wredna2 14.06.02, 12:35 Od pieciu lat nie kochalam sie z mezczyza, musialam to robic sam poniewaz jestem stara panna. Ale teraz mam tego dosc kto chce niech domnie napisze i mnie pocieszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicca Re: Mam ochote na SEX 14.06.02, 12:41 wredna! Nie wiem jak Cię pocieszyć. :( Może tylko w ten sposób, że zakonnice jednak mają gorzej ;)) A dla rozrywki poczytaj sobie może "Dekameron" Boccacia - mnie pomaga ;)) Pozdrawiam ciepło i ściskam OXOX Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
maleen Re: a co to znaczy "starą" 14.06.02, 12:58 panną "wredna" ? To znaczy ile masz wiosen ? A wokół tylu książat z bajki.Nie wiem na ile Cię pocieszyłem Odpowiedz Link Zgłoś
rianonn Re: a co to znaczy 14.06.02, 13:05 maleen napisał(a): > panną "wredna" ? To znaczy ile masz wiosen ? A wokół tylu książat z bajki.Nie > wiem na ile Cię pocieszyłem Pokaż mi te książątka, bo ja jakoś ich dostrzec ostatnio nie potrafię... Sami popaprańcy, a jak już się jakiś sensowny trafi, to, kurczę, zajęty... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
lady_in_red Re: Mam ochote na SEX 14.06.02, 13:01 wredna2 napisał(a): > Od pieciu lat nie kochalam sie z mezczyza, musialam to robic sam poniewaz jeste > m stara panna. Ale teraz mam tego dosc kto chce niech domnie napisze i mnie poc > ieszy. Jak to mowia pol swiata tego kwiata, a poza tym to moze pocieszy cie fakt, ze wiecej osob na swiecie ma ten problem, a niektorzy nawet miewaja wieksze, na przyklad dosc, ze chca to jeszcze nie moga... ;) Pozdrowienia Lady in red Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ULA Re: Mam ochote na SEX IP: *.3miasto.net / *.3miasto.net 14.06.02, 13:19 Myslałam , ze umre ze smiechu jak zobaczyłam ten wątek - a tylko dlatego , że też chodzi mi od rana po głowie tylko SEX. :-))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Mam ochote na SEX IP: *.u.mcnet.pl 14.06.02, 13:51 wiesz co... mi też. przecież to niemożliwe, żeby aż tylu nam chodził!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Mam ochote na SEX IP: *.3miasto.net / *.3miasto.net 14.06.02, 14:15 dlaczego niemożliwe? czy wiesz ile ludzi na swiecie pewnie w tej minucie kocha sie albo przynajmniej mysli o tym ?? napewno nie jestesmy jedyni :-)))) A może cos dzisiaj "wisi" w powietrzu ? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jang Re: Mam ochote na SEX IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 13:52 wredna2 napisał(a): > poniewaz jestem stara panna. a w jakims watku pisalas o tym, ze wkrotce bedziesz babcia hm? Odpowiedz Link Zgłoś
yayakoya Re: Mam ochote na SEX 14.06.02, 14:15 Biedactwo alez Ty wyposzczona. Ja oststni raz kochalem sie jakies 6 dni temu i tez mam ochote na SEX. Ale nie mam na to zadnych szans pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Mam ochote na SEX IP: *.u.mcnet.pl 14.06.02, 14:34 a czemu nie masz, biedaku?? Odpowiedz Link Zgłoś
yayakoya Re: Mam ochote na SEX 14.06.02, 14:38 Gość portalu: m napisał(a): > a czemu nie masz, biedaku?? Bo nie uznaje seksu bez milosci, zeby kochac sie z kobieta tak naprawde z czuloscia i oddaniem , potrzebuje uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Mam ochote na SEX IP: *.u.mcnet.pl 14.06.02, 14:40 ach, czyli wszystko z toba w porzadku. zycze wobec tego, zebys jednak nie musial czekac zbyt dlugo... pozdrawiam!!! yayakoya napisał(a): > Gość portalu: m napisał(a): > > > a czemu nie masz, biedaku?? > > Bo nie uznaje seksu bez milosci, zeby kochac sie z kobieta tak naprawde z > czuloscia i oddaniem , potrzebuje uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
elektra_ Re: Mam ochote na SEX 14.06.02, 14:50 Yoyo...koya ;-) Z wredna jest was juz dwoje i macie ten sam problem ;-) No to zrobcie z tym cos ;-)) To sie optymalizacja nazywa ;-) Pozdro, Elektra Odpowiedz Link Zgłoś
rianonn A jeśli juz o sexie mowa.... 14.06.02, 14:30 .......to powiedzcie co sądzicie o sexie bez miłości? tylko dla czystej fizycznej przyjemności i zaspokojenia swoich GORRRĄCYCH ŻĄDZ? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: A jeśli juz o sexie mowa.... IP: *.u.mcnet.pl 14.06.02, 14:34 mnie sie wydaje, ze jesli obie strony wiedza, ze to wylacznie seks to... czemu nie? oczywiscie najfajniej jest, jesli ludzie sie przynajmniej lubia i chociaz troszke sobie ufaja. wszystko jest dopuszczalne pod warunkiem, ze nikogo to nie rani i zadne z kochankow nie ma stalych partnerow, bo zdrada to juz wieeeeeeeeeeeelki swinstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
rianonn Re: A jeśli juz o sexie mowa.... 14.06.02, 14:45 Gość portalu: m napisał(a): > mnie sie wydaje, ze jesli obie strony wiedza, ze to wylacznie seks to... czemu > nie? oczywiscie najfajniej jest, jesli ludzie sie przynajmniej lubia i chociaz > troszke sobie ufaja. > wszystko jest dopuszczalne pod warunkiem, ze nikogo to nie rani i zadne z > kochankow nie ma stalych partnerow, bo zdrada to juz wieeeeeeeeeeeelki > swinstwo. Niby tak, ale... jakoś nie wyobrażam sobie kochać się z kimś, do kogo nic głębszego nie czuję (tzn. nie kocham go), nawet jeśli bym go baaardzo lubiła. Czułabym chyba wielki niesmak do siebie samej. Nigdy mi się to jeszcze nie zdarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: A jeśli juz o sexie mowa.... IP: *.3miasto.net / *.3miasto.net 14.06.02, 14:49 z jednej strony - dzisiaj wszystko zdarzyc się może :-))))) z drugiej - nie mogę sobie tego wyobrazić - dla mnie chyba niedopuszczalne - ale tylko chyba :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: A jeśli juz o sexie mowa.... 14.06.02, 15:30 Ot, tak, dla sportu? Za nic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mam ochote na SEX IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 14.06.02, 14:38 Wredna, pięć lat bez seksu mogłoby Cię wpędzić w niezłą deprechę i... nie miałabyś ochoty na nic, nie tylko na seks. A tak - nie jest tak źle :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Mam ochote na SEX 14.06.02, 16:30 Ty się Sombre ucz, a nie świntusz! Co, wpadniesz pojutrze do Guinessa na pifffko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mam ochote na SEX IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 14.06.02, 17:52 Od tego uczenia to mi nawet na seks ochota odeszła!!! ;)) Jakie piffko? Jaki Guiness? Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Mam ochote na SEX 14.06.02, 18:18 to sobie spójrz na wątek "Celestynów" i obejdź się smakiem, bo pewnie nie przyjedziesz...buuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mam ochote na SEX IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 14.06.02, 18:25 Faktycznie buuu, bom pochylon nad wstępniastym, heh! Ale jak skończem to niejedną wisłem przejdem! (i biesy...i czady.... eeech!). No i bacówka, pamiętasz? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Mam ochote na SEX 14.06.02, 18:31 Pamietam, pamiętam i czekam oczywizda. Posuwasz się jakoś? Bo też czekam. Na fajnym wątku gadamy, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 JAK TO MOZLIWE!!!! 14.06.02, 15:32 NIE WIEM KTO TO ZROBIL I CO NAJGORSZE JAK TO ZROBIL!!!!! NIE WAZNY TEN SEX... WAZNE, ZE JEDNAK MOZNA SIE ZALOGOWAC IDENTYCZNYM NICKIEM!!!! JESTEM WE WREDNYM SZOKU Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 SMIERC WREDNEJ 2 !!! 14.06.02, 15:49 OGLASZAM WIEC ,ZE W DNIU 14.06.2002R. O GODZ. 15.50 UMARLA PRAWDZIWA WREDNA2!!!!! PS. A TOBIE WREDNY DUPLIKACIE MOWIE, ZE ZROBILES/-AS CHOLERNIE WREDNA ROBOTE.. PS.PS. A PRAWDZIWA WREDNA KOCHALA SIE LEDWO KILKA DNI TEMU, WIEC DEPRECHA JEJ NIE GROZI! PS.PS.PS. Przepraszam wszystkich, ze wypowiadalam sie podniesionym glosem! zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Wredna2!!!! Ta prawdziwa! 14.06.02, 15:57 Nie odchodź! Albo chociaż badź pod innym nickiem!!! Nie wrednie Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna2 Re:od wredna2!!!! Tej prawdziwej! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 16:06 dzieki vicco nie odejde na pewno! jezeli sie zaloguje, to pod innym nickiem, ale to juz nie bedzie to samo...:(( wrrrrrrr.... pozdrawiam Twoim zwyczajem wrednie cieplutko... Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Do wrednej2!!!! Tej prawdziwej! 14.06.02, 16:31 wstrząs za wstrząsem... coraz tu "ciekawiej" wredno miła... przeczytałam, pomyślałam, że to nie Ty potem przemyślałam i pomyślałam, że to Ty, fantazja ułańska taka Cie naszła i szlus, i basta potem rozmyślałam - cóż Ci ja moge odrzec na takie cóś i wymyśliłam w tzw. międzyczasie wątek się rozpętał nad wyraz i wstrząs kolejny - to nie Ty chyba, że Twoja fantazja większa nad wszelkie spodziewanie, a i determinacja jakowaś samobójcza Cię trzyma i nie puszcza i już nie wiem, co myśleć dalej ale może nie żegnaj się z nickiem, zgłoś do admina, może są na to jakieś tajemnicze, a nieznane nam przebiegi?? jeśli nie, to zaiste wrednie jest i smutno będzie... bez wrednej, tej najprawdziwszej z prawdziwych :(( serdecznie t. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam to? Re: Do trzciny i nie tylko... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 17:07 trzcino mila..., fantazji z gatunku ulanskich nigdy mi nie zabraklo i dobry Bog sprawi , ze jeszcz troche mnie ona " potrzyma" , choc z uporem maniaka babcia zamierzam zostac... a bardziej od utraty mego nicka przecudownego, ktory czastke mego charakteru tez niewrednie oddawal ...dotknelo mnie to, ze zyjac tu na forum w blogiej swiadomosci ze krzywdy swa wredota nikomu nie robie, wroga sobie przyczynilam , a przynajmiej osobe sobie tak nieprzychylna zdobylam, ze w ten dosc osobliwy sposob postanowila ze mna sie rozprawic, nie majac odwagi z gatunku cywilnych, by mi w cztery czy wiecej oczu swa do mojej osoby abominacje okazac... wiec zaufanie moje do tego forum martwym bykiem padlo i rozpryslo sie na swiata cztery strony na oslep takze w niewinnych walac... pozdrawiam .....kim jestem, sama jeszcze nie wiem... trzcina napisał(a): > > wstrząs za wstrząsem... > coraz tu "ciekawiej" > > wredno miła... > przeczytałam, pomyślałam, że to nie Ty > potem przemyślałam i pomyślałam, że to Ty, fantazja ułańska taka Cie naszła i > szlus, i basta > potem rozmyślałam - cóż Ci ja moge odrzec na takie cóś i wymyśliłam > w tzw. międzyczasie wątek się rozpętał nad wyraz > i wstrząs kolejny - to nie Ty > chyba, że Twoja fantazja większa nad wszelkie spodziewanie, a i determinacja > jakowaś samobójcza Cię trzyma i nie puszcza > i już nie wiem, co myśleć dalej > ale może nie żegnaj się z nickiem, zgłoś do admina, może są na to jakieś > tajemnicze, a nieznane nam przebiegi?? > jeśli nie, to zaiste wrednie jest > > i smutno będzie... > bez wrednej, tej najprawdziwszej z prawdziwych :(( > > serdecznie > t. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Mam ochote na SEX IP: *.unl.edu 14.06.02, 16:27 wredna2 napisał(a): > Od pieciu lat nie kochalam sie z mezczyza, musialam to robic sam poniewaz jeste > m stara panna. Ale teraz mam tego dosc kto chce niech domnie napisze i mnie poc > ieszy. No to sie ciesz. Jak mozna miec radosc z sexu z mezczyzna, tego nie pojme. Pozdr, Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Mam ochote na SEX 14.06.02, 16:38 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > No to sie ciesz. Jak mozna miec radosc z sexu z mezczyzna, tego nie pojme. > Pozdr, Andrzej. Penie, że nie pojmiesz. W końcu jesteś mężczyzną. Pzdr V* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre A to wredota! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 14.06.02, 17:48 Szczerze mówiąc, coś mi było "nie tak", jak czytałem post inicjacyjny. Znając wredną z lektury forum, nie pasował mi ten szczeniacki styl wypowiedzi... A dodając, że tekst nienaturalnie dla tego Forum wyłazi prawie że za ekran... Czy nie należałoby czegoś z tym zrobić? Mam na myśli, jakąś grupową akcję, nacisk na admina? Niech wyjaśni, jak do tego mogło dojść??? A może to ADMIN???? Niech przeprowadzą wewnętrzne dochodzenie! Dzisiaj biedna wredna, jutro każdy z nas... Co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
ta_mar_ta Re: Mam ochote na SEX 15.06.02, 21:46 Wyjątkowo wredny typ podszywając sie pod nick wrednej2 napisał głupotę, której nie zacytuję. Jestem oburzona. Znalazłam to dopiero dzisiaj po innych postach przedstawiających sprawę. Podły wybryk. Współczuję Ci Widziałam,że wróciłaś już pod swoim nickiem w innych postach :) Pozdrawiam serdecznie Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś