paco_lopez 29.04.05, 14:00 Koooochwa wymyśliłem... to ty powinieneś zostać papierzem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja-ciekawska Re: Luty 29.04.05, 14:02 paco_lopez napisał: > Koooochwa wymyśliłem... to ty powinieneś zostać papierzem. a zawsze musisz -publicznie zdradzac swoje przemyslenia? Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Luty 29.04.05, 14:05 oh, yes, yes, yes... luty the pope www.zalogag.pl/repository/articles/ZalogaG%20nr%2050/Film/Recenzje/_Jersey%20Girl%20Kevin%20Smith%20po%20raz%20szosty/dogma.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Luty 29.04.05, 14:19 paco_lopez napisał: > Koooochwa wymyśliłem... to ty powinieneś zostać papierzem. jak zniosa celibat, to kto wie..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Luty 29.04.05, 14:28 .. ale powiedz, to nie masz juz szans na celibat, czy też stawiasz taki warunek? Bo wiesz mógłbys przeciez ty wprowadzić celibat, zaczynając od siebie. Ile masz lat? Do siedemdziesiątki jeszcze chyba troche zostało, co. Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Luty 29.04.05, 14:32 paco_lopez napisał: > .. ale powiedz, to nie masz juz szans na celibat, czy też stawiasz taki > warunek? Bo wiesz mógłbys przeciez ty wprowadzić celibat, zaczynając od siebie. > > Ile masz lat? Do siedemdziesiątki jeszcze chyba troche zostało, co. celibat wole miec zapewniony z gory...nie bede ryzykowal... a do siedemdziesiatki to ho ho...:) Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo.niegrzeczny Re: Luty 26.07.05, 17:48 paco_lopez napisał: > Koooochwa wymyśliłem... to ty powinieneś zostać papierzem. Odpowiedz Link Zgłoś