xy2 20.03.05, 23:48 będą pyłki i będę miała podpuchnięte oczy. będę kichac:) proawdopodobnie będę miała też migreny, co zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isabelle7 Re: idzie wiosna 20.03.05, 23:52 Alergia:( Wiem cos o tym:) mam tak samo:) Sa leki na to, mozna sie odczulic, robi sie testy na allergeny. Niektorzy sa uczuleni na roztocza a one zyja w kurzu i odpowiedniej wilgotnosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: idzie wiosna 20.03.05, 23:59 jest dzisiaj duzo dobrych srodkow antyalergicznych... tylko znowu te pieniadze... Odpowiedz Link Zgłoś
jmx złośliwiec ;)) 21.03.05, 01:55 "Idzie sobie wiosna słychać świergot ptaka, ładna to piosenka tylko głupia taka Już przyleciał bocian i w kałuży dłubie, mi to nie przeszkadza dalej będzie głupiej. A aaaaa już jest wiosna A aaaaa dłuższe dnie A aaaaa kwiaty rosną A aaaaa głupie, nie? Słońce raźniej świeci dym się w polu snuje - zupełnie bez sensu, ale się rymuje Budzi się przyroda, już zielono wszędzie bać się nie ma czego - znowu refren będzie: A aaaaa już jest wiosna... Rozmarzają rzeki, płynie kra do morza - zwrotka nienajgorsza, tylko rymu nie ma. Drzewa mają pączki, w jajkach są pisklęta, przyroda jak zwrotka - niedorozwinięta! A aaaaa już jest wiosna Wiosna jest po zimie w myśl ludowych przysłów. ja już nie mam zdrowia do tych idiotyzmów. Kończy się piosenka, śniegu nie ma prawie. Pisać głupie teksty nawet ja potrafię!" Odpowiedz Link Zgłoś