kur-w-mor-pier 26.01.05, 21:54 jak wam sie wydaje ? i po czym tak sadzicie ? Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja-ciekawska Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 21:58 kur-w-mor-pier napisał: > jak wam sie wydaje ? i po czym tak sadzicie ? > Imagine. ja to nawet wiem. zaplanowali chlopca......hi hi hi ,a wyszlam ja Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 21:59 no i co ? teraz jestes chlopak bez siusiaka, bauahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 22:04 kur-w-mor-pier napisał: > no i co ? teraz jestes chlopak bez siusiaka, bauahahahahahaha no tak,,,,,ale w koncu to im sie plany i robota nieudala! nie moja wina Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 22:00 podobno tak. matka mówiła że ponad 2 lata starali sie mnie zrobić:) Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 22:02 xy2 napisała: > podobno tak. matka mówiła że ponad 2 lata starali sie mnie zrobić:) ********* no i teraz jestes wymeczonym dzieckiem a nie chcianym ... Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 22:05 pewnie tak, bo ich małżeństwo szybko sie rozpadło Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Bardzo chcianym. 26.01.05, 22:06 charmaine napisała: > Jedynym, wyczekanym, późnym. ******* ale skad o tym wiesz ? moze wpadka tylko bylas, i cos sie potem odmienilo ojcom .... Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Bardzo chcianym. 26.01.05, 22:11 Wiem, zawsze to czułam. Nikt tak delikatnie i z taką czułością nie rozczesywał mi skołtunionych włosów, jak mój tatuś. I wcale mu to nie przeszkadzało, że jestem dziewczynką:) Moi rodzice pobrali się bardzo późno i po moim urodzeniu ojciec podjął decyzję, że więcej dzieci nie będzie, bo za bardzo to przeżywał. Egoista, no nie? Teraz wiem, po kim to odziedziczyłam. Niech żyją geny! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 22:04 Po tym poznac bos kurczak-w-morelowej-pierzynce i w czepku urodzony. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 22:11 Bardzo chcianym. :) Jako ten deser. Po starszakach. Nigdy tego nie kryli. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 22:15 a wieceie, ze to latwo poznac, kto byl a kto nie byl chcianym ? Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 22:17 kur-w-mor-pier napisał: > a wieceie, ze to latwo poznac, kto byl a kto nie byl chcianym ? Yhm, po nicku zawierającym duzo samogłosek?? ;P Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 22:19 nie, po caloksztalcie ... jakas taka pewnosc bije z wypowiedzi, jasnosc i pogoda ... tak jak z ciebie, chcianej Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 22:24 kur-w-mor-pier napisał: > nie, po caloksztalcie ... jakas taka pewnosc bije z wypowiedzi, jasnosc > i pogoda ... tak jak z ciebie, chcianej a Ty znaczy sie jestes baaaardzo chcianym dzieckiem i w dodatku chlopcem!? Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 22:32 I am nobody ... Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 22:35 kur-w-mor-pier napisał: > I am nobody ... ja musze sie zaczac tego angielskiego uczyc. nie rozumieju! Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 22:37 Ich bin niemand-jetzt kapiert? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 22:40 yoosh napisała: > Ich bin niemand-jetzt kapiert? ja danke ! Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 22:46 yoosh napisała: > stets zur Verfügung :) danke schön ! gerne ! Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 23:12 kur-w-mor-pier napisał: > I am nobody ... UNTRUTH Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 22:21 oczywiście, że tak, urodzona w maju, a maj to miesiąc miłości:)))) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 22:23 aretha04 napisała: > oczywiście, że tak, > > urodzona w maju, a maj to miesiąc miłości:)))) > pozdr. > A. ********* zaraz, zaraz, milosc to chyba byla 9 miesiecy wczesniej, albo ja juz z tego nic nie rozumiem .... Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 22:30 kur-w-mor-pier napisał: > ********* > zaraz, zaraz, milosc to chyba byla 9 miesiecy wczesniej, albo ja juz z tego nic > > nie rozumiem .... 9 miesięcy wcześniej to było takie kochanie, żebym mogła przyjść na świat w maju:))))) a co maj to nie miesiąc miłości????? pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 22:31 jakie wy wszystkie szczesliwe .... Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 22:36 tego to ja nie napisałam:)))) urodzona z miłości, to wcale nie znaczy zawsze miłowana:))) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 22:35 A ja jestem do pary-ja i starszy braciszek.Rodzice spelnili misję dziejową-ku chwale ojczyzny.I zawsze opowiadali ,jak kombinowali,żeby druga byla dziewczynka,ale szczególów mi nie zdradzili i nadal jestem nieoświecona,jak to się robi dziewczynki. Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 22:44 jak bardzo chcesz, to mogę podać Ci adres do mojego szwagra - On ma dwie córki i zawsze sie chwali, ile to się musiał napracować - "bo to sztuka jest zrobić dziurkę w drugiej dziurce":)))))) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 22:48 bardzo chcianym, jak jasna cholera lub jak kurde w morde pierdyknąć a po czym poznać? taka niepewność bije i dalej jak tam szło? Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 22:59 r.richelieu napisała: > bardzo chcianym, jak jasna cholera lub jak kurde w morde pierdyknąć > a ja myślałam, że ty jesteś ciemna cholera, tzn. brunetka i to jeszcze drobniutka, to kogo Ty chcesz w tą mordę pierdyknąć:)))) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 23:14 jeśli to od strony łba oglądać to faktycznie, ciemna cholera i nie drobniutka tylko chuda i żylasta a pierdyknąć Imagina, bo wyżej zaczął a na lizę postaw Odpowiedz Link Zgłoś
anonim_ka Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 23:05 Hej:))) urodzilam sie jako jedyna corka po 3 synach. Pewnikiem bylam upragniona .. ale starsi braciszkowie pewnie zazdrosni zafundowali mi niezly tor przeszkod. Bylam ogromnie nieszczesliwa ze nie moge siusiac na stojaco .. stawalam z rodzenstwem do konkursu KTO DALEJ ! I wracalam do domu z posikanymi majtaskami. hahahahahaah Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 26.01.05, 23:18 hehe, też na siusianiu na odległość poległa moja zażywna znajomość z kolegami z podwórka. Co to za doświadczenie straszne było. Wysokości, brud, śmieci, ok, ale gdy mając lat 6 przyszło mi się zmierzyć z sześcioletnimi siusiakami.. Tak zaczęłam się bawić z dziewczynkami, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Byliscie chcianym dzieckiem ? 27.01.05, 08:55 Ja mysle, ze bylem chciany, bo bylem jedynym chlopcem w gronie siostr i jakos zawsze czulem sie wyrozniony. Ale poprzez fakt zycia w duzej rodzinie mimo wszystko odczulem w pewnym momencie mniejsze zainteresowanie mna rodzicow (potrzebowalem ich ale byli zajeci itp), ze rozwinalem dosyc mocno osamotnienie i tesknote (za ich cieplem, wsparciem), co odczuwam jeszcze do dzis, tyle ze w stosunku do innych "obiektow". Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś