forumromanum 14.01.05, 13:18 ..to dobrze,czy żle? sam nie wiem... Co prawda nigdzie na świecie nie ma tak, ze sobie anonimowo można pomykać w dyskusjach a tu bądż co bądż foum psychologum..więc niby na poważnie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bulterier Re: WITAM W KRAINIE LOGU 14.01.05, 13:29 bedziemy sie teraz wszyscy logowac, zeby inni nas nie mogli poznac.hihihihihi. w koncu forum ma byc anonimowe, nowi uczestnicy wciaz dochodza, trzeba bedzie nimi sie odpowiednio zaopiekowac. nie ma co bulterier trzeba bedzie sie w koncu zalogowac. o ja glupia! przeciez ja juz jestem zalogowana! bulterier Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: WITAM W KRAINIE LOGU 14.01.05, 13:30 A kto Ty jestes bulterier? Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
bulterier Re: WITAM W KRAINIE LOGU 14.01.05, 13:32 jestem bulterier a ty hubert, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: WITAM W KRAINIE LOGU 14.01.05, 13:37 Ja Hubert (duze H), ale zawsze Hubert tu na forum bylem. Teraz jestem w polu autor "hubkulik", bo wyskakuje login. Ale ja sie pytam jak sie nazywalas jak bywalas tu na forum? Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
bulterier Re: WITAM W KRAINIE LOGU 14.01.05, 13:42 o ktory login pytasz i z ktorego miesiaca? na przyklad moglabym byc bart13p, ale nie jestem bo prawdziwego barta poznasz zawsze po wpisach a nie sztucznej brodzie:))))) nie bede wymieniac swoich nickow, kazdy jest tutaj anonimowo, duzo nas jest:))))) musimy jakos kamuflowac sie przed obcymi. :))))) bulterier Odpowiedz Link Zgłoś
bulterier Re: WITAM W KRAINIE LOGU 14.01.05, 13:43 acha jeszcze, a ty ktory jestes hubert, ten juz wczesniej zalogowany? to ty tez? :)) b. Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: WITAM W KRAINIE LOGU 14.01.05, 13:47 Wszystkie wypowiedzi pod "Hubert" i "hubkulik" z ostatnich 2 - 3 miesiecy sa chyba moje. Innych nickow nie tworzylem. Ktos kiedys stworzyl wypowiedz pod "hubert" (male "h"), ktora nie byla moja (kilka dni temu). Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
forumromanum Re: WITAM W KRAINIE LOGU 14.01.05, 13:49 .........sie porobiło.. ADAM jestem miło mi... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bulterier Re: WITAM W KRAINIE LOGU 14.01.05, 13:50 hubert, choc ja pisze z malej litery to dam ci rade na odchodne (dygresyjka - zlota rybka przeciazona nie przyjmuje zyczen, nie wyswietlaja sie..lub ktos majstruje przy akwarium:)) nigdy nie pisz swojego imienia przez male "h"...przyzwyczaja sie i beda powtarzac blad ortograficzny :)))) zapamietasz? :)))))))))))))))))))))))))))))) )))) czesc! b. Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: WITAM W KRAINIE LOGU 14.01.05, 13:59 Prawde mowiac nie za bardzo wiem co masz na mysli, co chcesz mi przekazac. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe zegnam w krainie logu :) 14.01.05, 14:29 zle, bo wielu 'przechodniow' pominie to forum - nie zechce im sie logowac, albo poswiecac czas na dowiadywanie sie jak zle, bo fajnie jest widziec IP, kiedy ktos pozwala...czasem cos z tego wynika :) fatalnie, bo fatalnie jest nie miec wyboru choc rozumiem racje biznesowe Biura Reklamy Agory SA oraz prawo wlasnosci :)) niemniej mnie juz nie po drodze zdecydowanie... no to dziekuje i klaniam sie, niektorym zwlaszcza - mam nadzieje, ze sami czuja, ktorym ;) gf p.s.1 kazdy nadal jest anonimowy -czyzbys prawdziwe dane rozdawal w kwestionariuszu...? p.s. 2 dobre obyczaje najkazywalyby zapowiedziec wczesniej obowiazek logowania...ale coz. Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: zegnam w krainie logu :) 14.01.05, 14:38 fleuret napisała: > gf TO NIEMOŻLIWE > błagam bez scen prosze ;))) pozdrawiam Cie serdecznie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska nieodchodzcie 14.01.05, 14:40 co to za roznica z loginem czy bez? Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: nieodchodzcie 14.01.05, 14:46 alicja-ciekawska napisała: > co to za roznica z loginem czy bez? zawsze zapinam pasy w samochodzie i nie pale a jednak uwazam nakaz zapinania za niemoralny i pierwsza zaprotestuje przeciwko bezwzglednemu zakazowi palenia - czujesz to? zapewne wielu uzna to za dziecinade, ale mnie jest duszno i tyle nie protestuje, nie obrazam sie ani nie zzymam - bo to CZYJS serwer tylko rezygnuje, bo mi duszno :) mam nadzieje, ze rozjasnilam troche :)) czesc :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: nieodchodzcie 14.01.05, 14:53 Ooooooooooooooooooooooooj... Gf, gf:) Ja Cię rozumię pozdrawia MM Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: nieodchodzcie 14.01.05, 14:55 m.malone napisał: > Ooooooooooooooooooooooooj... > > Gf, gf:) > > Ja Cię rozumię > pozdrawia > MM Hallo Malonku, a ja mam watpliwosci ,czy tak do konca rozumiem. Ale kazdy ma do wolnsci prawo. Ty Malonku ,zostaniesz,prawda? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone No, nie wiem jeszcze 14.01.05, 14:58 w kazdym razie duszno sie zrobiło. Nawet zaduszno (od zaduchu, nie od Zaduszek). Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: nieodchodzcie 14.01.05, 15:13 > tylko rezygnuje, bo mi duszno :) Moze uda sie otworzyc jakies okno zeby prewietrzyc troszke? ;) Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: nieodchodzcie 14.01.05, 15:15 agiebe ma wadze, angiebe nie pozwoli:) powaga! Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: nieodchodzcie 14.01.05, 15:18 m.malone napisał: > agiebe ma wadze, angiebe nie pozwoli:) > powaga! oj,moze jak nas blizej pozna,bedzie laskawsza?! Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: nieodchodzcie 14.01.05, 15:20 Ale podobno to nie ona za tym stoi. Zmiany sa odgorne. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: nieodchodzcie 14.01.05, 15:22 hubkulik napisał: > Ale podobno to nie ona za tym stoi. Zmiany sa odgorne. > > Pozdrawiam Hubert No to ona tez na to nie ma wplywu. A ze bluzgac nie bedzie mozna ,to akurat mnie nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Ale wyrzuca wątki bez bluzgów 14.01.05, 15:24 a mi tu jakaś... pisze, że regulamin jest łamany:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Ale wyrzuca wątki bez bluzgów 14.01.05, 15:26 no moze ,to pierwszy dzien w pracy,i dlatego troszku nadgorliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Ale wyrzuca wątki bez bluzgów 14.01.05, 15:38 Wcale nie pierwszy - tebe napisał, że już od "jakiegoś czasu". Wcześniej była aesem na F Depresja (Nożycoręka) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Ale wyrzuca wątki bez bluzgów 14.01.05, 15:48 m.malone napisał: > Wcale nie pierwszy - tebe napisał, że już od "jakiegoś czasu". Wcześniej była > aesem na F Depresja (Nożycoręka) Moze to ma jakis ambitny cel? -choc wolalabym bardziej ,takich ,,cenzorow,, na Czacie spotykac. Odpowiedz Link Zgłoś
baba2005 Re: Ale wyrzuca wątki bez bluzgów 14.01.05, 15:37 Wlasnie wyrzucono watek paco... To jakas paranoja :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
baba2005 Re: zegnam w krainie logu :) 14.01.05, 14:39 Baba zona tez tym samym "umiera". Moze zajrze, jesli bedzie do kogo. Coz za pomysly ?!!!! A co z krishem, Azem i innymi, ktorzy z zalozenia wystepowali jako goscie ???? Nie podoba mi sie to. Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: zegnam w krainie logu :) 14.01.05, 15:11 > gf TO NIEMOŻLIWE > błagam Ja tez protestuje. Zostan prosze. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: zegnam w krainie logu :) 14.01.05, 15:15 hubkulik napisał: > > gf TO NIEMOŻLIWE > > błagam > > Ja tez protestuje. > Zostan prosze. > > Pozdrawiam Hubert co to? telenowela wenezuelska? ;) Hubert, nie pasuje mi juz ten portal. Zyczysz sobie adres takiego, na ktorym (potem, bo teraz wyjezdzam) bede pisala? Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: zegnam w krainie logu :) 14.01.05, 15:18 > co to? telenowela wenezuelska? ;) No, zapodaj. Jasne. Tu albo na priva. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
cycki.angiebe Re: zegnam w krainie logu :) 14.01.05, 14:37 dołaczam sie jakby ktos mial cos do mnie znajdzie mnie na krish@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: WITAM W KRAINIE LOGU 14.01.05, 14:44 Zalogować sie to jeszcze nie problem. Gorzej z tymi innymi porządkami-za nic wylatują wątki... co to za nowa mietla? Przyjdzie nam gadac o pogodzie i strzykaniu w kościach :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Nie bedziesz uzywał imienia angieboskiego nadaremn 14.01.05, 14:56 ie Spokojnie. I tak to zaraz wywali "za naruszenie prawa lub regulaminu" Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be KOCHANI, JA WAS PROSZE... 14.01.05, 15:28 no przeciez nie przestaje sie chodzic do ulubionej knajpy tylko dlatego, ze np. od dzis wpuszczaja tylko w sandalach... oczywiscie jest sie wscieklym, ze cos nam narzucaja itd. ale jedzenie nie przestaje byc dobre, kelnerzy nadal sympatyczni i bywalcy ci sami... ja Was prosze, nie robcie mi tego... (i sobie) Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: KOCHANI, JA WAS PROSZE... 14.01.05, 15:29 Pomarudza i wroca. Polacy - przekorny narod. Nie lubimy jak nam sie cos narzuca odgornie. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: KOCHANI, JA WAS PROSZE... 14.01.05, 15:31 jest fajniejsza knajpa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zraniony Re: KOCHANI, JA WAS PROSZE... 14.01.05, 15:32 ale ta knajpa była fajna na godziny pracy, w której czasem jest nudno Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be Re: KOCHANI, JA WAS PROSZE... 14.01.05, 15:34 ale ja sie przyzwyczailam do tej :(((((( no dobra, link pls. sie sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: KOCHANI, JA WAS PROSZE... 14.01.05, 15:36 blue_as_can_be napisała: > ale ja sie przyzwyczailam do tej :(((((( > > no dobra, link pls. sie sprawdzi. jutro na priv, bo teraz musze juz isc Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: KOCHANI, JA WAS PROSZE... 14.01.05, 16:10 luty10 napisał: > oddycham:)) dziala, jak w prl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: KOCHANI, JA WAS PROSZE... 14.01.05, 16:14 luty10 napisał: > moze teraz...:) ale gdzie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: KOCHANI, JA WAS PROSZE... 14.01.05, 16:18 luty10 napisał: > a co z koniem? mowia, ze co ma wisiec nie utonie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: KOCHANI, JA WAS PROSZE... 14.01.05, 16:20 oki, ide walczyc z zywiolami... Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: KOCHANI, JA WAS PROSZE... 14.01.05, 16:23 luty10 napisał: > oki, ide walczyc z zywiolami... wkoncu wszystko hurtem spadnie :))) tymczasem - borem lasem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zraniony GF nie świruj, z kim siębędę teraz kłócić? 14.01.05, 15:31 Nie uciekaj, bo zanudzę sie w pracy Odpowiedz Link Zgłoś