaloz kiecke, albo taka anielska szate dluga. Gdzie masz sie kierowac jak chcesz leciec do mnie? No to na polnoc, nad morze oczywiscie;) Jak spotkasz mewe, to znaczy ze to gdzies tu. chyba ze juz troche za daleko. Kocica tez z Toba frunie? Tez bedzie miala skrzydelka, czy wezmiesz ja w rece? wesolego roczku rowniez fantazjo. Jak bylem maly to byla taka piosenka: "Bo fantazja jest od tego aby bawic sie na calego" chyba Fasolki hehe Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 02.01.05, 14:07 Hubi, no to wskakuje w kiece i lece, kocica musowo razem ze mną, kierunek morski, no to chyba i kostium wezmę i zobaczę jak to jest być morsem, no to fajny roczek się zapowiada. Co masz dziś Hubi an obiad? Ja jak od ygodnia to samo - bąble z wody! A portki lecą jeszcze bardziej w dół, a sąsiedzi dziwnie parzą, a kocica fiksuje razem ze mną no to wesołego dziona, Hubi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 03.01.05, 08:24 Tak patrze fantazjo na ten watek i widze, ze juz niezly kawalek przelecielismy razem. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 03.01.05, 15:19 NO to uszanowanko w poniedziałek, Hubi. No to se latamy i ciekawe gdzie wylądujemy. Kocica pije mleko, patrzy sie na swą sfiksowaną pannice, a ja bez żarełka tydzień. Taka szczupła dziewoja jestem, że ho ho! I z powerem, tralala! No to kłaniam sie Hubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 03.01.05, 16:31 Juz tydzien? A ile jeszcze? Nie chce ci sie jesc? Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 03.01.05, 17:00 Hubi, zupełnie nie chce mi się jesć, normalnie maksymalny odlot! Ale powoli zacznę coś skubać, tak z rozsadku, którego strzepy jeszcze mi zostały. A t Hubi co lubisz najbardziej szamać? Bon apetit! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 03.01.05, 17:16 Ja wlasnie wcinam kanapke z serem zoltym. Szamac znaczy jesc? Ja Ci powiem normalnie ze jestes taka odlotowa dzioucha, ze mam nadzieje ze ci to nie zaniknie gdy zaczniesz jesc?;) Chyba nie powinienem pisac takich rzeczy, bo jeszcze nie zaczniesz jesc zeby pozostac odlotowa albo przejdziesz na anorektyzm, i co wtedy? Moja wina bedzie. A wiec mowie Ci: jedz moja droga, jedz i nie ogladaj sie na glupich kolegow, co Cie tu namawiaja do zlego. O czym ja w ogole pisze? nie wiem Ale pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 03.01.05, 17:46 Hubi, ser żółty z dziurami super opcja. Też czasami lubie poszamac. No a mandarynki to tonami uwielbiam zagryzać, orzechy jak wiewióra pochrupuję. Hubi, ja to w ogóle dzioucha jak paralotnia jestem, no normalnie jestem dzioucha na turboładowaniu. A pizze czy inne italianizmy lubisz Hubi szamać? NO to kolacyjki takiej z napędem na 10 koni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 03.01.05, 17:51 Widze ze kolezance klimaty zaczynaja sie zmieniac. Slusznie i naukowo. od wizualizacji do materializacji. Jeszcze chwila i cos sie na talezu pojawi. Czy nie czujesz juz ssania? Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 03.01.05, 18:08 Łoj, Hubi, ssania nie czuje, jedynie jakieś podmuchy wiatru z północy czy innego wschodu. Kocica pewnie poszamała by coś ze swoją sfiksowaną pańcią, ale to jeszcze troche czasu w Wiśle upłynie. Na razie kiecki mierze i wszystkie do przeróbki, nie mówiąc już o portkach, które zlatuja mi w dół. Kawałek biustu sie trzymie. no to Hubi wznieś za mnie toaścik z jakiegoś buraka czy innej rzepy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 03.01.05, 18:13 Wznosze herbatka zielona. Kocica tez robi glodowke? Ty lepiej zacznij jesc, bo jeszcze odlecisz jak balonik. I kocica bedzie musiala Cie sciagac z sufitu, taką podleciałą tam, przylepioną jakby. A jak zaczniesz jesc, to Ci biuscik i portki do normy powroca. Nie cieszysz sie? Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 03.01.05, 19:06 hubi, no to toaścik zieloną, ty Hubi to eko facecik na moje oczko jesteś. no to tak trzymaj i nie puszczaj. Kocica zrobiał się mlekolubna, coś tam sobie przegryza kociego. A ja to wcale nie jestem jakas lala nadmuchana to i biuściku normalnie w wersji XXXXXL nie nosze. A portki niech lecą, fajne uczucie No to Hubi wznosze toast mineralką bez bąbli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 06.01.05, 01:00 Fantazja! Jestes jeszcze? Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 08.01.05, 17:25 Hubi, jasne, że jestem! Po 12 dniach głodówy powoli zaczynam jeść. To był super okres, normalnie czad maksymalny. Czuję sie jak nowo narodzona. Normalnie odmłodniałam, cera jak u niemowlaczka, wszystkie ciuchy wiszą na mnie. Jestem zadowolona ze swego ciałka, jest go mniej o 9,5 kilograma! Sąsiedzi normalnie gały wywalają, a ja normalnie nigdy nie czułam sie taka fajna laska. Co jakiś czas będe powtarzac takie głodówy. Wszystko elegancko, doktorek mnie obejrzał i zapiał, że takie efekty. Hahaha, ma sie ten globus. NO to fajna dzioucha jestem, super wlot w Nowy Rok. JAk tam Hubi u ciebie? Ukłony dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 09.01.05, 09:14 Galy normalnie wywalam jaka fajna jestes laska. Co prawda mizerna chudzinka, no ale co tam. U mnie tez super wlot w nowy rok, ale ostatnio juz zaczynam wracac do moich problemow, ktore z trudem i mozolem ciagne za soba. Mam nadzieje je w koncu rozwiazac. Glodowke juz skonczylas. To chyba trzeba i watek konczyc. Czy nie? Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 09.01.05, 17:09 Hubi! A co to za jakieś problemasy się za tobą wleką? Jestem dzioucha roztropna to ci je rozwiązać pomogę. NO Hubi, od tego ludzmi jesteśmy, co by sobie pomagać. A ja chyba cała garderobę do zmniejszenia oddam, ale z przyjemnościa. Dzisiaj cała marchewe schrupałam i sok grejfrutowy wypałm jak sie patrzy. No Hub, to do roboty sie bierzemy z twomi problemasami. Cmok dla ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 10.01.05, 08:31 Dzieki fantazja. Pracy nie mam. Kasa sie juz konczy. Ja od kilku miesiecy szukam wytrwale i dzielnie, ale co z tego kiedy nie ma i nie ma? Nie chce mi sie znowu wyjezdzac za granice. Chcialbym sie w naszej kochanej Polsce ustatkowac ze tak powiem. Ty zaczynasz jesc, ja o pracy. Chyba zesmy juz na ziemi zesmy wyladowali. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 10.01.05, 09:14 Hubi, praca być musi dla ciebie! to tu a nie z a granicami naszej słodkej ojczyzny. Ty Hubi swoim pozytywem w myśleniu zarabiaj na życie! Młody Hubi jeszcze jesteś wszystko przed tobą. Hubi robótka być musi dla ciebie, powiedz, ze jesteś Hubi i uśmiechnij sie, a osiągniesz co chcesz i więcej! Hubi uszy do góry. A ja coś przekąszam, jakieś płaty z owsa czy inne zboża. No to Hubi, świat należy do nas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 10.01.05, 09:19 Ach Fantazja. Serce rosnie jak sie Ciebie czyta. Oczywiscie ze masz racje. Sam tak mysle, ale ostatnio mam troche kryzys ze mi nie wychodzi. Jestem pewien ze przejsciowy. Fajnie wiec uslyszec od Ciebie to co mowisz. Jak mnie jeszcze zlapie dol, to sobie bede czytal co tu napisalas. Smacznego! Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 10.01.05, 10:13 Hubi, uważaj, żeby serducho za bardzo ci nie urosło. Zawsze złoty środek jest the best. Szkoda, Hubi, że nad morzem nie fruwam, bo bym ci trochę ten dołek zgórkowała. Hubi, być musi dobrze, i innej opcji ne ma! Troche ziaren podjadłam, troche se podskakuje, troche za kocicą latam, bo mi ucieka na szafe, i po drabinach sie za nią wspinam. No to Hubi, uszy na sztorc i w lotka puść jakieś czarowne liczby, to fortune zgarniesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 11.01.05, 13:33 Hubi, uszy na sztorc postawione? I niech tak stoją! Musi być lep[iej by było jeszcze lepiej. Dziś kilka fatałaszków kupiłam na swoje nieduże ciałko i zaraz będę gadac z tą dziouchą co w lustrze mi pomacha. No to zdrówka, Hubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 11.01.05, 16:01 > Hubi, uszy na sztorc postawione? Wlasnie ze nie i to mnie wlasnie martwi. Bo caly moj entuzjazm opadl. Tyle sie staralem i ciagle nic i nic. Wiem ze moze byc ostatecznie tylko dobrze no ale obecnie moj nastroj jest bardzo marny. Ilez mozna tak ciagle walczyc, probowac i ciagle nic i nic? Ale dzieki fantazja za mile slowa. Jestes kochana. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 11.01.05, 17:07 Hubi, no nie martw mnie! Co jest nie tak??? Dlaczego uczy na sztorc ne stoją??? Masz w sobie pozytywne myśli, masz siłę! W końcu się uda! Czy to tylko sprawa roboty? Hubi, ty jeszcze młody chłopaczek jesteś, świat dyga przed toba! Uśmiech od ucha do ucha i uszy na sztorc- to twoja dewizka! A ja kciukacze trzymam, bo byc musi lepiej i lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 11.01.05, 17:27 No musi, musi. Nie ma wyjscia. Dzieki Fantazja. Super jestes. Co ja tu duzo bede gadal? Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 11.01.05, 18:44 Hubi, właśnie za twoje powodzenie upijamm się sokiem z buraków kwaszonych. No to w gardło moje, zdrowie, twoje, Hubi. O kurcze, ale będę buraczana dzioucha. Hubi, uszy na sztorc i tak jak ja łyknij buraków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 11.01.05, 18:52 Burakow sie chyba nie doszukam, ale z mila checia zapodam sobie zielonej do wspolnej delektacji. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 13.01.05, 20:14 no Hubi, jak tam nastroje? Szybują ostro w górę? No to jeszcze zielonej troche popij i zaśpiewaj "zielono mi". Hubi, u mnie wiosna pełną parą, chyba jutro pofruwam na wrotkach czy na innych taczkach. No to miłego Hubi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 13.01.05, 20:41 Juz jest znacznie lepiej. Tak postanowilem i tak jest. Wprowadzilem znowu troche swojskiego pozytywu. Postanowilem ze nic mnie tu nie ma prawa dolowac! A jak Ciebie czytam Fantazjo, to idzie jeszcze z kilka pieter do gory. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 13.01.05, 21:05 No to Hubi, wznoszę toast sokiem z kapuchy kwaszonej! Do dna! Być musi lepiej, i lepiej. U mnie jakieś tropiki i te sprawy, kocica spocona gdzieś na szafie, jutro chyba z leżakiem na balkon wyjdę. Nowe fatałaszki kupuje, bo mi wszystkie portki nadal lecą w dół, choc już troche przeżuwam. Hubi, no to rewelka, że pozytywy wygrywają. No to jeszcze toaścik z kapuchy do dna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 13.01.05, 21:16 Zdrowko Twoje. To nie przerywaj jesc, zeby Ci te gatki przestaly leciec i gorszyc kolege przy okazji. Zartowalem. No to pa. Hej. Tez sobie zaraz cos przyrzadze plynnego. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 13.01.05, 21:30 Hubi, sto przysiadów zrobiłam, więc te portki to chyba już mi tak będą spadać. A co sobie Hubi so wypitki przygotowałeś? Lubisz gazowane H2O podbarwiane. Fuj, uciekam przed tym. Co jadłeś dziś na śniadanko, obiad i kolacje. Zrób mi smaka. no to smacznego, Hubi. Poskacze jeszcze na skakance, podłoga pójdzie w dół i do sąsiada przelece w spadających portkach. Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: głodówka od jutra :) 14.01.05, 21:18 Hej Fantazja to ja Hubert. Ja mam teraz po zmianach na forum "hubkulik" i nie moge sie juz pokazywac jako Hubert. Ty tez juz chyba nie bedziesz mogla pod Fantazja. Co tam u Ciebie? Ciekawy jestem pod jakim loginem sie pojawisz i czy to cos zmieni w naszej plynacej sobie gadce. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: głodówka od jutra :) 14.01.05, 21:22 hubkulik napisał: > Hej Fantazja to ja Hubert. Ja mam teraz po zmianach na forum "hubkulik" i nie > moge sie juz pokazywac jako Hubert. Ty tez juz chyba nie bedziesz mogla pod > Fantazja. Co tam u Ciebie? Ciekawy jestem pod jakim loginem sie pojawisz i czy > to cos zmieni w naszej plynacej sobie gadce. > > Pozdrawiam Hubert oj ,Ty biedaczku, napewno sie pokaze ,slicznie rozmawialiscie sobie, Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: głodówka od jutra :) 14.01.05, 21:26 O. Alicja. Nakrylas mnie na goracym uczynku widze. Caly plone ze wstydu;) Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: głodówka od jutra :) 14.01.05, 22:07 hubkulik napisał: > O. Alicja. Nakrylas mnie na goracym uczynku widze. Caly plone ze wstydu;) > > Pozdrawiam Hubert a widzisz Hubciu, nie splon tylko, bylam z pieskiem na spacerku. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: głodówka od jutra :) 14.01.05, 22:11 > a widzisz Hubciu, nie splon tylko, Za pozno. Pozdrawiam - Twoj wegielek Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: głodówka od jutra :) 14.01.05, 22:14 hubkulik napisał: > > a widzisz Hubciu, nie splon tylko, > > Za pozno. > > Pozdrawiam - Twoj wegielek Hubert ojejku ,szkoda hubcia Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: głodówka od jutra :) 14.01.05, 22:19 Teraz jestem w stanie lotnym. Moge zaraz do Ciebie przyleciec. O ile beda pomyslne wiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: głodówka od jutra :) 14.01.05, 22:21 hubkulik napisał: > Teraz jestem w stanie lotnym. Moge zaraz do Ciebie przyleciec. > O ile beda pomyslne wiatry. W lotnym powiadasz?! Ale jak tu bedziesz to sie zmaterializujesz? bo tak z powietrzem rozmawiac ,to nie bardzo .Jeszcze wysla mnie tubylcy do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: głodówka od jutra :) 14.01.05, 22:23 To wtedy zamienie sie w doktora. Ale teraz to juz musze naprawde leciec. To do jutra:) Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: głodówka od jutra :) 14.01.05, 22:28 hubkulik napisał: > To wtedy zamienie sie w doktora. > > Ale teraz to juz musze naprawde leciec. > UWAZAJ NA DRUTY To do jutra:) DO JUTRA > > Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: głodówka od jutra :) 29.12.04, 13:06 ja nie czy to nie jest absurd - sposób, w jaki w tzw. cywilizowanym świecie tzw. świadomy człowiek się odżywia?.... ale mam pytanko - czy ktoś umie zjeść tyle, ile potrzebuje i ani kęsa więcej? ot, choćby w świeta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 29.12.04, 14:36 tralala, ale jestem wesoła dziewoja portki leca w dół, a ja se śpiewam i tańczę z moja kocica, lalala żarcie z lodówki wywale przez okno łał, ale kosmiczne jaja kiszone bez żółtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 29.12.04, 18:08 łoj dana, dana ojczyzno kochana, ale balety mam normalnie jestem zakręcona jak pasta w tubce a portki lecą biust na raze sie trzyma ale jazda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 29.12.04, 21:06 no to se poskakałam, i moge w spanko uderzać. 2 kilosy mniej, biust jeszcze jest, portki lecą, nastrój kręcioła lekko mniejszy nocki jak jaja betonowe! Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: głodówka od jutra :) 29.12.04, 21:13 A tak gwoli ścislości-to ty nic nie jesz? Nio ale chyba pijesz,bo humorek masz.he,he.W jakim tempie spadzasz? 1/2 kilosa na dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 29.12.04, 21:48 jeszcze kompa odpaliłam, nawet portki od piżamy lecą w dół, co sie dzieje, grawitacja ciagnie moje portki a ja tak se śpiewam łoj dana, łoj dana i pije po bani 5litrowej wody, co to ją w podskokach ze studni oligoceńskiej przyciągam sąsiad dziś sie uśmiał ze mnie, bo tanecnym krokiem zmierzam przed siebie i to z przytupem 2 kilosy gdzieś poszły, biustu jeszcze troche mam no to nocki fajniastej jak jaja na bekonie Odpowiedz Link Zgłoś
morelowo_brzoskwiniowa Re: głodówka od jutra :) 30.12.04, 13:43 Fantazjo, normalnie mam ochotę na takiego kręcioła :-) Kocicy nie mam, a więc tango milonga odpada, ale po wodę oligoceńską co drugi dzień elegancko chodzę (bez przytupu). Poskakać na skakance też mogę, nie mówiąc już o pisaniu limeryków... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 30.12.04, 19:46 no to sie porobiło, moja kocica patrzy na mnie coraz dziwniej, a ja mam tyle energiii, że normalnie mnie od środka rozsadza, jeszcze mi biuścik rozsadzi, choc żadnych silikonów nie mam. w ogóle nie mam ochoty na żarełko, lalala śpiewam i życie jest fajne a ile kasy w kieszeni zostaje nawet na morele nie mam smaka łojezu, a znajomi mówią, że normalnie jakbym z jakiegoś lipostukszajna wyszła, no przyznam, buźka zaróżowiona, wypoczęta, polecam ci brzoskwinio-morelu, zrób kręcioła jeszcze przed Sylwkiem, wlecisz w nowy rok z turbonapędem no to hejka Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: głodówka od jutra :) 30.12.04, 19:48 japonczycy zaczeli popelniac zespolowe samobojstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 31.12.04, 15:29 a ja jestem w super formie, i aż skacze z radochy, normalnie ko9smiczne jaja z majonezem i na żarło nie mam ochoty - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 31.12.04, 20:17 łał, co za uzucie, czuje się jak na rauszu na tej dietce, normalnie wypiękniałam przez te kilka dni głodówy. Jakie jaja, normalnie nie przypuszczałam, ale jestem konsekwentna dzioucha. i nowy Year wtam w super obcisłej sukni, no no no, cudnie Odpowiedz Link Zgłoś
morelowo_brzoskwiniowa Re: głodówka od jutra :) 01.01.05, 13:21 Fantazjo, nadal jesteś w tak kręciołowatej formie po szaleństwach Sylwestrowych? Oby ten kręcioł nie opuszczał Cię przez 2005 rok :-) Ale spróbuj też powoli wracać do apetytu na apetyczne danka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 01.01.05, 18:00 Morela, normalnie naspidowałma się gazowaną wodą i chyba polatam se troche, no bo w końcu lotem bliżej! Może za kilka dni zdecyduje się na jakieś ziarno pieprzu czy innego kalafiora, no to morela, zdrówko twoje, bąble w gardło moje! Odpowiedz Link Zgłoś
morelowo_brzoskwiniowa Re: głodówka od jutra :) 02.01.05, 17:22 No to Fantazjo piję za Ciebie kolejną czerwoną herbatę z cytryną :-) Kiedy zamierzasz łyknąć jakieś ziarno pieprzu czy innego kalafiora? Trzymaj się ze swoją kocicą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 03.01.05, 15:23 Morela, może i ja łykne jakąś herbate czy cusik innego, kalfiora nie mam, no, a ziarna pieprzu to niech se odfruwa w jakies pieprzne krainy. Z kocicą se tancujemy, tralala cmoki, morela Odpowiedz Link Zgłoś
morelowo_brzoskwiniowa Re: głodówka od jutra :) 10.01.05, 14:42 Fantazjo, no to tylko pogratulować wytrwałości :-) To Ty teraz chyba malutka- chudziutka dziewuszka jesteś? Ostatnio codziennie piję wodę z kilkoma cytrynami, i czuję się wyśmienicie :-) No i delektuję się różnymi pysznościami owocowo-warzywno-serowymi. Tańcuj dalej z kocicą i trzymaj portki, żeby tak Ci nie leciały :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 11.01.05, 17:09 no morela, ja to już troche podjadam, ale apetytu jak wilk nie zauważam, Jakieś fatałachy musze powymieniać. Aty to po co niby te cytryny popijasz i inne chwasty? Kocica na urlopie na szafie, drabinę dostawiam i za nią hulam, no i fajną gimnastyke mam na bidra i inne biuściki. No to siemano! Odpowiedz Link Zgłoś
morelowo_brzoskwiniowa Re: głodówka od jutra :) 12.01.05, 14:58 Fantazjo, te cytryny to popijam sobie tak po prostu, taki mam styczniowy kaprys. A po takim soku cytrynowym czuję się wyśmienicie. A wczoraj skusiłam się na awokado. Śmieszny owoc. Fajnie ma ta Twoja kocica, na urlopy na szafę sobie lata... Ja też bym z chęcią gdzieś polatałą, może trochę dalej niż na szafę ;-) Apetycznej wiosny tej zimy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: głodówka od jutra :) IP: *.chello.pl 13.01.05, 20:16 no morela, wiosna paruje pełną parą, jutro chyba rozłoże parasol i troche ciało na bordo przypieke. Cholercia, wsio wariuje, nawet moja kocica co i ruszz urlopu z szafy wraca. Porty dalej mi wiszą, ale biustu kawałek zostało. no to morela, siemka! Odpowiedz Link Zgłoś
morelowo_brzoskwiniowa Re: głodówka od jutra :) 14.01.05, 14:12 Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie kiepskie klimaty, jeśli chodzi o przypiekanie ciałka na bordo. Nawet kilka płatkopodobnych śniegowych wariacji widziałam :-) Jak porty wiszą, to niech wiszą dalej, dobrze, że biuścik został ;-) Odpowiedz Link Zgłoś