Gość: Melba IP: *.chello.pl 01.07.02, 19:14 Jako ta lawa, co jest, upał lipcowy powalił? Drinka z lodem i do klawiatur ! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OLT Re: Forum nam zastygło IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 23:33 Gość portalu: Melba napisał(a): > Drinka z lodem i do klawiatur ! :) wlasnie problem. mam wybitna ochote na dobre biale winko (ew rozowe) jako kontynuacje bardzo sympatycznego winka ktore pare chwil temu ostatecznie wywietrzalo mi z glowy...i nie ma w domu. nic. tj jest, ale czerwone w ilosci nieprzepijalnej w tydzien. a bialego - ni mo. ;-( i jak tu pisac? nie bede sie przeciez zmuszac...do czerwonego. ;-) OLT-zastygajaca-razem-z-forum Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: Forum nam zastygło 04.07.02, 01:26 Chetnie sie z Toba OLT porozumię jak najbardziej inteligentnie i zabawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
proo Re: Forum nam zastygło - Pastwo! :-)) 04.07.02, 01:30 hej ho , hej ho .. :-)) Witaj! proo /uradowana/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT Re: Forum nam zastygło - Pastwo! :-)) IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 01:40 proo napisała: > hej ho , hej ho .. :-)) > > Witaj! hej, hej, nocna zmiano! ja tez jeszcze wegetuje ;-))) OLT ;-) (sama zdziwiona swa uporczywa wegetacja) Odpowiedz Link Zgłoś
proo Re: Forum nam zastygło - OLT! :-)) 04.07.02, 01:44 Sowo jedna! :-)) Jak tam IWOLT? Nie było czasu na zabawę .. ale w tę sobotę rzucam się na Twą "instrukcję"! Całuję nocnie. proo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT Re: Forum nam zastygło - proo! :-)) IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 01:51 proo napisał(a): > Sowo jedna! :-)) ano, teraz sowa, za tydzien mam nadzieje juz skowronic ;-) > Jak tam IWOLT? uch, ostatnio pichce w ciemni...zdjecia. zaleglosci mam straszne. > Nie było czasu na zabawę .. ale w tę sobotę rzucam się na Twą "instrukcję"! powodzenia zatem ;-))) > Całuję nocnie. pa ;-) OLT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT Re: Forum nam zastygło IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 01:38 pastwa napisał(a): > Chetnie sie z Toba OLT porozumię jak najbardziej inteligentnie i zabawnie. hihi, a na ile inteligentnie??? ;-))) bo ja chyba zastygam znowuz (intelektualnie chyba tez ;-)) - wlasnie skonczylam prace w ciemni i nie wiem co ze soba zrobic. czy to jeszcze oplaca sie isc spac? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Jestem - Melba, OLT 02.07.02, 07:59 moje drogie, ale strasznie zapracowana bo to początek miesiąca. A z resztą - jak widzę posty takich oszołomów jak NN, który nie ma nawet odwagi się podpisać, to nawet nie chce mi się tu zaglądać. Pzdr ciepło Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
milia Re: Jestem - Melba, OLT 02.07.02, 08:08 Vicca, to sa chorzy ludzie i w ogole nie ma co sobie takimi glowy zawracac. A co do aktywnosci na forum - wielu ludzi wyjechalo, a co co zostali w domach, musza czasami pracowac za innych. I czas sie skurczyl. Ale w miare sil i mozliwosci nie dajmy sie:))))) pzdr - milia Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Milia! 02.07.02, 08:38 Zgadzam się w zupełności, ale tym niemniej jest to niezwylke drazniące. Pozdrawiam ciepło :))) Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
rapatuja zastygło 02.07.02, 10:02 a wielu ludzi zostało zniecheconych podejrzeniem o "okienko".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: zastygło IP: *.chello.pl 02.07.02, 17:44 Dobrze, że nie o Żydowskie korzenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: zastygło IP: 62.233.139.* 02.07.02, 18:08 Gość portalu: Melba napisał(a): > Dobrze, że nie o Żydowskie korzenie ;) I ze nie o antyfeminizm;) Odpowiedz Link Zgłoś
rapatuja Re: zastygło 03.07.02, 08:22 Gość portalu: Melba napisał(a): > Dobrze, że nie o Żydowskie korzenie ;) pewnie że dobrze, jeszcze tego by brakowało... no ale oczywiście złośliwi to Wy musicie być za każdym razem i jak tu do Was pisać, naprawdę się odechciewa...i się wcale nie dziwcie ze forum zastyga... tak obserwujac to forum, widzę że wiele osób próbowało się poradzić, opisywało swoje sytuacje życiowe, a zostało albo wyśmiane, albo uznano że to podpucha... i osoba taka będąc załamana tym swoim problemem została jeszcze bardziej przez Was zdołowana,. czy na tym polega pomoc psychologiczna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: zastygło IP: *.chello.pl 03.07.02, 11:03 Rapatuja, a dokładnie o co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
rapatuja Re: zastygło 04.07.02, 07:18 Gość portalu: Melba napisał(a): > Rapatuja, a dokładnie o co Ci chodzi? A dokładnie nie podam Ci konkretnych wątków, bo nie pamiętam wszystkich, ale takie właśnie odniosłam wrażenie j/w, możliwe że się mylę.. Podpisuję się poprostu pod "Forum nam zastygło" i dzielę się swoimi wnioskami... Myślę że jeżeli ktoś świeży tu zajrzy i nie zna obyczajów "okienkowych", a ma naprawdę problem, choć może nieudacznie go opisze, to moze się zrazić i tyle... Tak myślę.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Vicca 02.07.02, 20:07 Nie oceniaj tak surowo osoby o nicku "nie_mam_pojecia_jak_sie_nazywam". Wlasciwie jest to przeciez forum porad i rozmow zwiazanych z psychologia. A ten czlowiek jest klasycznym przypadkiem osoby ktorej trzeba pomoc: - paranoje - manie - klopoty z pamiecia i wlasna tozsamoscia (nawet biedak nie pamieta jak sie nazywa, wiecej wlasciwie nie wiadomo czy jest kobieta czy mezczyzna) - problemy z komunikacja (nie odpowiedzial na zaden post skierowany do niego) - problemy z koncentracja i kojarzeniem prostych rzeczy (bo postuje swoje rewelacje gdzie popadnie, zupelnie bez zwiazku z tematem watkow) - daleko posunieta naiwnosc (uwierzyc w taka liste - nie musze wiecej tlumaczyc) Widzisz wiec, ze jest to czlowiek, ktory wymaga gleboko idacej pomocy wlasnie psychologicznej. A my sie nabijamy, zamiast biedakowi pomoc... wstyd! - Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Vicca 03.07.02, 08:59 Kwieto! Zawstydziłeś mnie strasznie! Tak bardzo, ze nie wiem gdzie mam oczy podziać tak bardzo się wstydzę. Ty masz takie dobre serduszko, starasz się zrozumieć NN, a ja co? Wredna i upierdliwa wiedźma jestem. Chyba się zapłaczę z tego zawstydzenia. Albo z forum zniknę czy co? Pzdr ciepło V* Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Vicca 03.07.02, 09:02 Nie znikaj, ale biegnij w te pedy utulac jego leki i smutki :") Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Vicca 03.07.02, 09:34 Nie będę nigdzie biegać bo dziś wyjątkowo w butach na wysokim obcasie jestem. A bieganie w taki bucikach to problem. To ja już raczej zniknę z foruma z tego wstydu - łatwiej będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Brakuje nowych dopisow do listy IP: 62.233.139.* 02.07.02, 18:07 Dopisz mnie i moja sasiadke Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Forum nam zastygło 02.07.02, 19:28 a niektorzy/re maja dzieci w domu, co to zajmuja komturterek calymi dniami, albo domagaja sie aktywnego udzialu w zabawach :o) Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Szanowni "Starzy"... 02.07.02, 19:57 ...Forumowicze, rzecz jasna. Sie pytam : A jak to było latem roku ubiegłego? Tez siadło wakacyjnie? Czy duch skrzydlaty intelektualizmu galopującego Was owiał i cięgiem forowaliście? Ciekawość mnie żre i pociechy potrzebywam:) pzdr t. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Szanowni 02.07.02, 20:10 z ciekawosci poszperalam sobie po archiwum forum i pierwsza strona, ktora znalazlam byla z dnia 30.06.01. Wypowiedzi w tymze watku rozpoczynaly sie 10.06. Przekroj tematyki postow podobny - troche o ukladach damsko-meskich, troche o urzytecznosci psychologii, troche miecha, troche wyglupow. pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
vicca A może by tak... 04.07.02, 14:01 ...forum przenieść pod "chmurkę", hę? Albo chociaż pod parasol ;))) Co Wy na to? Pzdr ciepło V* PS. Dodam że możnaby uzgodnić wyprawę do kotków i psiaków :) Odpowiedz Link Zgłoś